Manžel je moslim a chce mať viac žien naraz. Ako to zvládnuť a nezblázniť sa?
manžel je z egypta, to hovori asi samo za seba. Ale ok nesudme podla obalu. Inak je fajn chlap.
ano, poviete mi, ze co si si navarila, to si aj zjedz. Poviete m i vsak jasne moslim tak mnohozenstvo,co si cakala.
ale byvame vsak spolu v turecku, sme bezdetni mladi da sa povedat stredny vek.
manzel stale tvrdil, ked sme sa brali, a predtym ked sme spolu "chodili", ze nechce INU a INU mat nebude, a ze nechce druhu manzelku. Sme zosobaseni 2 roky.
zda sa vsak, ze chce milenky.
gugli si ine zeny. Stale je nalepeny na virtualnych cetoch, pozera si striptizy a pozera ine zeny, pise im na roznych cetoch, je tym zhypnotizovany, sex mame normalny, a dost casty. Nechapem, ako mu nemozem stacit.
Ked mu to vytknem cele, ze pozera po inych, ze ci chce druhu manzelku, ze ma to boli, alebo ze ci chce milenku? ze mi prisahal vernost predsa, tak mi povie, ze nechce, odmieta sa o tom bavit a nech sklapnem. A je dost agresivny, ked s tym zacnem.
Sklamalo ma, ze to mnohozenstvo je v nich, a nikto sa nezmeni po svadbe. Sme spolu dlho uz, ja som postrehla, ze pozera po inych zenach az po case. Nejako som bola zaslepena.
Neskor som az prisla na jeho tajne cety s inymi a pytanie si od nich fotiek, lichotky,a ke su krasne a uzasne a pod.
Pritom mne denne hovori, ze som krasna, ako ma miluje, aka som uzasna. a pod. AKo nemoze byt bezo mna a pod. A vzdy chce so mnou spat.
Citim sa podvedene, citim sa zhrozena.
Viem, ze su medzi nami nejake cesky, ktore akceptovali, ak si muz nasiel druhu zenu,a le ja to akosi nemozem prehltnut. Ako sa mam nezblaznit z tohto celeho. Manzela nechcem opustit, byvame v Egy.
necakala som, ze to takto bude medzi nami.
manzel nie je zly, aj sa postara aj kupi, aj uprace pomoze doma, ale toto - ine pekne zeny su jeho slabost, hlavne ma zalusk na česky, ktorym aj vehementne pise. Neuspokojil sa so mnou iba. A to ma tak prosil, aby som si ho vzala. Ja som vahala ( a nie nebolo to kvoli vizam, lebo zijeme v egy, on tu chce zostat).
Ale nakoniec som povolila. Neviem, co s tym celym. Nechcem ho opustit, ale toto mi hrozne ublizuje. Neviem ci to mam stolerovat ak to zostava iba vo virtualnej rovine,lebo je to jeho nabozenstvo a kultura, alebo co mam robit.
A nie, diskusia nie je fejk, ale prosim vas slusne komunikujte, je to chulostiva tema, a nechcem rasisticke poznamky a pod. Viem,co som si vybrala a viema j preco som si to vybrala co mam. SOm uz dost psychicky znicena z toho vsetkeho, tak chcem nieco poradit. Ako mam preprogramovat mysel. dakujem za vsetky normalne komentare.
S tým si mala počítať, prebrať to vopred, či sa prispôsobí on tebe (monogamia a žiadne úlety), alebo ty jemu (toto). Ak ti nasľuboval aj to, že sa nie len s inou neožení, ale nebude praktizovať ani iné formy nevery v našom európskom ponímaní, tak klamal a rozvod. A ešte viac by ma na tom celom trápilo to, že je kvôli tomu agresívny.
S tým si mala počítať, prebrať to vopred, či sa prispôsobí on tebe (monogamia a žiadne úlety), alebo ty jemu (toto). Ak ti nasľuboval aj to, že sa nie len s inou neožení, ale nebude praktizovať ani iné formy nevery v našom európskom ponímaní, tak klamal a rozvod. A ešte viac by ma na tom celom trápilo to, že je kvôli tomu agresívny.
@foxyfox áno. Ja si myslím to isté. A samozrejme že povedal že nebude mať inú
Manzel je z Egypta. Viac mi citat netreba. Sak im to to ich uzasne nabizenstvo schvaluje az prikazuje.
@vila_amalka1 áno prikazuje
@anonym_autor urcite sa nezmeni ,to necakaj ,kamoska mala z tunisu a mala toto iste ,co ty ,len o to horsie ,ze mali deti...ale uz su rozvedeni ,lebo to nekonci ,pocase ju aj fyzicky zacal podvacat nielen pisat ,to je v nich ,budes s nim akurat tak nestastna...
@magdusaaa čiže tiež Tunisko výpis ovál a trtkal iné? Hm chapem. A rozviedla sa či?
@anonym_autor
To mi pripomina mojich kamaratov ked prisli este za socialzmu tak sme opijali a nahanali baby, a vyhovorka bola ze boh ich nevidi lebo tam bola zelezna opona
@anonym_3af13f coze.. A to zenati ste nahá nali iné?
@valria Dobrá blbosť, robí to bohužiaľ väčšina mužov aj tu, oni to proste majú v sebe. To, že veľa žien o tom nevie, je už iná vec
@anonym_17bd5c ale Slováci to nerobia!
@anonym_autor egyptsnia to vedia zo zenami hlavne na cesky a slovenky, proste oni sa spravaju k zenam tak ako slovak sa nespravs oni vedia byt mily a vsetko vyznat ti lasku za 2 dni ale uprimne to neni vobec, neviem ako dlho ste sa poznali pred sobasom, ale poviem ti narovinu ano podvadzaju a neni to len vo virtuslnej rovine urcite, preco to tobia neviem niektory si vezmu hoc aku zenu pridu na slovensko a balia ine zeny v kluboch staci sa ist pozriet do bratiskavy do klubov a uvidis tam ako sa spravaju. Kszdy jeden podvadza aj ked si tie ich zeny myslia ze nie ze tam je laska a slepo im veria. Oni vedia oblbovat a potom s kamosmi sa z nich smeju a tie zeny malokedy na to realne pridu pretoze arab svojho kamosa nepotopi aj keby sa opytas jeho kamarata ci ma nejaku tak ti povie ze nie ze miluje teba. Ak to nevies prekusnut tak sa rozved toto sa nezmeni.
@lily8 a to v tých kluboch si bola a videla si ich podvádzať manželky? Akože na vlastné oči? Či len z rozprávania vieš? Neviem. Oni strašne radí suka ju iné ženy okrem manželiek. Nemajú zvladnutu seba kontrolu a pod
Oni problém majú aj v supresii sexu.. Odmalička všetko tabu a pod. Preto si to potom vybíjajú v dospelosti
@anonym_autor NEVYKLADAJU, len vy zeny im to zeriete, tak si to kvalitne prisposobili.. podla mna su zvyknuti ze sa im sibnute europanky hadzu pod nohy... vsak ktora by neviem co nedala za to zit si v egypte, v turistickej krajinke celorocne s uzasnym egyptanom :DDD boze ved uz cez 20rokov balia vsetci zaradom z tade zeny, ci dovolenkarky, ci online ak sa dostali k internetu:D, a robia si dobry den z nich.. velka laska a bla bla.. :DD a vidim, ze casto aj chytia nejaku. BUd neries a uzivaj si uzasny manzelsky zivot a neries milenky, alebo sa rozved. Nie ludia sa neberu na rok, dva.. ale vie to aj tvoj muz? ceni si ta natolko, ci ides so seba niekde robit chudatko, podvadzane? A nezabudni, z egypta s dietatom neodides ak ta nepusti, tak pozor na to. Nie toto nema ani nic s islamom, a mnohozenstvom.
Naschval zvelicujem v tomto prispevku, nechcem sa ta nijak dotknut. Len sa preber... a zmen pristup. AK by ta to netrapilo, nepises sem, cize ho oval panvicou doma, nech sa prebeire, inak odchadzas... alebo chod...
@anonym_2d432f to mu mam tolerovať jeho ulety a za lety? A akceptovať že nie som jediná jeho žena?
@anonym_autor necitala som komentare, ale je uplne jedno za mna, či je to arab, žid, číňan, slovak.... Toto by som nikdy netolerovala, keby o tom viem a este aby bol na mna za to agresivny. V ziadnom pripade, laska, nelaska, ukoncila by som to a este pouzivat to, ze je to v nom zakorenene vdaka viere a bla bla, ako výhovorku, ospravedlnenie, no urcite, nikdy.
@luizina to nie je rozdiel.. Moslimovia majú mnohoženstvo povolené v náboženstve. Kresťania nie.
@anonym_autor mne sa paci ten začiatok ze - inak je to fajn chlap-, ďalej už ani necitam
@anonym_autor
Ďalšia vymyslená debilina pre slaboduchých.Je jan.a mk má málo reklám
@anonym_d4c672 no to je Rada nad zlato
@anonym_autor nepochopila si pointu?
@anonym_17bd5c ale Slováci to nerobia!
@anonym_autor Prosím? Ty si spadla z Melmaku?
@anonym_autor Prosím? Ty si spadla z Melmaku?
@anonym_17bd5c nie nerobia.. Mala som 3 frajerov na sk na inú sa ne pozreli.. V rodine kam osi a pod spolužiaci nikdy sa na inú ženu ne pozru ani.. M
@anonym_17bd5c nie nerobia.. Mala som 3 frajerov na sk na inú sa ne pozreli.. V rodine kam osi a pod spolužiaci nikdy sa na inú ženu ne pozru ani.. M
@anonym_autor tak si si mala zobrať Slováka. Máš moslima mohla si to čakať, rozviest sa nechces tak co tu teraz nariekas? Tvoj manžel je chuj, ked nechces rozvod tak to respektuj lebo on sa nezmení ani ked sa na mihalnice postavis
tak jedine riešenie je: odrez mu vtáka a bude po probléme, inak aká téma taka rada 😁🙈
@anonym_autor mala som takeho ex, chodili sme spolu 4 roky, kym som pochopila, ze sa nezmeni a takeho nechcem. Tiez kukacky po iných, same online zoznamky.. Aj ked sa nestretli, ale vypisovacky, fotecky...
Ale tiez som sa pri tom ako mi dokazal dovorit citila najviac ako bohyna, slovak... Reci krásne ale skutek utek
@anonym_autor si velmi naivna, to nie je nabozenstvom, ale povahou. Aj ked niektori pod zastitou boha dokazu ospravedlnit hocico. Ty si mu niekedy povedala o svojich pocitoch? Ako ta to boli, ze sa citis ako gumova Anca, ze ta potrtka a odhodi? Inak uz tu bola podobna tema a dodnes si pamatam hlasku jednej diskutujucej, ze taku este nehrali, aby ona na kokot frontu stala. To bolo na margo toho, ze by mal druhu manzelku.
@anonym_autor Dobre moja, kľudne mi o tom môžes vykladať. Cca pred 20 rokmi som istý čas robila barmanku v nočnom podniku, za noc sa tam otočilo xy mužov, čo chodili za babami na služby, 99% bolo Slovákov. A žiadni zufalci, ako si to väčšina predstavuje, že škaredi, starí atď. Veľký omyl, vážení. Normálni chalani a muži, v 90 % zadaní. Takže takéto rozprávky môžeš rozprávať iným, mne určite nie
@anonym_2c5a65 tak vidis to je tvoj. Egypťania su troska iná a všetko si vykladajú inak
@anonym_autor ale, prosím ťa, to nie je nič v génoch. Ako bolo už spomenuté, keď je kkt, je jedno odkiaľ je.
@anonym_2d432f to mu mam tolerovať jeho ulety a za lety? A akceptovať že nie som jediná jeho žena?
@anonym_autor no ak si to tak pochopila... :DD ja ti predsa pisem ze sa mas prebrat, ale uz sa tiez prikladam k tomu, ze toto musi byt vymyslene. CO si myslis, ty? Co mas urobit? myslis, ze on zmeni svoj pristup lebo ... ho osvieti ? Si ako sa tu pise naivna, hladas ospravedlnenie jeho uletov vo viere, ale tam nie je. Ohanas sa tu mnohozenstvom, ale to tiez nema nic s tym co opisujes, tvoj muz si domov nedoniesol druhu manzelku z akehokolvek dovodu. Pises, ze to poznas, vyznas sa, zijes medzi nimi = no asi mas taku komunitu okolo seba a pekne sa podporuju :D lebo ja to veru nepoznam. Tvoj chlap je zavisly na online devach, chatovani, a este je na teba aj hruby.. Pises tu ze inde chlapi nepodvadzaju, to uz absolutne nema nic s realitou. VSADE sa taki najdu, ale maloktora je taka zahnana do kuta, ze sa necha poslat do pcka, a nech neotravuje ak ho konfrontuje. Staci si tu diskusie precitat, kolko je takych co si s kadekym vypisuje...
@anonym_autor moja kolegyňa by ti povedala, že to máš za to, že ti nestačila Slovenská c.ci.a
@anonym_autor Dobre moja, kľudne mi o tom môžes vykladať. Cca pred 20 rokmi som istý čas robila barmanku v nočnom podniku, za noc sa tam otočilo xy mužov, čo chodili za babami na služby, 99% bolo Slovákov. A žiadni zufalci, ako si to väčšina predstavuje, že škaredi, starí atď. Veľký omyl, vážení. Normálni chalani a muži, v 90 % zadaní. Takže takéto rozprávky môžeš rozprávať iným, mne určite nie
@anonym_17bd5c presne, len zeny su naivne, robila som recepcnu v hoteli a kazdy ma skoro chcel preko..t uz ked som videla, ze dosla banda na sluzobku som oci pretacala co zase bude
Môžeš sa rozviesť, alebo ťa tam nejak ukameňujú? Pýtam sa vážne 🙈 ... Pokým sa dá tak okamžite utekaj, prosím. Hlavne žiadne deti ❌❗
@dominikamacakova 🤣🤣🤣
@anonym_17bd5c presne, len zeny su naivne, robila som recepcnu v hoteli a kazdy ma skoro chcel preko..t uz ked som videla, ze dosla banda na sluzobku som oci pretacala co zase bude
@anonym_80dd9d a to Arabi?
@anonym_autor moja kolegyňa by ti povedala, že to máš za to, že ti nestačila Slovenská c.ci.a
@anonym_c94c5e mala som Slováka manžela predtým tiež som sa rozviedla skoro
@anonym_autor no ak si to tak pochopila... :DD ja ti predsa pisem ze sa mas prebrat, ale uz sa tiez prikladam k tomu, ze toto musi byt vymyslene. CO si myslis, ty? Co mas urobit? myslis, ze on zmeni svoj pristup lebo ... ho osvieti ? Si ako sa tu pise naivna, hladas ospravedlnenie jeho uletov vo viere, ale tam nie je. Ohanas sa tu mnohozenstvom, ale to tiez nema nic s tym co opisujes, tvoj muz si domov nedoniesol druhu manzelku z akehokolvek dovodu. Pises, ze to poznas, vyznas sa, zijes medzi nimi = no asi mas taku komunitu okolo seba a pekne sa podporuju :D lebo ja to veru nepoznam. Tvoj chlap je zavisly na online devach, chatovani, a este je na teba aj hruby.. Pises tu ze inde chlapi nepodvadzaju, to uz absolutne nema nic s realitou. VSADE sa taki najdu, ale maloktora je taka zahnana do kuta, ze sa necha poslat do pcka, a nech neotravuje ak ho konfrontuje. Staci si tu diskusie precitat, kolko je takych co si s kadekym vypisuje...
@anonym_2d432f tak áno.. Lebo väčšine Slovak sa chová aspoň normálne není zúrivý keď sa na to manželka opyta že komu posiela ccnu po nociach ale moslim je iné troska. Oni neznesu výsluchy od manželky

Manzel je z Egypta. Viac mi citat netreba. Sak im to to ich uzasne nabizenstvo schvaluje az prikazuje.