Mám problém s vernosťou alebo je to psychická porucha?
Ahojte, viem ze sa vám to nebude páčiť, prosím o kľudne diskusiu a žiadne nadavanie medzi sebou. Som muž pred 40kou, mam svoju ženu, deti. Neviem ako to opísať, ale nestačí mi jednq žena aj keď ju ľúbim, popri manželke som mal par vzťahov, ktoré trvali od mesiaca až po 5 rokov, tie dlhšie boli so single ženami. Problém je v tom, že mne nejde iba o sex, toho mam doma koľko chcem, aj inde. Mne sa paci baliť ženy, byť zaľúbený, prežívať taky ošiaľ. Niečo ako seriál príliš veľa lásky. Naposledy som sa však buchol do zeny a ta ma nechala, proste to neklapalo. Neviem na ňu zabudnúť, alebo len moje ego nevie prekusnut, že to ona ukončila? Povedzte mi úprimne, mam nejaký komplex menejcennosti, alebo co? Úprimne závidím mužom co vedia byť verny. U mňa to pretrváva stále, chcem niečo nove, spoznávať sa atď. Je to nejaká psychická porucha? Ďakujem za názory a prosím bez moralizovania
@morpheuss HPV moze sposobit aj rakovinu penisu, genitakne bradavice a este par inych lahodok.
@viestta rakovinu konečníka, pošvy, vulvy, ústnej dutiny a hrdla. Tiež bežné kožné bradavice na rukách, na chodidlách, bradavice na tvári. Bohuzial, karma funguje nejak divne a väčšinou si to odnesú podvadzane ženy. Ale mozno motyka vystreli a nevernici budu mat miesto hlavy bradavice 😂
@anonym_autor ďakujem všetkým za komentáre, ti ktorí hovoria ze svoju rodinu okradam o čas a ze sa to nedá stíhať. Tak vám odkazujem, že nie každý musí makať vo fabrike 12 hodín, niekto si vie zarobiť peniaze aj sikovnejsie. Tým co vadia staršie ženy, tak 30ky by ešte chceli rodinu, niesu zabezpečené atď, preto radšej okolo 45. No a vy moralistky, veľmi vám želám aby vaši neschopní manzelia nemali milenku, lebo by ste asi skočili z mosta. Táto diskusia presne ukázala co je slovenský národ zač. Ešte k mojej manželke na rozdiel od vás nema problém sexovat koľko chlap chce, to zrejme vy dáte mužovi len keď uprace atď
@anonym_autor asi práve preto ju ľúbiš, však? Že sexuje koľko len ty chceš..., pre nič iné. Vidno, že si so sebou sám spokojný, prečo tá diskusia tu ? Je zbytočná ...ty nehľadáš riešenie..., iba sa potrebuješ prezentovať
Tak si vyber co chces. Bud chces zenu alebo zit si volno. Teda ak s tym manzelka nema problem, tak kludne. Ale inak nic pekne ma nenapada. Ty by si ako reagoval keby si zistil ze tvoja zena mala milenca? Lebo zrejme by si bol nasrany a hned by bola ku.va
Tak si vyber co chces. Bud chces zenu alebo zit si volno. Teda ak s tym manzelka nema problem, tak kludne. Ale inak nic pekne ma nenapada. Ty by si ako reagoval keby si zistil ze tvoja zena mala milenca? Lebo zrejme by si bol nasrany a hned by bola ku.va
@proste_zuza bud povie ze to nie je problem...alebo zapoti, ze muzi mozu a zeny nie....lenze chlapcatko zabuda, ze aj my zeny vieme pekne porovnavat a nevesame to na ich nos :D :D Len aby neutrpelo ich ego tak sme tichucko...pekne sa to prejavilo naplno ked bolo take bum okolo filmu 50 odtienov...a 365...juuuj ako tam vyplavali na povrch vsetky tie skryte emocie/vasne/sny/tuzny a muzi len cumeli ako puk co odrazu doma maju :D :D :D
@proste_zuza bud povie ze to nie je problem...alebo zapoti, ze muzi mozu a zeny nie....lenze chlapcatko zabuda, ze aj my zeny vieme pekne porovnavat a nevesame to na ich nos :D :D Len aby neutrpelo ich ego tak sme tichucko...pekne sa to prejavilo naplno ked bolo take bum okolo filmu 50 odtienov...a 365...juuuj ako tam vyplavali na povrch vsetky tie skryte emocie/vasne/sny/tuzny a muzi len cumeli ako puk co odrazu doma maju :D :D :D
@lubkavargova1 presne stačí si prečítať tu vo vlákne hrdina sa chváli ako podvádza. Keby to bolo naopak plakal by do vankúša. Muži neznesú parohy😂
@anonym_522036 mam voľnú pracovnú dobu, môžem si hocikedy odbehnúť na obed, kavu s milenkou. Mam aj akcie, na ktoré nejdem a trávim čas u milenky. Peniaze mame každý svoje, takže to mi neskontroluje a nehľadám si ženy, čo ťahajú z chlapa peniaze, lákajú ma sebestacne ženy, aj keď sú vždy staršie o 5-10 rokov, tým sa zase páči že ma o nich mladší zaujem
@anonym_autor jeejda, ja ta poznam 🙂 kazda tvoja veta mi pripomina niekoho 🙂
@anonym_autor jeejda, ja ta poznam 🙂 kazda tvoja veta mi pripomina niekoho 🙂
@anonym_65a05f každý druhy tretí chlap je taky. Ani netušíš koľko sluzobiek je s milenkou atď. Alebo ani niesu sluzobky ale čas strávený s milenkou na hoteli
Uvazoval si niekedy nad rozvodom?
Hmmm neviem odkial si... jednu kavu by som si s tebou dala. Malo kedy clovek vidi takeho chudaka... vlastne ta kava by mi nechutila. Splechla by som to ju do tvare namiesto zbytocnych slov.
Vernost je rozhodnutie. Mam byť na čo hrda aj po 20rokoch vzťahu. A možem sa mužovi aj deťom s čistym svedomim pozrieť do tváre... hmmmm charakter to niečo hovori? Či ani to nie...
Uvazoval si niekedy nad rozvodom?
Hmmm neviem odkial si... jednu kavu by som si s tebou dala. Malo kedy clovek vidi takeho chudaka... vlastne ta kava by mi nechutila. Splechla by som to ju do tvare namiesto zbytocnych slov.
Vernost je rozhodnutie. Mam byť na čo hrda aj po 20rokoch vzťahu. A možem sa mužovi aj deťom s čistym svedomim pozrieť do tváre... hmmmm charakter to niečo hovori? Či ani to nie...
@anonym_e8f5fd neuvazoval som nad rozvodom, naco? zjavne ta muž podvádza, alebo podvádzal
@anonym_e8f5fd neuvazoval som nad rozvodom, naco? zjavne ta muž podvádza, alebo podvádzal
@anonym_autor alebo zjavne nie? Nie každy okolo teba ma poruchu tohto druhu.
@anonym_autor preco si ani raz neodpovedal, ci by si bol ok s tým, keby mala žena milenca/cov?
@anonym_65a05f každý druhy tretí chlap je taky. Ani netušíš koľko sluzobiek je s milenkou atď. Alebo ani niesu sluzobky ale čas strávený s milenkou na hoteli
@anonym_autor ...ano, ste takí. Ale to nie je o tom. Ak nieco nedokazes prekusnut, tak vies co mas robit 🙂
Mal si 5 ročný vzťah a ty si myslíš, že o tom žena nevedela? Teraz neviem, či si tupý ty (že si myslíš, že o tom nevedela) alebo ona (a fakt o tom nevedela). Ešte je vysoko pravdepodobné, že ona keď bola na ihrisku, tak si ju vybral podobný chlap ako ty a teraz ju preťahuje ako ty iné.
Mal si 5 ročný vzťah a ty si myslíš, že o tom žena nevedela? Teraz neviem, či si tupý ty (že si myslíš, že o tom nevedela) alebo ona (a fakt o tom nevedela). Ešte je vysoko pravdepodobné, že ona keď bola na ihrisku, tak si ju vybral podobný chlap ako ty a teraz ju preťahuje ako ty iné.
@anonym_910a00 ja mam dlhší vzťah, takže je náš viac
@anonym_autor naozaj si taký zbabelec ze nevies na jednu otazku odpovedať?😂
Tvoja žena o tom určite vie. Nie je možné, že to vieš tajiť tak dlho, ale asi máš dosť peňazí, tak kašle na to 🤣 alebo má bokovky aj ona.
@earlgrey stačí si prečítať diskusie na MK a zistíš že väčšina žien je neskutočne naivná, pretože ten ich "nieje ten typ" a " nikdy by to nedokázal"
@earlgrey stačí si prečítať diskusie na MK a zistíš že väčšina žien je neskutočne naivná, pretože ten ich "nieje ten typ" a " nikdy by to nedokázal"
@anonym_e92a4f ale diskusie na mk neodrážajú casto realitu a nie su ani reprezentatívna vzorka žien/muzov celého sveta aj ked su tu casto vyjadrenia ze 99%…😂 v tejto diskusii sa skor ukazuje aky zbabelec je autor, nie len ze nema gule byt verný nema gule ani odpovedať na jednoduchú otazku, ktorú sme mu tu viaceré polozili
@anonym_autor A nevymýšľaš si ty tak trochu? V úvodnom príspevku píšeš, že tvoje mimomanželské vzťahy trvali od mesiaca po 5 rokov. A teraz píšeš, že máš dlhší vzťah? Už sa ti asi motá v hlave komu čo hovoríš. Ale dobre, ak je to všetko pravda a nie len výplod tvojej mysle, je jedno koľko trval tvoj najdlhší vzťah, otázka je iná - kto z vás dvoch je viac tupý. Či žena, ktorá si to za tých XY rokov nevšimla alebo ty, ktorý si myslí, že o tom nevie. Pozri - tu na MK sa ti to pletie čo píšeš, viem si ťa predstaviť v real živote, podľa mňa si tým pakom jedine TY 😂
@anonym_autor ked si neustale zainteresovany inde, myslienkami, skutkami, aj fyzicky prec, ako si mozes byt isty, ze tvoja zena nie je taka spokojna a neskuma ta prave preto, ze ma tu svoju kompenzaciu inde?
Paradoxom nevernikov je, ze predpokladaju, ze im sa toto nedeje. Ze oni su ti, co maju veci pod kontrolou a oni si vyberaju (byva to casto dolezita sucast podvadzania. Ta miznost vyberania si dava tomu spravny naboj.).
A hoci v uvode pises, ze by si to rad so sebou poriesil, z dalsich reakcii sa nezda, zeby si realne chcel.
Takze - co vlastne naozaj chces?
Od seba. I od ludi tu v diskusii.
Teoreticky nemusis ani pisat, len sa nad tym sam zamysli.
Naozaj by si to chcel vyriesit? Alebo len tuzis po tom, keby sa tento tvoj stav legalizoval (aspon u teba doma)?
A ak to chces vyriesit, potrebujes najskor najst nahradnu cinnost, ktora tiez predstavuje vyzvy a odmenuje rovnako dobrym pocitom vyhry. Lebo zavislost samotnu na tychto odmenach neskrotis.

@morpheuss HPV moze sposobit aj rakovinu penisu, genitakne bradavice a este par inych lahodok.
@viestta Vitaj späť. Len teraz neviem, či si to ty alebo tvoja mama 🤣