icon

Manžel je moslim a chce mať viac žien naraz. Ako to zvládnuť a nezblázniť sa?

7. jan 2026

manžel je z egypta, to hovori asi samo za seba. Ale ok nesudme podla obalu. Inak je fajn chlap.
ano, poviete mi, ze co si si navarila, to si aj zjedz. Poviete m i vsak jasne moslim tak mnohozenstvo,co si cakala.

ale byvame vsak spolu v turecku, sme bezdetni mladi da sa povedat stredny vek.
manzel stale tvrdil, ked sme sa brali, a predtym ked sme spolu "chodili", ze nechce INU a INU mat nebude, a ze nechce druhu manzelku. Sme zosobaseni 2 roky.
zda sa vsak, ze chce milenky.
gugli si ine zeny. Stale je nalepeny na virtualnych cetoch, pozera si striptizy a pozera ine zeny, pise im na roznych cetoch, je tym zhypnotizovany, sex mame normalny, a dost casty. Nechapem, ako mu nemozem stacit.

Ked mu to vytknem cele, ze pozera po inych, ze ci chce druhu manzelku, ze ma to boli, alebo ze ci chce milenku? ze mi prisahal vernost predsa, tak mi povie, ze nechce, odmieta sa o tom bavit a nech sklapnem. A je dost agresivny, ked s tym zacnem.

Sklamalo ma, ze to mnohozenstvo je v nich, a nikto sa nezmeni po svadbe. Sme spolu dlho uz, ja som postrehla, ze pozera po inych zenach az po case. Nejako som bola zaslepena.
Neskor som az prisla na jeho tajne cety s inymi a pytanie si od nich fotiek, lichotky,a ke su krasne a uzasne a pod.

Pritom mne denne hovori, ze som krasna, ako ma miluje, aka som uzasna. a pod. AKo nemoze byt bezo mna a pod. A vzdy chce so mnou spat.
Citim sa podvedene, citim sa zhrozena.
Viem, ze su medzi nami nejake cesky, ktore akceptovali, ak si muz nasiel druhu zenu,a le ja to akosi nemozem prehltnut. Ako sa mam nezblaznit z tohto celeho. Manzela nechcem opustit, byvame v Egy.
necakala som, ze to takto bude medzi nami.
manzel nie je zly, aj sa postara aj kupi, aj uprace pomoze doma, ale toto - ine pekne zeny su jeho slabost, hlavne ma zalusk na česky, ktorym aj vehementne pise. Neuspokojil sa so mnou iba. A to ma tak prosil, aby som si ho vzala. Ja som vahala ( a nie nebolo to kvoli vizam, lebo zijeme v egy, on tu chce zostat).
Ale nakoniec som povolila. Neviem, co s tym celym. Nechcem ho opustit, ale toto mi hrozne ublizuje. Neviem ci to mam stolerovat ak to zostava iba vo virtualnej rovine,lebo je to jeho nabozenstvo a kultura, alebo co mam robit.
A nie, diskusia nie je fejk, ale prosim vas slusne komunikujte, je to chulostiva tema, a nechcem rasisticke poznamky a pod. Viem,co som si vybrala a viema j preco som si to vybrala co mam. SOm uz dost psychicky znicena z toho vsetkeho, tak chcem nieco poradit. Ako mam preprogramovat mysel. dakujem za vsetky normalne komentare.

autor
8. jan 2026
@dahliaa

@anonym_autor Co to plácáš...? Muslimové nic takového povolené nemají a nemají to ani v genech. 🙄 Opět další blábol... Kam na ty nesmysly holky chodíte?? To vás tak zmanipulovala média?? 😏 Zas a opět, než něco napíšeš, nejprve si sama ověř fakta... Ale co čekat od trolla...
Bůh sám zakázal nemanželský styk přímo v Koránu.
Súra 17:32 A nepřibližujte se k cizoložství, neboť to ohavnost je i špatná cesta.

Súra 24:2 Cizoložnici a cizoložníka zbičujte, každého z nich sto ranami! A nechť vás nepojme vůči nim lítost, s ohledem na náboženství Boží, věříte-li v Boha a v den poslední. A nechť skupina věřících je svědkem trestu jejich.

@dahliaa ty si trol ak by iba..a nechcem aby si plácala bludy v mojej diskusiu tak sa už viac nevyjadruj lebo tu zavadzas ľudí! Egypťania tunisania saudi sú šiiti??snáď??a majú 4 manželky

. Sa tvaris že si naj múdrejšía a pritom nevies nič. Určite si ani nežila nikdy v žiadnej moslimskej krajine . Nevies o tom absolútne nic.tak tu nesir bludy ty... Mám rada fakt takých ľudí čo nikdy nežili v žiadnej mosl. Krajine a lenka kelravcova to isté a mate Nieco teoreticky na čítane ale nič odzite. Ja zijem a žila som v rôznych mosl. Krajinách 10 rokov tak viem. Lepšie ako ty sory máj sa

autor
8. jan 2026
@dahliaa

@anonym_autor Co to plácáš...? Muslimové nic takového povolené nemají a nemají to ani v genech. 🙄 Opět další blábol... Kam na ty nesmysly holky chodíte?? To vás tak zmanipulovala média?? 😏 Zas a opět, než něco napíšeš, nejprve si sama ověř fakta... Ale co čekat od trolla...
Bůh sám zakázal nemanželský styk přímo v Koránu.
Súra 17:32 A nepřibližujte se k cizoložství, neboť to ohavnost je i špatná cesta.

Súra 24:2 Cizoložnici a cizoložníka zbičujte, každého z nich sto ranami! A nechť vás nepojme vůči nim lítost, s ohledem na náboženství Boží, věříte-li v Boha a v den poslední. A nechť skupina věřících je svědkem trestu jejich.

@dahliaa rozpravam že to majú v genoch. Prosím tá. Majú! Všetci. Do jedného. Hlavné middle east.
Možno Uzbekistan nie ale middle east áno. A nebud naivná druhá tretia manželka a pod sú len kvôli sexu a ničomu inému čiže je to zas len podvadzanie tej prvej manželky. A toto mi nikto Nevy vráti. Je to len *""z oficiálne nie mužskej aféry a nevery" Tak si tie ženy potom vezmu. Čisto je to len o sexe. Nenahovarajme si nic jasne že potom nie sú cudzoloznici lebo sa s tou druhou potom. Akože zosobasia

autor
8. jan 2026
@simsalabim

@dahliaa to je pravda. Ale je fakt, ze oni sami sa za takych povazuju.

@simsalabim ale nechaj dahliu tak .... Videla moslimske krajiny ak by tak z tv... Preto nemá páru o tom čo píše ru

autor
8. jan 2026
@pr85

@anonym_3af13f nikah mutah je povolený len sitskom islame. Ak je Egypta, tak to bude sunita, takže nikah mutah je pre neho zakázaná.

@pr85 presne... Jasne že Egypt není siitsky. Ale dahlia nemá o tom poňatia

autor
8. jan 2026

A nebudem sa tu s nikým hádať a dohadovať o islame. Nebudem nikomu vysvetľovať základy islamu.
Prosím o konštruktívne debaty a komentáre nie o urážlivé komentáre.
Téma je seriózna a nie troll
Otázka znela čo robiť okrem rozvodu v tomto prípade či sa dá s niečím takým vôbec vyrovnať a ak áno ako... Alebo ako co s tým dalej

autor
8. jan 2026

A samozrejme bokovky a druhé tretie štvrte ženy mu tolerovať nebudem a nechcem

anonym_80dd9d
8. jan 2026
@anonym_autor

A nebudem sa tu s nikým hádať a dohadovať o islame. Nebudem nikomu vysvetľovať základy islamu.
Otázka znela čo robiť okrem rozvodu v tomto prípade či sa dá s niečím takým vôbec vyrovnať a ak áno ako... Alebo ako co s tým dalej

@anonym_autor ved som ti uz pisala hranice, bud si vyberie kurvy, alebo teba jednoduche nie? Nepoznam zenu, ktora by toto dlhodobo zvladala a nezošalela ultimatum

dahliaa
8. jan 2026
@anonym_autor

@dahliaa ty si trol ak by iba..a nechcem aby si plácala bludy v mojej diskusiu tak sa už viac nevyjadruj lebo tu zavadzas ľudí! Egypťania tunisania saudi sú šiiti??snáď??a majú 4 manželky

. Sa tvaris že si naj múdrejšía a pritom nevies nič. Určite si ani nežila nikdy v žiadnej moslimskej krajine . Nevies o tom absolútne nic.tak tu nesir bludy ty... Mám rada fakt takých ľudí čo nikdy nežili v žiadnej mosl. Krajine a lenka kelravcova to isté a mate Nieco teoreticky na čítane ale nič odzite. Ja zijem a žila som v rôznych mosl. Krajinách 10 rokov tak viem. Lepšie ako ty sory máj sa

@anonym_autor To víš, že jo. 😁 Já žiju v muslimské komunitě možná déle, než ty si kdy o muslimech vůbec slyšela. 😁 Pokud nedokážeš rozlišit mezi manželstvím, krátkodobým sňatkem (který praktikují šíité) a cizoložstvím, tak je mi to líto, ale to je tvůj problém.
Diskuze je veřejná, mohu přispívat tam, kam uznám já za vhodné. 🌹

lasona
8. jan 2026

Bud to budeš tolerovať, alebo sa rozvedies. Žiadne iné asi nie je. Alebo by som mu nastavila zrkadlo, začni ty vypisovať iným, ci sa mu to bude páčiť. Možno sa spamata.

dahliaa
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 😁 Tak se s tím prostě smiř a nech si dál kálet na hlavu. Myslím, že on se tě na dovolení ptát nebude. 😁🌹

autor
8. jan 2026
@dahliaa

@anonym_autor To víš, že jo. 😁 Já žiju v muslimské komunitě možná déle, než ty si kdy o muslimech vůbec slyšela. 😁 Pokud nedokážeš rozlišit mezi manželstvím, krátkodobým sňatkem (který praktikují šíité) a cizoložstvím, tak je mi to líto, ale to je tvůj problém.

@dahliaa veď ty nevies ani že Egypťania nie sú šiiti.....
Kvôli mužovi si konvertovala k islamu a spravas sa akoby si všetko vedela. Žiaľ. Nevies... Keďže nedokážes pochopit rozdiel medzi siitmi a sunnitmi. A nie... Ja na rozdiel od teba viem čo je manželstvo a krátkodobý zvazok

autor
8. jan 2026
@dahliaa

@dahliaa to isto ty Žiješ v moslimskej komunite dlhšie ako ja... Ale Žiješ v ČR.. A to je dosť podstatný rozdiel.. Pridete mi na fóre tu s Lenkou rovnaké.. Nemáte ani páru ako sa žije v moslimských krajinách ale hlavne že ovladate peknú teoriu ako by to málo byť ale praktickosť žiadna.

autor
8. jan 2026
@dahliaa

@anonym_autor 😁 Tak se s tím prostě smiř a nech si dál kálet na hlavu. Myslím, že on se tě na dovolení ptát nebude. 😁🌹

@dahliaa prepac nebudem sa tu teraz odhadovať a naťahovať čo ako kto kde žil. Diskusia je o niečom inom.

dahliaa
8. jan 2026
@anonym_autor

@dahliaa to isto ty Žiješ v moslimskej komunite dlhšie ako ja... Ale Žiješ v ČR.. A to je dosť podstatný rozdiel.. Pridete mi na fóre tu s Lenkou rovnaké.. Nemáte ani páru ako sa žije v moslimských krajinách ale hlavne že ovladate peknú teoriu ako by to málo byť ale praktickosť žiadna.

@anonym_autor Asi by jsi se z toho svého bludu měla probrat a naučit se číst s porozuměním. 😁 Jak Korán, tak odpovědi diskutujících... ))
Jinak nevím o tom, že bychom se my dvě znaly, abys mohla tvrdit, jak dlouho bývám v muslimských krajinách a z jakého důvodu jsem konvertovala k Islámu. To jsi dost troufalá a moc ti tvé odhady nevycházej... 🤦🏻‍♀️😅

anonym_3af13f
8. jan 2026
@dahliaa

@dahliaa
Ja som par krat zopakoval zalezi ci zijes v modernej komunite alebo tradicnej, v tradicnej si infidel , alebo kaffir ked nie si konverted v podstate kurva,a je uplne normalne klamat a zatlkat vola sa taqiyya....

dahliaa
8. jan 2026
@anonym_3af13f

@dahliaa
Ja som par krat zopakoval zalezi ci zijes v modernej komunite alebo tradicnej, v tradicnej si infidel , alebo kaffir ked nie si konverted v podstate kurva,a je uplne normalne klamat a zatlkat vola sa taqiyya....

@anonym_3af13f Jestli je dívka nebo muž kurva/kurevník - cizoloží, tak je úplně jedno, jestli je kafir nebo muslim/ka... Je na něj v muslimské komunitě (skutečně věřících muslimů) pohlíženo s nepochopením.
Pochopitelně, že někdo, kdo nepřijal Islám není považován za muslima, ale za nevěřícího (kafir) nebo křesťana/Žida... a co?

ankare
8. jan 2026

@anonym_autor Tento muž nie je Tvoja budúcnosť. Netrp zbytočne, nezasluzis si to. Prosím, neotehotni, lebo to budeš mať 100x ťažšie.
On sa nezmení nikdy. Ja byť Tebou, odídem z kratsej cesty.
Držím palce!

dahliaa
8. jan 2026
@anonym_3af13f

@dahliaa

@anonym_3af13f A klamat není dovolené nikomu, ani muslimům, ani nevěřícím. Bůh v Koránu jakékoli lži zakazuje. Jestli můžeš své tvrzení doložit, tak sem s ním.)) (Hmm, nemůžeš. Jak jinak...))) Opět pouhé neověřené lživé informace...
Ano, Taqiyya je svým způsobem možná. Taqiyya je v podstatě slovní zapření své víry v Islám, aby si muslim zachránil život, v případě, že by ho chtěl někdo zabít pro jeho náboženskou příslušnost (jak bývalo v dávných dobách celkem běžné, kdy byli muslimové nevěřícími vyvražďováni. ). Ale přesto je doporučováno a lepší zemřít jako mučedník na cestě Boha, Islámu a svou víru nezapírat. To je cesta do Ráje... )) Nerozumím, proč sem ale taháš Taqiyyu? 🤔

anonym_3af13f
8. jan 2026
@dahliaa

@anonym_3af13f A klamat není dovolené nikomu, ani muslimům, ani nevěřícím. Bůh v Koránu jakékoli lži zakazuje. Jestli můžeš své tvrzení doložit, tak sem s ním.)) (Hmm, nemůžeš. Jak jinak...))) Opět pouhé neověřené lživé informace...
Ano, Taqiyya je svým způsobem možná. Taqiyya je v podstatě slovní zapření své víry v Islám, aby si muslim zachránil život, v případě, že by ho chtěl někdo zabít pro jeho náboženskou příslušnost (jak bývalo v dávných dobách celkem běžné, kdy byli muslimové nevěřícími vyvražďováni. ). Ale přesto je doporučováno a lepší zemřít jako mučedník na cestě Boha, Islámu a svou víru nezapírat. To je cesta do Ráje... )) Nerozumím, proč sem ale taháš Taqiyyu? 🤔

@dahliaa
Este raz sa ta pytam zila si mimo Europy v tradicnej Arabskej bigotnej komunite.? Podla mna nie, a si len nasadeny progresivec.

dahliaa
8. jan 2026
@anonym_3af13f

@dahliaa
Este raz sa ta pytam zila si mimo Europy v tradicnej Arabskej bigotnej komunite.? Podla mna nie, a si len nasadeny progresivec.

@anonym_3af13f V muslimské ano, arabské ne. Myslím, že už jsem to tu i psala. Mám rodinu v Uzbekistánu, které pravidelně navštěvuji, silně věřící komunita muslimů. Ale nějak nechápu, co je ti do toho?)) Obávám se, že tato informace tvé nedostatky v islámské nauce nedoplní. 🤔

anonym_03bd90
8. jan 2026
@anonym_autor

@dahliaa prepac nebudem sa tu teraz odhadovať a naťahovať čo ako kto kde žil. Diskusia je o niečom inom.

@anonym_autor diskusia je že si obyčajná handra a tolerovať mu krajšie ženy ako si ty budeš!

anonym_3af13f
8. jan 2026
@dahliaa

@anonym_3af13f V muslimské ano, arabské ne. Myslím, že už jsem to tu i psala. Mám rodinu v Uzbekistánu, které pravidelně navštěvuji, silně věřící komunita muslimů. Ale nějak nechápu, co je ti do toho?)) Obávám se, že tato informace tvé nedostatky v islámské nauce nedoplní. 🤔

@dahliaa
Presne co som si myslel porovnavat Uzbekistan kde he hidjab a burqa zakazana na verejnosti s Arabskymi krajinami je ako porovnavat pomarance s kapustou, ty pises ako Europska zena ktora je presvedcena ze to tak funguje ale sa totalne mylis, kazda krajina ma iny pristup ine hodnoty, ja pisem z pozicie muza ktory tam zil pracoval.

anonym_0b9383
8. jan 2026

@anonym_autor nechapem co riešiš. Zas ďalšia trúba. Bud budes tolerovať neveru alebo odídeš ina možnosť nie je. To je fakt take ťažké pochopiť a vybrať si?

autor
8. jan 2026
@anonym_3af13f

@dahliaa
Presne co som si myslel porovnavat Uzbekistan kde he hidjab a burqa zakazana na verejnosti s Arabskymi krajinami je ako porovnavat pomarance s kapustou, ty pises ako Europska zena ktora je presvedcena ze to tak funguje ale sa totalne mylis, kazda krajina ma iny pristup ine hodnoty, ja pisem z pozicie muza ktory tam zil pracoval.

@anonym_3af13f nie, @dahliaa to nepochopi lebo je europska ceska a videla muslimske krajiny tak z rychlika, resp. iba uzbekistan a nejaku jej rodinu a nehovoriac o tom, ze uzbekistan je pomaly ako rusko s tureckom (mam odtial kamosku) a egypt...ano, je to ako porovnavat kapustu s orechami. uplne mimo temy. ale to jej nikto nevysvetli :D

autor
8. jan 2026
@anonym_03bd90

@anonym_autor diskusia je že si obyčajná handra a tolerovať mu krajšie ženy ako si ty budeš!

@anonym_03bd90 nemas pravo ma urazat, ze som handra

dahliaa
8. jan 2026
@anonym_3af13f

@dahliaa

@anonym_3af13f Jako fakt nechápu, jaké jsou tvé zdroje informací, ale jak jsi přišel na to, že je v Uzbekistánu zakázané nosit hijab a niqab na veřejnosti?? 🤔 Nic takového tam zakázané není a ženy tam běžně na veřejnosti nosí obojí... Sama tam v tom normálně chodím...🙄 Ano, burqu (komplet zahalení včetně očí) tam ženy běžně nenosí. To je spíše častější oděv v sousedním Afghanistánu.

autor
8. jan 2026
@dahliaa

@dahliaa no holt a to je to, ze si navstivila tak jedine svoj uzbekistan, ktory som mimochodom navstivila aj ja a aj kazachstan´- a ver mi, ze to je nieco uplne ine ako arabske africke krajiny a middle east- cize nieco uplne ine, ako si ty myslis sa odohrava v egypte a inych arabskych zemiach

dahliaa
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_3af13f nie, @dahliaa to nepochopi lebo je europska ceska a videla muslimske krajiny tak z rychlika, resp. iba uzbekistan a nejaku jej rodinu a nehovoriac o tom, ze uzbekistan je pomaly ako rusko s tureckom (mam odtial kamosku) a egypt...ano, je to ako porovnavat kapustu s orechami. uplne mimo temy. ale to jej nikto nevysvetli :D

@anonym_autor Já se tu s tebou bavím o faktech, ty o nějakých svých domněnkách. 😁 Beztak jsi troll...))

autor
8. jan 2026
@anonym_3af13f

@dahliaa

@anonym_3af13f nie, hijab nie je zakazany v uzbekistane, ale nenosia ho dievcata

autor
8. jan 2026
@dahliaa

@anonym_autor Já se tu s tebou bavím o faktech, ty o nějakých svých domněnkách. 😁 Beztak jsi troll...))

@dahliaa aha- a domnienky ake prosim ta? kde si zila, v akych muslimskych zemiach a kolko rokov? si ceska a europanka v prvom rade- to je sakra rozdiel- ci si myslis, ze nacitana teoria z koranu a hadisov, je realny zivot v muslimskych zemiach?
nie som troll,ale ty tu trolis a pises nezmysly o sitoch, a egypte, kde si nikdy ani nebola.