Mám dovoliť manželovi masáž s orálnym sexom od inej ženy?
Ahojte co si myslite o tom ze by som dovolila manželovi aby ho nejaká žena vymasirovala a spravila mu aj orálny sex.
Že je to vaša vec a mne je jedno ako sa rozhodnete/rozhodneš.
Ze v pohode,ved to tu citame skoro denne.Ako muz chodi k inej na vytrtky.
Zaplat mu eskort,mozno sa pridas.
Že to ide na koníku do P aj s týmito zasranými úchylákmi, s ktorými sa tu roztrhlo vrece.
Robte si čo chcete, mne je zo fuk
Mne je uplne jedno co mu dovolis a co nie. Je to vasa vec.
Snad to potom manzel dovoli aj tebe 😂 a inak si nic nemyslim, je to tvoj muz a tvoj vztah. Pre mna za mna sa masirujte navzajom cely panelak.
Plne podporujem tento napad, urcite to zlepsi tvoje pocity spokojnosti s manzelstvom a celkove porozumenie. Uz vcera bolo neskoro, Hlavne manzela neobmedzuj, dopraj mu, aby nebol stereotyp, nech tie zeny aj strieda, pripadne mu pomoz s vyberom na internete stylom : fuj, tuto nie, pozri aka je skareda, ty ako nadsamec mas na viac !
Mozno by chcel aj spomienkovy kalendar, budes ich pritom fotit a svietit.
@mara2010 urcite, bude to take ozivenie vztahu. A potom by teba mohol nejaky junak vymasirovat. A cez dlhe zimne vecery pri vinku to budete s muzom rozoberat a spominat na tie krasne chvile. 😃
To robia iba muži ktorí ponižujú svoju manželku a nemajú voči nej úctu.
troll
Odomna muz dostal tantricku masáž pod stromček aj s happyendom a veľmi si to užil..mame obaja 40r a čoby nie..je to iba sex
@mara2010 Toto sa vážne pýtaš? Žiadna normálna žena by to mužovi nedovolila.
troll
@anonym_31f46c Ani nie, jedna chudera, ktora nevie kurevnika kopnut do guli sa take veci pyta aspon 1x tyzdenne.
Keď si sama seba vážiš menej ako handru na vytieranie podlahy, tak je to v pohode.
Prosiiiiiiiiiiiiiiiim???????????
To snad nemyslis vazne!
Si schopna tolerovat neveru?
Lebo aj toto je nevera....nemusi zasunut!
z Thajska sa uz vratil?
@mara2010 ze si uplne divna, aj tvoj partner tiez, zjavnu mu nestaci tvoja papula
Podla mna len ked zozeniete vhodny zlavovy kupon, inak sa to neoplati...
A ty čo budeš robit? Zahráš sa na kameramana? Či pridas sa? Alebo komu z nich dvoch budeš držať hlavu?🤣 dúfam, že nemáte deti a nemusia to sledovať….

Myslim si o tom to ze mi je to uuuuuplne jedno a absolutne ma to nezaujima.