Mám ho pozvať na rande?
Už zopár mesiacov sa mi páči jeden muž/chalan u nás v práci, ktorý pracuje ale v inom tíme ako ja. Pracovné veci spolu riešime len výnimočne a sem-tam sa rozprávame na obede. Vždy sú tam však aj ostatní kolegovia. Už je to nejaký čas čo ho nemôžem dostať z hlavy a čoraz viac na neho myslím. Je môj typ, páči sa mi jeho výzor aj spôsob jeho vyjadrovania, názory, mimika a tak celkovo, veľmi ma priťahuje. Nemám ale z jeho prejavu dojem, že on to vníma rovnako. Skôr je len slušný a to je všetko. Či má priateľku, netuším. Ja však na neho stále myslím a premýšľam aj nad tým, že si ho pred odchodom z práce odchytím, keď bude sám a proste mu poviem čo k nemu cítim. Myslíte, že to bude veľmi trápne sa mu takto priznať s citmi a mám radšej za každú cenu počkať či raz náhodou neurobí prvý krok ako muž (ak vôbec)? Ak ma odmietne, bude veľmi divné stretávať ho na chodbách, obedoch a sem-tam aj na poradách... Ja mám 25 a on je o 2 roky starší.
@andreatytler chlapi maju testosteron, im je to prirodzene a bavi ich to. A ti, ktori ho maju malo, su vacsinou nezaujimavi, nechlapski a potom tu mas debatky ci pokracovat vo vztahu bez chemie, ci to pride alebo ze muz s nou spaval raz mesacne a teraz uz ani to, co ma robit.
@babulkomale ano, suhlasim s tym, ze muz je lovec a zena ma byt dobyvana. ale som aj zastanca nazoru, ze nic neplati na 100% a pokial je par, kde ma zena vela muzskej energie a muz zenskej, tak im to moze fungovat.
ja som s partnerom relativne kratko na to, aby som dokazala predpovedat ako bude nas vztah vyzerat v buducnosti, ale ano, u nas mame v niektorych aspektoch mierne obratene role. co vsak nemusi nutne znamenat, ze je nas vztah patologicky, pokial nam to obom tak vyhovuje a mame to medzi sebou odkomunikovane.
@soldi to je super ak to aj muz takto vnima. Ja si viem poradit vo vela situaciach, vyrastala som bez muzskeho vzoru, vsetko viem vybavit, zariadit, postarat sa o auto, doliat olej, zmes do ostrekovacov atd. A kedze moj muz je velmi vytazeny, na svojom aute to aj robim, nebudem sa robit princeznicka ze on pride unaveny zo sluzobky a ja budem fnukat ze neviem kde sa otvara kapota.
Ale vidim pary kde zena chce prilis, chlap aj zaraba a aj ma upratovat, varit, lebo ona je neschopna, leniva aj ked je doma na RD a on je podpapucnik s malom testosteronu. Este aj deti maju cez IVF co ho uplne psychicky vzalo ze ani to nezvladli bez asistencie.
Ale ano suhlasim, dvaja zreli ludia ktori si tieto energeticke rozdiely uvedomuju, mozu mat velku sancu na uspech a tebe ho velmi prajem 🙏
Odchytiť si dotyčného, keď bude sám, je dobrý nápad. Ale určite mu nehovor hneď o svojich citoch. Alfa a omega je zistiť, či je voľný a či je heterosexuál. Skús o ňom tieto informácie zistiť a ak sa dá, aj ďalšie veci: koníčky, trávenie voľného času...
@babulkomale on je velmi vynimocny v tom, ze mi z celeho srdca dopraje.
z kazdeho mojho pracovneho uspechu sa velmi tesi, on je vyslovene ten typ, ze ked mna nieco tesi, tak jeho tesi, ze ja sa tesim. absolutne neriesi svoje ego.
a on je ten, co ma naucil komunikovat vo vztahu. ja som to predtym nepoznala, nevedela. on je ten, co tie rozhovory iniciuje a ma potrebu kazdy konflikt rozobrat az na koren, aby sme sa poucili a chyby neopakovali.
on je presne ta zenska energia, co mne chyba 😀
dakujem za zelanie, uvidime, ako to bude dalej. po mojich skusenostiach uz som velmi obozretna, co sa tyka vztahov 🙂
@soldi opatrnost je namieste 👍 drzte sa hrdlicky 🙂
@milanpetras nepochopil si to. Pisem, ze pochybujem, ze nejaka zena bude lutovat ze neoslovovala v praci chlapov a nevolala ich na rande.
Skor budu zeny lutovat, ze sa pri prvych naznakoch debilizmu nerozisli s niekym, s kym sa mali davno rozist. Prejdi si tu par tem a pochopis.
Ja by som sa s ním dala najprv do reči kľudne aj pred kolegami, keď sa niečo bude riešit tak prídeš k ním a zapojiš sa do debaty. Čo ak sa mu páčiš aj ty len má v hlave podobne myšlienky? Možno si mysli že niekoho máš. Inak dobre je aj zorganizovať nejaký “piatok” alebo “pivo” alebo ako to nazvať 😀 vyjsť si niekam s kolegami a jeho zavolať tiež, nebude to take priame, ale viac sa tam spoznáte a aj keby niekoho mal, tak to zistíš takto a nebude to potom trápne pre teba ako keby si išla na istotu a on ti povie že má niekoho 😀 alebo ešte má napadlo sa opýtať niekoho z prace kto ho viac pozná, že či niekoho má, popripade sa opýtať či je taký že by prijal tvoje pozvanie alebo ci sa máš radšej na to vykašľať. Držím palce
@andreatytler Tak hlásim sa s menším update-om z dnešného večera. Vzala som to radšej trochu menej konfrontačne ako som pôvodne zamýšľala. Dnes po práci som sa mu prihovorila, či by mi s niečím mohol pomôcť čo by sa mi celkom hodilo ovládať aj v rámci práce (niečo čo on vie a ja zasa až tak nie) a rovno som dodala, že sa môžeme stretnúť niekedy po práci, ak mu to teda neprekáža. 😅 Zdal sa byť dosť prekvapený, ale povedal, že samozrejme, môžeme si niekedy nájsť čas, že mu mám dať vedieť kedy môžem. Nakoľko má budúci týždeň toho veľa, nedohodli sme sa na ničom presnejšie, ale povedal, že potom sa môžeme dohodnúť a že sa teda budeme kontaktovať. Nie som si úplne istá (keďže nenavrhol kedy môže a ja som mu dala prakticky možnosť výberu) či sa snažil byť len milý alebo by sympatie mohli byť vzájomné. Zvyšok už asi nechám na neho, ak má záujem, tak nech sa rozkýve 😅
Nie, muzi pozyvaju na rande zeny a nie naopak. Ak nemas z jeho prejavu dojem, ze on to vnima rovnako, tvoj dojem je spravny. Zena intuitivne vytusi, ak ma muz zaujem. Toto u mna vzdy fungovalo na 100%. Usetri si trapas v praci.
Nevyznávala by som mu city. Navrhla by som niečo neutrálne, kam môže evtl vziať aj priateľku ak má 😄. Tak zistíš, či má priateľku. Teraz silno hútam, že kam ho zavolať, zatiaľ ma nič nenapadá, keď ma napadne, ozvem sa 😁.
Nakoniec si to podľa mňa s tou prácou dobre uhrala 👍 ak bude mať záujme ozve sa, daj potom ešte vedieť 😁
Dakujeme za update🙂
S tym ze si ho poziadal o pomoc pracovne si to dobre zahrala, ze aj ked on nebude mat zaujem, tak sa necitis citovo odhalena, ale na druhej strane ti to neda uplne jasnu odpoved a ak nebude mat zaujem bude ta matat otazka ci tento tvoj navrh fakt nepochopil tak ze chces len cisto pracovne stretnutie a tak sa neodvazi navrhnut rande.
To ze bol prekvapeny je podla mna OK, nemusi to nic znamenat. Podla tvojho opisu mu ty mas teraz dat vediet kedy mozes, ci ako... ta hlaska ze Budeme sa kontaktovat. je hrozna... to akoze kto koho bude kontaktovat?
Co ides robit? Budes cakat ci nepride s tym ze teraz ma cas a mozete ist?
V tomto som ozaj staromódna, ale aj keby ma išlo roztrhať od tuzby, nepozvala by som nikoho na rande prvá.. vždy stačilo byť milá a ten kto sa mi páčil ma na rande nakoniec pozval..
Skutocne nic nenasvedcuje, ze ma zaujem. Je len slusny. Fakt si stavias vzdusne zamky. Moze z toho byt celkom slusny a neprijemny trapas v praci, takze ok, uz si vyvinula iniciativu a ziadnu dalsiu nevyvijaj.
@jana_eyre_2 Presne, okrem ineho ak ma zaujem, zena to skratka vie.
No,keby mal záujem,určite si čas nájde😉
@caroline_ to predsa nie je problém pre viacerých 😉
Moja skusenost. Pacil sa mi kolega, ozaj dost. Obcas me kecali na chodbe. Nezavazne som raz nadhodila, ci ideme na obed. Isli sme, prijemny pokec, ziadne naznaky nicoho dalej. Po case som sa opat opytala, ci nedame obed...uz sa mi vyhybal. Tak som bola ofucana, nasledne si ma zobral bokom, oznamil mi, ze ho to mrzi, ale ze ma vaznu znamost a nie je mu to prijemne. Ze so mnou siel zo slusnosti, ale nemieni v tom pokracovat, pretoze ma pocit, ze mi ide o nieco viac. Chlapi nie su blbi ani slepi.
Ozaj si zvaz, ci to toto chces. Pretoze sa mi zda byt presne tento pripad, nijako ti nedava nic najavo. Aj ta neurcita odpoved o tom svedci.
Dobre si to zahrala. Teraz to uz nechaj na nom. Ak ma zaujem tak sa ozve.
Ak sa neozve, uz by som ho neuhanala a nevtierala sa mu.
Skús si najskôr čo najviac pozisťovať, čo sa dá, aby sa sa rovno nevrútila do priepasti. Snaž sa na neho viac pozerať, usmievať, komunikuj s ním a sama uvidíš. Daj tomu ešte čas, aby si sa nepopálila a necítila trápne, ak by to náhodou nevyšlo. Sleduj reakcie a viac si ho všímaj. A potom uvidíš. Hlavne skús nejako zistiť, či nie je zadaný, to je hlavné. Držím Ti palce!

@milanpetras myslim za vacsina zien bude lutovat ze svoje nevydarene vztahy neutala uz po prvych naznakoch velkych problemov a nedala na intuiciu, ak ju ma. Nie ze neoslovovali cudzich chlapov v praci.
Bezna alebo co len trochu pekna zena ma tolko ponuk na rande, ze toto robit nemusi. A aj tie ostatne sa ocividne pominaju.