icon

Manžel má nechutne vysoké libido a ja trpím. Nezvládam to už.

19. feb 2026

Nedávam to. Vždy som sa na sex s manželom tešila. Sme mladí a jasne, logický chceme častejšie keďže ešte len bábätko bude neskôr.
Myslela som si že to zvládnem, resp. Že po čase rokoch to oprcha a opadne z neho, ale nejde to.
Trpim pri manželovi kvôli jeho hyper-sexualite. Placem, keď toto písem. Som rozcitlivela.

Nielenže vkuse točí o sexe, chce sex dvakrát trikrát denne, alebo aspoň orálne ho uspokojiť dvakrát, ale stále tiež aj na telefóne pozerá sex videa, číta o tom.
Ja to už nezvládam. Niekedy je to lepšie. Inokedy horšie. Ale má to rôzne tendencie. Raz sa snazi, trošku kontrolovať. Nevyhľadáva to. Ale potom zase to príde a je to zase rozbehnúty vlak. Ja mu nestacim. Začal si pochvalovat mnohoženstvo, že ako bolo dobré kedysi kráľom a pásom sultánom keď mali hárem. Že on by tiež rad žil v tej dobe a mohol denne mať 10 zien. Určite vraj. Cíti v sebe tu energiu a potenciál že by to zvládol. To povedal medzi rečou a smial sa. Lebo sme. Pozerali taký dokument. Nechápal však, že mne to ublížilo. Nestretáva sa zatiaľ s nikým ale bojim sa strašne ako cert kríža. A stále pri sexe ja chcem toto skusit, tento takú on akú polohu. Ved ja nie som modelka z filmov pre dospelyCh a ani gymnastka.! A on že rôzhyb sa viac začni sportovat, len lezis. . :(((((
So mnou má tiežsexe tak cca hodinu. :(:((( nikdy to netrvá kratšie. Ja som unavená velmi už niekedy faktu z jeho apetítu temperamentu. Mám manžela rada, ľubime sa, inak máme pekný vzťah. Len ja cítim vnutorne manžel to až tak zas nedáva najavo, ale proste cítim, že jeho túžba je neuhasitelna neutichajuca aj keď sa snaží držať nejde to. Na vyšetrenie nebol lebo tvrdí mi, že to má od mala a nie je to niečo čo chce zmeniť. Že on to na sebe má rád práve že a bez toho by bol život nudný. Že má rád sex a všetko okolo toho. Mám tu teda dovoliť inú ženu? Alebo nejakú prostitútku mu povoliť mám prizmurityl oči? Ako by ste to riešili vy? Ja na rozvod ani nepomyslam. Ale zase nechcem žiť takto sklamana znechutena smutná bezradna unavená.... Nepochybujem o tom, že manžel má veľmi miluje. Som jeho prvá a jediná žena v živote. Som jeho vsetkym. Neraz mi to dokázal povedal.
Som veriaca aj všetko. Manžel tiež. Je mi to nechutné, ale neviem si pomôcť. Trošku to ide už do extrému. a keď ja naozaj nemôžem, tak si " To odbavuje inak'"cez interner.
Navrhoval mi scestné veci ako iných ľudí pozerať pri tom alebo nech sa natáčamé pri tom. A túži veľmi po tom aby ho nejaká prostitútka s prepacenim vyhubili predo mnou. Vraj pri tom Pomysleni sa ide zblaznit tak ho to rajcuje. Prepacte za otvorenosť. Už to ale nedávam. Fakt mám na také veci pristúpiť? Som. Ale kus aj ziarliva.Dostal skoro po hlave za to. Cítim strašnú bolesť. Manžel sám uznáva, že pravdepodobne má enormne libido a hyper- sexualitu.

autor
20. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor 9 strán nechutností od autorky,niekoľkokrát som to nahlásila a nič.
Admini si asi tiež honia.....

@rozculena prosím ta? Načo by sa téma dala uzavrieť? Radšej ju zrušim ja alebo zmazem keď vás tu tak všetkých poburuje. Hlavné vec že je to reálny problém ktorý sa vyskytne v manželstve ver mi a nechcela by si ho mať. A to mi ver že tu ani nevrsvim detsilne podrobnosti lebo je to mamicskovske fórum a beriem to s úctou s rešpektom. Keby som tu mala písať všetko čo zažívam tak by sa to nehodilo pre mk. Ale ja mam toľko slušnosti že to nepíše písem iba okrajovo. Ja som. Sa prišla vyžalovať z toho čo má trápi. A áno strhla sa tu aj lavína nenávisť nych komentárov voči mne ale za to ja nemôžem. . Tak mi odpust. A na mojich príspevkovlvh ako takych nie je nič nechutné. Písem tak s rešpektom citm a úctou k všetkým. A k manželovi alr niektoré veci sa nedajú inak povedať len explicitnéjsir. A neviem čo vás tu všetkých tak poburuje. Zas netvarme sa že žijeme v bubline nejakej cnosti a všetko a každý je morálny a 100percentny. Aj Takéto veci sa stávajú v živote. A baby tu začali písať divnézvrhle veci nie ja . Začali tu písať o analé o tom že mi huba odpadne ruka a také a že je honibrko také veci že jednou rukou budem mať na rukách dieťa a s druhou ho budem obstastnovat. Ja som takéto veci absolútne napísala. Však so pozri Nicky. Ja som písala slušne komentáre a k veci
A prepac ak som tá pohorsila teda svojimi problémami s manželom.
Téma ja uzavretá.

autor
20. feb 2026
@anonym_3712f6

@anonym_e6969a nepochopi to. Nepise tu prvy krat. Ide si svoje dookola. Ona ma tiez nejaku psych poruchu. A ja pre nu pochopenie nemam, hlavne kvoli dietatu. V momente ako napisala, ze chce dopriat muzovi dceru lebo on velmi tuzi po dievcatku je to pre mna odpad, spodina, nula. Mozes byt hocijaky tupy clovek ale aby si porodila dalsiu sexualnu obet uchylovi to je na mna moc

@anonym_3712f6 áno mal zmiešanú poruchu. Písala som to v úvode diskusie

autor
20. feb 2026
@sova7

@anonym_autor vyzalovat sa chod k dobrému psychológovi

@sova7 bola som za psychiatrom dokonca!
Nemyslísbze má tieto veci bolis?zranuju ma prose a musím to dostať zobl seba von a písem si aj dennik

autor
20. feb 2026
@sova7

@anonym_autor asi k tebe nemá uctu? ASI????? Ty si kde vyrástla. Ved ta má za chodiaci pohlavný orgán. Vôbec si ťa neváži od chlapa má tento honibrko kilometre ďaleko

Prosím vás nevyjadrujme sa explicitne.. Nadávky a iné pejorativa nie sú veľmi vhodné v diskusiach

autor
20. feb 2026
@anonym_3712f6

@anonym_autor naco potom zakladas novu temu?? Ved si mala pokracovat v minulej alebo tej predtym. A vaz si cas komentujucich natolko ze zacnes: ahojte pisala som sem uz sto krat. Som psychicky chora, zijem so sexualnym deviantom, ktory ma zvratene uchylky ale ja sa nerozvediem lebo ved ho milujem a on vravi ze aj on mna. Planujem mu porodit dieta lebo tuzi po dievcatku. V nasej domacnosti okrem nas dvoch byvaju aj dve prostitutky lebo ja muzovi nestacim. Beriem AD a uz to nezvladam. Preto nehladam rady iba polutovanie, vypocutie. Dakujem

@anonym_3712f6 toto ma trošku rozosmialo ale je to do placu ak to takto posobi na ľudí čo písem. Nechcem strácať čas nikoho. Chcem sa len z toho vyrozprávať. Je to ťažká situácia v každom prípade. A ne písem že s ním chcem dievča. To je jedno co bude a nepovedala som že s ním. Ale že chcem v živote dieta. Čo je normálne nie ?

autor
20. feb 2026
@karolinakr

ja si naozaj nemyslím, že ked je niekto zneužívaný, tak mu pomôže a vyrieši jeho situáciu, ked mu budem pritakavať a tľapkať po pleci...dodať človeku odvahu, aby sa vzoprel či už šikane, či nezdravému správaniu je cesta k uzdraveniu, najdenie svojho noveho ja a novým začiatkom, nie sa nechať zneužívať nejakym vychcancom..to, že a budeš ľutovať nijak tvoj problém nevyrieši
napíš mi za rok, ako sa cítiš.., vieš ked ti niekto tvrdo povie, neznamena, že ťa nenávidí, ale máš problem so sebauctou a určovaním osobných hraníc, ak je pravda, že je tvoj prvy, tak určite takto každy vzťah nevyzerá a ani by som nedovolila,, aby mal niekto na mňa také požiadavky

@karolinakr lenže áno chápeme avšak niektoré komentáre ma bolia. Plus sú zranuju lce a sú plné urážok a nadávok aj. Malo by sa diskutovať slusne nie?

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_3712f6 toto ma trošku rozosmialo ale je to do placu ak to takto posobi na ľudí čo písem. Nechcem strácať čas nikoho. Chcem sa len z toho vyrozprávať. Je to ťažká situácia v každom prípade. A ne písem že s ním chcem dievča. To je jedno co bude a nepovedala som že s ním. Ale že chcem v živote dieta. Čo je normálne nie ?

@anonym_autor nie je normalne, ze psychicky chora zena chce dieta. Chces ho ako prostriedok k tomu aby ti bolo lepsie alebo aby sa muz zmenil. To nie je ok. Ake hodnoty das dietatu? Ako ho zvladnes vychovat? Sa pozri ako zijes. Si troska, dieta potrebuje stabilnu a silnu mamu. V minulej diskusii si pisala, ze nemas kam ist tak kde chces vychovavat dieta?

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ano napisala si, ze mu chces dopriat dievcatko lebo on po nom tuzi. Nebudem prehladavat tvoje diskusie a kopirovat ti to nestoji mi to za to. Ale stale nechapem naco zakladas stale novu diskusiu. Vies ze staci jeden posudok od psychiatra alebo ked vas niekto nahlasi, ze tvoj muz je uchyl dieta vam vezmu? To chces? Ved ty musis byt nazivo uplne znicena.

autor
20. feb 2026
@oblecenie99

Tak som si to precitala. Pre pána Jána.
Ako mu teda pomáhaš? Prízvukuješ to tu často, ale nevidím, v čom mu pomáhaš. V čom spočíva tá tvoja pomoc? Raz píšeš, že už ti ide ruka a prepáč - huba - odpadnúť od používania pri ňom, a iných častiach tela sa ani nebavím, inokedy že už je zlatíčko, pije mätový čaj a už len snívať o prostitutkach. Takže pomoc spočíva v Tom, že sa mu podvolis a zároveň hľadáš ďalšie ženy? Alebo v čom?
Pýtaš sa opakovane, či by nám nevadilo, že on si pomôže sám v kúpeľni. No nie, nevadilo. Pre mňa za mňa nech takému aj odpadne ruka z toho.
Pre teba je ponižujúce, že on sa ti vyhráža, že to urobí sám, ale nie je ti ponižujúce to robiť jemu, aj keď nechceš, aj keď ti je z toho na zvracanie? Čítaš po sebe? Chcela by si, aby raz takto žila tvoja dcéra?

Vieš, že sú ženy, ktoré za toto si aspoň nechajú zaplatiť? To sú tie, na ktoré pravdepodobne tá tvoja kresťanská nádhera míňa vaše spoločné peniaze. Lebo na amatérkach nie je len tak, to si píš.

Píšeš, že chceš mať dieťa. S takým genetickým potenciálom? Ako si to predstavuješ, tehotenstvo, šestonedelie, a štandardnú starostlivosť o dieťa pri takom zvierati?

Ešte jedna vec: aby si raz nedostala vďaka nemu takú chorobu, že žiadne dieťa nebudeš môcť mať nikdy s nikým.

@oblecenie99 ok ako mu pomaham? Snažím sa ako viem a nie sexom Pane Bože.! A zas ten sex nie je až taký hrozný alebo nie že cítim taký odpor aký pises Bože.
Zas takto nechutne to nie je. Fakt ste to tu baby dokonili riadne s tymín príspevkami viacere.opisali sze ho ako nejakého deviata a maniaka že on spí so mnou bezohľadne hocikedy a tak. To nie je ale pravda. Snaží sa byť milý a navodiť atmosféru. Ne núti má do týchto veci ale ja sama od seba keď vidím že to chce tak mu to urobim. Ja ho lubim a vždy som ľubila len jeho. Srdcu hádam porucit nedokážem nie? Opisali ste Ho tu pomaly ako eviem akého maniaka a grazia a znasilnovaca tyrana uchyla. Zas to nie je také príšerne ako pisete že nasilu mi niečo robí. Ja len tvrdim že som z toho unavená a preto mi napadla tá iná žena že by si s ním. Poradila. Pre nič iné. Asi to. Bola hlúposť ale ok.
Ďalšia vec že on sa mi tiež povenuje. Ja nemôžem naňho povedať zle niečo v tomto smere @karolinakr on síce možno mi nerobi oral ale venuje sa mi inak. A vždy dba o to aby som ja prvá mala orgazmus a až potom on. Napr. Neskončí sex skôr pokiaľ ja nemam vrchol
Nie je bezohľadný. Keď mu povie že som v chorába fakt nie alebo unavena tak to rešpektuje a radšej si ide sám niečo spraviť do WC. On mňa nezanedbáva po sexuálnej stránke. Dáva mi masaze, pekné kúpeľ pomasirujr má Bočkava má po tele. Ja sa nemozemm stazovat dotýka sa má. Ale je pravda že oral dvakrát denne mi nerobi. Max rukou niečo. To je fakt. Ale zas ho nechcem vykresliť ako vola čo si len chce ukojit túžby. Vie kedy mam ja dosť a podľa toho sa správa.druha vec že ja keby že mu poviem že fakt nie ❌tak nie. A má pokoj. Max má objime. Ale ja nechcem aby si naťahoval nad inými tak radsej proste mu to správim ja. Som Májetnická trosku.
A ako sa mu snažím pomáhať. Tu je odpoveď. Pre študovala som literatúru. Bola som za psychiatrom za kňazom.. Hovorím s nim o tejto problematike. Odporučila som mu nofap stranku. Snažím sa byť privetiva a tie intimnosti mu dopriať. Snažím sa ho brat von robiť aktivity aby na to nemyslel. Beriem ho na spovede na omšu na výlety Snažím sa naozaj.. 100percent!!!taku ženu by bral každý ako ja. Nenecham ho topit sa v tom samého.

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor dobre dajme si priklad. Otehotnies nedajboze. Nebudes moct/vladat sulozit/honit/fajcit. Muz pojde za prostitutkami alebo si najde milenku alebo sa s tebou rozvedie on.
Co urobis?

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_autor

@oblecenie99 ok ako mu pomaham? Snažím sa ako viem a nie sexom Pane Bože.! A zas ten sex nie je až taký hrozný alebo nie že cítim taký odpor aký pises Bože.
Zas takto nechutne to nie je. Fakt ste to tu baby dokonili riadne s tymín príspevkami viacere.opisali sze ho ako nejakého deviata a maniaka že on spí so mnou bezohľadne hocikedy a tak. To nie je ale pravda. Snaží sa byť milý a navodiť atmosféru. Ne núti má do týchto veci ale ja sama od seba keď vidím že to chce tak mu to urobim. Ja ho lubim a vždy som ľubila len jeho. Srdcu hádam porucit nedokážem nie? Opisali ste Ho tu pomaly ako eviem akého maniaka a grazia a znasilnovaca tyrana uchyla. Zas to nie je také príšerne ako pisete že nasilu mi niečo robí. Ja len tvrdim že som z toho unavená a preto mi napadla tá iná žena že by si s ním. Poradila. Pre nič iné. Asi to. Bola hlúposť ale ok.
Ďalšia vec že on sa mi tiež povenuje. Ja nemôžem naňho povedať zle niečo v tomto smere @karolinakr on síce možno mi nerobi oral ale venuje sa mi inak. A vždy dba o to aby som ja prvá mala orgazmus a až potom on. Napr. Neskončí sex skôr pokiaľ ja nemam vrchol
Nie je bezohľadný. Keď mu povie že som v chorába fakt nie alebo unavena tak to rešpektuje a radšej si ide sám niečo spraviť do WC. On mňa nezanedbáva po sexuálnej stránke. Dáva mi masaze, pekné kúpeľ pomasirujr má Bočkava má po tele. Ja sa nemozemm stazovat dotýka sa má. Ale je pravda že oral dvakrát denne mi nerobi. Max rukou niečo. To je fakt. Ale zas ho nechcem vykresliť ako vola čo si len chce ukojit túžby. Vie kedy mam ja dosť a podľa toho sa správa.druha vec že ja keby že mu poviem že fakt nie ❌tak nie. A má pokoj. Max má objime. Ale ja nechcem aby si naťahoval nad inými tak radsej proste mu to správim ja. Som Májetnická trosku.
A ako sa mu snažím pomáhať. Tu je odpoveď. Pre študovala som literatúru. Bola som za psychiatrom za kňazom.. Hovorím s nim o tejto problematike. Odporučila som mu nofap stranku. Snažím sa byť privetiva a tie intimnosti mu dopriať. Snažím sa ho brat von robiť aktivity aby na to nemyslel. Beriem ho na spovede na omšu na výlety Snažím sa naozaj.. 100percent!!!taku ženu by bral každý ako ja. Nenecham ho topit sa v tom samého.

@anonym_autor odkedy sa mozu krestania ruhat? Ty mozes brat bozie meno nadarmo? Nie je to na spoved?

anonym_b1fc7f
20. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor 9 strán nechutností od autorky,niekoľkokrát som to nahlásila a nič.
Admini si asi tiež honia.....

@rozculena asi pozeraju hokej. Ale co robili doteraz, neviem...

anonym_b1fc7f
20. feb 2026
@anonym_autor

@rozculena prosím ta? Načo by sa téma dala uzavrieť? Radšej ju zrušim ja alebo zmazem keď vás tu tak všetkých poburuje. Hlavné vec že je to reálny problém ktorý sa vyskytne v manželstve ver mi a nechcela by si ho mať. A to mi ver že tu ani nevrsvim detsilne podrobnosti lebo je to mamicskovske fórum a beriem to s úctou s rešpektom. Keby som tu mala písať všetko čo zažívam tak by sa to nehodilo pre mk. Ale ja mam toľko slušnosti že to nepíše písem iba okrajovo. Ja som. Sa prišla vyžalovať z toho čo má trápi. A áno strhla sa tu aj lavína nenávisť nych komentárov voči mne ale za to ja nemôžem. . Tak mi odpust. A na mojich príspevkovlvh ako takych nie je nič nechutné. Písem tak s rešpektom citm a úctou k všetkým. A k manželovi alr niektoré veci sa nedajú inak povedať len explicitnéjsir. A neviem čo vás tu všetkých tak poburuje. Zas netvarme sa že žijeme v bubline nejakej cnosti a všetko a každý je morálny a 100percentny. Aj Takéto veci sa stávajú v živote. A baby tu začali písať divnézvrhle veci nie ja . Začali tu písať o analé o tom že mi huba odpadne ruka a také a že je honibrko také veci že jednou rukou budem mať na rukách dieťa a s druhou ho budem obstastnovat. Ja som takéto veci absolútne napísala. Však so pozri Nicky. Ja som písala slušne komentáre a k veci
A prepac ak som tá pohorsila teda svojimi problémami s manželom.
Téma ja uzavretá.

@anonym_autor uz sa prestan zalovat. Tocis dokola, aka si znicena, ako to nedavas a v dalsom prispevku, ze az tak hrozne to zas nie je...tak si vyber.

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor “ taku ženu by bral každý ako ja. ”😂😂😂 mam dost. Jasne taku co roztiahne nohy na poziadanie by bral kazdy honic. Si velmi naivna, ak si myslis ze si jeho jedina. Ale ok na to prides sama. Preistotu si daj urobit testy na pohlavne choroby. S to ako mu pomahas ti tlieskam vidno tie vysledky, pan farar na vas dvoch musi byt velmi pysny

karolinakr
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nenechaš ho topit sa v tom sameho - ja ti davam svoje požehnanie..dakujem, že si sa vyrozpravala, prečitala som si každe jedno slovo, teraz idem pozerat film..držim ti palce, len tak ďalej !!
a je tu viac takych prispevkov, splieta sa mi to dokopy..tu je každa rada zbytočná..chceš to tak, maš to tak
je take prislovie - ako si kto ustelie, tak bude spať?

oblecenie99
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ale tak potom KDE je problém? Nechápem. Tak ti to vadí, či nevadí? My nie sme veľká kresťanská rodina, nechodíme ani do toho kostola, dokonca som sa ja katolícka, vydala za kalvína, ale poviem ti tajomstvo, lebo to nechceš proste pochopiť, tak ti skúsim aspoň takto (a nie je to proti tebe, ale v tvojom zaujme, lebo ťa ľutujem ako žena ženu a keby si bola moja kamoška a toto mi vyklopila na káve, ja ťa ani domov nepustím): ak máš manžela registrovaného na stránke s platenými k*rvami, a uvažuješ, či nejaké mu ty nenájdeš, tak to NIE je v poriadku. Môže mi dať masáž, môže mi dovoliť vyvrcholiť skôr (čistý gentleman proste), môže so mnou chodiť na výlety a omše, môže mi hovoriť, ako ma ľúbi, ak by som JA toto o mojom zistila (nie že popri tych zvyšnych veciach, na ktoré sa stazujes, lebo si to už otočila a už sa ani nesťažujes), ale "len" tie amatérky, tak by letel cez zatvorené dvere, aj keby som mala s ním 5 deti a hypotéku na 400 000 €! Lebo som ochotná tiež zabojovať, som ochotná odložiť ego bokom, som ochotná v dobrom aj v zlom, ale handru zo seba robiť nebudem.

Čo na tento.problem.povedal pán farár?

autor
20. feb 2026
@anonym_3712f6

@anonym_autor dobre dajme si priklad. Otehotnies nedajboze. Nebudes moct/vladat sulozit/honit/fajcit. Muz pojde za prostitutkami alebo si najde milenku alebo sa s tebou rozvedie on.
Co urobis?

@anonym_3712f6 neurobil by nič z toho čo si písala. Manžel je zodpovedný čo sa týka dieťaťa. Poznam jeho zodpovednú povahu. Bola som veľmi chorá s obličkami a sex sme pol roka nemali. A nešiel za prostitútkou a nerozviedol sa. Veď dieťa je dar bozi.manzel to stále hovorí. On by nedokázal ísť za prostitútkou keď nebudem vladať alebo budem zle na tom. V tomto mu dôverujem.Aj ked možno bude mat nejaké myšlienky nevykona to. Max by sa uh"""nil k smrti v kúpeľni ale neopustil by má a nepodal by žiadosť o rozvod. Najmä nie keď príde nás vytúžený uzlicek radosti. Manžel má rád deti. Svagrove má veľmi rád hneď sa hrá s nimi nezištne aj čokolády im kúpi a tak. Santi s nimi na dvore ked sú u nás

autor
20. feb 2026
@oblecenie99

@anonym_autor Ale tak potom KDE je problém? Nechápem. Tak ti to vadí, či nevadí? My nie sme veľká kresťanská rodina, nechodíme ani do toho kostola, dokonca som sa ja katolícka, vydala za kalvína, ale poviem ti tajomstvo, lebo to nechceš proste pochopiť, tak ti skúsim aspoň takto (a nie je to proti tebe, ale v tvojom zaujme, lebo ťa ľutujem ako žena ženu a keby si bola moja kamoška a toto mi vyklopila na káve, ja ťa ani domov nepustím): ak máš manžela registrovaného na stránke s platenými k*rvami, a uvažuješ, či nejaké mu ty nenájdeš, tak to NIE je v poriadku. Môže mi dať masáž, môže mi dovoliť vyvrcholiť skôr (čistý gentleman proste), môže so mnou chodiť na výlety a omše, môže mi hovoriť, ako ma ľúbi, ak by som JA toto o mojom zistila (nie že popri tych zvyšnych veciach, na ktoré sa stazujes, lebo si to už otočila a už sa ani nesťažujes), ale "len" tie amatérky, tak by letel cez zatvorené dvere, aj keby som mala s ním 5 deti a hypotéku na 400 000 €! Lebo som ochotná tiež zabojovať, som ochotná odložiť ego bokom, som ochotná v dobrom aj v zlom, ale handru zo seba robiť nebudem.

Čo na tento.problem.povedal pán farár?

@oblecenie99 ja neviem mas seba úctu proste ja ju mam na bode mrazu. ❌❌a áno viem že je to zle. Neboj sa. amatérky. Amatéri. To je iná stránka.
To nie je tá d predajom služieb. Amatéri sú porno a sex chaty za free albumy s fotkami a tak. Snažím sa mu pomáhať ale vidis. Je to boj po riadny. Len či by mi on tiež tak pomáhal keby že ja mam trable že.. Kňaz navrhol párov terapiu a mozglnu odluku. Ani s jedným manžel nesúhlasil

anonym_b1fc7f
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_3712f6 neurobil by nič z toho čo si písala. Manžel je zodpovedný čo sa týka dieťaťa. Poznam jeho zodpovednú povahu. Bola som veľmi chorá s obličkami a sex sme pol roka nemali. A nešiel za prostitútkou a nerozviedol sa. Veď dieťa je dar bozi.manzel to stále hovorí. On by nedokázal ísť za prostitútkou keď nebudem vladať alebo budem zle na tom. V tomto mu dôverujem.Aj ked možno bude mat nejaké myšlienky nevykona to. Max by sa uh"""nil k smrti v kúpeľni ale neopustil by má a nepodal by žiadosť o rozvod. Najmä nie keď príde nás vytúžený uzlicek radosti. Manžel má rád deti. Svagrove má veľmi rád hneď sa hrá s nimi nezištne aj čokolády im kúpi a tak. Santi s nimi na dvore ked sú u nás

@anonym_autor toto tu ani nepis, ze chodite na spoved? Co ho beries, ako psika, nechodi sam? Ci ako to? Vies co, neverim Ti uz ani slovo.

@anonym_autor tak teraz si to zabila. Bud sa nudis a vymyslas hovadiny alebo si cisty schizofrenik a potrebujes antipsychotika. Precitaj si povodny prispevok a xy dalsich, ako sa zalujes a reves, ako sa Ti hnusi a teraz je ten najuzasnejsi chlap pod slnkom! 🤣🤣🤣. Isteze.

Baby, kukajte radsej daky film alebo hokej, ak na to mate nervy 🙂.

autor
20. feb 2026
@anonym_3712f6

Co urobis?

@anonym_3712f6 ale tak ja neviem ja si zas myslím že žena hádam ak má rada svojho muža a je tu aj malé dieťa ale dieťa zaspinka tak hádam nie je to také hrozne náročné za 5 min spraviť manžela v posteli ručne stručne alebo ako nie? Aj keby že som unavená neviem ako tých 5 min si nájdem s obetujem. Lepšie ako by mal ísť za prostitútkou. To len tak čisto z môjho pohľadu. Lebo napr ked som bola chorá riešila som. To takto alebo si to poriešil sam

autor
20. feb 2026
@anonym_b1fc7f

@anonym_autor toto tu ani nepis, ze chodite na spoved? Co ho beries, ako psika, nechodi sam? Ci ako to? Vies co, neverim Ti uz ani slovo.

@anonym_autor tak teraz si to zabila. Bud sa nudis a vymyslas hovadiny alebo si cisty schizofrenik a potrebujes antipsychotika. Precitaj si povodny prispevok a xy dalsich, ako sa zalujes a reves, ako sa Ti hnusi a teraz je ten najuzasnejsi chlap pod slnkom! 🤣🤣🤣. Isteze.

@anonym_b1fc7f mam síce diagnostikovanu zmiešanú poruchu ale schiza zo nie je.
Vykreslila som ho ako uchylaaka. Neviem v návale emócií som to asi aj prehnala v tom úvodnom príspevku neviem. Ale je to tak ako písem. Jeho apetit mi vádí slr ani nie tak apetit ako tie sproste reči o Hareme ako by chcel iné ženy. to mi skôr vádí od začiatku nie to že spolu Spime denne . Sex alebo oral mi nevadi vôbec len vrávim že som unavena už po hodine. Proste
Ale voči sexu s ním nič nemam

autor
20. feb 2026
@anonym_b1fc7f

@anonym_b1fc7f ide len o frekvenciu a dĺžku. Že zoto je trošku moc na mňa. Len to som. Tým chcela povedať nie že by sex s ním bol zlý. To som. Ale nikde nepisala.praveze vrávim že sex s ním mam rada je to ok. Len niekedy som už unavena z jeho frekvencie a vytrvalosti. To je celé. Ale manžel nie je ku mne zlý v sexe. Len to chce stále.... Čo má však ranilo a o čom je diskusia je to, že mi vravel o iných ženách a to mi nedá spavať

karolinakr
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_b1fc7f mam síce diagnostikovanu zmiešanú poruchu ale schiza zo nie je.
Vykreslila som ho ako uchylaaka. Neviem v návale emócií som to asi aj prehnala v tom úvodnom príspevku neviem. Ale je to tak ako písem. Jeho apetit mi vádí slr ani nie tak apetit ako tie sproste reči o Hareme ako by chcel iné ženy. to mi skôr vádí od začiatku nie to že spolu Spime denne . Sex alebo oral mi nevadi vôbec len vrávim že som unavena už po hodine. Proste
Ale voči sexu s ním nič nemam

@anonym_autor to si mala hned povedat, že ti to nevadi a je všetko v poradečku, akurat človek čo.ma denne 3x sex, určite nevydrži 6 mesiacov bez sexu nech by sa aj na hlavu postavil
A teraz tu o Červenej Karkulke
😀

anonym_b1fc7f
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_3712f6 ale tak ja neviem ja si zas myslím že žena hádam ak má rada svojho muža a je tu aj malé dieťa ale dieťa zaspinka tak hádam nie je to také hrozne náročné za 5 min spraviť manžela v posteli ručne stručne alebo ako nie? Aj keby že som unavená neviem ako tých 5 min si nájdem s obetujem. Lepšie ako by mal ísť za prostitútkou. To len tak čisto z môjho pohľadu. Lebo napr ked som bola chorá riešila som. To takto alebo si to poriešil sam

@anonym_autor pocuj, nie, ja toto nerobim, ziadne take, ze ja mu to za 5 minut spravim rukou a ja nic, neexistuje. Bud mame sex, nech mame obaja z toho radost, spolu a nie takto. Ked zaspinka babatko, ides sa osprchovat, najest, odsat mlieko, umyt odsavacku, a si rada, ze zaspis na 10 minut a je hore. No, ale na romanticke predstavy mas pravo, kedze este nevies, ake to je...Taku unavu nepoznas. Po prvom porode som mala bolesti a prvy sex bol po 4 mesiacoch a teda nie, nebala som sa, ze pojde za prostititkou, ani som sa nemusela inak "obetovat".

autor
20. feb 2026
@karolinakr

@anonym_autor nenechaš ho topit sa v tom sameho - ja ti davam svoje požehnanie..dakujem, že si sa vyrozpravala, prečitala som si každe jedno slovo, teraz idem pozerat film..držim ti palce, len tak ďalej !!
a je tu viac takych prispevkov, splieta sa mi to dokopy..tu je každa rada zbytočná..chceš to tak, maš to tak
je take prislovie - ako si kto ustelie, tak bude spať?

@karolinakr nechcem to tak ale čo mám robiť a čo by si robila ty? Snažím sa mu pomôcť ale nejde to s ním ľahko. Veď to vidis. On je taký jeden tyzden dobre lepšie na druhý týždeň zase do toho pada

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor je mi jasne ze neveris ze to urobi. Tak ako neveris ze nie si jedina. poznas jeho zodpovednu povahu. Myslis to ako posiela svojho vtaka inym zenam? Ty sa tak velmi desis toho, ze ta muz vymeni ze nevidis ze to urobil uz davno. Je to ponizujuce a zufale. Si chora, protirecis si. Raz s nim chces decko potom napises ze si nikde nenapisala ze s nim a teraz zase splietas.

Dobre autorka. Raz a navzdy. Bud sa zmier s tym, akeho mas kkta alebo sa rozved. Nic medzi tym nie je. Prosim uz tu nezakladaj dalsie temy. A nenazyvaj sa krestankou je to vysmech boha. Aj tak sa tu len ruhas.

Ja uz na tvoju sprostost nervy nemam. Ten vas vytuzeny uzlicek uz teraz lutujem bude sexualne zneuzivany s drbnutou matkou co mu pokazila zivot lebo ho mala sama nanic VLASTNOU VINOU.

autor
20. feb 2026
@karolinakr

@anonym_autor to si mala hned povedat, že ti to nevadi a je všetko v poradečku, akurat človek čo.ma denne 3x sex, určite nevydrži 6 mesiacov bez sexu nech by sa aj na hlavu postavil
A teraz tu o Červenej Karkulke
😀

@karolinakr ale veď naozaj sa to stalo. ! Prečo by som si mala vymýšľať?
Naozaj som bola chorá a on bol. Ok. Ved vravim že normálnu súlož smr neemali ale všetko okolo toho áno a napodiv bol ok. Veď není hovado. Chápal že som Nemohuca. Tak som Ho občasné spravila rukou pusplou a bolo.ci to myslíš akože tak že má podvádza ol v tomto období?

autor
20. feb 2026
@anonym_b1fc7f

@anonym_autor pocuj, nie, ja toto nerobim, ziadne take, ze ja mu to za 5 minut spravim rukou a ja nic, neexistuje. Bud mame sex, nech mame obaja z toho radost, spolu a nie takto. Ked zaspinka babatko, ides sa osprchovat, najest, odsat mlieko, umyt odsavacku, a si rada, ze zaspis na 10 minut a je hore. No, ale na romanticke predstavy mas pravo, kedze este nevies, ake to je...Taku unavu nepoznas. Po prvom porode som mala bolesti a prvy sex bol po 4 mesiacoch a teda nie, nebala som sa, ze pojde za prostititkou, ani som sa nemusela inak "obetovat".

@anonym_b1fc7f tak ale to nerobis ty. To je akože ok... Vieš... Ja napr neviem dieťa nemam ešte.
Ale naozaj mne nerobí problém aj na smrť unavena ked som tak spraviť ho na 5 min.. Nech spí v pohode a nech je ok tak mne nevadi toto . Chlap To proste potrebuje. A ja to chapem. Tak mu vyjdem v ústrety na tých 5min.vsak má to nezabije boze

autor
20. feb 2026
@anonym_3712f6

@anonym_autor je mi jasne ze neveris ze to urobi. Tak ako neveris ze nie si jedina. poznas jeho zodpovednu povahu. Myslis to ako posiela svojho vtaka inym zenam? Ty sa tak velmi desis toho, ze ta muz vymeni ze nevidis ze to urobil uz davno. Je to ponizujuce a zufale. Si chora, protirecis si. Raz s nim chces decko potom napises ze si nikde nenapisala ze s nim a teraz zase splietas.

Dobre autorka. Raz a navzdy. Bud sa zmier s tym, akeho mas kkta alebo sa rozved. Nic medzi tym nie je. Prosim uz tu nezakladaj dalsie temy. A nenazyvaj sa krestankou je to vysmech boha. Aj tak sa tu len ruhas.

Ja uz na tvoju sprostost nervy nemam. Ten vas vytuzeny uzlicek uz teraz lutujem bude sexualne zneuzivany s drbnutou matkou co mu pokazila zivot lebo ho mala sama nanic VLASTNOU VINOU.

@anonym_3712f6 tak keď nemas na tuto diskusiu nervy tak ok. Už sem viac teda nepis. Aj tak mi neveris čo pisem. No nie. Verím. Manželovi že s dieťaťom v náručí by sa nerozviedol a nešiel by do bordelu. Toto proste nie. Nevzala som si démona bez chrbtovej kosti zase
Je honič ok pozeerava porno ok. Ale toto by neurobil

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_autor

@karolinakr nechcem to tak ale čo mám robiť a čo by si robila ty? Snažím sa mu pomôcť ale nejde to s ním ľahko. Veď to vidis. On je taký jeden tyzden dobre lepšie na druhý týždeň zase do toho pada

@anonym_autor prosim uz sa prestan nas normalnych zien pytat co by sme robili, pretoze ani jedna z nas tu nie je taka pribrzdena chudera, aby robila iba matrac 5x denne niekomu, kto posiela vtaka inym zenam nonstop sa robi na k.urvach a sniva o prostitutkach nahlas pred manzelkou. Tak uz s tym prestan, myslim ze sme ti dost jasne napisali, ze by sme takto nikdy nezili