Mám pochybnosti o mojom vzťahu
Žienky, potrebujem sa vykecat a poradiť. Som rozvedená cca 5 rokov. Mam dcerku školáčku 4 ročník. Momentálne mám vzťah nový cca pol roka sme spolu. A teraz čo riešim. Partner je v pohode, taky ako ja môj človek. Aj romantik aj citlivý, niekedy až veľmi citlivý. Ja som prežila rozvod a viac vzťahov tak som taká v tom už skúsená, viem to zvladat pocity a všetko. On mal jeden 10 ročný vzťah a sa z neho zosipal až skončil u psychiatria. Zocelil sa, ale stále je taky viac ženský citlivý. A hoci ho mam rada, mam pochyby ci ho ľúbim a či sním chcem byť. Ako vravím mame rovnaké záujmy, filmy, koníčky. Ale neviem je tam aj dosť ale. On žije v inom meste v dedine. Neviem ci chcem odísť do dediny, a hlavne rozmýšľam stále čo dieťa ci si zvykne na novú školu a ci sa jej bude páčiť škola atď . Viem ze to je skoro riešiť... Ale radšej skôr ako neskôr.
@kaktusik007 tak každý rieši to, že keď má dom ktorý už je na ňom a on nechce nechať matku tam samu. A hlavne ze keď je doba aká je tak načo by sme mali brať hypotéku a kupovať niečo iné keď on ma. Ze je to nerozumné. A ze nie som ani prvá ani posledna ktorá odíde žiť inam za chlapom. Lebo tak to ma byt žena ide za mužom a hotovo. Kopa keci kolo toho
@dilino od mesta to je cca 20 minút autom čiže v tom problém nie je, nepestuju také nič. Klasika zelenina v lete ako mi doma. Chodím tam často, jeho mamina keďže je sama bez muža už a nikam nechodí je ukecana rada by veľa kecala a kecala. Ale hoc by bola v pohode. Tiež by som rada sama. Ale ano pol roka je malo. Uvidí sa časom
@kvetina1990 aha tak ale predsa kto žije v meste a odrazu na dedine je iné. V meste môžeš vybehnúť hoci kde a na dedine kde. To že teraz jeho mama rada rozpráva neznamená že ked bude konflikt tak bude ticho. Ine je tam chodiť a iné žiť spoločnom dome.
@kvetina1990 doba je zlá ale do roka bude po zlej dobe. To je ako s kovidom, vsetci strasili, ze normalny život bude az v roku 2027 a teraz po korone ani chyru ani slychu. Nečítaj weby, vypni Tv a nezaveste sa aj s malou nejakemu psychotikovi, co sa zosypal, lebo ho nechala žena... A k jeho mame uz vobec nie....Ked vtáčika lapaju, pekne mu spievaju. Zi svoj život ako doteraz, zima o 3 mesiace skončí a zasa bude fajn... A hladaj dalej, ked mas možnosť stretnúť lepsieho chlapa, kde nebude tolko "ale".
Na prvom mieste by pre mňa bolo vždy dieťa. Nikdy by som život môj a život mojich detí neprispôsobovala "novému" mužovi ....
@kvetina1990 co mi tam vadi ešte. Ze hoc je dom veľký, tak všetko je tam ako keď to postavili staré všetko. Plus hore všetky izby prázdne lebo iba dolné poschodie využívali... Sme hore v jednej izbe kde je perinak a staré zrkadlo ktoré mala moja babka. Dokonca nemá ani vlastnú izbu a skriňu. Veci mam uložené niekde bokom. On sa prezlieka dole chodí po izbách alebo co a ide tu a tu a odtiaľ vezme niečo a odtiaľ. Tak ako ja chápem bohatý nie je ale zarába a mat vlastnú izbu so šatníkom to je predsa zaklad si myslím. Chce mať ženu tak ved sa snszim ze aspoň do niečoho ju priviesť nie do poloprázdneho domu kde sa vše rozpadá a treba všetko prerábať.

@pribinak úplny súhlas do bodky.👍