Mám priznať neveru priateľke?
Ahojte spravil som veľkú chybu. Bol som na pracovnej ceste
opil som sa s kolegami a zašli sme do bordelu samozrejme
že som sa vychrapal s jednou s tých báb. Vôbec som nerozmýšľal a proste spravil som chybu. Ráno som mal strašne výčitky svedomia a je mi to veľmi ľúto.
Neviem sa s tým nejako vyrovnať a neviem či to mám
priateľke povedať. Bolo to jednorázové zakopnutie a neviem si predstaviť že by som niečo také urobil znova.
Mám jej to povedať ?
@marseillefan len ci by si bol taky hrdina aj keby to spravila tebe tvoja pekna zena a potom ta nechala zit v blbej naivite aky super vztah mate. 😉
@andigab V dnešnom svete bez svalov a bez peňazí chlap nemá šancu u 90 percent žien. Vidím toto aj v posilňovni. A niektorí chlapi sú taktiež hotoví z veľkých svalnatých zadkov. Môžem si zaplatiť za sex a žiť bez strachu, že ma nejaká podvedie alebo opustí. Lebo dneska skoro nikto nemá morálne hodnoty.
@ondro1122 ty na niecom ficis ked vsade trepes dokola nabuchanych svalovcov a svaly?
@kiwi3 dik za info, nečítala som tu celé tie sedemstranové litánie.
@ondro1122 no neviem.. ked pozriem na otcov rodin okolo seba, veru ziadni svalovci to nie su:DD takze mozno zmen prostredie..
@simca06022011 No však do bežného života už je ženám dobre "priemerný" chlap s dobrým platom keď žijú rodinný život...s mačom sa vyspia počas vzťahu alebo za mládi 😁
@ondro1122 ked myslis. A co zena robila pred rodinnym zivotom je hadam jej vec, chlap tiez si nenarazi nejaku obeznu buchtu v bare na jednorazovku
@ondro1122 furt nechapem preco ta to trapi. vsak bud zo seba sprav maca aby si si mohol vrznut jednorazovo ked ti to ku stastiu staci alebo bud normalny a najdi si normalnu zenu. ne su napriklad svalovci vyslovene nesympaticki a nie som jedina
@simca06022011 No však áno preto láska neexistuje 😁 Len ženy toto majú problém priznať, že na dlhodobý vzťah sa boja chodiť s mačom ale po ňom tajne túžia....len si vyberú menej "pekného" abo znížilo riziko nevery ;) Autor je chlap a priznal sa 💪....Ženy majú problém sa priznať lebo vedia, že môžu prísť o veľa
@melanta chcela by som reálne vidieť, koľko ozratych muzov by neslo do bordelu s kolegami - v nálade a hecovani vzájomne alebo sefom, naozaj. Pojde uz len preto, lebo by bol za "babu", keby nesiel. A to nemam absolútne takýto testosterónovy pripad doma, ale naozaj, kto by nešiel. Nech napise sem ten, kto ma skúsenosť a nesiel do bordelu (aj ked ho tahali nasilu)
@ondro1122 ty máš fakt zvláštne názory.
Mne sa napríklad nikdy nepáčili nejak vymakaní "macovia"-uplne divné pomenovanie mimochodom.
Samozrejme, že mi muž musí byť sympatický, ak nepreskoci iskra, tak to nemá zmysel. Ale sú oveľa dôležitejšie kvality, ktoré by mal chlap mať ako len nejaké hlúpe svaly či čo. A predstáv si, netúžim a nikdy som netuzila po ... Čo tak divne nazyvas.
@ondro1122 strasne trepes... musis mat velmi zle skusenosti ked taketo daco napises. Ja este stale poznam viac muzov, ktori podvadzaju ako zien a v podstate, zeny ziadne nepoznam, co by si nasli milencov. Za to takychto kur***ikov, ktori pretiahnu na pracovnej ceste vsetko co sa da, poznam dost.
Aj ten muz s ktorym zena nakoniec zalozi rodinu a ano aj laska tam je, sa tej zene musi pacit... cize to nie je ze tuzim po Ferovi zo susedstva lebo ma takyyyy biceps, ale vezmemsi radsej Dura lebo ma auto, pracu... :D absolutne nie.
A teda u mna ziadny maco nemal sancu ani pred 25r, ani 20r.. a teraz uz vobec nie a nie nepredstavujem si s nimi ani nic :D
@johny21 povec jej to lebo časom pravda vinde najavo. Co ak si si od tej spoločníčky niečo doniesol? Presne takto mi jedna sestrička z nemocky hovorila ze jedna žena co rodila zistili ze jej dieťa je HIV pozitívne, samozrejme obaja rodicia tvrdili že nie až kým si ich primár zavolal na koberec muž sa priznal ze na pracovnej ceste si takto užil a nič jej nepovedal
Neverim ze toto je real tema. Neverim ze chlapik po nevere si zalozi profil na MK a pyta sa zien, ci to povedat priatelke 😂
Aj tak sa to raz dozvie, čo skôr neskôr
@barborachors zato tam nemusel chrapat s prvou co zbadal

@drahomirrra
@mistymay33
@marseillefan ľudia, sak čítajte trochu, uz jej to povedal.