Mám si vybrať manžela alebo milenca?
Dobrý deň chcem sa podelit o môj príbeh a počuť radu neviem sa rozhodnúť. Som vydatá a našla som si pred pol rokom milenca.
Manžel o Tom samozrejme vie a milenec vie o manželovi. Z milencom sme nemali ešte pohlavný styk. Chcela by som opustiť manžela a odísť a vziať si milenca. Manžel to odmieta vraj sa máme pokúsiť ešte raz od začiatku napraviť naše manželstvo. Každý deň ma ťahá na večere atď ako keby sme boli pubertiaci. Veľa krát som mu povedala že ma to nebavy. Ale keď si mám predstaviť že sa mám prisposobit milencovi a ísť bývať k nemu a robiť mu žienku domácu lebo samozrejme na začiatku to tak býva radšej chcem ostať doma. Ja neviem čo mám robiť mne to príde ako telenovela alebo začarovaný kruh. Hej a tie ženy ktoré mi tu budú niečo vyčítať, manžel a ja sme sa vôbec nebrali z lásky bol to čisto rozum atď a však on sa do mňa zamiloval ja žiaľ neviem. Ďakujem za každú radu triezveho človeka.
Ak si si dokazala priznať že manžela nemiluješ ,rozveď sa. On si zasluži aby mal ženu ktora ho bude ľubiť. A Ty tiež. Nechať slobodu tomu druhemu je najväčší prejav lásky. Neväznite sa obaja navzajom. To je pomalé umieranie. A milencovi by si mala prečo robiť žienku domácu. Ved si uživaj to čo je a nerieš čo by si mala a nemala voči nemu robiť Ty. Rob tak aby bolo v prvom rade dobre Tebe a potom sa veci pohnú spravnym smerom.
Čo si za človeka, keď si sa vydala bez lásky? Nechaj svojho muža, nech si nájde normálnu ženu a nenič mu život....

Urob tak ako to cítiš . Manžel sa asi snaží zachrániť vaše manželstvo . To je pekné, lebo nie každý muž je taký. Zamilovanosť nemusí trvať večne , ale za to láska áno. Ide o to ako sa o ten vzťah staráš. Aj kvety čo zasadíš musíš polievať denne a dať im lásku aby nezvädli. Ak sa tvoj manžel snaží urobiť všetko pre to aby Ťa mal pre seba aj napriek tomu , že vie že máš milenca, tak je to dobrý chlap podľa mňa . Ja sa tiež po niekoľkých rokoch vzťahu snažím neustále flirtovať so svojim partnerom aj keď sa hádame kvôli totálnym zbytočnostiam , nehľadám nič nové. Kedysi ma to lákalo, veď som mladá a bavil ma ten adrenalin a začiatok - spoznávanie atď.. Keď je tvoj muž aj tvoj najlepší kamarát aj partner v jednom tak je to najlepšia kombinácia. Nikto ti ale nemôže hovoriť čo máš robiť, lebo je to tvoj život , tvoje rozhodnutie s ktorým budeš ty žiť. Počúvaj svoje srdce , ale uvedom si všetky pre a proti ☺️. Držím palce, snáď budeš šťastná ❤️