icon

Mám si nájsť milenca?

natalynatal
18. aug 2022

Ahojte.
Prišla som pre radu.
Mám manžela, sme 14 rokov spolu. 2 deti.
Rozumieme si vo všetkom aj v sexe, len problém je ten, že toho sexu máme pramálo a len vtedy, keď chce on.
Mávame sex tak 3-4 do mesiaca. Vek máme okolo 40.
Bolo takto podobne aj na začiatku vztahu. Aj mi to vadilo, ale kvôli tomuto som sa nechcela rozchádzať.
Ale teraz v poslednom čase mi to začalo liezť na nervy,
stále len čakať, kedy dostane on chuť. Prosikať ho o sex, že sme dávno nemali. Keď nemá chuť má odmieta. A cítim sa ponížená. Skúšala som aj pomôcky, sexi oblečenie,proste keď nemá chuť, tak mám smolu.
Aj sme sa sa o tom bavili, mi hovoril, že není všetko len o sexe. Keď nemá chuť, tak nemá.
Hovorí, že sú aj dôležitejšie veci v živote. To je pravda. Ale pre mňa aj to je dôležité. Nemyslím, si, že by som zle vyzerala, alebo by som sa mu už nepáčila.
Už, žiaľ aj to ma napadlo, že ho podvediem.
Len niekoho na sex by som našla.
Máme v robote, jedného fešného kolegu, je slobodný, nemá priateľku. Aj ja sa mu páčim. Len stačí mu povedať, že mám oňho záujem. Len sa bojím, že muž nato príde a dopadne to zle.
Čo mám spraviť? Mám sa s tým zmieriť, že muž iný nebude alebo hľadať uspokojenie inde?

natalynatal
autor
18. aug 2022

@petricka22 presne. Tak ma vytočil ten koment od anity6666, že až.

petricka22
18. aug 2022

@natalynatal teraz vydas za dve dvacky 😀 je to blud, co napisala anita

natalynatal
autor
18. aug 2022

@zdenkastanka určite neakceptovala.
Ale ja by som sa snažila, keby bol s niečím neskopojny, že to napravím. Aby bol spokojný, šťastny

natalynatal
autor
18. aug 2022

@mandzula preto som sem prišla pre radu.
Aby som tieto veci co mi tu radia, prečítala aj viac krát. Aby som sa vedela rozhodnúť.

anjelikstrazny
18. aug 2022

@natalynatal Aj u nas je to podobne. Kludne mi napis.😁

patys123
18. aug 2022

Nám sa to s mužom začalo po detoch tiež kaslat a tiež teda z jeho strany čo som nečakala. Ja stále nadržaná a on sa tváril že to už nepotrebuje. Stále som rozmýšľala kde sa stala chyba, sledovala som rôznych mentorov na vzťahy a teda skúsila som čo všetci radia. Prestala som sa ho stále čosi vypytovat, poučovať ho, radiť mu, pripomínať mu čo má urobiť, nechala som mu dôveru vo všetkom čo robí aj keď som s tým nebola vždy Ok. Nechala som mu po práci stále čas na seba a začala som mu viac dávať najavo že je pre mna dôležitý (pochváliť a ďakovať mu). A musím povedať že o 100% obrat vzťahu. Určite je tých veci viac ale pochopila som že muž potrebuje úctu od ženy musí sa cítiť potrebný aby sa v ňom prebudila mužská energia. Dáva mi tej lásky oveľa viac. Bozkávanie sa ako za mlada, dokonca mavam pri každom sexe orgazmus čo bol pred tým dosť problém.
Keď mám zas ťažšie obdobie a sklznem do starých koľají nerespekrujem ho a pod zase už tak po mne nejde :D moj muz je ale taký že má absolútne v ničom neobmedzuje a potrebuje to aj odo mňa

eva112014
18. aug 2022

@anita6666 A 50 tka už ani sexovať nemôže, lebo je taká stará? 🤣
To nemyslíš vážne ?!🫣

komplikovana
18. aug 2022

@natalynatal takze on o niecom rozhodol ( myslim teraz to bozkavanie) bez toho aby to s tebou konzultoval a pritom sa ta to bytostne dotyka. Takze sa z vas stavaju spolubyvajuci a ty sa mas s tym zmierit? To fakt ak by si od neho odisla, by ta nechal kludne ist? To kde pocul, ze uz nie ste na zaciatku tak uz nic netreba? Praveze naopak. Nema nejaky blok zo sexu?

natalynatal
autor
18. aug 2022

@mirkava jemu by nevadilo, aj keby som to pri ňom robila,. On by bol otočený chrbtom a spal.

elenita
18. aug 2022

@natalynatal ahoj, ja Ti v podstate rozumiem. Podla mna tu nejde ani tak o sex, ako o to, ze nemas naplnenu tu potrebu neznosti, objimat sa, tulit, bozkavat. Ak toto chyba, zijete si vedla seba s muzom ako dobri znami, resp.brat a sestra. My sa s mojim muzom v kuse pusinkujeme, pohladime sa, ked ide jeden okolo, hocikedy objimame...ale nastastie mame to tak obaja, ze sme taki kontaktni a mame to tak od zaciatku. Bez tohoto by mne osobne vztah nevyhovoval. A sex pre mna znamena aj to, ze som pre muza stale atraktivna, pacim sa mu, pritahujem ho...keby nemal zaujem o sex so mnou, asi by som sa pre neho citila neziaduca. Takze ja chapem, ze prahnes po neznostiach. Ako Ti vsak odporucaju vyssie, treba to najprv riesit v manzelskej poradni, pokusit sa o napravu. Milencom si veci len skomplikujes.

eva112014
18. aug 2022

@natalynatal Vieš čo mi v tvojom príbehu vadí? Tá veta, že on ťa brzdiť nebude 🤨 Veľmi si verí tvoj manžel. Až moc si je tebou istý. Bolo by dobré mu troška “brnknúť” po nose.
Vieš, on k sexuológovi nepôjde, on po sex . stránke je spokojný. Vlastne prečo by sa mal zmeniť?
On si moc verí! Nemyslíš?

natalynatal
autor
18. aug 2022

@eva112014 som z tej anity6666 úplne zhrozená.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@komplikovana možno by ma aj nechal kľudne ísť. Hral by sa na urazeného. Nech idem, on ma nepotrebuje,by povedal.

mirkava
18. aug 2022

@natalynatal určite mu treba terapiu... normálne som ta teraz pochopila s tým milencom... chceš sa cítiť ako žena, nie len sa doprosovat... s tvojím sebavedomím to pôjde brutálne dole... ak sa tvoj manžel nezabudni a konečne nezačne ba sebe pracovať , skôr či neskôr to urobíš

eva112014
18. aug 2022

@natalynatal Aj Anita bude mať 40 😁
Tu je problémom tvoj manžel.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@elenita presne takto si ja predstavujem, aby takto vyzeralo vo vzťahu ako mate u vás. On neni žiaľ na také pusinkovanie. Bol taký na začiatku vzťahu, keď bol ešte zaľúbený.

eva112014
18. aug 2022

@natalynatal Inak ako by reagoval tvoj manžel, kebyže nemáte spolu sex napr. 2 mesiace?

natalynatal
autor
18. aug 2022

@mirkava poviem mu ako sa cítim, a keď nepomôže, tak vtedy rozhodnem, či takto vydržím vedľa neho, alebo si niekoho nájdem a budem riskovať.

mirkava
18. aug 2022

@natalynatal ak to takto bude pokračovať... nevydržíš to...

missviolet
18. aug 2022

tu si doslova za 4 minuty presla z tvrdenia bez milenca na ,niekoho si najdem'. pre mna je toto moralne dno - ty si do toho vztahu sla vediac presne ake ma tvoj chlap libido. je cisto len tvoj problem ze si si myslela ze sa to rokmi (ked libido zakonite klesa) zmeni. uprimne, wtf. ked to takto bolo vzdy, mala si si dobre rozmysliet, ci v takom zvazku chces a vies zit. zasluzi si tvoj muz takyto ojeb? jedina ferovka je, ak mu priamo povies, ze to inak nez na rozvod alebo otvoreby vztah nevidis

natalynatal
autor
18. aug 2022

@eva112014 presne tak, on so mnou je moc istý. On sa nepotrebuje zmeniť. Že mne niečo chýba, tak to berie tak, že to je môj problém, ja som sexuchtivá a s tým mi nepomôže. On je spokojný a tomu stačí.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@eva112014 viem, že ma 40. Ale trepe somariny

banderaska29
18. aug 2022

ahoj Autorka. po prve, hovorím to všade kde môžem, Anita @anita6666 je modrokoníkovský madrac - balička ženatých chlapov mysliac si, že je chodiaca Ditta Von Teese. nevšímať, ignorovať 😀

ja ti uplne rozumiem, toto kto nezažije nepochopí. mne je tiež sex 1x týždenne málo a nie nepoterbujem terapeuta len preto, lebo nie som frigidná 😀 mala som toto s bývalým. rozišli sme sa. nepomohlo nič, jednoducho nepotreboval sex celý mesiac. teraz som spokojná... 🙂 a išla som si za tým.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@eva112014 tak to by mu chýbalo, určite, by nevydržal.

mirkava
18. aug 2022

@missviolet to ako keby písal chpal 😁 ved si do nej kopni... to jej pomôže

missviolet
18. aug 2022

@mirkava jej pomoze byt uprimna a povedat ze ak sa to nezmeni v uplnej vaznosti bud muz pristane na otvoreny vztah alebo rozchod. cokolvek ine je neferove. keby muz prisiel a chcel si odobrit neveru, aku by si mala odpoved?

natalynatal
autor
18. aug 2022

@mirkava co spravím, nemám veľa možnosti.
Porozprávam sa s ním a budem dúfať, že sa zmení. Keď sa nezmení, tak bud vydržím alebo časom bude rozvod.

mirkava
18. aug 2022

@missviolet sexovala by som s nim aj každý deň, aby mu netrebalo inú ženu.... jej muž sa o to ani nepokusi

natalynatal
autor
18. aug 2022

@missviolet nezaslúži si. Preto som to zatiaľ nespravila. Za tie roky som mu bola verná.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená