Manžel je moslim a chce mať viac žien naraz. Ako to zvládnuť a nezblázniť sa?
manžel je z egypta, to hovori asi samo za seba. Ale ok nesudme podla obalu. Inak je fajn chlap.
ano, poviete mi, ze co si si navarila, to si aj zjedz. Poviete m i vsak jasne moslim tak mnohozenstvo,co si cakala.
ale byvame vsak spolu v turecku, sme bezdetni mladi da sa povedat stredny vek.
manzel stale tvrdil, ked sme sa brali, a predtym ked sme spolu "chodili", ze nechce INU a INU mat nebude, a ze nechce druhu manzelku. Sme zosobaseni 2 roky.
zda sa vsak, ze chce milenky.
gugli si ine zeny. Stale je nalepeny na virtualnych cetoch, pozera si striptizy a pozera ine zeny, pise im na roznych cetoch, je tym zhypnotizovany, sex mame normalny, a dost casty. Nechapem, ako mu nemozem stacit.
Ked mu to vytknem cele, ze pozera po inych, ze ci chce druhu manzelku, ze ma to boli, alebo ze ci chce milenku? ze mi prisahal vernost predsa, tak mi povie, ze nechce, odmieta sa o tom bavit a nech sklapnem. A je dost agresivny, ked s tym zacnem.
Sklamalo ma, ze to mnohozenstvo je v nich, a nikto sa nezmeni po svadbe. Sme spolu dlho uz, ja som postrehla, ze pozera po inych zenach az po case. Nejako som bola zaslepena.
Neskor som az prisla na jeho tajne cety s inymi a pytanie si od nich fotiek, lichotky,a ke su krasne a uzasne a pod.
Pritom mne denne hovori, ze som krasna, ako ma miluje, aka som uzasna. a pod. AKo nemoze byt bezo mna a pod. A vzdy chce so mnou spat.
Citim sa podvedene, citim sa zhrozena.
Viem, ze su medzi nami nejake cesky, ktore akceptovali, ak si muz nasiel druhu zenu,a le ja to akosi nemozem prehltnut. Ako sa mam nezblaznit z tohto celeho. Manzela nechcem opustit, byvame v Egy.
necakala som, ze to takto bude medzi nami.
manzel nie je zly, aj sa postara aj kupi, aj uprace pomoze doma, ale toto - ine pekne zeny su jeho slabost, hlavne ma zalusk na česky, ktorym aj vehementne pise. Neuspokojil sa so mnou iba. A to ma tak prosil, aby som si ho vzala. Ja som vahala ( a nie nebolo to kvoli vizam, lebo zijeme v egy, on tu chce zostat).
Ale nakoniec som povolila. Neviem, co s tym celym. Nechcem ho opustit, ale toto mi hrozne ublizuje. Neviem ci to mam stolerovat ak to zostava iba vo virtualnej rovine,lebo je to jeho nabozenstvo a kultura, alebo co mam robit.
A nie, diskusia nie je fejk, ale prosim vas slusne komunikujte, je to chulostiva tema, a nechcem rasisticke poznamky a pod. Viem,co som si vybrala a viema j preco som si to vybrala co mam. SOm uz dost psychicky znicena z toho vsetkeho, tak chcem nieco poradit. Ako mam preprogramovat mysel. dakujem za vsetky normalne komentare.
@anonym_autor mne sa paci ten začiatok ze - inak je to fajn chlap-, ďalej už ani necitam
@bielasovicka tak keby nebolo tohto tak je veľmi fajn chlap aj človek. Jediná táto vec je zla. Ostatné veci ok v živote ponaha pracuje dobey je na mňa a pod kúpi mi všeličo pozve.. Chová aa normálne stará sa keď som chorá a pod
@anonym_autor Dobre moja, kľudne mi o tom môžes vykladať. Cca pred 20 rokmi som istý čas robila barmanku v nočnom podniku, za noc sa tam otočilo xy mužov, čo chodili za babami na služby, 99% bolo Slovákov. A žiadni zufalci, ako si to väčšina predstavuje, že škaredi, starí atď. Veľký omyl, vážení. Normálni chalani a muži, v 90 % zadaní. Takže takéto rozprávky môžeš rozprávať iným, mne určite nie
@anonym_17bd5c a to myslíš teraz zenati moslimovia či celkovo hocijaki zenati muži?
@anonym_autor si velmi naivna, to nie je nabozenstvom, ale povahou. Aj ked niektori pod zastitou boha dokazu ospravedlnit hocico. Ty si mu niekedy povedala o svojich pocitoch? Ako ta to boli, ze sa citis ako gumova Anca, ze ta potrtka a odhodi? Inak uz tu bola podobna tema a dodnes si pamatam hlasku jednej diskutujucej, ze taku este nehrali, aby ona na kokot frontu stala. To bolo na margo toho, ze by mal druhu manzelku.
@senta_sofia myslím že moja prudká reakci na to keď som zistila jeho on-line koníček mu došlo že tak moja žena mi nedrukuje zrovna... Dala aom jasne najavo svoje pocity ale jak si nič z toto má má u pecka
@anonym_autor mala som takeho ex, chodili sme spolu 4 roky, kym som pochopila, ze sa nezmeni a takeho nechcem. Tiez kukacky po iných, same online zoznamky.. Aj ked sa nestretli, ale vypisovacky, fotecky...
Ale tiez som sa pri tom ako mi dokazal dovorit citila najviac ako bohyna, slovak... Reci krásne ale skutek utek
@anonym_d2e00d a to bol Slovak? Áno.. Presne.. Rečičky súper všetko bla bla. A potom nájdes v jeho mobile také veci že chceš tyckovat
@anonym_17bd5c a to myslíš teraz zenati moslimovia či celkovo hocijaki zenati muži?
@anonym_autor Čítaj ešte raz a s porozumením. Píšem, že 99% bolo Slovákov a 90% z toho bolo zadaných
Preco si vlastne žila 10 rokov v moslimskej krajine? Vycestovala si tam kvoli praci?
@anonym_80dd9d a to Arabi?
@anonym_autor nie, pochop, ze ako ubohy kkt rozmysla velke percento chlapov...a co sa tyka arabov a roznych habakukov taki su dost este odvaznejai aj ked si nevypiju na ulici otravuju vzdy
@anonym_2d432f tak áno.. Lebo väčšine Slovak sa chová aspoň normálne není zúrivý keď sa na to manželka opyta že komu posiela ccnu po nociach ale moslim je iné troska. Oni neznesu výsluchy od manželky
@anonym_autor tak na co si si brala moslima?? :DDD a nie, stale tvrdm, ze nemas pravdu.. poznam xy moslimskych muzov a to co opisujes nerobia, proste pochop ze to len ty si si zle vybrala (a ano, mozno tvoje zname okolo teba... len takto to ospravedlnujete)

@anonym_autor ale, prosím ťa, to nie je nič v génoch. Ako bolo už spomenuté, keď je kkt, je jedno odkiaľ je.
@letfenixa tak ale väčšia pravdepodobnosť trať viac žien naraz okrem manželky je u moslimov predsa nie? Ako u slovaciska