icon

Mám priznať neveru priateľke?

johny21
15. dec 2023

Ahojte spravil som veľkú chybu. Bol som na pracovnej ceste
opil som sa s kolegami a zašli sme do bordelu samozrejme
že som sa vychrapal s jednou s tých báb. Vôbec som nerozmýšľal a proste spravil som chybu. Ráno som mal strašne výčitky svedomia a je mi to veľmi ľúto.
Neviem sa s tým nejako vyrovnať a neviem či to mám
priateľke povedať. Bolo to jednorázové zakopnutie a neviem si predstaviť že by som niečo také urobil znova.
Mám jej to povedať ?

kiwi3
15. dec 2023

@drahomirrra
@mistymay33
@marseillefan ľudia, sak čítajte trochu, uz jej to povedal.

pralinka25
15. dec 2023

@marseillefan len ci by si bol taky hrdina aj keby to spravila tebe tvoja pekna zena a potom ta nechala zit v blbej naivite aky super vztah mate. 😉

ondro1122
15. dec 2023

@andigab V dnešnom svete bez svalov a bez peňazí chlap nemá šancu u 90 percent žien. Vidím toto aj v posilňovni. A niektorí chlapi sú taktiež hotoví z veľkých svalnatých zadkov. Môžem si zaplatiť za sex a žiť bez strachu, že ma nejaká podvedie alebo opustí. Lebo dneska skoro nikto nemá morálne hodnoty.

pralinka25
15. dec 2023

@ondro1122 ty na niecom ficis ked vsade trepes dokola nabuchanych svalovcov a svaly?

mistymay33
15. dec 2023

@kiwi3 dik za info, nečítala som tu celé tie sedemstranové litánie.

simca06022011
15. dec 2023

@ondro1122 no neviem.. ked pozriem na otcov rodin okolo seba, veru ziadni svalovci to nie su:DD takze mozno zmen prostredie..

aurora33
Autor odpoveď zmazal
aurora33
15. dec 2023

@johny21 teraz som sa Dočítala, že si sa priznal. Tak dúfam, že tá tvoja má v sebe toľko hrdosti, že ťa nakope do zadku s zabuchne za tebou dvere. Pretože toto sa neodpúšťa.

ondro1122
15. dec 2023

@johny21 Chvála ti, že si sa priznal ako to zobrala ?

ondro1122
15. dec 2023

@simca06022011 No však do bežného života už je ženám dobre "priemerný" chlap s dobrým platom keď žijú rodinný život...s mačom sa vyspia počas vzťahu alebo za mládi 😁

simca06022011
15. dec 2023

@ondro1122 ked myslis. A co zena robila pred rodinnym zivotom je hadam jej vec, chlap tiez si nenarazi nejaku obeznu buchtu v bare na jednorazovku

pralinka25
15. dec 2023

@ondro1122 furt nechapem preco ta to trapi. vsak bud zo seba sprav maca aby si si mohol vrznut jednorazovo ked ti to ku stastiu staci alebo bud normalny a najdi si normalnu zenu. ne su napriklad svalovci vyslovene nesympaticki a nie som jedina

ondro1122
15. dec 2023

@simca06022011 No však áno preto láska neexistuje 😁 Len ženy toto majú problém priznať, že na dlhodobý vzťah sa boja chodiť s mačom ale po ňom tajne túžia....len si vyberú menej "pekného" abo znížilo riziko nevery ;) Autor je chlap a priznal sa 💪....Ženy majú problém sa priznať lebo vedia, že môžu prísť o veľa

barborachors
15. dec 2023

@melanta chcela by som reálne vidieť, koľko ozratych muzov by neslo do bordelu s kolegami - v nálade a hecovani vzájomne alebo sefom, naozaj. Pojde uz len preto, lebo by bol za "babu", keby nesiel. A to nemam absolútne takýto testosterónovy pripad doma, ale naozaj, kto by nešiel. Nech napise sem ten, kto ma skúsenosť a nesiel do bordelu (aj ked ho tahali nasilu)

huxy
15. dec 2023

@ondro1122 ty máš fakt zvláštne názory.
Mne sa napríklad nikdy nepáčili nejak vymakaní "macovia"-uplne divné pomenovanie mimochodom.
Samozrejme, že mi muž musí byť sympatický, ak nepreskoci iskra, tak to nemá zmysel. Ale sú oveľa dôležitejšie kvality, ktoré by mal chlap mať ako len nejaké hlúpe svaly či čo. A predstáv si, netúžim a nikdy som netuzila po ... Čo tak divne nazyvas.

pralinka25
15. dec 2023

@huxy tiez nechapem kde to zobral @ondro1122 ze vsetky zeny tuzia. uplne odveci a mimo.

simca06022011
15. dec 2023

@ondro1122 strasne trepes... musis mat velmi zle skusenosti ked taketo daco napises. Ja este stale poznam viac muzov, ktori podvadzaju ako zien a v podstate, zeny ziadne nepoznam, co by si nasli milencov. Za to takychto kur***ikov, ktori pretiahnu na pracovnej ceste vsetko co sa da, poznam dost.
Aj ten muz s ktorym zena nakoniec zalozi rodinu a ano aj laska tam je, sa tej zene musi pacit... cize to nie je ze tuzim po Ferovi zo susedstva lebo ma takyyyy biceps, ale vezmemsi radsej Dura lebo ma auto, pracu... :D absolutne nie.
A teda u mna ziadny maco nemal sancu ani pred 25r, ani 20r.. a teraz uz vobec nie a nie nepredstavujem si s nimi ani nic :D

aurora33
15. dec 2023

@ondro1122 ty si ideš ako taký pokazený verklik stále dookola jedno a to iste.

bambieblue
15. dec 2023

@johny21 povec jej to lebo časom pravda vinde najavo. Co ak si si od tej spoločníčky niečo doniesol? Presne takto mi jedna sestrička z nemocky hovorila ze jedna žena co rodila zistili ze jej dieťa je HIV pozitívne, samozrejme obaja rodicia tvrdili že nie až kým si ich primár zavolal na koberec muž sa priznal ze na pracovnej ceste si takto užil a nič jej nepovedal

joannita
15. dec 2023

Neverim ze toto je real tema. Neverim ze chlapik po nevere si zalozi profil na MK a pyta sa zien, ci to povedat priatelke 😂

joannita
15. dec 2023

@ondro1122 zeny maju problem priznat sa lebo vedia ze mozu prist o vela?
A muzi ked sa priznaju, nepridu o vela?
Preco myslis ze zeny pridu o viac ako muzi ked sa priznaju?

h2
15. dec 2023

@ondro1122 Už si trápny. Neustále to isté dookola. Keby si len desatinu toho času, čo nám tu píšeš svoje bludy na stále tú istú tému, venoval tomu, aby si si hľadal babu, už dávno by si ju mal a nemusel by si chodiť za kurvami do bordelu, ako úplný chudák.

h2
15. dec 2023

@johny21 12:35 si sem ešte písal a o 13:11 už to bolo aj vybavené? To nevyzerá práve dôveryhodne.

rose32
15. dec 2023

Aj tak sa to raz dozvie, čo skôr neskôr

andigab
15. dec 2023

@kiwi3 kto si bez viny, hoď kameňom

marca12
15. dec 2023

@johny21 urcite jej to nepovedz. Svoju vinu si pones sam,nehadz to na nu. Casom sa s tym vysporiadas. Pokial sa to stalo raz a nemienis to opakovat,v ziadnom pripade jej o tom nevrav. A dobuducna si davaj pozor na hladinu alkoholu,ked nevies pit,nepi.

martinuccia
15. dec 2023

@barborachors zato tam nemusel chrapat s prvou co zbadal

h2
15. dec 2023

@marca12 Už jej povedal.

dankako
15. dec 2023

@johny21 nejako bolo nejako bude, dobre bude😉

andigab
15. dec 2023

@ondro1122 tak hľadaj medzi zvyšnými 10%, svaly mi radosť nespravia, ani v noci nezahrejú, srdce nepotešia. A nielen pohľadom je človek živí.