Mám podozrenie, že ma priateľ podvádza
Ahojte, možno som paranoidna ale každá žena spozná zmenu je to v tom že mame intuície, mám priateľa čakáme spolu mimčo, ja už jedno dieťa mám ale spolu sme pomerne dlho a plánovali sme budúcnosť. Lenže poslednú dobu sa začal meniť, odkedy som otehotnela je iný stále nervózny chodí neskôr z práce, nikdy to nebol žiadny manekýn ktorý trávil čas pri zrkadle a momentálne nevie už čo na sebe zlepšiť. Holí sa asi s prepáčením aj na zadku, než ide do práce celá izba vyvoňaná ako v parfumérií, nechce somnou tráviť čas chodiť snami von nič jediné čo ho zaujíma je notebook hry a telefón. Vždy zmizne na hodinu do altánku akože fajčiť a je tam aj hodinu keď nie viac, začal si zo mňa robiť srandu stále naráža že som pribratá že som taká a hentaká, včera sa ho pýtam čo by si robil keby odídem preč a on že buchol šampanské. Poslednú dobu je iný úplne ho nespoznávam, je nepríjemný nedá sa snim komunikovať nezáleží mu na tom ako sa cítim keď som v noci hore že mi je zle ani sa nepozrie ci sa niečo deje ako v minulosti keď mi bývalo zle kvôli chorobe. Proste neviem je iný, je mi z toho smutno keď sa snim snažím komunikovať nechce stále odvracia temu, jeho narážky a akože srandičky a záujem len o stroje ma prestavajú baviť. Mám chuť sa zbaliť a odísť k našim na nejaký čas, ako mám fungovať s niekym kto ani nechce komunikovať do mobilu mu nepôjdem na to sa neznížim ako on že mi stále lezie do mobilu. Ja som zástanca že každá pravda vyjde na povrch, proste nechápem to ani na poondiaty nákup nechce ísť keď príde, sexuálny život? Na bode mrazu nakoľko sa ma nevie ani chytiť, a nevie sa pritúliť ja sa snažím vždy o niečo aj ho láskam hovorím pekne slova ale je unavený. Čo si o tom myslite ? Zažili ste niečo podobné?
Tiež by som asi chcela nájsť dôkaz, pravdepodobne v tom telefóne.
A teda na stole by som mu nechala to šampanské, ktoré si tak prial.
Po tom čo píšeš je dosť pravdepodobné,že v tom niekto je. Hlavne po tom ,,buchnem šampanské,, to normálny muž,ktorý má ženu v druhom stave nepovie. Evidentne nezvládol situáciu a tvári sa ako bez záväzkov. Na tvojom mieste by som odišla. A buď sa uvedomí,alebo aspoň už ty nebudeš strácať čas trápením a sledovaním a budeš žiť svoj život. 😉
Ja by som hlavne neodchádzala kvôli tomu, aby sa uvedomil a nečakala, že sa spamätá a zrazu nás začne niekedy ľúbiť.. Aj keby mu nevyšiel vzťah s tou, s ktorou ta podvádza, a náhodou by sa chcel vrátiť, už by som sa k nemu nevrátila..
Nikam nechodím.ak je aj neverný,ser nato,ale v žiadnom prípade neodchadzat!on si bude žiť kľudne keď odídeš a ty s dvoma deckami sama?strašne náročné.ostat neriešiteľné kam chodí co robí,hlavne nech platí doma co treba a cucaj ho z peňazí a odkladať si po tajme.a baviť sa mimo neho s kamoškami ak stretneš raz niekoho aj ty a bude to vážne môžeš odist
Ja viem,čo vravím sama vychovávať decko je strašná financna záťaž nie to s dvomi deťmi.ty odídeš on sa s ňou dá dokopy a čo budeš mat z toho ?kľud a aký,že budeš sa starať aj o jeho decko bude ti prispievať pár supny výživné a on bude kráľ a ty chudera.odporucam ostať srať na neho žiť si svoje a hlavne nech platí co ma
Ja som odišla a trápila sa 19 rokov všetko zvládať financne a on si zatiaľ užíval výživné 70 eur smiešne nestačilo ani na pokrytie školy. Kamoška rovnaký problém po dlhom rozprávaní som jej odchod výhovoriek nežijú s mužom ako manželia ale funguje to na báze každý si robí čo chce ale bývame spolu ako spolubývajúci kým sa niekto nezaluby do niekoho.dieta o ničom nevie ani okolie len naozaj najbližšie kamoski a všetci sú spokojný.ziju tak už 15 rokov
@klarasamuelko hrozne...😐
Co je hrozne každý je tu múdry a radi jej aby odišla a vy si myslíte, že chlapi sa budú o ňu byť s dvomi deckami na krku haló raelita
Ďalší príklad kolegyňa tehotná s 2 deckom od toho istého muža všetci jej radili aby odišla vravím jej si normálna pekne krásne ostaň a nevšímaj si užívaj si tehotenstvo nerieš nič.chlapika omrzelo milenka nakoniec sa vzali a dodnes žijú pekne a stastne .samozrejme už to nikdy nikto nevytahuje bolo to náročné pre ňu ale potom všetkom mi poďakovala,ze som stála pri nej a ze je šťastná
A čo vyriesi s odchodom. ?ze on si nastavuje milenku a ona sa bude tlačiť pri rodičoch v dome a plakať tak ci tak do vankúša. Odporúčam nevšímaj si ho starať sa o svoj vzhľad aj počas tehotenstva uzivat si deň a nedať na sebe znáte nič.ak ma hlúpe narážky odísť z izby a hotovo a hlavne si odkladať peniaze ak ti dáva výplatu ak nie tak akože na nákupy peniaze a odkladať si na horšie časy ale v žiadnom prípade neodist.ulahcis mu cestu a tebe lepšie aj tak nebude.ale musíš mat silu ved si žena ženy sú vždy silnejšie.a nevšímaj si nebrať si to ku srdiečku vždy si rozum zaujať s niečím však máš dieťa sustred sa nato a robiť veci aby nakoniec žiarliť on
@klarasamuelko aj keď som dala like, je to strašne čítať 😥😥😥
Ano, je ťažké byť sama na dieťa/deti... veľmi ťažké. To, čo popisujes (žiť si svoje, tváriť sa ze nič sa nedeje) je naozaj enormna záťaž na psychiku človeka. A to človek musí byť naozaj dobrý herec, aby si to dieta akoze nevšimlo...neviem si predstaviť chodiť s takým človekom dalej napr.na dovolenky a hrať sa na šťastnú rodinku 🤦♀️🤮
Plus to s tým setrenim/cucanim (ex)chlapa.. to je tiež možné iba niekedy, nie vždy.
A celkovo k neveram platí, že pokiaľ odpustis raz, ten druhý bude vedieť, že už sa mu to raz "prepieklo" a už si dalsi krát bude dávať pozor... ja osobne by som snad dokázala odpustiť iba nejakú virtuálnu "neveru" v úplných začiatkoch, ak by tam už bol sex, tak neexistuje... a uplna "red flag" za mna je, keby ma podvádzal počas tehotenstva 👎👎👎
Každý raz v živote podvedie
Láska je prchavé vec a každý raz zatúžil vyskúšať niečo nové iné.pekny chlap alebo žena ta osloví ponúkne sa myslíš si že to nikdy nebolo?vždy boli neverí len sa to neriešilo.
A vždy aj sú nevery niekedy ani netušíš a je tam.v každom vzťahu. Enormna záťaž to je nikto nepovedal,že to bude ľahké, a keď odíde bude to mať ľahšie o co?ze ho uvidí prechádzať sa s ňou v meste a ona bude sama?to si myslíš,že jej bude ľahšie prt bude jej ťažšie.ze sama je na všetko ani priatelia nie sú s tebou 24 hodín denne v noci bude zaspávať sama plakat do vankusa a cez deň riešiť peniaze a starosto dve deti a sama.vsetko je to len v hlave ak je múdra ostane a sústredí sa na dôležitejšie veci ako je to že chlap si niekoho narazil.sustredi sa na seba a deti a ich budúcnosť a chlapa bude brat ako cudzieho aspoň kým sa naozaj nebude vedieť postaviť na vlastné nohy.
Je jedna vec písať a druha vec zažívať.do dnešného dňa ľutujem,že som odišla hneď ako som to zistila.dlhe roky trápenia z čoho vyplatím všetko a žiť z ruky do huby.mat dve práce a otravovať cudzích ludi o pomoc s deckom kým pracuješ. A on chvosta ie sa s dovolenkami diskotéky a nakoniec veľký barak žena a dve deti.zena s ktorou má podvádzal.nove auto a ja po 19 rokoch konečne úľava že dieťa má pracu a vie sa zabezpečiť sam som na neho pyšná samozrejme ale na začiatku veľká záťaž po odchode na psychiku hlavne keď si ich stretával na každom kroku spolocni priatelia všetko do kopy a ako najväčšia hlupáka som si uvedomila som bola ja.pretoze som to všetko ulahcila iba jemu.zatial co ja som sa musela obracať v každej oblasti
Takže ľudia uvedomte si rady a realitu treba vnímať, že hrdosť bokom ...on otvorí sampus co jej riaditeľ aby mu nechala na stole ,ale kto bude plakať?ona ci on?položte si otazku.kto sa bude trápiť?kto sa bude starať?kto bude musieť riešiť plienky,jedlo,škôlku?kde bude bývať?u rodičov celý život bo nebude mať na vlastný byt dom?na nájom?a on on si bude žiť ako pán.jedina jeho starosť bude poslať tých pár supni na účet raz za mesiac on sa trápiť nebude .ženy nebuďte hlúpe a nerieste partnerov sústreďte sa na seba a na svoj lepší život .láska vždy časom vyprchá potom je to už len zvyk
Ahoj. Som žena, ktorú prvý muž podvádzal a druhý partner tiež. Druhý tiež v tehotenstve. A zo skúseností, ktoré mám, ti viem povedať, že áno, má druhú. A nepíšem to, lebo asi, lebo iné napísali. Ver mi, že ma, alebo sa minimálne snaží o nejakú inú (môj druhý to začal robiť, keď prišla nová kolegyňa, a skončili spolu).
Ak odides, nechaj mu na stole 2 sampanske, na jedno napis-na moj odchod, na druhe-na oslavu narodenia nasho dalsieho dietata, budes ho totizto oslavovat sam!
@klarasamuelko Nemusia sa o nu bit, staci jeden, pre ktoreho deti nie su problem - takych chlapov je milion. Hlavbe aj byt chvilu sama je lepsie, ako zostavat s takytom exemplarom, co ju uplne okazalo nerespektuje, a pravdepodobne podvadza. Nie sme v 50tych rokoch, aby zena trpela v destruktivnom vztahu len preto, aby naaahodou neostala sama.
Pocuj,nelahka situacia ale chlapi su vazne jesitni a co ak by zacitil zeby mohol ziarlit na niekoho kto chce teba? Co keby si to zacala vsetko robit ty? Schovavat mobil, odchadzat telefonovat inde a na dlho hoci len akoze, vyvonat sa a ist "na kavu s kamoskou" hoci si das single rande v kine,kaviarni,kdekolvek, proste aby zacal mat pocit ze nie je ten pupok sveta on, ale ze aj on by mohol byt podvadzany? Urobit mu zopar "nechtiac"naschvalov? Videla som video kde mal par rande na slepo a ta baba nebola az taka kocka a ked sli spolu po ulici tak ona vyplazovala tajne jazyk na inych chlapov a oni sa za nou otacali,a jej partner si vsimol len to otacanie druhych muzov a zacal si ju viac k sebe stiskat lebo videl ze je o nu zaujem. A teraz situacia u vas, ty si rada ze prezijes den ked ti je zle, unavena,lebo je to zaberak a este aj on ti pridava starosti, zameraj sa naozaj na seba a zacni bud pre neho zahadnou, len tak zrazu, povedz mu s premyslanim akoby si si práve vymyslela kde si bola, chod ku kadernicke, manikura, nakupy, treba ti nove oblecenie,aj ako tehulka mozes vyzerat štýlovo, pozaduj na to všetko peniaze od neho, vela sa smej akoze na niecom v inej miestnosti aby to pocul,a ked sa spyta preco si sa zasmiala tailk povedz ale nic nic, len som si na nieco spomenula. Zveruj mu zodpovednost a urci mu nejake dôležité vybavovanie, napr nakup s dlhym zoznamom,umytie auta , zamestnaj ho, evidentne sa nudí a nevie co so sebou. Vaz si seba, bud silnou pre svoje deti, v kazdom pripade,nosis v brusku jeho dedica majetku, takze žiadala by som si peniaze na lepsi kocik,vybavu, ked sa nechce zucastnit vyberu nech to aspon plati. Posielam objatie (dozaduj sa prav,zistuj info napr na fb skupina opytaj sa pravnika) nie si na to sama. A zacni pracovať na lepsom vztahu s jeho rodicmi,pripadne aspon s jeho mamou,urob si z nej "naj" volaj ich na obed, spolocny, casto, organizuj vylety, pytaj ju nech ide s tebou na nákupy aby ti pomohla s vyberom vybavicky a zariadenia izby,vlez im pod kožu 🫡, si najdôležitejšia pre nich tiez, zdoraznuj vzdy o vete vaše vnučatko, ked sa narodi vas vnucik,atd... chod na to psychologicky, manipulativne,ale vzdy s mily usmevom a vzdy podakuj ao sebavedomym daaaakujem krasne, ste najlepsi 🥹🥲. Nezabudni zorganizovat party na odhalenie pohlavia s vacsou rodinou, nech to zaplati on, vsetko nech hradi od dnes on,Nech z toho vyjde nakoniec ako somar on sam 🤩😘 drzim palce a silno objimam
No zlatko,...tak tu nemáš o čom. Je mi to luto ale na milion percent je to tak . Toto je jasne ako facka tu uz neni ani nad čím špekulovať.No nič, zbal kufre a to sampanske strielaj ty ze si sa zbavila takeho kretena. 🙂
Napíš,že ako si sa rozhodla
@klarasamuelko ahojte tak zatiaľ čakám na rozhodnutie predĺženia materskej s maličkou lebo mame asi autizmus. A keď mi schválila sťahujeme sa už polku veci mame u našich, len mi je blbe tam zadarmo bývať takže aby som im aspoň niečo vedela prispieť alebo nakúpiť a tak. Aj keď chcem ísť ešte do práce aspoň kým vládzem ale stále viac peňazí aby sme mali, nakoľko sa nespolieham na neho že mi bude teraz dávať niečo keďže sa správa ako sa správa. Ale neberiem si ho už k srdcu úplne som vypla emócie voči nemu sústredím sa na malú, a čakám vysnívaného chlapčeka tak aj na neho aby mu bolo v brušku dobre, nestratíme sa baby budem mať materské ešte keď sa vrátim do práce odložíme peniaze a po narodení malého požiadam súd o výživné. Ešte aj na malú mám 250€ výživné, uvidíme koľko súd dá nemu nakoľko zaraba pekne tak dúfam že aspoň 150-200€ a stačilo, možno sa raz nájde niekto kto si zažil niečo podobne ako ja a bude si ma vážiť. Ale áno budeme od seba každopádne a teraz aj v budúcnosti sa chcem sústrediť na moje detičky, ja už mám všetko čo potrebujem.

@cacianka zmazala som príspevok, ale len preto, že mi škriatok úradoval v texte, a ináč sa to neda.