icon

Máme málo sexu alebo je to normálne?

28. dec 2023

Mam priatela s ktorym som rok a mam pocit,ze mame malo sexu. Muz je mladsi. Ked sme sa spoznali, sexovali sme kazdy den. Po roku max 4x do mesiaca. V novembri 2x do mesiaca a teraz tiez len dva. Ked som sa ho na to pytala povedal,ze byva unaveny z roboty ale nerozumiem. On robi od 6 do 14. A potom oddychuje. Ja mam niekedy 8 a 12 a mam omnoho tazsiu robotu a nikdy ho neodmietnem. Staram sa o domacnost on doma nepohne prstom. Je to malo? on tvrdi, ze je to akurrat ale ja by som chcela aj kazdy den. Co myslite?

Strana
z2
trinityf
29. dec 2023

Že každý deň. Ideš dievča 👍 čo to máš za chlapa. Praskni ho niečim po hlave, nech sa spamätá.

adriankomoj
29. dec 2023

@j_m 😁😁😁😁👍

majlo1234
29. dec 2023

U nas je po desiatich rokoch vztahu, s jednym malym dietatom a sruhym na ceste, pre oboch kompromis dva krat do tyzdna. Po roku aj po dvoch sme sexovali denne

gipsy11
29. dec 2023

Najdi si milenca

foterlotor
1. jan 2024

Zas dalsi co sa vyhovara na pracu? strasna hlupost. Pokial nerobi v uranovej bani otroka, nemoze mat problem ako zdravy milujuci muz mat sex hoci aj kazdy den.

duunlo
1. jan 2024

Najdi si radsej poriadneho zrebca, takto budes stale nespokojna. Ale ked ti nevadi si samej drazdit pipinu…🤷🏻‍♂️😅

wanduska327
1. jan 2024

@deti95060810 Inak keď sme pri dôchodcoch mňa vždy zaujímalo ale asi teraz budem uchylna 😂
Že či aj taký 80-tnik napríklad moze ešte

egonsk
1. jan 2024

@foterlotor inak to by si sa velmi divila, ako dokaze dlhodoby stres odstavit chlapske libido.

foterlotor
3. jan 2024

@egonsk mozno u par ludi ale nie u vacsiny. Ja zijem po extremnym stresom a nema to ziadny vplyv na moje libido. A co tu vidim tie mnozstva zien s ktorymi nechcu muzi spavat to nebude o strese.

terry658
3. jan 2024

@wanduska327 my sme mali suseda čo mal po 90 tke a stále mali so ženou sex.

h2
3. jan 2024

@terry658 Odkiaľ vieš?

janickacrazy
3. jan 2024

@h2 asi počula cez stenu 😂

h2
3. jan 2024

@janickacrazy Ale to mohla byť aj mŕtvica. Alebo pokus vstať z postele. 😂

terry658
3. jan 2024

@h2 jeho žena sa chvalila v klube dôchodcov.

wanduska327
3. jan 2024

@terry658 Hm asi je to individuálne,ako sa kto na to cíti 🤗 Ale ďakujem za odpoveď

Strana
z2