icon

Mám priznať neveru priateľke?

johny21
15. dec 2023

Ahojte spravil som veľkú chybu. Bol som na pracovnej ceste
opil som sa s kolegami a zašli sme do bordelu samozrejme
že som sa vychrapal s jednou s tých báb. Vôbec som nerozmýšľal a proste spravil som chybu. Ráno som mal strašne výčitky svedomia a je mi to veľmi ľúto.
Neviem sa s tým nejako vyrovnať a neviem či to mám
priateľke povedať. Bolo to jednorázové zakopnutie a neviem si predstaviť že by som niečo také urobil znova.
Mám jej to povedať ?

ibatanecnica
15. dec 2023

@ruxandra a to každú chvíľu vidím - kde nájdem úprimnú/úprimného? Normálneho človeka ?

ruxandra
15. dec 2023

@ibatanecnica presne, nechapem o co ide tymto ženám, keby to bol ich muz, tak by chceli vediet, ze ich podviedol, aby sa ho mohli zbavit, ale inej pokojne doprajú nech ju oklame a nechá si ho. Žasnem, fakt 🤦‍♀️

tinatitti
15. dec 2023

@ibatanecnica je smutne, ze si si tym musela prejst. Kazda nevera je bolestiva. Mozno mate pravdu, mozno by mala mat moznost sa sama rozhodnut, ci s nevernikom ostane alebo nie. No on sa jej chce priznat iba z dovodu, ze ma vycitky svedomia. A to mi nepride fer.

ibatanecnica
15. dec 2023

@ruxandra ja by som toto ani kamarátke neodpustila, keby o tom vedela a mne nič nepovedala.

ibatanecnica
15. dec 2023

@tinatitti lenže výčitky časom vyblednú, kamaráti a alkohol zostanú a situácia sa pravdepodobne zopakuje. výčitky má teraz, lebo je to čeerstvé. Ale keď mu takéto úlety budú prechádzať, prejdú aj výčitky
A keby nemal výčitky tak OK, povedz jej to? Teraz je za chudáčika lebo má výčitky. No ty brďo. Prepáč ale toto fakt nepochopím.

beronsche
15. dec 2023

@ruxandra toto nikde netvrdim. Neprekrucaj..
Ja hovorim, ze v tomto bode je viac moznosti reakcie a kazda si so sebou nesie nasledky.

johny21
autor
15. dec 2023

@tinatitti nie je to len z dôvodu že mám výčitky svedomia ale aj preto že ju milujem a vravím si všetko a bola to strašná chyba som strašný somár to co som spravil je strašne. Ale ja chcem byť s ňou q starat s si ju a aj o malé za každú cenu

huxy
15. dec 2023

@johny21 ty absolútne netušís čo je láska a čo znamená milovať. Ty už radšej netrep somariny a priznaj sa jej, nech tvoja známosť nestráca svoj čas s takýmto somarom.

tiezjedna
15. dec 2023

@johny21 myslím si, že ty sa aj tak prezradíš... Ak ju naozaj tak miluješ ako nám tu prezentuješ a si presvedčený, že už nikdy nezasunieš inde, aj keď budeš navalený a s partov volov smerujúcich do bordelu okolo, tak jej nič nehovor a upraci si to sám so sebou.

ruxandra
15. dec 2023

@johny21 nemiluješ ju, inak by si ju nepodviedol, klameš jej dokonca aj v tomto. Ty tu ten reves, lebo sa bojis, ze ta opustí ked na to pride a zostanes sam. Ale pevne verim, ze zostanes, ze to dievca ma aspon trochu rozumu a posle ta do pekla. Lebo úprimný k nej uz davno nie si..

oblecenie99
15. dec 2023

@johny21 Keby sa muž teraz vyspal JEDNORAZOVO na pracovnej ceste s kolegyňou, lebo bol debil a ožratý, tak možno by som vedieť nechcela... ale keby sa vyspal ožratý, v bez/či plnom vedomý s kurvou v bordeli, tak to si píš, že by som to sakra chcela vedieť. Chlapa, ktorý pôjde do bordelu za prostitútkou by som nechcela, ani keby sme mali 4 deti a 30 ročnú hypotéku.

andigab
15. dec 2023

@pralinka25 ďakujem za odpoveď. Len medzitým prešlo 20 rokov a x krát si sa s ním odvtedy milovala. Len si to nevedela. Je to svinská situácia, lebo ju prežívam, s rozdielom 2,5 roka, domom na hypo a malým bábom. Som v koncoch.

1fifinka1
15. dec 2023

Ach, chceš ulavit svedomiu, že sa priznáš. A co ona? Ako sa bude trápiť, na to nemyslíš?

tinatitti
15. dec 2023

@johny21 vazne? toto pises uplne tiezvy? Ked ju tam milujes a chces byt snou a starat sa o male, ako si mohol vliezt s inou zenou do postele? Vies, aj my zeny mame chutky, urcite aj ked si vypijeme, mame chut na sex. No mna ani za triezva a ani inak ani nenapadne pomysliet ci pozriet sa na ineho chlapa. Svojho muza milujem, svoje deti este viac. Nikdy by som za ziadnych okolnosti neohrozila to, co mam. Tak preco ty tak lahkovazne ides do bordelu a uzijes si tam??? Sa preber. Podla tohto tu zenu nemilujes, Nebol si v bezvedomi a siel si dobrovolne. Tak potom ano, baby maju pravdu. Si dospely, Nes si svoje nasledky. Povedz to svojej zene. Nech ona rozhodne, ci jej este za nieco stojis. Len maj ohlad a priznaj sa az po sviatkoch. Nekaz jej este aj Vianoce. Dost ze jej znicis cely jej svet.

jana005
15. dec 2023

@johny21 to je strašne hnusné, čo si spravil, so štetkou v bordeli. Naozaj, a nedá sa to ničím ospravedlniť.
Ale ak si presvedčený, že to už nikdy v živote neurobíš, tak jej to nehovor. Nikdy. Lebo ju stratíš.

martul
15. dec 2023

@ibatanecnica ja vychádzam z toho, že ona to nevie, tak ju nemá čo trápiť. Ja ho neospravedlnujem, píšeš, že ,, chodí do bordelu ". Bol tam raz. Ale opakujem, nezastávam si ho, vôbec nie.

martul
15. dec 2023

@ibatanecnica ale je pravda, že ho nikto nenútil tam ísť a nikto ho nenútil ožrať sa. Veď mohli ísť do normálneho baru, krčmy, na pivo, posedieť.

ibatanecnica
15. dec 2023

@martul ok, tak nechodí raz tam bol. Ale som si istá na 90% že časom tam skončí znova. A to je OK že ona o tom nevie? Kriste pane ženy, ja fakt toto nepochopím. Žena o tom nevie, tak drž budu, nekaz jej šťastný život? Toto je fakt šťastný život len preto, že žena o tom nevie? NO ja som asi z inej planéty.

ibatanecnica
15. dec 2023

@martul myslím, že vedel veľmi dobre čo robí ale posmelený kamarátmi a alkoholom išiel.
Pre mňa alkohol nie je ospravedlnenie.

simona1306
15. dec 2023

kamosko, pre svoje vlastne dobro, to priatelke povedz, zbal si veci a odid od nej .... absolutne NO GO, co su to za vyhovorky ? nemal som pit ? nemal som tam ist ? v prvom rade si mal mysliet na svoju partnerku a nie na to, co si o tom tvoji kolegovia pomyslia ... z tohto sa pouct, a nabuduce uprednosti svoju partnerku pred svojim vlastnym egom .... absolutne sa mi zastavil rozum ... predstav si, moj manzel pracoval v zahranici 4 roky, chodil pit s kolegami, s kamaratmi, ktori jasne ze sli do bordelu... a vies co spravil moj manzel ? bud isiel domov alebo ich cakal pred tym bordelom , lebo vedel ze mu doverujem a nechcel ma sklamat ... a hadaj co ? nikto sa mu nevysmieval, nikto z jeho kamaratov a kolegov to nebral ako zbabelost, dokonca, vela krat sa k jeho cakaniu pridali aj ostatni zadani kolegovia .... tak tvoja partnerka ti doveruje, a ty si zatial chrapes s nejakou stetkou v bordeli ... a teraz co ? prides domov a budes sa tvarit akoby nic ? OTRASNE !!!!!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
15. dec 2023

@miriam11 a ty by si chcela žiť s takýmto mužom? Spýtala som sa viacerých, ktoré mu kázali mlčať ale neodpovedala mi ani jedna.

johny21
autor
15. dec 2023

Povedal som jej to

ibatanecnica
15. dec 2023

@johny21 ako to dopadlo? Mohol si počkať aspoň po Vianociach aby si jej aj tie nezhnusil.

johny21
autor
15. dec 2023

Premysli si to

ondro1122
15. dec 2023

@tinatitti "To ste celi vy chlapi! Ozeriete sa, vyspite sa na sluzobke s inou a potom mate vycitky."....Neobhajujem autora ale ženy taktiež najradšej skáču na najväčšieho mača po diskotékach alebo keď nejaký príde do práce ako kolega....Tiež sa vám klepú nohy z takých mačov a potom by ste najradšej skákali na takých a niekedy sa neovládnete aj keď ste vydaté 😉

ibatanecnica
15. dec 2023

@ondro1122 tak aj niektoré ženy sú také. Ale teraz tu riešime niečo úplne iné. Neobhajujem ani tie. Ale druhá strana má právo vedieť s kým má dočinenia.

tianna
15. dec 2023

@johny21 nuž asi teda nepovedať, ale určite si daj spraviť testy na pohlavné choroby a kým nebude výsledok skús sa nejak z intimity s priateľkou vyvliecť.. a nabudúce nepi..

denka259
15. dec 2023

@johny21 ste v očakávaní. ty si kekec 🤦‍♀️ nič jej nehovor

tinatitti
15. dec 2023

@ondro1122 mas uplnu pravdu. Videla som to u nas v byvalej praci. Ano, zeny su niekedy horsie ako muzi, A to nemusia ani pit. Nastastie ja toto v sebe riesit nemusim.