icon

Mám priznať neveru priateľke?

johny21
15. dec 2023

Ahojte spravil som veľkú chybu. Bol som na pracovnej ceste
opil som sa s kolegami a zašli sme do bordelu samozrejme
že som sa vychrapal s jednou s tých báb. Vôbec som nerozmýšľal a proste spravil som chybu. Ráno som mal strašne výčitky svedomia a je mi to veľmi ľúto.
Neviem sa s tým nejako vyrovnať a neviem či to mám
priateľke povedať. Bolo to jednorázové zakopnutie a neviem si predstaviť že by som niečo také urobil znova.
Mám jej to povedať ?

Strana
z9
marseillefan
17. dec 2023

@h2 Už si zabudla na moje pravidlo? Nie je dôležité čo hovorím, ale ako to hovorím... môžem povedať čokoľvek - že som škaredý, tučný, trápny, atď... ale ak to poviem správne, tak jediná emócia, ktorú si žena z toho zoberie, je "Waaau... on je alfa..".
PS: Vtipný som, len moje vtipy sú neraz trápne, no mojej manželke to zjavne nevadí. Nikdy nezabudnem na pamätnú vetu, keď sa jej kamošky pýtali, prečo ma ľúbi: "Lebo je s ním sranda..."

h2
17. dec 2023
oblecenie99
17. dec 2023

@marseillefan O takom chlapcovi s pehami v okuliaroch, čo balí dievčatá na diskotéke je dokonca aj stará disko pesnička z 80. tych rokov tuším, od Neotonu (hneď som si na ňu spomenula, ako si opisoval ten príbeh, to len tak na margo 😅).

drahomirrra
17. dec 2023

@h2 So zaujmom citam vasu “prestrelku”, ale fakt netusim, preco mas potrebu vsetko, co chalan povie negovat. V zasade tvoje prispevky vyznievaju, ze poznas lepsie marseillefan manzelku, nez on sam. Je to take zvlastne, akoby si musela mat proste neustale pravdu a posledne slovo.
Ja poznam vela chlapov, ako on. A je uplnou pravdou, ze vsetko je o vonkajsom vyzarovani. To, ze povie, ze nie je atraktivny, nie je nesebavedomie, skor zmysel pre racio.

h2
17. dec 2023

@drahomirrra Ale ja ho nenegujem. Veľakrát mu dám za pravdu. Lebo, hoci tomu nie som rada, on tú pravdu často má. Tým teraz nemyslím, že nie som rada, že ON má pravdu, ale že tie nepríjemné skutočnosti pravdou sú. Ako, že ak chce chlap byť pre ženu príťažlivý, tak by mal byť tak trochu "hajzel". On už na mňa reaguje, že všetko, čo napíšem, je hneď proti nemu, hoci to tak vôbec nie je. Napríklad v príspevku dnes o 11:10 som nič, čo som mu napísala, nemyslela zle. Napriek tomu to tak bolo pochopené. Čo narobím? Asi nič.

andigab
17. dec 2023

@marseillefan ten tvoj kamarát vstupuje do vzťahu pravdepodobne už s predstavou ďalšej zlatokopky a podvedome sa toho obáva. Celého seba do vzťahu nevloží, aby prípadne zase netrpel. A každá partnerka to čoskoro vycíti. Takže to končí ako kamaláska.

pralinka25
17. dec 2023

@marseillefan mna strasne bavia tieto vhlady. fakt. toto a zopar zaujimavych uzivateliek je to jedine co ma tu na tejto stranke drzi aj ked si vzdy poviem ze je to tu zufale. pre mna take guilty pleasure.
ten moj ma v tomto smolu. myslim ze by to na mne nepoznal. esteze som tak super leniva ze mne by sa asi s najvacsou pravdepodobnostou hrat divadlo ani nechcelo. preto sa mi nechce podvadzat. je to v celku zlozite a otravne udrziavat dva vztahy. energiu by som radsej minula na nieco ine. som za rychle a jednoduche riesenia. cisto jasne a na rovinu za kazdych okolnosti. brutalne to ulahcuje zivot clovek sa nemusi v nicom motat a drzat si v hlave klamstva. sa cudujem ze sa to niekomu chce.

karolinakr
17. dec 2023

@h2 nalejme si čisteho vina money, money robia divy

karolinakr
17. dec 2023

niekedy si život z teba vystreli a uplneho debilka považuješ za atraktivneho...v lete som videla typka s potetovanym ksichtom, to už je uplny upadok, ale povedala som, že je pekný ..život sa s nami škaredo zahráva :-0

ondro1122
20. dec 2023

@johny21 Ako to dopadlo ?

otvorena
21. dec 2023

@johny21

Načo.. pokračuj v tom 🤦
.. teraz je neskoro tu plakať

Strana
z9