icon

Mám podozrenie, že ma priateľ podvádza

2. máj 2024

Ahojte, možno som paranoidna ale každá žena spozná zmenu je to v tom že mame intuície, mám priateľa čakáme spolu mimčo, ja už jedno dieťa mám ale spolu sme pomerne dlho a plánovali sme budúcnosť. Lenže poslednú dobu sa začal meniť, odkedy som otehotnela je iný stále nervózny chodí neskôr z práce, nikdy to nebol žiadny manekýn ktorý trávil čas pri zrkadle a momentálne nevie už čo na sebe zlepšiť. Holí sa asi s prepáčením aj na zadku, než ide do práce celá izba vyvoňaná ako v parfumérií, nechce somnou tráviť čas chodiť snami von nič jediné čo ho zaujíma je notebook hry a telefón. Vždy zmizne na hodinu do altánku akože fajčiť a je tam aj hodinu keď nie viac, začal si zo mňa robiť srandu stále naráža že som pribratá že som taká a hentaká, včera sa ho pýtam čo by si robil keby odídem preč a on že buchol šampanské. Poslednú dobu je iný úplne ho nespoznávam, je nepríjemný nedá sa snim komunikovať nezáleží mu na tom ako sa cítim keď som v noci hore že mi je zle ani sa nepozrie ci sa niečo deje ako v minulosti keď mi bývalo zle kvôli chorobe. Proste neviem je iný, je mi z toho smutno keď sa snim snažím komunikovať nechce stále odvracia temu, jeho narážky a akože srandičky a záujem len o stroje ma prestavajú baviť. Mám chuť sa zbaliť a odísť k našim na nejaký čas, ako mám fungovať s niekym kto ani nechce komunikovať do mobilu mu nepôjdem na to sa neznížim ako on že mi stále lezie do mobilu. Ja som zástanca že každá pravda vyjde na povrch, proste nechápem to ani na poondiaty nákup nechce ísť keď príde, sexuálny život? Na bode mrazu nakoľko sa ma nevie ani chytiť, a nevie sa pritúliť ja sa snažím vždy o niečo aj ho láskam hovorím pekne slova ale je unavený. Čo si o tom myslite ? Zažili ste niečo podobné?

Strana
z4
klarasamuelko
16. máj 2024

Tak Vám držím palce a veľa síl prajem.Vsetko zle sa na dobre obráti, len musíš veriť.

Strana
z4