Ahojte, rozvazam Bolt no a klasika prídem s jedlom odovzdám v rýchlosti poprajem dobru chuť a idem preč keďže toho býva veľa ale asi 3 týždne dozadu si jedna baba objednala jedlo a keď si ho prišla zobrať a stretli sme sa ..usmievala sa na mna a cely čas sa mi pozerala do očí..vtedy som cítil že to nebolo len tak ..no a včera si objednala tiež a toto bolo ešte silnejšie..opäť sa usmievala a jedlo si brala tak pomalšie a neviem mal som taky pocit ako keby čaká že jej niečo poviem alebo co ..neviem možno si namyslam ale proste pri týchto stretnutiach som niečo cítil..mam sa jaj teda nabudúce prihovoriť a pozvať ju von alebo niečo podobné? Len sa bojím dosť jej reakcie..každopádne ďakujem za každú radu vopred 🙏
Mozno len mala uz za sebou nejaky marihuanovy kolacik a tym sa vysvetluje jej smiech a pomalost 😅 na 99% ti tu odporucia sa jej prihovorit, cize zbytocne neotalaj, o 3 tyzdne ju mozno znova uvidis, trenuj pred zrkladlom aby si nam nespravil hanbu. Smelo do toho 👊🏻
Najskor sa len prihovor ako sa ma, alebo aky mala den.
Tak keď si objednala druhý krát jedlo z restiky kde máš rajón na rozvazanie ty + jej chovanie pri druhom doručení jedla, tak na další krát keď objedná by som sa normálne prihovorila, samozrejme iba nejak nadhodit, popripade niečo len tak povedať a budeš vidieť reakciu. Nie hneď či nepojde na kávu a podobne, lebo je možné aj to ze si si to zle vysvetlil alebo tým ze sa ti páči si dokresľujes realitu. Čiže skús to najprv tak letmo až potom podľa reakcie zistíš
No ak si objedná aj nabudúce a bude tam zasa ten ten pohľad a pocit, že to nieje len tak, treba skúsiť prehodiť nejakú vetu. Možno malú nezáväznu lichôtku.
PS: nič v zlom, ale žena, ktorá si často objednáva jedlo cez donáškovú službu asi v kuchyni nevyniká, čo by mohol byť v potencionálnom vzťahu v buducnosti trochu problém.
Písal sem nedávno jeden chalan, ktorý si za úsmevom a celkovou zdvorilosťou zákazníčky tiež predstavoval hneď tiež neviem čo. Pozor, aby to nebol aj tvoj prípad. Slečnu ale samozrejme osloviť môžeš.
@mjk40 tak to nemusí byť zase pravidlo. Ze žena v tom prípade nevie variť. Môže mať aj iné rôzne dôvody na to.
Trebárs sestra jednu dobu to robila (mala dve maličké dcéry), hoci je ozaj skvelá kuchárka. No keďže jej muž jej sam to navrhol, nech sa tak odbremeni, že si to môžu finančne dovoliť tak načo sa bude trápiť nakupovaním a vyvaranim s dvoma náročnými batoľatami za zadkom.
Takže vyše roka si jednoducho objednávala jedlo z istej donaskovej služby.
Ak sa slušne prihovoríš neutralnou témou, tak nič nepokazíš. Ak bude chcieť konverzovať, pokecáte chvíľu a uvidíš.
A objednávala si jedlo pre jednu osobu, či pre dve? Ináč, ja sa tiež na ľudí, s ktorými prichádzam do kontaktu, usmievam. A nič viac tým nemyslím.
Objednavam si jedlo cez donasku pravidelne. Vzdy ked pride kurier sa usmievam, pozdravim, pozeram do oci a snazim sa byt mila. Vacsina z kurierov je v zhone, ale su taki, co su tiez mili a prehodime par viet. Minule mi jeden pochvalil vlasy, druhy oci. Neprisudzujem tomu dolezitost, beriem to ako small talk, z jednej aj druhej strany.
Hod rukavicu . nevolaj ju na rande, lebo možno odideš s hanbou..možno si len fešak, daj foto. minule tu boli policajti, skoro mi oči vypadli..taky fešak jeden, z toho šoku som sa ani nestihla usmiať
proste jej povedz niečo nezaväzne, čim dostane ona možnost sa vyjadrit, z čoho zistiš či by mala alebo nemala zaujem aj o viac..
@mjk40 a čo takto zena ktorá maká od rana do večera a nemá čas varit ? Žije sama a nepotrebuje každý deň vyvárať nejaké jedla a stať pri sporáku? Nežijeme v 18 storočí 🙈 keď je možnosť objednať si niečo na čo mám chut z reštaurácie tak si to objednám. A autor píše že si objednala 2 krát z toho jeden tri týždne do zadu a další krát teraz. To je každodenne objednávanie jedla? 🙄 treba citát potom sa vyjadrovať
@gabika0825 veru. Mne sa tiez nechce každý deň vyvárať, tak si občas tiež objednám.
@mjk40 názor ako z min.storočia🙄 a keby aj čo len žena musí variť?
Nevyskusas nevies.