icon

Mám pocit, že to nikam nevedie

6. mar 2023

8 mesiacov sa stretavam s jednym muzom, je to take vlazne, mam pocit, ze to nikam nevedie, ale predsa len som to este chcela vydrzat
zamerne som sa s nikym inym za ten cas nestretavala, nerandila, no pred mesiacom som prostrednictvom kamarata spoznala jeho kamaratov/kolegov
isli sme len tak posediet, nebrala som to nejako vazne, ale dobre som sa zabavila
v ten vecer som sa bavila hlavne s jednou babou, vekovo sme rovnake a nejako som si nevsimala muzov...
nedavno sa stretnutie opät zopakovalo a isla som, ze sa trosku zabavim
a vtedy som si uz viac vsimla dotycneho, prehodili sme spolu viac slov, ale nejako som to nerozvijala, lebo ako pisem, je tu este ten muz, s ktorym je to vlazne, v co som este dufala, ze sa to zmeni...
ten muz z tej skupinky ma oslovil, ci nezajdem len tak posediet, pizza/kava, a neviem preco, prijala som to... za celych 8 mesiacov som so ziadnym inym muzom ako s tym "panom vlaznym" nesla, ale tak som to citila aj napriek tomu, ze na stretnuti sme vela neprehovorili
to stretnutie dopadlo nadmieru dobre, akonahle sme boli sami, chytili sme sa na rovnaku vlnu a zistili sme, ze mame viacero veci spolocnych a ze si po ludskej stranke rozumieme
citila som sa naozaj prijemne, to stretnutie bolo nielen prijemne, ale aj uvolnene, zasmiali sme sa, no skratka po dlhom case od stretavania s "panom vlaznym", v ktoreho som dufala, som nic take nezazila...
"pan vlazny" stale tvrdi, ze na vsetko treba ist pomaly, ze budeme spolu, on v to veri, no nikam to nevedie, stale len budeme, uvidime a skratka nic... hoci som dufala...
a zrazu mi vstupil tento muz, a hoci som spoznala viacero muzov (v ramci kamaratskej stranky), ale iba unho som prijala aj pozvanie na sttetnutie osamote... a citim, ze nieco vo mne, no skratka zazivam ine pocity, neviem, nikdy som v tejto situacii nebola, aby boli 2 muzi naraz... tento druhy muz o "panovi vlaznom" vie...

Strana
z2
solange7
6. mar 2023

@mk22 no normalne ma to nasralo.😀 Totalny blbecek. Ja si neviem predstavit, ze by som toto znasala co i len dva mesiace.

jani727
12. dec 2023

autorka ako to skončilo?

autor
12. dec 2023

@jani727 ahoj, uz som na tuto diskusiu skoro aj zabudla 😁
skoncilo to tak, ze vtedy som to ukoncila s tym prvym muzom a prestali sme sa stretavat, dala som sancu tomu ktoreho som spoznala neskor
najprv sme sa len stretavali a prerastlo to do vztahu a musim povedat, ze je to naozaj plnohodnotny vztah, aj ked musel si na mna chvilku pockat kym sa znovu citovo otvorim
som velmi spokojna a stastna a rada, ze som sa takto rozhodla 🙏 o tom prvom muzovi ktoreho som spominala, ze sa necinil ani nic take, o nom uz dlhodobo nic neviem, ked som sa s nim vtedy rozpravala, ze uz nebudem cakat, ze mozno nieco lepsie na mna caka, tak sa vyjadril ze ako chcem, ale uz ho nikdy neuvidim, vraj on ma chcel a mala som nanho cakat

poviem pravdu, ranilo ma ze som tolko mesiacov cakala, ale uvedomila som si aky je rozdiel ked muz len slubuje a ked ma naozaj zaujem, snazi sa a pocka si na vas kym budete pripravena
proste ak muz naozaj tu zenu chce a paci sa mu, tak nevaha a ak zvazuje, natahuje a nevie, aj tak po konci sa uz neozve

aandrea9
12. dec 2023

Nuž pán vlažný sa mal rozhýbať. S vlažným si nerandila, skôr si asi čakala kedy sa vymáčkne a on nič. Utekaj za šťastím 🍀

Strana
z2