icon

Mám si vybrať manžela alebo milenca?

11. okt 2024

Dobrý deň chcem sa podelit o môj príbeh a počuť radu neviem sa rozhodnúť. Som vydatá a našla som si pred pol rokom milenca.
Manžel o Tom samozrejme vie a milenec vie o manželovi. Z milencom sme nemali ešte pohlavný styk. Chcela by som opustiť manžela a odísť a vziať si milenca. Manžel to odmieta vraj sa máme pokúsiť ešte raz od začiatku napraviť naše manželstvo. Každý deň ma ťahá na večere atď ako keby sme boli pubertiaci. Veľa krát som mu povedala že ma to nebavy. Ale keď si mám predstaviť že sa mám prisposobit milencovi a ísť bývať k nemu a robiť mu žienku domácu lebo samozrejme na začiatku to tak býva radšej chcem ostať doma. Ja neviem čo mám robiť mne to príde ako telenovela alebo začarovaný kruh. Hej a tie ženy ktoré mi tu budú niečo vyčítať, manžel a ja sme sa vôbec nebrali z lásky bol to čisto rozum atď a však on sa do mňa zamiloval ja žiaľ neviem. Ďakujem za každú radu triezveho človeka.

barborachors
11. okt 2024

@rozculena ano, MK najal skolakov, lebo vsak treba šetriť 😁

vevebono
11. okt 2024

Som myslela, že s milencom sa miluje 😂 mohla si začať, mam teplého kamaráta...

karolinakr
11. okt 2024

ako sa môžeš rozhodovat pre niekoho, s kym si ešte nespala..čo ked je milenec na prd v posteli, vratiš sa k manželovi?

karolinakr
11. okt 2024

a vlastne áno, nazyvaš ho milencom a ku sexu ešte neprišlo 🙂 to je kamarát, priateĺ

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
nikpa
11. okt 2024

Prestaň trápiť všetkých zúčastnených tohto trojuholníka a ukonči určite prvé manželstvo, ktoré sa ani nikdy nemalo začať. Načo ste sa brali bez lásky?! Koľko chceš ešte takto žiť? Ty aj muž môžete začať odznova s niekym z lásky a nemarnit čas spolu. A ešte jedna vec, milenec je človek, s ktorým máš sex, čiže ty reálne milenca nemáš...

mamamasama
11. okt 2024

Ty si dobrá trubica. 😅 Tí tvoji budú asi podobní ako ty, takže je úplne jedno, ktorého si vyberieš. 🤣🤣🤣

grof_monte_christo
11. okt 2024

Len sa nudíš a robíš si tu z nás srandu.

misana84
11. okt 2024

Milenec a nemali ste pohlavný styk? Tak asi je to kamarát 😀😀😀

karolinakr
11. okt 2024

o tvojho milenca je velky zaujem, hod jeho čislo do placu, rozmaznava ženy bez sexu, to je super !

fantaghiro21
11. okt 2024

@yosi ona nie že nemala mať vzťah milenecký či manželsky ale ani sama so sebou.radsej...a to asi ani nemá ...

fantaghiro21
11. okt 2024

@misana84 tiež si vravím,že to mám potom aj ja milencov...

basulaak
11. okt 2024

Najsmutnejsie na tom celom je, ze v takto vaznej situacii si nehavas radit cudzimi ludmi. Laska to nebude ani na jednom fronte. preco neostanes sama, nenajdes si vlastne byvanie? Ci si financne zavisla od muza tak radsej kalkulujes? Ak ano este smutnejsie.

autor
11. okt 2024

@basulaak Práveže nie 😊 O peniaze vôbec nejde.

daniela823
11. okt 2024

Neľúbiš ani jedného?

mandzula
12. okt 2024

Keď už sa tu mnohí do autorky obúvate pre slovo "milenec", poďme sa pozrieť, čo o ňom hovorí slovník.
Milenec - muž v ľúbostnom vzťahu k žene. A ľúbostný - súvisiaci s ľúbosťou, intenzívnou citovou náklonnosťou a jej prejavmi; príznačný pre takúto náklonnosť.
Prejavmi môže byť síce myslený aj pohlavný styk, ale aj nemusí, pokojne to môže byť vyznanie lásky, trávenie spoločného času, venovanie pozornosti, pozvanie na večeru, držanie sa za ruku atď.

autor
12. okt 2024

@mandzula Ďakujem pekne 🥳

natalka13
12. okt 2024

Takto ak mas vysoku skolu, tak snad pochopis.
Je rano, mam doma chlieb aj rohlik, ale nechcem ani jedno na ranajky. Tak som ani jedno nezjedla dnes rano.

milos81
12. okt 2024

@natalka13 ok, fajn napísané, ale pre úplnosť by som dodal, že dotyčná nie je práve zrelá osobnosť, berie čo príde, takže rožok aj chlieb síce neje, no musí ich mať, pričom je jedno či je ráno, alebo sobota, alebo december...
Ako môže niekoho ťahať za nos ešte aj do manželstva, medzitým pretiahnuť iného o kom tvrdí že sex ešte nebol, no je to milenec a chcieť skrz neho opustiť muža a ísť bývať k milencovi, ktorého tiež nemiluje, neviem, dáva to niekomu význam ?

natalka13
12. okt 2024

@milos81 sama nevie co chce ako pise.. kopnut ju obaja dakam...

ankare
12. okt 2024

@glade22 Aj Tebe chýba čiarka. 🤷

ankare
12. okt 2024

Keďže manžela neľúbiš, odíď od neho. A začni sa spoznávať s milencom. A možno Ti príde časom do života niekto tretí, osudový.
Evidentne teraz nie si šťastná, spokojná a naplnená.
Držím palce!

daniela1911
12. okt 2024

A z akého rozumného dôvodu si sa vydala ?

rozculena
12. okt 2024

@daniela1911 toto by aj mňa zaujímalo...veď nie je 18te storočie.....jedine kvôli pasu...

daniela1911
12. okt 2024

@rozculena podľa mňa ne to úplne mladučká baba, čo možno potrebovala vypadnúť z domu. Už len názor, že manžel je starší.. a rozdiel 5 rokov.

milos81
12. okt 2024

@rozculena myslíš, že bol za ňu stáť vo fronte na pas celé dve hodiny, potom zaplatil kolok 33€ a ona si povedala, že toto keď niekto absolvuje, musím si ho vziať ? 😂

peknyvladko
12. okt 2024

Nechaj obidvoch a strav trocha casu sama so sebou a zisti kto si a co vlastne chces

peknyvladko
12. okt 2024

@rozculena koli PENIAZOM. Ty pas… 😀

peknyvladko
12. okt 2024

@daniela1911 €€€€€€

rozculena
12. okt 2024

@peknyvladko @milos81
dobre vieš,čo myslím,tak sa nerehoc,ty chytrák
https://www.najpravo.sk/clanky/za-ucelove-manze...