icon

Mám priznať neveru priateľke?

johny21
15. dec 2023

Ahojte spravil som veľkú chybu. Bol som na pracovnej ceste
opil som sa s kolegami a zašli sme do bordelu samozrejme
že som sa vychrapal s jednou s tých báb. Vôbec som nerozmýšľal a proste spravil som chybu. Ráno som mal strašne výčitky svedomia a je mi to veľmi ľúto.
Neviem sa s tým nejako vyrovnať a neviem či to mám
priateľke povedať. Bolo to jednorázové zakopnutie a neviem si predstaviť že by som niečo také urobil znova.
Mám jej to povedať ?

petka1982
15. dec 2023

@johny21 ja som svojmu povedala,že keď aj takéto niečo sa stane,nech si dá aspoň kondóm a nikdy nech mi to nevraví.

barborachors
15. dec 2023

@ondro1122 nepoznam jediného slovenskeho chlapa co by bol hotový z velkeho zadku. Toto vyvolávajú média, je to klam a obrovský marketing. A cele bullshit.

ondro1122
15. dec 2023

@barborachors Sám z toho nie som hotový 😁

ailiba
15. dec 2023

@johny21 ty poznas svoju partnerku. Zaklada si na pravde? Citila by, ze by si ju viac podviedol tym, ze by si hej to nepovedal? Ci je to iny typ zeny. Ako vidis, rozne zeny ti radia rozne. Najlepsie vies partnerku odhadnut ty.
Ale rovnako ide, aj o teba. Ci sa s tym vies vyrovnat.

marseillefan
15. dec 2023

@pralinka25 Ženy fungujú inak ako muži... manželka by ma podviedla iba ak by bola so mnou nešťastná a to nie je... viem sa o ženu postarať.

pralinka25
15. dec 2023

@marseillefan tiez sa to neda zovseobecnovat. vselijake sme. vidis aka rozna vzorka. vo vseobecnosti mas pravdu ze zeny vacsinou sklznu do nevery ked su nestatne alebo im nieco chyba ale nie je to vzdy pravidlo. a podla mna nikdy tho druheho uplne nepozname. nech sme s nim akokolvek dlho.

ondro1122
15. dec 2023

@andigab Dneska ťažko niekoho nájsť....malo kedy to dneska vo vzťahoch víde...Sám niekedy neviem čo so sebou a to som ani neveru neprežil ani nič strašné...Strašne veľa chlapov je samých a takisto aj žien s dieťaťom, ktorých opustil manžel

marseillefan
16. dec 2023

@pralinka25 samozrejme, nič nie je 100-percentné... ale keď si s niekym 20 rokov a z toho 12 rokov sme strávili celé dni spolu doma (home office/materská dovolenka), tak vieš o človeku povedať, že určité veci sú proste nereálne. Napríklad, keby sa moja manželka mala tendenciu zaľúbiť do iného muža, budem o tom pravdepodobne vedieť skôr ako ona, lebo bude mať potrebu mi o ňom na začiatku s nadšením rozprávať 😂 Je proste zvyknutá so mnou zdieľať svoje emócie... Myslíš že ako sa do mňa pred 20 rokmi zaľúbila? Bol som jej kamarát, ktorý ju vedel vypočuť ako nikto iný. A zrazu si uvedomila, že to chce stále.. a ja som si túto príležitosť nenechal újsť, lebo to bola jedna z tých príležitostí, ktoré ak má človek šťastie, prichádzajú raz za život.

adkoalauri
16. dec 2023

@marseillefan no nie raz odišla na bokovku žena od dobroty...tomuto tvojmu tvrdeniu by som neverila

adkoalauri
16. dec 2023

@ondro1122 no mne sa mačovia a nabúchaní vôbec nepáčia..mala som zopár vo svojom okolí, ani by som o nich nezakopla

marseillefan
16. dec 2023

@adkoalauri ja ale nie som žiadna dobrota... 😂 😂 😂

adkoalauri
16. dec 2023

@marseillefan ani jeden z vás mužov nie je🙂 a aj keby, to netreba prízvukovať.. tvrdíš, že sa o ňu vieš postarať, tak asi sa má dobre- na jej "dobrotu" som myslela- ale ty to vieš

marseillefan
16. dec 2023

@adkoalauri tak ja som práveže narážal na to, že existujú "príliš dobrí" chlapi, ktorých si potom ženy až tak nevážia a výsledkom je, že ich napríklad prestanú priťahovať v posteli. To môže skončiť ľahko neverou ženy... na toto si dávam špeciálny pozor, lebo vo svojom prvom väčšom vzťahu som taký bol a skončilo to samozrejme zle (povedala: dúfam, že si nájdeš niekoho, kto ťa bude milovať tak ako si ty miloval mňa).
Vieš aký je najlepší indikátor, že si ma manželka po 20 rokoch stále váži a rešpektuje ma? Že sa stále úprimne smeje na mojom trápnom humore. A to sa stále deje, takže asi robím niečo správne. Už som totiž videl aj prípad, že chlapík zabával celú miestnosť a všetci kamaráti sa smiali, okrem jeho frajerky, ktorá len krútila očami... neskôr som sa dovzedel, že "má pochybnosti".

domkakvet
16. dec 2023

@johny21 ten alkohol ma byt akoze ospravedlnenie?

andigab
16. dec 2023

@ondro1122 ľudia si nevážia jeden druhého, väčšiu cenu má dobrý mobil než skvelý človek po boku. Veď a čo, príde ďalší a možno ani nikoho nepotrebujú. Zobúdzajú sa s mobilom v ruke, končia deň s mobilom v ruke. V duši prázdno ... Takto to nebude nikdy fungovať. Rozhovory váznou, vždyť mám duši prázdnou. Z jednej piesne.

hugger
16. dec 2023

@marseillefan co robis pre to aby si nebol dobry chlapec?

pralinka25
16. dec 2023

@marseillefan ja sa usmievam. usmievam sa tak aj ked si toto iste co ty, mysli moj muz. sme spolu rovnako dlho ako vy. a vlastne co sa aktivneho casu tyka by to kludne bolo aj ako 50 rokov pretoze sme spolu naozaj vela casu z tych 20 rokov.
mohla by som ti na kazdu tvoju vetu napisat dalsie z opacneho pohladu ale neurobim to. kedze vam to vdaka tomu presvedceniu tak pekne funguje necham ti to rovnako ako to nechavam tomu svojmu muzovi. aj nam to vdaka tomu funguje. prakticky by som povedala ze si mysli to co ty aspon podla toho co pises.
verim tomu ze by ta nepodviedla ani ja toho svojho som nepodviedla ani to nemam v umysle ale nie je to pre nic z toho co si myslis ty alebo moj muz (v tomto sa vzacne zhodujete az ma to desi) kazdopadne rob to dalej je to fakt mile a isto to ma svoju vahu a isto to aj oceni aj ja to ocenujem

ale vo vysledku by som aj tak povedala ze nech robis co chces je to v cloveku a o cloveku. to ze jedna si to nevazila a odkopla ta nesvedci o tebe ale o nej.
a to ze tvoja zena ta nepodvedie tiez svedci viac o nej ako o tebe.
ja som mala vztah kde by sa to podvadzanie az vyslovene pytalo. bol ziarlivy a svojim spravanim ma k tomu fakt vylsovene motivoval. a teda aj prilezitosti som mala dost ale nikdy som to napriek vsetkemu neurobila hoci ten chlap by si to svojou debilnou povahou zasluzil. ako vidis niekedy clovek moze robit prve a posledne a je podvedeny, rovnako tak moze byt zlym chlapcom a je podvedeny atd.
keby sa moj muz spraval ku mne ako hovado nebudem ho podvadzat. proste ho opustim. ak by bol pre mna prilis neslany nemastny tiez ho nebudem podvadzat ale opustim ho.
ako pisem nie je to o cloveku s ktorym si ale o tebe samom. ked ty si rozhodnuty byt svojej zene verny je jedno koho v zivote stretnes a ake mas prilezitosti a aj je jedno ze mate prave krizu. je to tvoje rozhodnutie. ona by sa mohla aj na hlavu postavit, byt zvodna krasna sikovna inteligentna vtipna skratka keby si mal prelietaveho vtaka nic z toho jej nepomoze.
nepodvedies ju lebo nechces. a ona teba tiez tak. ano je samozrejme dolezity faktor ci si ta vazi ci ta ma rada atd ale v podstate je to skor dolezite pre to aby ta neopustila a chcela funkcny vztah ako taky.

karolinakr
16. dec 2023

Takže 25 minut ubehlo, odkedy si s plačom napisal na konik, priznal sa frajerke, dostal odpustenie i rozhrešenie..kiež by sa všetky problemy sveta takto v kocke stihli do 15 minut

heisenberg
16. dec 2023

@eva112014 áno Evička? 😉

heisenberg
16. dec 2023

@johny21 brunetka alebo blondína? Daj detaily, nech máme z toho niečo aj my, ako to prebiehalo 😉

miss_foxy
16. dec 2023

Asi nie som “moderná” alebo čo, no ja by som to chcela vedieť. Určite by to narušilo vzťah, možno by sme sa rozviedli, no neprežila by som keby sa po rokoch dozvedela že sa vyspal s nejakou ženou aj keď jednorázovo. Pre mna by to bola zrada. Ale vždy lepšie ako keby sa na mňa jeho kamosi s pohľadom ľútosti pozerali ze vedia pravdu a ja som klamaná mesiace/ roky a možno ma aj nakazil nejakou chorobou. 😒

marseillefan
16. dec 2023

@pralinka25 tiež si ma riadne rozosmiala, lebo moja manželka by rovnako ako ty tiež povedala, že tie veci na ňu vôbec nefungujú 😂 Ale to je úplne v poriadku, lebo podľa mňa fungujú podvedome. To je ako keď ti muž vonia/nevonia a ty nevieš vysvetliť prečo... nuž to ti tvoje podvedomie hovorí svoj názor na neho... a aj na podvedomie sa dá vplývať 🙂 Tvoj manžel to pochopil a ja mu zo srdca blahoželám. Objavil recept na šťastnú ženu 🙂

Že by si svojho partnera nepodviedla ani keby si s ním bola nešťastná? Tomu verím... ale úprimne netuším, či by sa rovnako zachovala aj moja manželka. To však nie je dôležité, lebo moje sebavedomie nepramení z toho, že ja som ten úžasný... pramení z toho, že ju veľmi dobre poznám a viem, že sa vie ovládať... a ak ma niekedy podvedie, tak to nebude len z túžby, ale určite z lásky... a to bude znamenať len jedno - že som masívne vo vzťahu zlyhal. Nevravím, že sa to nemôže stať... ale že signály uvidím mesiace dopredu a budem mať milión príležitostí situáciu zvrátiť.

marseillefan
17. dec 2023

@hugger Princíp je jednoduchý a volá sa alfa samec. Alfa samec je ten, ktorého chcú všetky ženy a základom je vyvolať u ženy pocit, že si to ty. Moja situácia je trošku komplikovanejšia, lebo ja alfa samec rozhodne nie som, takže to musím fejkovať. Používam na to zopár trikov...
- V sexe sa snažím robiť veci, o ktoré veľa mužov nemá gule partnerku ani len požiadať. "No means no (nie znamená nie)", ale lepšie je sebavedomo o niečo požiadať a byť odmietnutý ako sa neopýtať vôbec...
- Snažím sa byť rozhodný.. neexistuje nič odpudivejšie ako nerozhodný chlap. Preto sa riadim absurdným pravidlom, že "nie je dôležité ako sa rozhodnem, ale ako rýchlo sa rozhodnem".
- Snažím sa pôsobiť sebavedomo... riadim sa ďalším absurdným pravidlom, že nie je dôležité čo poviem, ale ako to poviem. Kombinácia pohľad do očí + úsmev na perách + sebavedomý tón hlasu je tak silná, že nech povieš čokoľvek, žena si z toho zoberie pocit, že si alfa samec, ktorý z nej nie je roztrasený a to je to, čo si zapamätá. Pamätám si ako mi raz manželka vytkla, že som urobil istú chybu v spoločnosti jej známych a ja som jej pozrel do očí a suverénnym hlasom (tu sa úsmev nehodí) som jej povedal "Vieš čo? Máš úplnú pravdu, spravil som chybu a som na seba nahnevaný.... atď." Bol som v beta pozícii a vykľučkoval som z nej ako absolútny alfa.
- Potom je tu ešte jeden menší problém a to je to, že som totálne neatraktívny chlap, ale v poslednej dobe som sa o seba trošku začal starať a plus mám zaujímavý príjem, takže moja manželka si vytvorila ilúziu, že by som bol zaujímavý úlovok pre nejednu ženu. Takže pracuj na sebe, aby si bol atraktívnejší pre iné ženy... a o to viac budeš atraktívny pre tú svoju.

betulinka1
17. dec 2023

@marseillefan 👍👍👍 musim ti poďakovať za toto vysvetlenie, nakolko teraz rozumiem tomu, preco niekedy moj muz reaguje ako bulo. Asi si vlastne nechce pripustiť svoju slabosť, tak radsej to zahrá na alfa samca 😉. Budem si to musiet odsledovať.

andigab
17. dec 2023

@marseillefan ty musíš byť rozhodne zaujímavý chlap a ver mi, že skutočná žena sa na atraktivitu muža pozerá inak, než na značku jeho auta alebo hodiniek. Robí to istá esencia, celkom si to vystihol. A to určite nie je o kráse muža, čo Ženy dostáva. Nebavíme sa o priemernej žene, tie necháme priemerným mužom.
Parádne príspevky, až by som to dala prečítať môjmu, ale to nejdem riskovať. Mám vďaka tebe zarobené na vydarenú nedeľu 💪🤭😉👍

h2
17. dec 2023

@marseillefan Si so svojou ženou 20 rokov a dokonale ju poznáš. A tak isto ona dokonale pozná teba. Je s tebou, pretože ťa miluje. Určite na to má veľa dôvodov, ja ich nepoznám, lebo nepoznám ani teba, ani ju. Ale stavím sa, že ani jeden z tých dôvodov nie je to, že na ňu hráš, aký si drsný alfa samec. Ona veľmi dobre vie, aký si. A možno ťa miluje práve preto, že v skutočnosti žiadny drsný alfa samec nie si. Nie všetky ženy sú z takýchto týpkov hotové. Tuším len predvčerom tu zakladala diskusiu žena, ktorú balí príliš atraktívny chlap a ona s ním do vzťahu ísť nechce a to práve kvôli tomu.

marseillefan
17. dec 2023

@andigab úplne si mi pripomenula kamaráta, ktorý má 40+, je starý mládenec, nejaký reálny vzťah nikdy nemal a podľa neho sú ženy zaltokopky, ktoré idú len po peniazoch. Pritom dobre vyzerá, svalnatý, potetovaný tvrďas, ale keď je pri žene, ktorá sa mu páči, úplne zmäkne. Je k nim ako cukrík a moja teória je, že ženy toto vycítia a podvedome si uvedomia, že chlap, ktorý je z nich tak paf asi nebude dobrý genetický materiál a že majú na viac... takže končí to vždy rovnako - mám ťa rada iba ako kamaráta. On však nevidí problém v sebe, vidí za tým len zlatokopky (pritom on sám pracuje, má auto, slušné úspory, čiže nebol by zlá partia). Ja som ale nikdy v živote nestretol ženu, ktorá by bola paf z chlapa len preto, že má peniaze a drahé auto... nikdy.

marseillefan
17. dec 2023

@h2 dovoľ mi, aby som ťa opravil.. nehrám drsného.. sebavedomý neznamená drsný. Pohľad do očí a úprimný úsmev je moja najsilnejšia zbraň a to nemá s drsňákom nič spoločné. A tá diskusia bola o tom, že ten chlap je príliš atraktívny, nie že je alfa. Ja atraktívny nie som. A mimochodom, ty najlepšie vieš, že nie som žiaden úžasný chlap. Fakt nie je na mne čo milovať 🙂 Takže rešpektujem, že so mnou nesúhlasíš, ale zostávam aj naďalej presvedčený o svojej pravde 🙂

marseillefan
17. dec 2023

Inak ženy, poviem vám ešte jednu vec... keď som bol mladý a chodieval na diskotéky, poznal som chalana od nás z dediny - škaredý, pehatý, totálne zničený chrup, úplný primitív, alkoholik... keď sa zoznamoval na diskotéke s dievčaťom, pri bozku jej strčil jazyk do úst. Poviem vám, ten chlapec mal toľko žien, že som mu len ticho závidel. Jasné, veľa dievčat bolo že fúúúúj... ale dosť bolo aj takých, čo im to jeho sebavedomie imponovalo. Raz mi hovoril ako si ho jedna zazobaná slečinka priviezla domov, pekne si ho vymydlila, osprchovala a poriadne sa nechala ošukať.
Som o dva roky starší ako on...A v tom čase som bol slušný, inteligentný, milý chlapec a.... stále panic.

h2
17. dec 2023

@marseillefan Ja som nepovedala, že s tebou nesúhlasím. Sama som na tomto fóre písala (a nie raz), že ženy majú radi "zlých chlapcov", prílišní dobráci nie sú atraktívni. Len som ti chcela napísať, že to, že ty dokonale poznáš svoju ženu, platí aj opačne, že aj ona ťa pozná a veľmi dobre vie, aký si.
Ináč, som prekvapená, že si až natoľko nesebavedomý. Chlap, ktorý sám o sebe napíše, že nie je alfasamec, že nie je atraktívny, že nie je úžasný a dokonca, že ani nie je vtipný? Nedá sa zahrať sebavedomie, ak ho nemáš. Ale keď chceš žiť v sebaklame, ako na ženu hráš sebavedomého a ako tomu ona verí, tak nech sa páči.