Manžel a bozky po svadbe
Ahojte žienky ,ktoré ste vydáte 😁
Aj u vás je to tak že už sa nebozkavate s drahým? Že len pusa a dosť ?my sme spolu 15+navyše pár rokov cca 18.
To už potok netreba ?😅
Ahoj, my sme manželia 14rokov a dokopy sme spolu 19 rokov a bozkávame sa stále.
A mám pocit, že je to stále lepšie a lepšie.
Žiadne také, že len pusa a nič viac.
Zato môj brat teraz prežíva druhú pubertu, on zažíva teraz s novou frajerkou to, čo mi celé manželstvo.
Mal 12 ročný vzťah, a tam to mal tak, že len pusa a nič viac.
Len nato treba dvoch, sama nič nezmôžeš
@silvusias bez bozku z domu to áno .ale myslela som také vášnivé😅
máme aj aj 😉 skoro 16 rokov manželia
Co ja viem, ani nie, ale zas my sme to nejako nepraktizovali ani pocas chodenia. Ked u bol ci je vasnivy bozk, tak už vždy nasleduje aj sex. Len bozk bez sexu no neviem.
Bozky treba aje jedno ci ste spolu chvilu ci 20 rokov 🙂 Vasen sa tymto len utuzuje
Akoze aký bozk myslíš jazyckovu ci taku pusu na pusu... Na líce... Ja som s mojim iba viac ako 2 roky a od kedy som tehotná vôbec som mu nedala pusu, uz končím tehu... Som v 40 tt akože na líčko, na pusu on mne vždy... Ale ja vôbec neviem prečo... Asi hormóny haha...
Jojoooj, neskutočne veľa sa bozkávame 😁
tak my sme s muzom taki cmukaci 😘 takze aj vasnive bozky ... spolu sme 28r. manželia 24r.
Najviac ma sere keď napíšem názov diskusie a niekto ..asi admin mi to po nejakej chvíľke opraví 👎to slovo po svadbe tam nemalo byť !!
Žena bez pusy, ako kvietok bez vody.
Vášnivý bozk vždy viedol u nás k sexu takže teraz to u nás vôbec nehrozí radšej sa len objímame keďže ani nemožme nič iné 😊ale vášeň u nás je stále. Sme spolu 13rokov manželia 6
autorka - buď rada, že ti to neopravili aj s gramatickou chybou, lebo už aj také bolo 😂 aby sa tu človek hanbil aj za adminov 😝
Odporúčam vášnivé objatia s nežnými pusinkami, nie hneď jazýčkové. A hladkanie po chrbátiku po líčkach pohľady do očí.
Hmm muž by sa aj cicmal ale mne je to od pôrodu nechutne 🤷🏽♀️ Pusa áno, aj láskanie a tak ale vášnivé bozkávanie brr, dvíha sa mi z toho žalúdok. Začalo to v teho, keďže som ho skoro celé pregrcala a ostalo to

Treba a vždy 🙂 My sme spolu nie až tak dlho, no bez bozku sa nikdy neodchádza z domu 🙂 Tak isto keď príde ma pobozká 🙂