icon

Manžel a bozky po svadbe

4. jún 2021

Ahojte žienky ,ktoré ste vydáte 😁
Aj u vás je to tak že už sa nebozkavate s drahým? Že len pusa a dosť ?my sme spolu 15+navyše pár rokov cca 18.
To už potok netreba ?😅

silvusias
4. jún 2021

Treba a vždy 🙂 My sme spolu nie až tak dlho, no bez bozku sa nikdy neodchádza z domu 🙂 Tak isto keď príde ma pobozká 🙂

jana005
4. jún 2021

Ahoj, my sme manželia 14rokov a dokopy sme spolu 19 rokov a bozkávame sa stále.
A mám pocit, že je to stále lepšie a lepšie.
Žiadne také, že len pusa a nič viac.
Zato môj brat teraz prežíva druhú pubertu, on zažíva teraz s novou frajerkou to, čo mi celé manželstvo.
Mal 12 ročný vzťah, a tam to mal tak, že len pusa a nič viac.
Len nato treba dvoch, sama nič nezmôžeš

autor
4. jún 2021

@silvusias bez bozku z domu to áno .ale myslela som také vášnivé😅

bagre
4. jún 2021

máme aj aj 😉 skoro 16 rokov manželia

777januska777
4. jún 2021

Co ja viem, ani nie, ale zas my sme to nejako nepraktizovali ani pocas chodenia. Ked u bol ci je vasnivy bozk, tak už vždy nasleduje aj sex. Len bozk bez sexu no neviem.

nelinka888
4. jún 2021

Bozky treba aje jedno ci ste spolu chvilu ci 20 rokov 🙂 Vasen sa tymto len utuzuje

aneta129
4. jún 2021

Akoze aký bozk myslíš jazyckovu ci taku pusu na pusu... Na líce... Ja som s mojim iba viac ako 2 roky a od kedy som tehotná vôbec som mu nedala pusu, uz končím tehu... Som v 40 tt akože na líčko, na pusu on mne vždy... Ale ja vôbec neviem prečo... Asi hormóny haha...

diaalex
4. jún 2021

Jojoooj, neskutočne veľa sa bozkávame 😁

tykat
4. jún 2021

tak my sme s muzom taki cmukaci 😘 takze aj vasnive bozky ... spolu sme 28r. manželia 24r.

oli18
Autor odpoveď zmazal
eva112014
4. jún 2021

@oli18 A niekto má vášnivé bozky a vzťah nebude mať nikdy 41 rokov.

sticker
autor
4. jún 2021

Najviac ma sere keď napíšem názov diskusie a niekto ..asi admin mi to po nejakej chvíľke opraví 👎to slovo po svadbe tam nemalo byť !!

anka246
4. jún 2021

Žena bez pusy, ako kvietok bez vody.

kaja871
4. jún 2021

Vášnivý bozk vždy viedol u nás k sexu takže teraz to u nás vôbec nehrozí radšej sa len objímame keďže ani nemožme nič iné 😊ale vášeň u nás je stále. Sme spolu 13rokov manželia 6

zuzanka.zuzu
4. jún 2021

autorka - buď rada, že ti to neopravili aj s gramatickou chybou, lebo už aj také bolo 😂 aby sa tu človek hanbil aj za adminov 😝

moname
4. jún 2021

@tykat to aj my po 24 sme sa túlili k sebe v čakárni čo sme čakali s otcom,on že nechajte si na doma :D-fakt len túlili ,ale sme si vzácny
bozky samozrejme kde nás nevidia

slovakboy
10. jún 2021

Odporúčam vášnivé objatia s nežnými pusinkami, nie hneď jazýčkové. A hladkanie po chrbátiku po líčkach pohľady do očí.

lucia147852
10. jún 2021

Hmm muž by sa aj cicmal ale mne je to od pôrodu nechutne 🤷🏽‍♀️ Pusa áno, aj láskanie a tak ale vášnivé bozkávanie brr, dvíha sa mi z toho žalúdok. Začalo to v teho, keďže som ho skoro celé pregrcala a ostalo to