Manžel chce, aby sa na náš sex pozeral iný muž

18. máj 2022

Vlastne ani neviem čo chcem od vás počuť. Začnem od začiatku. Muž, s ktorým som 19 rokov, z toho 9 rokov manželia, sa asi prebudil do nejakého šialeného sna, v ktorom máme sex, a ďalší na nás pozerá. Najprv som si myslela, dobre fantázia, bola som s tým v pohode, veď keď o tom rozprával pred tým než sme na to skočili tak som si vravela, super predohra, že nemám problém, každý máme niečo "svoje" fantázii sa medze nekladú. Už pred 4 rokmi mi vravel, žeby sme náš sexuálny život mohli posunúť na iný level, lebo ten stereotyp aj keď sme ho korenili rôznymi hrami, hračkami sa nám/možno skôr jemu zunoval. Poviem na rovinu, máme to pomaly každý deň, každý druhý deň. Takže v tomto nám to klape. Pred rokom prišiel s týmto návrhom, aj mal dokonca chlapa, ktorý by bol na to ochotný pristúpiť. Vtedy som mu zhrozena vravela, že nie, nie som tak nastavená, možno o pár rokov. Čo som si mohla myslieť! Že na to zabudne? No a minulý týždeň prišiel s tým, že stretol toho dotyčného, že slovo dalo slovo a že ďalší týždeň teda príde. Deti už vraj vybavil ku starým rodičom. A vo mne sa všetko bije. Čo je horšie. Bojím sa, že po tomto by chcel zasa niečo ďalšie a zasa niečo ďalšie. Aj keď na toto mi povie, že nie, že sa iba bude dotyčný pozerať. Ďalší krát príde s tým, že sa aj zapojí, potom bude chcieť trojku a neviem čo ešte. Len mi nehovorte ženy, že som si mala vybrať lepšieho chlapa, lebo sa tu smejem a plačem zároveň, keďže na to dozrel asi po čase. Keď mu poviem, že neviem či sa na to cítim, tak on strucne povie, že ma miluje, že my sme my, a že tento život si treba užívať, že ako starý by už takéto nechcel riešiť. Najprv som si myslela, že blafuje a dnes som mu pozrela do mobilu(musela som!) A tam vo volanych číslach svietilo meno toho chlapa. Tak odvtedy mám tmu pred očami, lebo včera som mu vravela no dobre, ale keď sa na to človek triezvo pozerá tak je to šialené. Alebo len ja mám predsudky? Mám na to pristúpiť? Čo by ste robili kebyže na vás vyrukuje manžel s týmto. Kebyže mu poviem nie, príde s tým, že a takto to už bude do smrti? Žiadne vzrušenie? Buď to alebo musím prísť s inou alternatívou, len sa s ňou musím poponáhľať. A v hlave mám akurát prázdno. Nevedela som s kým sa poradiť, tato záležitosť sa nedá riešiť s nikým. A zasa nebyť tohto nám to veľmi klape.

veronikaszabova
18. máj 2022

Nerob nic, s nic nie si stotoznena...

nikpa
18. máj 2022

Evidentne ťa núti do niečoho o čom nie si presvedčená. Mne by sa takýto prístup od muža nepáčil a nerobila by som to nasilu len preto aby bol spokojný. Ako keby chcel niečo iné, napr. volaku špeciálnu praktiku, oblečko, sado mäso alebo čo ja viem. Proste niečo čo je len medzi nami a nebolo by mi to vyslovene nechutné tak by som sa možno pre neho občas obetovala. Ale toto je dosť cez čiaru, to je ďalší človek s vami pri sexe. Ja som nikdy neprístupila na nič, čo by som nechcela pri sexe aj ja.

dskjhfdlkdjhl
18. máj 2022

Tak ja osobne by som na toto nepristupila a isla by som s detmi k starym rodicom a nech si tam pozve aj dvoch chlapov.

viestta
18. máj 2022

Ja by som nebola nerozhodne a neobsierala sa vetami, že neviem či sa na to cítim. Ja by som povedala rázne NIE. Sú veci, cez ktoré vlak nejde. Takto sa nazdáva, že ťa raz zlomí a ukeca. Keď mu povies rázne nie, tak sa podľa toho bude musieť zariadiť.

pribinak
18. máj 2022

Určite nerob nič, s čím nie si na 100% stotoznena a nie je to aj tvoja predstava o osviezeni sexu v manželstve

Okrem toho, ak prikyvnes na toto, je vysokopravdepodobne, že z pozerania bude chcieť reálne trojku a ďalšie veci

Toto je podľa mna nátlak a veľmi nebezpečne aj pre zdravý vzťah

juliasb
18. máj 2022

Neviem či je toto skutočné, ale ja by som na toto nikdy nepristupilla. Náš sexuálny život je náš a nikoho iného. A po druhé, môj manžel sa snaží nonstop posúvať v tom, ako stále čo najlepšie uspokojiť mňa a ako budem spokojná ja nie v tom, ako čo najviac uspokojiť seba (ja zas naopak) a teda nikdy nebudeme robiť to co by bolo jednej strane neprijemne. Toto od tvojho muža mi príde sebecké úplne.

sojorez
18. máj 2022

Ja som benevolentny clovek v otazke nahoty, chodim na nudaplaze, ale toto by som nedala a razne sa vyjadrila, ze nie. Ked s tym nie si stotoznena a manzel ta dotlaci, tak ta strata dovery vam moze pokazit i normal sex v buducnosti. Druha vec, co by mi tam prekazala, ak manzel neberie ohlad na to, ze sa ti do toho nechce, kde vezmes istotu, ze vo "vire vasne" to nezvrhne na trojku, pre teba nedobrovolnu?

katarinka89
18. máj 2022

Tak toto je hodne nejakého bordelu. Dnes pristúpiť na toto a o týždeň zasa na iné. rozhodne si to premysli aby si to neolutovala. To ze ho vzrušuje keď sa bude na vás iný chlap pozerať nie je dobre. Je to asi náznak toho, že zrejme by mu ta aj ponúkol- a na ďalší krát ženskú. Keď do tohto vhupnes už to nezastavis.

tina1992
18. máj 2022

@sojorez suhlasim. Mohlo by sa to nepekne zvrtnut.

radiah
18. máj 2022

Noo ty koky..... No ja tiež veru NIE

mandzula
18. máj 2022

Ja osobne na tom nic az tak extremne zvrhle nevidim, no je to vec osobneho postoja a ten tvoj je taky, ze s tym stotoznena nie si, co by mal partner jednoznacne akceptovat a ak raz povies nie, tak by sa o to nemal viac ani pokusat.

karhu
18. máj 2022

nechces, nerob to, koniec.

svetlonos
18. máj 2022

Tak by na vytocil tymto navrhom, ze by som mu na oplatku dala protinavrh. Ten pozrrajuci bude on a ja uz mam dohodnutych 4 muzov pre seba. Keby suhlasil, zohnala by som niekde papierove postavy muzov a postavila do spalne okolo postele. Keby gi mij navrh rizrusil alebo by nesuhlasil, aspom by ma pochopil.
Pre mna manzelstvo (aj partnersky vztah) vzdy o tych dvoch, a zvlast vo sa intimnosti tyka.

autor
18. máj 2022

Pred rokom s ním chcel trojku. Vtedy som mu vravela, že žiadneho tretieho/tretiu nechcem, s ním si vystačím bohato. Neviem fakt k čomu to speje.. keď poviem nie, čo sa rozvedie alebo si narazí ďalších dvoch ľudí potajme? Chcem mať vzťah kde si dvaja ľudia nemajú problém povedať svoje túžby, hocičo. Pre mňa je to o dvoch ľuďoch, ale čo ja viem čo sa deje v spálňach inde?🐒
@mandzula práveže on mi tvrdí, že je to úžasný kompromis, že keď nechcem trojku tak sa na nás bude pozerať iný..
@svetlonos po tomto si myslím, že by nemal problém už s ničím, ani keby pozeral on, aj to mi už spomínal pri jednej zo svojich fantázii.

Mám pocit ako keby som dostala nejakú pomyselnú facku od života s kým vlastne žijem. Na tu máš, haha dobehlo ťa to.🙈

limoncino
18. máj 2022

Neriešim či to je, či nie je zvrhlé, sú aj horšie praktiky, ale to, že si v podstate do niečoho tlačená s argumentom treba si užiť v poriadku nie je.

asia83
18. máj 2022

Prečo sú ženy tak závislé na mužoch, bez názoru, so strachom im odporovať? Lebo sú hlúpe? JE TO CHORÉ. Vášmu manželovi nebude vadiť, že vás bude vidieť iný muž nahú? Ešte ku tomu v takej intímnej situácii? Korenie, zmena, to akože vážne? Vy viete rozmýšľať? Toto vám nevadí? Ja by som mu povedala jedno: ak chceš zmenu, tu sú rozvodové papiere, ty úchyl.

autor
18. máj 2022

Kebyže pred rokmi viem, že toto budem riešiť s ním pomaly o 20 rokov tak mačka vo vreci sa nechytá.

asia83
18. máj 2022

@svetlonos Presne.

mandzula
18. máj 2022

Kompromis v jeho podani je v tomto pripade jednoznacne hnusnou manipulaciou. Chce zo seba urobit chudacika, ze ved on je dokonca ochotny pristupit na komprosim a ty mrcha jedna mu ani po takomto ustupku nevyhovies. Nebudem ti radit, co dalej, lebo sama by som z takehoto spravania muza bola v prdeli.

annamarin
18. máj 2022

Mne osobne by to asi problém nerobilo. Vsak je to normalka len sa na to niekto pozerá. Neseksuje s vami. Ale tak to som ja... ale tiež by som nerobila nič s čím sa necitim komfortne. 🙂 Slubila si mu, ze to prediskujute neskor o par rokov .. ale on to rovno dohodol. To nie je od neho práve ohľaduplne.

83lenka83
18. máj 2022

Skuste sex na verejnom mieste, možno to bude stačiť, nebude si istý či ho niekto sleduje alebo nie ale aj tak ho to bude bzrušovať (vecer v aute niekde) v lete na deke pri nejakom jazere a podobne, mižno bude stačiť prenajať nejaký apartman a sexovať pri rozsvietenom svetle pred oknom aby vás niekto mhol vidieť. Možno sa mu to bude páčiť a pre teba to nebud taký problém.

limoncino
18. máj 2022

@asia83 ale prečo by mal byť hneď úchyl? Potom by mal byť úchyl aj ten, ktorému sa páčia podväzky, alebo ten, ktorému sa páčia obézne ženy. Jedine no go je tu fakt, že nerešpektuje názor svojej manželky. Nad tým som sa ja osobne pozastavila nie nad tym, čo chce. Tak zjavne mu to nevadí, keď to navrhol.

autor
18. máj 2022

Dúfam, že chápete o čo mi ide. Nechcem sa s ním odcudziť. Áno v pohode, rozvod, jednoduché riešenie. Najjednoduchšie dokonca, pobaliť sa a ísť, kopnúť ho do polky, som sebestačná ženská, poradím si aj volom a chlapa si nájdem do 5 minút a ešte sa dvere nezabuchnu. Nemám problém sa zdvihnúť a vypadnúť, viem kde sú dvere, no keď ja potrebujem alternatívu, aby sa v tom už neparal, ale aby nám to ďalej klapalo..

mandzula
18. máj 2022

@limoncino tak, tak, suhlasim s tebou. Ja osobne za uchylne povazujem to, co je za hranou zakona (pedofilia napr.), zvysok je na dohode partnerov.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mandzula
18. máj 2022

Autorka: obavam sa, ze tu asi ziadna rada typu aj vlk syty, aj ovca cela, neexistuje.

autor
18. máj 2022

@83lenka83 👍

limoncino
18. máj 2022

@mandzula presne tak, to je aj pre mňa definícia úchyla. Niektoré ženy robia rodeo keď prichytia manžela s pornom, iní pozerajú spolu. Niektoré ženy dostávajú infarkt ak chce manžel orál, iným nevadí ani to, čoho sa týka táto téma. Ale VZDY to musí byť ok pre obe strany

dilino
18. máj 2022

Si si ista že to bude iba o tom že bude na vás pozerať.Už len pri predstave mi je na grc.Sex má byť relax a nie že ťa bude očumovať dajaký úchyl z ulice vo vašej spálni.Ved to je čo ked ťa ma muž rád nema ťa do ničoho nútiť. Ja by som nikdy nerobila to čo nechcem .Aj za cenu rozvodu.Ja by som an tvojom mieste neriskovala ani zdravie ak by sa dotyční rozhodol zapojiť do akcie tak aby to neprinieslo viac problémov.