Máme málo sexu alebo je to normálne?
Mam priatela s ktorym som rok a mam pocit,ze mame malo sexu. Muz je mladsi. Ked sme sa spoznali, sexovali sme kazdy den. Po roku max 4x do mesiaca. V novembri 2x do mesiaca a teraz tiez len dva. Ked som sa ho na to pytala povedal,ze byva unaveny z roboty ale nerozumiem. On robi od 6 do 14. A potom oddychuje. Ja mam niekedy 8 a 12 a mam omnoho tazsiu robotu a nikdy ho neodmietnem. Staram sa o domacnost on doma nepohne prstom. Je to malo? on tvrdi, ze je to akurrat ale ja by som chcela aj kazdy den. Co myslite?
@j_m 😁😁😁😁👍
U nas je po desiatich rokoch vztahu, s jednym malym dietatom a sruhym na ceste, pre oboch kompromis dva krat do tyzdna. Po roku aj po dvoch sme sexovali denne
Najdi si milenca
Zas dalsi co sa vyhovara na pracu? strasna hlupost. Pokial nerobi v uranovej bani otroka, nemoze mat problem ako zdravy milujuci muz mat sex hoci aj kazdy den.
Najdi si radsej poriadneho zrebca, takto budes stale nespokojna. Ale ked ti nevadi si samej drazdit pipinu…🤷🏻♂️😅
@deti95060810 Inak keď sme pri dôchodcoch mňa vždy zaujímalo ale asi teraz budem uchylna 😂
Že či aj taký 80-tnik napríklad moze ešte
@foterlotor inak to by si sa velmi divila, ako dokaze dlhodoby stres odstavit chlapske libido.
@egonsk mozno u par ludi ale nie u vacsiny. Ja zijem po extremnym stresom a nema to ziadny vplyv na moje libido. A co tu vidim tie mnozstva zien s ktorymi nechcu muzi spavat to nebude o strese.
@wanduska327 my sme mali suseda čo mal po 90 tke a stále mali so ženou sex.
@h2 asi počula cez stenu 😂
@janickacrazy Ale to mohla byť aj mŕtvica. Alebo pokus vstať z postele. 😂
@terry658 Hm asi je to individuálne,ako sa kto na to cíti 🤗 Ale ďakujem za odpoveď

Že každý deň. Ideš dievča 👍 čo to máš za chlapa. Praskni ho niečim po hlave, nech sa spamätá.