Mám podozrenie, že je panic. Ako to riešiť?
Ahojte,
spoznávam sa s jedným chlapom , má 35 rokov. Chodíme von pomerne často, rozumieme si, máme sa o čom rozprávať, avšak mám podozrenie , že je panic. Keď ide do intímnejších chvíľ, všímam si, že vždy sa stiahne. Opýtala som sa ho , že som si všimla, ako sa správa. Urazil sa a povedal, že to čo si myslím je somarina. Povedala som mu, že aj keby to pravda bola, ja nemám problém ísť na to pomalšie, kľudnejšie nech sa nebojí. Myslím si, že fakt keby mal nejaké skúsenosti nebol by vyplašený a utiahnutý. Viem, že to je už pomerne vysoký vek, ale ak by mi zato stál nemám problém. Lebo neverím, že dospelému chlapovi nechýba sex. Je pekný, dobrá postava, nie je ani hlúpy. Len božechráň túto tému otvoriť, tak celé zle.
@anonym_autor Citujem tvoje slová: "Nova doba , chlapi nechcu sex, piju matchu a chodia spat o 7 vecer :D"
Potom ti zostáva iba nájsť si niekoho, kto chce sex, chlastá tvrdý alkohol a po nočných záťahoch chodieva spať o siedmej ráno... a ešte ti sem tam dá jednu výchovnú😉 Ideálny partner k náruživej a jednoduchej povahe
@anonym_1c9286 Jednoduchost alebo vysoky intelekt nemaju nic spolocne s chutou na sex a postojom k intimite celkovo. Rovnako to nema nic s domacim nasilim.
@anonym_autor nie som vôbec jednoducha. Neviem , ale ty by si bola spokojna s chlapom , co vobec neide za sexom a dokazala by si sa ponizovat a prosit ho. AK ti vyhovuje chlap , co riesi vsetko mozne len nie partnerske veci tak ano.
@anonym_autor Hlavne aby obaja boli spokojni. Frigidnej pekne priradit tvojho impotenta a tebe normalneho zdraveho chlapa. Tebe vekovo primerani maju ficat ako zajac, nie ako stary prostatik.
@anonym_autor nie som vôbec jednoducha. Neviem , ale ty by si bola spokojna s chlapom , co vobec neide za sexom a dokazala by si sa ponizovat a prosit ho. AK ti vyhovuje chlap , co riesi vsetko mozne len nie partnerske veci tak ano.
@anonym_autor Este raz sa opytam, aky bol celkovo ? Bozkavat sa chcel ? Smatral ti aspon po zadku / predku ? Ci pusa na rozlucnu styl kamarat a hotovo ?
@anonym_autor Citujem tvoje slová: "Nova doba , chlapi nechcu sex, piju matchu a chodia spat o 7 vecer :D"
Potom ti zostáva iba nájsť si niekoho, kto chce sex, chlastá tvrdý alkohol a po nočných záťahoch chodieva spať o siedmej ráno... a ešte ti sem tam dá jednu výchovnú😉 Ideálny partner k náruživej a jednoduchej povahe
@anonym_1c9286 a nic medzitym nie je? Co je to za blby nazor?
@anonym_autor samozrejme ja to neodcudzujem mala aom sex na 1 rande ja si rada uzivam zial mam doma takeho co mu staci raz za pol roka
@anonym_4683db pome sa pobaviť o tvojom probléme 😁
@anonym_autor Normálne si treba spolu sadnúť a porozprávať sa o tom..., to, že je panic, nemusí znamenať, že je gay alebo parafilik, alebo asexuál. Najprv si povedať, či s tebou počíta aj ako s intímnym partnerom a ak áno, ako si to predstavuje on... Ale napísať, že každému chlapovi chýba sex a preto musí j*bať od 15 rokov, alebo že 35-ročný je pomerne vysoký vek - je dosť primitívne. Tieto veci sa riešia ROZHOVOROM po dosiahnutí dostatočnej dôvery a nie "zvádzaním" s následným lamentovaním nad reakciami muža.
@anonym_autor ja poznám takých mužov. Netaja sa s tým. Skratka nikto ich nechce, nevyzerajú dobre. Sú inteligentný a vtipny a aj tak nič . Mňa by to neodradilo
@anonym_autor Normálne si treba spolu sadnúť a porozprávať sa o tom..., to, že je panic, nemusí znamenať, že je gay alebo parafilik, alebo asexuál. Najprv si povedať, či s tebou počíta aj ako s intímnym partnerom a ak áno, ako si to predstavuje on... Ale napísať, že každému chlapovi chýba sex a preto musí j*bať od 15 rokov, alebo že 35-ročný je pomerne vysoký vek - je dosť primitívne. Tieto veci sa riešia ROZHOVOROM po dosiahnutí dostatočnej dôvery a nie "zvádzaním" s následným lamentovaním nad reakciami muža.
@rhey Nezmysel. On sa rozpravat nechcel a namiesto toho sa urazal. Tu nie je co riesit a trapit sa s exotom, nech je dovod jeho pristupu akykolvek. To nie je uraz miechy alebo chemoterapia v manzelstve po 10 rokoch, toto su uvodne a zasadne rozpory. Preco si takeho vesat na krk ?
@anonym_4683db pome sa pobaviť o tvojom probléme 😁
@heisenberg aký mám problem 🙂
@anonym_1c9286
A je zarastený a smrdì...
@anonym_autor samozrejme ja to neodcudzujem mala aom sex na 1 rande ja si rada uzivam zial mam doma takeho co mu staci raz za pol roka
@anonym_4683db
A to sa vraví,že vraj chlapom ide iba o sex...
Súdiac podľa diskusie to je skôr naopak.
@anonym_4683db
A to sa vraví,že vraj chlapom ide iba o sex...
Súdiac podľa diskusie to je skôr naopak.
@anonym_f2bbbb tak co si budeme hovorit ak zazijes naozaj naozaj sex o ktorom sa ti potom az sniva ozaj dobry a potom ten sex je take nieco ako len pich sem pich tam...tak povies ze ano sex vo vztahu je dolezity 🙂
Autor clanku, odkial vies, ze si pre neho pritazliva? Ze stojis za to, aby dal gate dole? Ohovorila si najskor slusneho muza, len koli svojej ziadostivosti. Vnimas ho ako prostriedok na uspokojenie svojich potrieb. Nie ako ciel, ako cloveka do zivota...a ked sa ti znepaci, rychlo vymenit za iny prostriedok....milovala si sa s niekym aj z lasky? ,,cakala ai na niekoho aj dlhsie ako dva mesiace? Si ochotna nieco obetovat? A vnimat potreby druheho cloveka....aj bez sexu? Zamysli sa nad sebou, lebo hadzes zlu navnadu..a aku navnadu hodis, taku rybu chytis...moj muz pockal az do svadby, nie je to ziadny rojko, ale naozaj pohladny a urasteny muz, ktory pockal, a ja s nim a urobila by som to vzdy tak, lebo zato to stoji...intimny vztah je darovanie seba, a nie hrabanie pre seba...nechaj ho ist, najskor si prisla aj o dobreho kamarata...
Autor clanku, odkial vies, ze si pre neho pritazliva? Ze stojis za to, aby dal gate dole? Ohovorila si najskor slusneho muza, len koli svojej ziadostivosti. Vnimas ho ako prostriedok na uspokojenie svojich potrieb. Nie ako ciel, ako cloveka do zivota...a ked sa ti znepaci, rychlo vymenit za iny prostriedok....milovala si sa s niekym aj z lasky? ,,cakala ai na niekoho aj dlhsie ako dva mesiace? Si ochotna nieco obetovat? A vnimat potreby druheho cloveka....aj bez sexu? Zamysli sa nad sebou, lebo hadzes zlu navnadu..a aku navnadu hodis, taku rybu chytis...moj muz pockal az do svadby, nie je to ziadny rojko, ale naozaj pohladny a urasteny muz, ktory pockal, a ja s nim a urobila by som to vzdy tak, lebo zato to stoji...intimny vztah je darovanie seba, a nie hrabanie pre seba...nechaj ho ist, najskor si prisla aj o dobreho kamarata...
@anonym_e04b2f Skoro som sa rozplakala🤪 Anyway, citala si diskusiu? Asi nie, inak by si vedela, ze on sex k zivotu nepotrebuje. Vobec. Sam to autorke napisal. Takze pateticke kecy o cakani su tu uplne mimo.