Manžel je moslim a chce mať viac žien naraz. Ako to zvládnuť a nezblázniť sa?
manžel je z egypta, to hovori asi samo za seba. Ale ok nesudme podla obalu. Inak je fajn chlap.
ano, poviete mi, ze co si si navarila, to si aj zjedz. Poviete m i vsak jasne moslim tak mnohozenstvo,co si cakala.
ale byvame vsak spolu v turecku, sme bezdetni mladi da sa povedat stredny vek.
manzel stale tvrdil, ked sme sa brali, a predtym ked sme spolu "chodili", ze nechce INU a INU mat nebude, a ze nechce druhu manzelku. Sme zosobaseni 2 roky.
zda sa vsak, ze chce milenky.
gugli si ine zeny. Stale je nalepeny na virtualnych cetoch, pozera si striptizy a pozera ine zeny, pise im na roznych cetoch, je tym zhypnotizovany, sex mame normalny, a dost casty. Nechapem, ako mu nemozem stacit.
Ked mu to vytknem cele, ze pozera po inych, ze ci chce druhu manzelku, ze ma to boli, alebo ze ci chce milenku? ze mi prisahal vernost predsa, tak mi povie, ze nechce, odmieta sa o tom bavit a nech sklapnem. A je dost agresivny, ked s tym zacnem.
Sklamalo ma, ze to mnohozenstvo je v nich, a nikto sa nezmeni po svadbe. Sme spolu dlho uz, ja som postrehla, ze pozera po inych zenach az po case. Nejako som bola zaslepena.
Neskor som az prisla na jeho tajne cety s inymi a pytanie si od nich fotiek, lichotky,a ke su krasne a uzasne a pod.
Pritom mne denne hovori, ze som krasna, ako ma miluje, aka som uzasna. a pod. AKo nemoze byt bezo mna a pod. A vzdy chce so mnou spat.
Citim sa podvedene, citim sa zhrozena.
Viem, ze su medzi nami nejake cesky, ktore akceptovali, ak si muz nasiel druhu zenu,a le ja to akosi nemozem prehltnut. Ako sa mam nezblaznit z tohto celeho. Manzela nechcem opustit, byvame v Egy.
necakala som, ze to takto bude medzi nami.
manzel nie je zly, aj sa postara aj kupi, aj uprace pomoze doma, ale toto - ine pekne zeny su jeho slabost, hlavne ma zalusk na česky, ktorym aj vehementne pise. Neuspokojil sa so mnou iba. A to ma tak prosil, aby som si ho vzala. Ja som vahala ( a nie nebolo to kvoli vizam, lebo zijeme v egy, on tu chce zostat).
Ale nakoniec som povolila. Neviem, co s tym celym. Nechcem ho opustit, ale toto mi hrozne ublizuje. Neviem ci to mam stolerovat ak to zostava iba vo virtualnej rovine,lebo je to jeho nabozenstvo a kultura, alebo co mam robit.
A nie, diskusia nie je fejk, ale prosim vas slusne komunikujte, je to chulostiva tema, a nechcem rasisticke poznamky a pod. Viem,co som si vybrala a viema j preco som si to vybrala co mam. SOm uz dost psychicky znicena z toho vsetkeho, tak chcem nieco poradit. Ako mam preprogramovat mysel. dakujem za vsetky normalne komentare.
@lindusss2016
Ako som pisal zalezi ci je moderny alebo tradicny pises ze nemoze mat milenky a prostitutky.Jasne ze moze este k tomu oficialne zoberie si zenu tzv. docasnu tak co ja viem na hodinu vola sa to Nikah Mutah - pleasure marriage , manzelstvo pre potesenie.
No a po sexe sa rozvedu...
@anonym_3af13f Tento krátkodobý sňatek praktikují někteří Šíité (Šíitů je jen cca 10% všech muslimů). V Islámu je celkově zakázaný. Sunnité, kterých je asi 90% takové sňatky nepraktikují a považují je za zakázané.
@anonym_3af13f Tento krátkodobý sňatek praktikují někteří Šíité (Šíitů je jen cca 10% všech muslimů). V Islámu je celkově zakázaný. Sunnité, kterých je asi 90% takové sňatky nepraktikují a považují je za zakázané.
@dahliaa
Zila si tam? Zila si v chudobnej tradicnej komunite mimo velkeho mesta? Potom pis co je oficialne a co je realita.
@dahliaa
Zila si tam? Zila si v chudobnej tradicnej komunite mimo velkeho mesta? Potom pis co je oficialne a co je realita.
@anonym_3af13f Jako kde jestli jsem žila? Jakože je to stejné v Egyptě, Íránu, Qataru a Střední Asii? 😁 Muslimské země jsem navštívila různé a mnohokrát, pravidelně jezdím do Uzbekistánu za rodinou. Tam jsem byla mnohokrát i v chudých částech u příbuzných. Jak píšu, Sunnité krátkodobé sňatky nepraktikují a považují je Bohem za zakázané. Egypťané a Turci jsou povětšinou sunnité.
Krátkodobé sňatky uzavírají někteří Šíité. To bývá jejich praktika...
@anonym_autor ešte pár rokov počkaj, urob si s ním zo tri deti a všetko bude dobré. Neviem akú radu čakáš, buď sa s tým zmieriš alebo ho pošli odkiaľ prišiel.
@anonym_autor a to je len zaciatok 🙂 Bude horsie
@anonym_autor toto nemá nič spoločne s tým, že je moslim, môj bývalý švagor je Slovák ako repa a rovnaký kurevnik…
@anonym_autor Čiže ty sa chceš rozprávať o nejakom probléme a on je na teba agresívny a povie ti, nech skapeš?????
Toto jediné by mi stačilo na to, aby som odišla. Ani by som už nepátrala nakoľko ma podvádza alebo nie.
@elviku11 nie ze nech skape, ale sklapne
@anonym_autor toto nemá nič spoločne s tým, že je moslim, môj bývalý švagor je Slovák ako repa a rovnaký kurevnik…
@anonym_2aca26 ale ma to spolocne, mosloimovia to maju povolene a v genoch. slovaci nie
@anonym_3af13f Jako kde jestli jsem žila? Jakože je to stejné v Egyptě, Íránu, Qataru a Střední Asii? 😁 Muslimské země jsem navštívila různé a mnohokrát, pravidelně jezdím do Uzbekistánu za rodinou. Tam jsem byla mnohokrát i v chudých částech u příbuzných. Jak píšu, Sunnité krátkodobé sňatky nepraktikují a považují je Bohem za zakázané. Egypťané a Turci jsou povětšinou sunnité.
Krátkodobé sňatky uzavírají někteří Šíité. To bývá jejich praktika...
@dahliaa ale coby a egyptania su co? siiti? snad ? ved tam su orfi svadby- na jednu noc, teda manzelstva s imamom..
@lindusss2016
Ako som pisal zalezi ci je moderny alebo tradicny pises ze nemoze mat milenky a prostitutky.Jasne ze moze este k tomu oficialne zoberie si zenu tzv. docasnu tak co ja viem na hodinu vola sa to Nikah Mutah - pleasure marriage , manzelstvo pre potesenie.
@anonym_3af13f moj mu z je medzi tradicnym a modernym
@anonym_autor ako s ním môžeš mať sex keď je agresívny a baví sa s tebou ako s poslednou handrou? A ešte ti vadí že pozerá krajšie ženy a túži po nich... Nech je s nimi, pakuj sa preč a začni mat nejakú sebaúctu
@anonym_autor Tak mu tu túžbu splň. Rozveď sa, a nech si behá za každou sukňou.
@3petka ja soms i ho vzala, nie preto,aby som sa hned rozvadzala :(
Poznam vela žien, co ma za manzela moslima a byvaju/li v exotike...takmer vsetky su to jednouche zeny/take radodajne co lahko podlahnu. Mnoztvo z nich sa vratilo s dietatkom tmavej pleti spet na SK bez manzela, teda tie čo mali to stastie. Tie druhe co to stastie nemali trpia pri tych moslimoch a nemozu vycestovat. Dalej poznam par zien co maju moslima za manzela a byvaju tu na SK a maju aj deti. Ich manzelia su doktori a lekari...taketo pary su v pohode a ich chlapi su fakt starostlivy...
@arek00 nie, nie som jednoducha a ani radodajna 🙂 omyl....
@anonym_80dd9d nemyslim si, ze vacsina chlapiv je tak ubohych, aby boli zavisli na virtualnom sexe
@lindusss2016 ale hej...tak klesli ze ano. robil to aj kamoskin manzel- cech
autorka tak keď stále si svojho Egypťana obhajuješ a vyhováraš sa, že to má v génoch tak načo tu hľadáš nejakú radu? Aj tak si nedáš povedať. Príde dieťa a bude ešte horšie. Radšej to ukončiť teraz z kratšej cesty. Áno, bude to bolieť, ale lepšie teraz ako plakať ešte aj o niekoľko rokov.
@dahliaa ale coby a egyptania su co? siiti? snad ? ved tam su orfi svadby- na jednu noc, teda manzelstva s imamom..
@anonym_autor Imám... Imám je taky jen člověk a může chybovat... Lidé dělají různé věci neodpovídající správnému chování. Islám a sunnitský směr jako takový tyto sňatky zakazuje. Stejně tak jako zakazuje alkohol, ale najdou se muslimové, kteří chlastaj nebo souloží mimo manželství (cizoloží)... Jak jsem psala, od takové člověka je lepší odejít. Kdo je nevěrný, od něj nic dobrého nebude... Pokud se jen dívá, tak bych to asi hned rozvodem nehrotila, i když i to samozřejmě není dobré.
@anonym_autor tak rob to aj ty, ako zena mas viac moznosti ako tvoj chudak
@anonym_autor tak čo vypisuješ a vyplakávaš. Tak asi vieš akého si si ho vzala. Tak si narob kopec detí s ním a on nech ťa podvádza kade tade a ty seď na riti a staraj sa. A ešte aby ti aj druhú ženu domov doviedol. Super
@anonym_2aca26 ale ma to spolocne, mosloimovia to maju povolene a v genoch. slovaci nie
@anonym_autor po tomto príspevku ti už vôbec neverím, táto téma je vymyslená, zameraná na rozduchavanie nenávisti voči moslimom. Náhodou poznám dosť moslimov a nie, nemajú povolené mať milenky a podvádzať svoje manželky. A už vôbec to nemajú v génoch! Debilnejsi argument som dávno nepočula.
@lindusss2016
@anonym_3af13f a ktora normalna zena by ostavala v manzelstve, kde si on zoberie docasnu manzelku, kedykolvek mu stoji vtak
@anonym_autor tak ale potom je chyba v zene, ak ma skusenosti len s takymito muzmi. Mne toto robil jeden frajer v mladosti, ked som este bola sprosta, ale teraz by som to uz ziadnemu netolerovala, ale myslim, ze by som aj velmi skoro dokazala odhalit takyto charekter....
@lindusss2016
@anonym_3af13f nikah mutah je povolený len sitskom islame. Ak je Egypta, tak to bude sunita, takže nikah mutah je pre neho zakázaná.
@anonym_autor nemaju to v DNA, poznam muzov z tade, ktori su verni a oddani svojej jedinej manzelke, Turka ma za muza moja kamoska a ten sa na inu zenu ani nepozrie. TY ale kasli na jeho DNA, asi sa ti paci zit tam kde zijes, ale opytaj sa ci vo vztahu akom zijes. Este dietatko, jedno dve .. a uz nikdy nebudes moct od neho odist.
Co by som robila ja? raz by mi povedal, ze mam sklapnut lebo si vypisuje so zenskymi tak sa rozvadzam.. a zatial by som kludne chytila jeho mobil.. pocitac napisala slecnam ze ma manzelku, na siete ho otagovala, so spolocnymi fotkami, stastnymi vyrehotanymi.. :D ak teda take ma, vela zien co si vypisuje s takymito exotmi, si ich povyhladava na sietach
@anonym_autor tak pockaj na druhu, tretiu manzelku :DDD
@anonym_autor nemaju to v DNA, poznam muzov z tade, ktori su verni a oddani svojej jedinej manzelke, Turka ma za muza moja kamoska a ten sa na inu zenu ani nepozrie. TY ale kasli na jeho DNA, asi sa ti paci zit tam kde zijes, ale opytaj sa ci vo vztahu akom zijes. Este dietatko, jedno dve .. a uz nikdy nebudes moct od neho odist.
Co by som robila ja? raz by mi povedal, ze mam sklapnut lebo si vypisuje so zenskymi tak sa rozvadzam.. a zatial by som kludne chytila jeho mobil.. pocitac napisala slecnam ze ma manzelku, na siete ho otagovala, so spolocnymi fotkami, stastnymi vyrehotanymi.. :D ak teda take ma, vela zien co si vypisuje s takymito exotmi, si ich povyhladava na sietach
@anonym_2d432f a ktorej vadí,že má manželku ???? V 90 % prípadov nevadí žiadnej. Veď stačí pozrieť fórum na MK
@anonym_autor Co to plácáš...? Muslimové nic takového povolené nemají a nemají to ani v genech. 🙄 Opět další blábol... Kam na ty nesmysly holky chodíte?? To vás tak zmanipulovala média?? 😏 Zas a opět, než něco napíšeš, nejprve si sama ověř fakta... Ale co čekat od trolla...
Bůh sám zakázal nemanželský styk přímo v Koránu.
Súra 17:32 A nepřibližujte se k cizoložství, neboť to ohavnost je i špatná cesta.
Súra 24:2 Cizoložnici a cizoložníka zbičujte, každého z nich sto ranami! A nechť vás nepojme vůči nim lítost, s ohledem na náboženství Boží, věříte-li v Boha a v den poslední. A nechť skupina věřících je svědkem trestu jejich.
@anonym_autor Co to plácáš...? Muslimové nic takového povolené nemají a nemají to ani v genech. 🙄 Opět další blábol... Kam na ty nesmysly holky chodíte?? To vás tak zmanipulovala média?? 😏 Zas a opět, než něco napíšeš, nejprve si sama ověř fakta... Ale co čekat od trolla...
Bůh sám zakázal nemanželský styk přímo v Koránu.
Súra 17:32 A nepřibližujte se k cizoložství, neboť to ohavnost je i špatná cesta.
Súra 24:2 Cizoložnici a cizoložníka zbičujte, každého z nich sto ranami! A nechť vás nepojme vůči nim lítost, s ohledem na náboženství Boží, věříte-li v Boha a v den poslední. A nechť skupina věřících je svědkem trestu jejich.
@dahliaa to iste. Preto je tolko pripadov systematickeho zneuzivania dievcat- aj mladuckych, vacsinou bielych - touto komunitou v Britanii a inych zapadnych krajinach. Casto ututlavanych, aby sa nedajboze neurazili. Ale keby sa ich dcera nedajboze zalubila do niekoho, koho by nevybrali oni, to by bol problem.
@dahliaa to iste. Preto je tolko pripadov systematickeho zneuzivania dievcat- aj mladuckych, vacsinou bielych - touto komunitou v Britanii a inych zapadnych krajinach. Casto ututlavanych, aby sa nedajboze neurazili. Ale keby sa ich dcera nedajboze zalubila do niekoho, koho by nevybrali oni, to by bol problem.
@simsalabim ?? Bavím se o Islámu a muslimech, kteří Boha a Korán berou vážně.
Od takto těžkých hříšníků člověk nikdy neví, co může očekávat, když ani Boha nerespektují...
@simsalabim ?? Bavím se o Islámu a muslimech, kteří Boha a Korán berou vážně.
Od takto těžkých hříšníků člověk nikdy neví, co může očekávat, když ani Boha nerespektují...
@dahliaa to je pravda. Ale je fakt, ze oni sami sa za takych povazuju.

@lindusss2016
@anonym_3af13f
U nas na ulici staval taky maly kiosk a tam rano
mlade dievca predavalo chleba podla mna nemala ani15 rokov.Ja som vtedy zil sam vo velkom dome,
Jeden den prisiel jej otec ci ju nechcem, no ze mi bude pomahat atd. a ja ze so vsetkym on ze ano, no co ked bude tehotna on ze to nevadi oni si ju zoberu naspat a ja zaplatim dohodnutu sumu to bol tiez mutah docasna svatba...