Mám priznať neveru priateľke?
Ahojte spravil som veľkú chybu. Bol som na pracovnej ceste
opil som sa s kolegami a zašli sme do bordelu samozrejme
že som sa vychrapal s jednou s tých báb. Vôbec som nerozmýšľal a proste spravil som chybu. Ráno som mal strašne výčitky svedomia a je mi to veľmi ľúto.
Neviem sa s tým nejako vyrovnať a neviem či to mám
priateľke povedať. Bolo to jednorázové zakopnutie a neviem si predstaviť že by som niečo také urobil znova.
Mám jej to povedať ?
@beronsche nepíšem že z prehľadom. Ale!!! Rozumná žena sa časom dá do kopy a bude vďačná, že nestráca čas s takým debilom. Nemám pochopenie pre neveru, žiadne hlúpe a primitívne vyhovorky- chľast, čokoľvek ...
Tiež som sa o nevere ex dozvedela deň pred štedrým dňom pred 4 rokmi. Strašné to bolelo, mala som pocit, že sa mi všetko zrútilo. Časom som ľutovala už len ten stratený čas a roky s ním...
@huxy ono to chvíľu trvá ale človek sa z toho dostane a nakoniec zistí že bez toho debila a podvádzania a klamstiev mu je lepšie
@ibatanecnica presne tak.
Nehovor jej to ale daj si spravit testy na pohlavne choroby.
@johny21 Mas na to svedkov. Takze tu nie je otazka, ci povedat, alebo nie. Tu je otazka, ci budes prvy ty, alebo niekto iny, kto jej to povie.
Keby si nemal svedkov, tak radim zapierat a vziat si to do hrobu ako tajomstvo. Mat to ako svoje vlastne poucenie.
Takto ti neostava ine, ako to povedat. Az po sviatkoch, ak sa da. Ale potom cim prv, tym lepsie.
@moonlight1210 možno sú na tom tí "svedkovia" rovnako ako on 😉
@johny21 keď nevieš piť tak nepi. Keď si pod vplyvom alkoholu tak človek spraví to coho by sa za triezab spraviť bal ale chcel by to apson z časti spraviť. Keby to spraviť nechceš ani z časti tak by si to nespravil ani pod vplyvom. Povedz jej to keby na to prijde prvá tak to bude ešte horšie, nech vie s kým stráca čas
@beronsche neverim ze ten clovek to nezopakuje. to proste v nom je. alkohol z neho ineho cloveka neurobil. len zboril par zabran ktore za triezva funguju lepsie. ale casom vola opada. a nikde nie je zaruka ze si raz nevypije znova. bude zapijat dieta zavesi sa na neho v bare zas nejaka a on chudak znova strati sam seba atd. kolko dalsich skoleni a super kamosov.... v jeho pripade prilezitost robi zlodeja. ten prvy krat je vzdy taky ale casom ked to preslo raz, potom znova ... otupia sa vycitky.
ak sa to ona casom dozvie - co je vysoko pravdepodobne kedze ich tam bolo viac, bude sa citit nie podvedena raz ale omnohonasobne viac preto ze ju dlhodobo klamal.
kazdy ma moralny kompas inde. najlepsie ho vidime v slabosti. on ten svoj prave uvidel. ked vie ze nevie pit tak nema pit. je dospely nie male decko co sa boji ze ho kamarati vysmeju. dospely clovek uz musi poznat svoje schopnosti a hranice. musel byt dostatocne pri zmysloch ked vedel dojst do bordelu a bol chopny fyzcky sexu a este si za neho aj zaplatit. mohol kupit decku radsej nieco do vybavy e nie zaplatit kurvu.
keby som sa po rokoch dozvedela ze ma muz pred 20 rokmi podviedol a 20 rokov mi o tom klamal bolelo by to omnoho viac. vsetky tie marne roky ktore ma vodil za nos ktore som mohla stravit mozno s niekym, niekde kto by bol lepsi. vsetky zaziky spomienky vsetko co sme mali by som povazovala za klamstvo a podvod. vzal by mi nie len vztah neverou ale aj dalsich 20 rokov zivota. obral by ma o ne a to je este horsie ako nevera.
a este keby sa nedajboh prislo za par rokov ze ju nakazil nejakym HPVckom z ktoreho chudera dostane rakovinu tak este lepsie.
@2006_1211 presne. opity clovek spravi len to co podvedome chce alebo to aky podvedome je len sa to snazi ukocirovat a drzat na uzde. preto u mna vyhovorka alkoholu nikdy neobstoji. ten len ukazuje pravu tvar kazdeho jedneho. videla so v zivote pravych tvari uz dost a vzdy sa to potvrdilo. vzdy. nikdy z nikoho alkohol neurobil inu osobnost cloveka. vzdy len ukazal aky clovek naozaj pod povrchom je.
@tiezjedna Nech aj su. Staci, ze jednemu na to zena pride. A bonzne aj ten zvysok kompanie.
Vzdy je horsie, ak sa o tom zena dozvie od cudzich, ako ked sa jej on prizna.
@moonlight1210 a nech bonzne, ženy si to zaslúžia vedieť. Ak si niekto neváži čo má a toto potrebuje, tak nech to má ale bez partnerky. Alebo nech si nájde takú, ktorej to vadiť nebude....to bude asi taká istá ako on
@katarinaba skvelý komentár, raz to praskne a odvtedy už možno budete mať napr. dve deti a hypo na krku. Čo si bude môcť dobrá žena počnúť? Daj jej na výber, nech sa sama rozhodne, či ti odpustí alebo nie. Je to tvoja česť, ak ju ešte máš, aby si jej neklamal.
Dúfam že si mal ochranu a nedostaneš za čas nejakú pliagu. Za mňa by to bol rozchod. Urobil si to raz urobíš viac krát príležitosť robí zlodeja ako sa povie. Nie za mňa by bolo okamžitý rozchod a určite si myslím že aj ONA to tak urobí. Aký dôvod by mala s tebou zostať čo. Mate deti ak nie o to lepšie dôvod skončiť tento vzťah .Ak by si ju mal rád miloval toto neurobíš alkohol nie je ospravedlnenie žiadne vôbec. Ak nevieš koľko vládzeš nepi. Jasné alkohol ale nikto TI do hrdla alkohol nelial. Pi len toľko aby si vedel čo robíš. Ak sa s tebou rozíde tak máš ponaučenie že viac budeš piť len pokiaľ vieš čo robíš. Pre alkohol a nevedieť čo zo sebou robiť tak zbytočne vyhasli pre magora životy na Zochovej aj ON sa ospravedlňoval rodičom. Pre alkohol.
@pralinka25 a čo by si spravila, keby si sa to dozvedela po tých 20 rokoch?
@moonlight1210 no ja ti neviem... Mne by bolo úplne jedno od koho by som sa to dozvedela. U mňa by skončil tak či tak.
Pil si ale nebol si opitý inak by si sex nezvládol alebo si nepamätal. Takže na to sa nevyhováraj. Užil si si a teraz dúfaj, že sa to nikdy nedozvie. Keby ste len frajeri bez dieťaťa som za možnosť povedať a kajať sa ale takto radšej nie. Aj keď si myslím, že to časom spravíš znova a rozidete sa tak či tak.
@andigab poznam sa dost dobre na to aby som vedela ze by sme sa museli rozist. ja by som to neprekusla uplne by sa mi zhnusil a nevedela by som s nim fungovat uz intimne cize aj z tohoto hladiska aj keby som nechcela skor ci neskor by to krachlo na intimnostiach. bez toho by sa casom stejne spakoval. vedela by som ze ina cesta niet. len po tych 20 rokoch by sa zacinalo odznovao mnoho tazsie ako na zaciatku. vlastne by som bola nastvana asi este viac pretoze by mi to zacatie znova viac skomplikoval.
ja dokazem pripustit ze by som sa snazila po vyprchani navalu emocii udrzat korektny vztah kvoli detom. ale intimny by som dokopy dat nevedela. a kazdy sex ktory sme medzitym mali by sa mi hnusil pri predstave ze spal so stetkou.
a ano som si tym ista. mam dost velku predstavivost. ja by som to mala pred ocami vzdy keby som sa na neho pozrela. nevedela by som zabudnut a sama by som to tym pokazila.
To ste celi vy chlapi! Ozeriete sa, vyspite sa na sluzobke s inou a potom mate vycitky. Och kolko krat som tento scenar uz videla ci pocula. A potom ste tak zbabeli, ze svoju tazobu jednoducho vygrciate na nic netusiacu milujucu zenu, ktora vas doma caka a rozbijete jej cely svet. Si dospely? Si. Tak si nes svoje trapenie a vycitky sam. Pokial chces vas vztah udrzat, tak jej nehovor nic. Prekonaj sa a spravaj sa normalne. A jedna rada do buducnosti - nepi! Ked sa nevies kontrolovat. Chlapa, ktory miluje svoju zenu a vazi si ju, nikto nedonuti do bordelu ist a uz vobec nie tam pretiahnut nejaku stetku ...... Neopovaz sa tej tvojej toto povedat, nes si to bremeno sam.
Sama si myslim, ze to tak ci tak spravis opat a opat. Stale sa budes kajat a lutovat sa. Az sa to jedneho dna tvoja milovana dozvie a ukaze ti dvere. Oh kiez by som sa mylila ...
@tinatitti a toto klamstvo už nerozbilo jej svet? Aký zmysel má tento vzťah. Žena žije relatívne šťastná a pritom je to všetko klamstvo. On chce vzťah udržať. A čo ona. Ona nemá právo sa rozhodnúť v akom vzťahu s akým človekom bude žiť?
@pralinka25 neviem, ja si netrufnem takto odhadnut cloveka na zaklade jedneho cinu. Ano, mozno je to nemoralny hajzel. A spravi to znova. A mozno je to len somar, ktory sa nechal manupulovat hajzlami kamaratmi.
Viem len jedno, nechcela by som mat taketo partnera.
Ja som nepovedala nič.. síce som sa s dotyčným len bozkávala ale nepovedala som nič a ani nepoviem…viem že sa to veľmi porovnať nedá…😃
@ibatanecnica si vydata? Mas prip cakas dieta? Vies, tato hra na spravodlivost, ako tu mnohe na koniku pisete, nie je v realnom zivote az taka jednoducha.
Nevravim, ze ju ma podvadzat. Dokonca sa mi hnusi to, co urobil. No na druhej strane. Nie je prvy a zial ani posledny. Kopec chlapov podvedie s kolegynou ci kamoskou. Stretava sa s nou aj potom. Tento si zasiel do bordelu, kam uz mozno ani nepachne a dotycnu uz viac nikdy neuvidi ... nezlahcujem to, no je v tom trochu rozdiel.
A potom ... ak je ona v ich vztahu teraz stastna, tesi sa na ich spolocne dieta, fakt ma teraz riesit to, ze si vybrala debila, ktory ked sa ozerie je mu jedno, kto mu stiahne nohavice? Nemyslim si. Radsej nech zije v sladkej nevedomosti.
Nemusis so mnou suhlasit, No spominas klamstvo. Ziadne nebolo. Neoklamal ju. Pokial jej nic nepovedal, tak ona ten svoj svet, idealy a pod. este stale ma.
Bol si ozraty.... hmm. Zjavne sa nevies kontrolovat a to ze sa dušujes ze uz take nespravis je zbytocne. Staci ze sa nacapes s partiou znovu pod obraz a zas tu mame daku ch*jovinu.... co takto spravit nieco pre to, aby si to do seba nelial ako chudak??? Nebol si az tak ozraty ked si to pamatas. Proste si mal u zadku nasledky, ze niekomu ublizis. Tak si to vyžer. Ma nárok na pravdu a bud si istý ze by sa to casom dozvedela. Dufam ze si ale mal aspon ochranu a neohrozujes ju chorobou....
@tinatitti áno som, mám aj deti a zažila som veru všeličo a radšej budem sama ako s takýmto mužom. Prešla som si netvrdím že presne tým istým ale som rada, že sa prevalilo čo sa prevalilo. Nechcela by som žiť v klamstve. Nebolo to o nič lepšie.A že to nie je klamstvo? OK nie je . Tak je to podvod - pretože ju podviedol. Je to, znie to lepšie? Ani nie. Prašť jak uhoď.
Piokiaľ to budeme takto ,,zľahčovať,, tak si tí chlapi budú robiť, čo sa im zachce. Ja mám určité hranice a kto ich prekročí smola. Nech si hľadá teda takú, ktorej to vadiť nebude
@tinatitti a ešte doplním, tiež si myslel, utají, Ni e neutajil. Každé klamstvo , podvod, víde raz na povrch a to zatlkanie situáciu ešte zhoršilo. A to boli také ,,náhody,, ktoré k tomu dopomohli.
@ankare myslíš že bude? Spravil raz, keď mu to teraz prejde, výčitky vyblednú, spraví časom a j druhýkrát. Hlavne keď prídu také dni - dieťa, človek nevyspatý, problémy, starostl, hádky, a tí úžasní kamaráti ....

@huxy je velke riziko, ze to tehotna zena nezvladne s prehladom.