Mám riešiť partnerove fotografie modeliek v silonkách?
S partnerom sme tri roky. Máme domček,hospodárstvo. Ľúbime sa nehadame sa no v jeho mobile som našla stiahnuté fotky dievčat nie obnažené len slušne fotky modeliek ktoré majú na sebe pančuchy. S nikým si nepíše ani nevolá. Pýtala som sa na tie fotky povedal,že o tie dievčatá ani nejde skôr o tie silonky,že to sa mu strašne páči a tancuje a zjavne to je asi pravda lebo ich kupuje aj mne aj pri styku si ich dávam,že vraj ho navnadiť. Myslíte,že mu mám povedať,že mi to
ubližuje? Lebo styk mávame veľmi málo. Možno tak raz za mesiac a naposledy bol v novembri iba raz ale je pravda,že bol on chorý potom ja potom som skončila v nemocnici
@anonym_autor kolko mate rokov?
Preco si to nekupis ty?Tie silonky a neprekvapis ho?...Ublizuje ti, ze ma v mobile ztiahnute foto so silonkami? Podla mna 1x za mesiac mat sex pokial ste(neviem)mlady par, bez deti...Je dost malo..To by mi ublizovalo..Tiez ma zaujima vek...
Akože styk máte málo,lebo tebe ubližuje to,že má v telefóne ženy v silonkach,alebo to,že od teba to vyžaduje? Akože obliecť si tie silonky pred sexom.
@jaskolka nie mne nejde o tie silonky ale o to že sťahuje si fotky tých dievčat a keď nemáme často sex tak mám pocit že možno ja mu nevyhovujem
A kolko ste spolu?Dlho- kratko?
Ja neviem mne by to vadilo, prečo očumuje iné dievčatá keď ma doma partnerku a ochotnu si tie silonky k styku dať? Čo ja viem. Asi som už veľmi pohodlná riešiť vzťahové blbiny ale asi by som mu to dala vyžrať. Je to druh nevery proste slintá nad inou a príde k tebe, to je v poriadku? Nuž odpovedz si sama. Si rozumná žena
Ale stále nechápem, prečo máte sex len tak zriedka. Tak majte ten sex častejšie,raz do mesiaca je veľmi málo a keď dokonca píšeš,že naposledy ste boli spolu v novembri,veď to sú už takmer tri mesiace...
Píšeš,že chcete mať aj dieťa...tak dieťa sa(obvykle) splodi len sexuálnym stykom.
Čo sa týka siloniek,veď si kúp zopár a daj si ich, keď ho to vzrušuje,čo je na tom zle?
môj manžel napríklad má slabosť pre čiernu krajkovu bielizeň,ja to až tak nemusím,ale mám takých zopár kúskov, košieľku, podprsenku, nohavičky,ktoré si párkrát za čas dám "na romantikus večer"😃
Preboha, len si neurobíte tým 1 sexom za pol roka dieťa. Váš vzťah ide do vážnych sračiek. Riešte to.
mne by vadilo že sex je tak málo. to musí byť extra náhoda aby sa podarilo bábo. celé to vyznie tak zvláštne - niečo mi nesedí.
Nosis tie silonky stale alebo si ich oblecies az ked ide na to?
tak mne by vadil chlap, ktoreho by som nevzrusovala JA, ale silonky..
Ako mame dve deti, ale keby sme mali sex naposledy v novembri, tak mu tie silonky natiahnem na hlavu a nech si ide..
Ale teraz vazne. Musite sa vazne porozpravat a najst pricinu, preco tak malo sexujete. 40 rocny chlap je v sexe este stale ako pubertiak. Takze ho asi ozaj vzrusuju len silonky a ak sa v nich nechces promenadovat po dome kazdy druhy den, tak bud nejaka terapia, alebo to ukoncite skor. Teda mozno ti ta frekvencia vyhovuje, spravte si dieta a majte sex raz rocne.
Tak moj muz ma rad kucery, akoze brutalne, ale ze by mal fotky kuceravych zien v telefone, mne by to vadilo. A ano som kucerava. A na to, ze ste spolu 3 roky, toho sexu mi pride strasne malo. Bezne aj po vyse 20 rokoch spolu, ked ide okolo mna, pohladi ma, chyti za zadok, ked sa prezliekam, kuka cely v pozore...Tak ja neviem...este ani deti nemate 🫣. Sex nie je vo vztahu vsetko, ale toto aj mne pride dost biedne.
Ja mu to hovorím ale on mi povedal že jednoducho je unavený a nevládze ako keď mal 20. Väčšinou má chuť a čas iba cez víkendy ale iniciatíva ide odomna porozprávame sa chvíľu ok a potom zas tam kde sme boli 2 roky sme mali sex aj každý tyzden
Nosis tie silonky stale alebo si ich oblecies az ked ide na to?
@kikush182329 nie iba pred stykom
Ja mu to hovorím ale on mi povedal že jednoducho je unavený a nevládze ako keď mal 20. Väčšinou má chuť a čas iba cez víkendy ale iniciatíva ide odomna porozprávame sa chvíľu ok a potom zas tam kde sme boli 2 roky sme mali sex aj každý tyzden
@anonym_autor
Preco si s nim chcel zalozit rodinu ked mate uz teraz minimalne ten intimny zivot v troskach?
@anonym_autor
Preco si s nim chcel zalozit rodinu ked mate uz teraz minimalne ten intimny zivot v troskach?
@anonym_42c1a2 pretože ho ľúbim a on tiež a není to zlý muz
Skús si častejšie obliecť silonky a príde aj sex. Nie je všetko iba o sexe. Pre mňa za mňa nech si pozera na fotky koľko chce. Ľúbi sa mu to tak čo. To mu aj na ulici zakazujes na iné ženy pozerať?
@anonym_autor je uplne jedno čo je divne/spravne pre všetky opytane ženy na MK. Otazka je čo chceš Ty? Si s nim spokojna alebo si to len nahovaraš aby si nebola sama? Chceš si stale navliekať silonky len aby si mala sex? Vies si to predstaviť po narodeni dieťaťa,? On sa Ťa chyti, urobi veci tak aby bolo aj Tebe dobre? Či len Ty jemu stale vychadzaš v ustrety aby si ho presvedčila že si ho hodna?
Chcete dieťa a bumbum máte len raz za mesiac? No tu sú tie silonky ten najmenší problém.
Úchylka na silonky.

Akože styk máte málo,lebo tebe ubližuje to,že má v telefóne ženy v silonkach,alebo to,že od teba to vyžaduje? Akože obliecť si tie silonky pred sexom.