Manžel je moslim a chce mať viac žien naraz. Ako to zvládnuť a nezblázniť sa?
manžel je z egypta, to hovori asi samo za seba. Ale ok nesudme podla obalu. Inak je fajn chlap.
ano, poviete mi, ze co si si navarila, to si aj zjedz. Poviete m i vsak jasne moslim tak mnohozenstvo,co si cakala.
ale byvame vsak spolu v turecku, sme bezdetni mladi da sa povedat stredny vek.
manzel stale tvrdil, ked sme sa brali, a predtym ked sme spolu "chodili", ze nechce INU a INU mat nebude, a ze nechce druhu manzelku. Sme zosobaseni 2 roky.
zda sa vsak, ze chce milenky.
gugli si ine zeny. Stale je nalepeny na virtualnych cetoch, pozera si striptizy a pozera ine zeny, pise im na roznych cetoch, je tym zhypnotizovany, sex mame normalny, a dost casty. Nechapem, ako mu nemozem stacit.
Ked mu to vytknem cele, ze pozera po inych, ze ci chce druhu manzelku, ze ma to boli, alebo ze ci chce milenku? ze mi prisahal vernost predsa, tak mi povie, ze nechce, odmieta sa o tom bavit a nech sklapnem. A je dost agresivny, ked s tym zacnem.
Sklamalo ma, ze to mnohozenstvo je v nich, a nikto sa nezmeni po svadbe. Sme spolu dlho uz, ja som postrehla, ze pozera po inych zenach az po case. Nejako som bola zaslepena.
Neskor som az prisla na jeho tajne cety s inymi a pytanie si od nich fotiek, lichotky,a ke su krasne a uzasne a pod.
Pritom mne denne hovori, ze som krasna, ako ma miluje, aka som uzasna. a pod. AKo nemoze byt bezo mna a pod. A vzdy chce so mnou spat.
Citim sa podvedene, citim sa zhrozena.
Viem, ze su medzi nami nejake cesky, ktore akceptovali, ak si muz nasiel druhu zenu,a le ja to akosi nemozem prehltnut. Ako sa mam nezblaznit z tohto celeho. Manzela nechcem opustit, byvame v Egy.
necakala som, ze to takto bude medzi nami.
manzel nie je zly, aj sa postara aj kupi, aj uprace pomoze doma, ale toto - ine pekne zeny su jeho slabost, hlavne ma zalusk na česky, ktorym aj vehementne pise. Neuspokojil sa so mnou iba. A to ma tak prosil, aby som si ho vzala. Ja som vahala ( a nie nebolo to kvoli vizam, lebo zijeme v egy, on tu chce zostat).
Ale nakoniec som povolila. Neviem, co s tym celym. Nechcem ho opustit, ale toto mi hrozne ublizuje. Neviem ci to mam stolerovat ak to zostava iba vo virtualnej rovine,lebo je to jeho nabozenstvo a kultura, alebo co mam robit.
A nie, diskusia nie je fejk, ale prosim vas slusne komunikujte, je to chulostiva tema, a nechcem rasisticke poznamky a pod. Viem,co som si vybrala a viema j preco som si to vybrala co mam. SOm uz dost psychicky znicena z toho vsetkeho, tak chcem nieco poradit. Ako mam preprogramovat mysel. dakujem za vsetky normalne komentare.
@anonym_autor id na to s rozumom a s hlbokou vierou v Boha. On bude ten potrestany a nie ty. Je vela zien co si tymto prechadza a niesu to len europanky, ale aj zeny z rovnakych krajin ako su muzi, aj deti spolu maju. Pokial on zatvara oci nad tym, ze mu aj spomenies bozie meno, tak je strateny v tom hriechu ktory pacha. On si to uvedomi, ale neskor, mozno az s nim nebudes pokial sa tak rozhodnes. Ver v Boha a jeho spravedlnost . Na kazdeho dojde. Ked ho chces opustit a rozviest sa ,poziadaj o pomoc a najdi si na internetu khula. Aj keby nechcel, mali by ta rozviest. A mozes to urobit aj na dialku a ist najprv domov, aby si bola v bezpeci ked sa bojis jeho reakcie.
@zara3 ano on bude potrestany, ked objavi allaha, ja to ivem, potom bude neskoro. ale
@anonym_autor a ty sedis vedla a pozeras ako im pise? On aj pracuje je a spi, chodite na vylety, dovolenky, lebo mam pocit, ze si zomrela a ocitla sa v pekle
@anonym_80dd9d ale prosim ta- a to ty si myslis, ze mu nic nepoviem? ja poviem komu pises, povie nikomu kamosovi, pozeram si nieco na mobile, nla bla, ved co si myslis, ze mi ukazuje ze ahaaa dneska si pisem s tanjou ??? pozri aka sexica? vsak on si strazi mobil a robi to natajnacku
@anonym_2c5a65 nevies,co je secret wife?to je egyptsky vymysel, asi, alebo co neviem,ale to tak funguje, no proste mne to bolo muzom tak vysvertlene, ze sa to bezne robi, s arabkou je ozeneny ofiko v egypte, potom on ide na roboty do eu, tu si najde europsku zenu, ozeni sa s imamom iba- secret wife, nikto o nej nevie-
no proste chce nazvat svoju slapku a bokovku ako manzelka a dat tomu status, tak ma secret wife :D takto to u nich funguje, a tie europanky o tom vedia a suhlasi aa pod, arabka a ani jeho rodina to nevie a pod...asi tak
@anonym_autor ahaa. Nie to som nevedela 🤣 a to ta zena v egypte potom sama zije? Ci ako?
@anonym_autor Kriste zena, tak co chces?? Podvadza ta na nete, mozno aj realne, si z toho v depkach, ale neodides od neho. Ok, tak ale nepis, ze chces radu, povedz to narovinu, ze si sa prisla len vyrumazgat, lebo s tym tvojim sa o tom evidentne bavit nemozes.
@anonym_3af13f Jako kde jestli jsem žila? Jakože je to stejné v Egyptě, Íránu, Qataru a Střední Asii? 😁 Muslimské země jsem navštívila různé a mnohokrát, pravidelně jezdím do Uzbekistánu za rodinou. Tam jsem byla mnohokrát i v chudých částech u příbuzných. Jak píšu, Sunnité krátkodobé sňatky nepraktikují a považují je Bohem za zakázané. Egypťané a Turci jsou povětšinou sunnité.
Krátkodobé sňatky uzavírají někteří Šíité. To bývá jejich praktika...
@dahliaa Tento pan si strasne vymysla 😁
@anonym_autor ale veď toto robia všetci muži, nielen egyptania 😅 ver mi.
Aj naši slovenskí chlapci takto funguju len väčšina manželiek o tom netuší, že chodia za milenkami a do bordelu
@anonym_0b9383 dementna ? vies, clovek sa neberie na rok dva. berie sa na cely zivot, ak nevies....:( nie je lahke dat niekomu zbohom. ked si si ho teraz zobral a dal do toho vsetky andeje a pod.
@anonym_autor ked s ním chces byt cely život tak prestaň vyplakávať na mk. Robis zo seba úplnú chuderu. Keby si mala nejaku uctu k sebe samej mal by ju aj tvoj muž. Lenže ked vidi ze si môže robit co chce tak bude mat na kazdy prst jednu milenku. Nikto ti nekazal brat si takého. A ak ides napisat ze predtým taký nebol mala si sa rozviesť s prvou neverou. Nechapem naco pýtaš rady ked nie si schopná nic so svojim smutným životom nic urobit.
Dam ti dôležitú otázku. Ja som si brala tiez muža na cely život. Ked ma začne bit/podvadzat mam s ním ostat a miesto rozvodu vypisovať na fóra?😅
@anonym_autor Kazde rano ho privitaj poriadnym kopancom do guli a zarucene nebude pozerat po inych. Co ine ti na to napisat? Sama musis vediet,ze proti tomu sa neda bojovat. Je to v nom.
@anonym_autor ahaa. Nie to som nevedela 🤣 a to ta zena v egypte potom sama zije? Ci ako?
@anonym_2c5a65 tak hej a sem tam ju on chodi navstivit alebo ona jeho do europy, a secret wkife o nej vie,ale ta arabka o nej nevie :D maju to super premyslene chlapcio egyptski
@anonym_2c5a65 nevies,co je secret wife?to je egyptsky vymysel, asi, alebo co neviem,ale to tak funguje, no proste mne to bolo muzom tak vysvertlene, ze sa to bezne robi, s arabkou je ozeneny ofiko v egypte, potom on ide na roboty do eu, tu si najde europsku zenu, ozeni sa s imamom iba- secret wife, nikto o nej nevie-
no proste chce nazvat svoju slapku a bokovku ako manzelka a dat tomu status, tak ma secret wife :D takto to u nich funguje, a tie europanky o tom vedia a suhlasi aa pod, arabka a ani jeho rodina to nevie a pod...asi tak
@anonym_autor 🤦♀️vsak to je hotentot. To kto vymyslel toto "secret wife"? Ze sa nehanbia ani pred Bohom.
@anonym_8bab00 som v strehu dlho a mal z toho už nervy riadne. Premýšľal som aj nad odchodom ale zas si poviem Bože ľubim ho a čo si čakala truba keď si si ho vzala. Že mnohoženstvo sa mu vymaže z génov či. Aj si na dávamel aj placem. Do prdelky.oni majú tú sexuálnu túžbu inde. Stále iné ženy chcú
@anonym_autor Mnohozenstvo nie je genetika, je to kultura, to znamena, ze je to vec jeho rozhodnutia, tak ako nevera nie je nehoda, ale rozhodnutie.
Mnohozenstvo v islame je, ze ma chlap viac manzeliek, nie mileniek. Islam nedovoluje mimomanzelsky sex, tak ako ani krestanstvo. Takze to, ze je moslim (ak je) je nepodstatne, lebo je to aj proti islamu. Islam je konzervativny, aspon by mal byt.Ked chce dalsiu zenu, musi ju aj zabezpecit, nie si vrznut a ist domov za zenou.
Skor ide o to, ze moslimovia vidia zenu ako neseberovnu, maju tendenciu k nej nemat respekt; preto ju vidia hlavne ako sex. objekt, nie je to tak?
Ale na veci to nic nemeni.
@zara3 ano on bude potrestany, ked objavi allaha, ja to ivem, potom bude neskoro. ale
@anonym_autor to uz je jeho vec. Ked nemysli na teba ako svoju zenu na tomto svete, aj Boh sam sa k nemu chrbtom otoci. To je ako ked niekomu ublizis a ten clovek ti neodpusti, ani Boh nie. A co jeho rodina? Rodicia komunikuju s tebou?
@anonym_autor 🤦♀️vsak to je hotentot. To kto vymyslel toto "secret wife"? Ze sa nehanbia ani pred Bohom.
@zara3 hotentot, ? neboji sa boha, to je cele..asi si myslia, ze ked je to cez internet, ze to neni realne ale len take flirtiky.
@anonym_2c5a65 tak hej a sem tam ju on chodi navstivit alebo ona jeho do europy, a secret wkife o nej vie,ale ta arabka o nej nevie :D maju to super premyslene chlapcio egyptski
@anonym_autor sem tam je ako casto? Zacinam byt zvedava, henten bol tento rok v egypte len 1x , tak že ci by to tej zene stacilo raz za rok 😃
@anonym_autor Tvoj problém JE krajina, jej obyvateľ a jeho zvyklosti možno kdesi zakódované v DNA. Ak sa ti to nepáči, utekaj, kým nie je dieťa, lebo potom prídeš o oboch!
@valria Dobrá blbosť, robí to bohužiaľ väčšina mužov aj tu, oni to proste majú v sebe. To, že veľa žien o tom nevie, je už iná vec
@zara3 hotentot, ? neboji sa boha, to je cele..asi si myslia, ze ked je to cez internet, ze to neni realne ale len take flirtiky.
@anonym_autor
To mi pripomina mojich kamaratov ked prisli este za socialzmu tak sme opijali a nahanali baby, a vyhovorka bola ze boh ich nevidi lebo tam bola zelezna opona
@anonym_80dd9d ale prosim ta- a to ty si myslis, ze mu nic nepoviem? ja poviem komu pises, povie nikomu kamosovi, pozeram si nieco na mobile, nla bla, ved co si myslis, ze mi ukazuje ze ahaaa dneska si pisem s tanjou ??? pozri aka sexica? vsak on si strazi mobil a robi to natajnacku
@anonym_autor tak asi to nevie az tak utajit, ked o tom vies, vytrhnut mobil z ruky a smarit o zem, vyhadzat veci na chodbu s poznamkou, ze nech sa vrati ked bude mat prepustaciu spravu z liecenia zavislosti chuj
@anonym_autor tak asi to nevie az tak utajit, ked o tom vies, vytrhnut mobil z ruky a smarit o zem, vyhadzat veci na chodbu s poznamkou, ze nech sa vrati ked bude mat prepustaciu spravu z liecenia zavislosti chuj
@anonym_80dd9d Aha áno a riskujem že on s Mna o Zem mňa áno?
@anonym_80dd9d Aha áno a riskujem že on s Mna o Zem mňa áno?
@anonym_autor ked si myslis, ze az toto riskujes, tak potom nie je o com, potrebujes psychologa na najdenie sebahodnoty, uz rok pises vsade to iste
@anonym_autor necitala som komentare, ale je uplne jedno za mna, či je to arab, žid, číňan, slovak.... Toto by som nikdy netolerovala, keby o tom viem a este aby bol na mna za to agresivny. V ziadnom pripade, laska, nelaska, ukoncila by som to a este pouzivat to, ze je to v nom zakorenene vdaka viere a bla bla, ako výhovorku, ospravedlnenie, no urcite, nikdy.
@anonym_0c2307 to majú v dna
@anonym_autor egyptsnia to vedia zo zenami hlavne na cesky a slovenky, proste oni sa spravaju k zenam tak ako slovak sa nespravs oni vedia byt mily a vsetko vyznat ti lasku za 2 dni ale uprimne to neni vobec, neviem ako dlho ste sa poznali pred sobasom, ale poviem ti narovinu ano podvadzaju a neni to len vo virtuslnej rovine urcite, preco to tobia neviem niektory si vezmu hoc aku zenu pridu na slovensko a balia ine zeny v kluboch staci sa ist pozriet do bratiskavy do klubov a uvidis tam ako sa spravaju. Kszdy jeden podvadza aj ked si tie ich zeny myslia ze nie ze tam je laska a slepo im veria. Oni vedia oblbovat a potom s kamosmi sa z nich smeju a tie zeny malokedy na to realne pridu pretoze arab svojho kamosa nepotopi aj keby sa opytas jeho kamarata ci ma nejaku tak ti povie ze nie ze miluje teba. Ak to nevies prekusnut tak sa rozved toto sa nezmeni.
@anonym_autor najskôr píšete, že bývate v Turecku a potom v Egypte tak sa rozhodnite🤔ja by som sa na neho vykašľala nemá to význam keď píšete, že je agresívny keď sa o tom bavíte
@anonym_2c5a65 tak vidis to je tvoj. Egypťania su troska iná a všetko si vykladajú inak
@anonym_autor NEVYKLADAJU, len vy zeny im to zeriete, tak si to kvalitne prisposobili.. podla mna su zvyknuti ze sa im sibnute europanky hadzu pod nohy... vsak ktora by neviem co nedala za to zit si v egypte, v turistickej krajinke celorocne s uzasnym egyptanom :DDD boze ved uz cez 20rokov balia vsetci zaradom z tade zeny, ci dovolenkarky, ci online ak sa dostali k internetu:D, a robia si dobry den z nich.. velka laska a bla bla.. :DD a vidim, ze casto aj chytia nejaku. BUd neries a uzivaj si uzasny manzelsky zivot a neries milenky, alebo sa rozved. Nie ludia sa neberu na rok, dva.. ale vie to aj tvoj muz? ceni si ta natolko, ci ides so seba niekde robit chudatko, podvadzane? A nezabudni, z egypta s dietatom neodides ak ta nepusti, tak pozor na to. Nie toto nema ani nic s islamom, a mnohozenstvom.
Naschval zvelicujem v tomto prispevku, nechcem sa ta nijak dotknut. Len sa preber... a zmen pristup. AK by ta to netrapilo, nepises sem, cize ho oval panvicou doma, nech sa prebeire, inak odchadzas... alebo chod...
@anonym_autor nechápem že sa tu sťažuješ a chceš s ním mať sex... Čo si ak nie handra?
Môžeš sa rozviesť, alebo ťa tam nejak ukameňujú? Pýtam sa vážne 🙈 ... Pokým sa dá tak okamžite utekaj, prosím. Hlavne žiadne deti ❌❗
@anonym_autor urcite sa nezmeni ,to necakaj ,kamoska mala z tunisu a mala toto iste ,co ty ,len o to horsie ,ze mali deti...ale uz su rozvedeni ,lebo to nekonci ,pocase ju aj fyzicky zacal podvacat nielen pisat ,to je v nich ,budes s nim akurat tak nestastna...
@luccys toto je fakt podstatne? Však sa pozri. Žijeme tak striedavo písem to tiež v komentároch. Môj problém je iný a nie krajina
@anonym_autor rozvod! Okamzite. kym nie su deti
Potom sa to len zhorsi
Čakám o rok príspevok : " mám s "egypťano-turkom" dieťa a manžel sleduje to a hento ..ako ďalej? "
@anonym_autor nezabudni si s ním ešte urobiť deti a vyplakavat ako ti ich uniesol, ja nechaoem, niektoré ženy majú v hlave dobre na......

@anonym_autor 😁 Možná tak v Taškentu je to půl na půl.))) Zbytek, kde je silně věřících velké množství moc mladých (i starých) dívek a žen bez hijabu/niqabu nepotkáš. 😉 Neboj, Uzbekistán mám proježděnej... A nejen ten. 🤫😉
@dahliaa hej v taskente, a v alma ate a pod to je pol na pol- tam som bola. ty si niekedy zila v muslimskej zemi?