icon

Manžel má nechutne vysoké libido a ja trpím. Nezvládam to už.

19. feb 2026

Nedávam to. Vždy som sa na sex s manželom tešila. Sme mladí a jasne, logický chceme častejšie keďže ešte len bábätko bude neskôr.
Myslela som si že to zvládnem, resp. Že po čase rokoch to oprcha a opadne z neho, ale nejde to.
Trpim pri manželovi kvôli jeho hyper-sexualite. Placem, keď toto písem. Som rozcitlivela.

Nielenže vkuse točí o sexe, chce sex dvakrát trikrát denne, alebo aspoň orálne ho uspokojiť dvakrát, ale stále tiež aj na telefóne pozerá sex videa, číta o tom.
Ja to už nezvládam. Niekedy je to lepšie. Inokedy horšie. Ale má to rôzne tendencie. Raz sa snazi, trošku kontrolovať. Nevyhľadáva to. Ale potom zase to príde a je to zase rozbehnúty vlak. Ja mu nestacim. Začal si pochvalovat mnohoženstvo, že ako bolo dobré kedysi kráľom a pásom sultánom keď mali hárem. Že on by tiež rad žil v tej dobe a mohol denne mať 10 zien. Určite vraj. Cíti v sebe tu energiu a potenciál že by to zvládol. To povedal medzi rečou a smial sa. Lebo sme. Pozerali taký dokument. Nechápal však, že mne to ublížilo. Nestretáva sa zatiaľ s nikým ale bojim sa strašne ako cert kríža. A stále pri sexe ja chcem toto skusit, tento takú on akú polohu. Ved ja nie som modelka z filmov pre dospelyCh a ani gymnastka.! A on že rôzhyb sa viac začni sportovat, len lezis. . :(((((
So mnou má tiežsexe tak cca hodinu. :(:((( nikdy to netrvá kratšie. Ja som unavená velmi už niekedy faktu z jeho apetítu temperamentu. Mám manžela rada, ľubime sa, inak máme pekný vzťah. Len ja cítim vnutorne manžel to až tak zas nedáva najavo, ale proste cítim, že jeho túžba je neuhasitelna neutichajuca aj keď sa snaží držať nejde to. Na vyšetrenie nebol lebo tvrdí mi, že to má od mala a nie je to niečo čo chce zmeniť. Že on to na sebe má rád práve že a bez toho by bol život nudný. Že má rád sex a všetko okolo toho. Mám tu teda dovoliť inú ženu? Alebo nejakú prostitútku mu povoliť mám prizmurityl oči? Ako by ste to riešili vy? Ja na rozvod ani nepomyslam. Ale zase nechcem žiť takto sklamana znechutena smutná bezradna unavená.... Nepochybujem o tom, že manžel má veľmi miluje. Som jeho prvá a jediná žena v živote. Som jeho vsetkym. Neraz mi to dokázal povedal.
Som veriaca aj všetko. Manžel tiež. Je mi to nechutné, ale neviem si pomôcť. Trošku to ide už do extrému. a keď ja naozaj nemôžem, tak si " To odbavuje inak'"cez interner.
Navrhoval mi scestné veci ako iných ľudí pozerať pri tom alebo nech sa natáčamé pri tom. A túži veľmi po tom aby ho nejaká prostitútka s prepacenim vyhubili predo mnou. Vraj pri tom Pomysleni sa ide zblaznit tak ho to rajcuje. Prepacte za otvorenosť. Už to ale nedávam. Fakt mám na také veci pristúpiť? Som. Ale kus aj ziarliva.Dostal skoro po hlave za to. Cítim strašnú bolesť. Manžel sám uznáva, že pravdepodobne má enormne libido a hyper- sexualitu.

karolinakr
20. feb 2026
@sova7

@karolinakr ona sem pise o tomto honicovi opakovane dokola to isté už tu ma viac tém

@sova7 každé ráno sa budí s penisom pri hlave...srandovne píše, mohla by poviedky vydávať ,ale takéhoto magora za manžela, inak je úžasny a široko daleko lepšieho nieto...neverím, že to je real

sova7
20. feb 2026
@karolinakr

@sova7 podla mňa to je nejaký troll a dobre sa tu baví na nás

@karolinakr začínam mat ten pocit lebo toto je také dno že dopočutia

letfenixa
20. feb 2026

A že prvý rok dieťaťa je najdôležitejší! A potom čo? Šup s ním do záhradného domčeka?

autor
20. feb 2026

Ale Bože ženy.. Čo tu pisete vážne. Človek sa chce vyžalovať a vy sa tu do mna pustite. ešte nakoniec zo mňa bude uchylacka nejaká. Za to že chcem v živote dieťa. Toto je vážne nefer. Ja nie som žiadna uchylacka. Som normálna žena ktorá chce pomôcť svojmu manželovi lebo má poruchu. To neznamená že ja som chorá alebo že ho podporujjem.! Snažim sa pomôcť a už som zúfalá

autor
20. feb 2026
@letfenixa

A že prvý rok dieťaťa je najdôležitejší! A potom čo? Šup s ním do záhradného domčeka?

@letfenixa prečo má tahate za slovka? To som nikde nepovedala. Len že prvý rok je najťažší to som tým myslela nič viac..

anonym_e6969a
20. feb 2026
@anonym_autor

Ale Bože ženy.. Čo tu pisete vážne. Človek sa chce vyžalovať a vy sa tu do mna pustite. ešte nakoniec zo mňa bude uchylacka nejaká. Za to že chcem v živote dieťa. Toto je vážne nefer. Ja nie som žiadna uchylacka. Som normálna žena ktorá chce pomôcť svojmu manželovi lebo má poruchu. To neznamená že ja som chorá alebo že ho podporujjem.! Snažim sa pomôcť a už som zúfalá

@anonym_autor ja ťa aj chápem, niektoré ženy sú tu fakt zle k tebe. Daj tomu čas, možno to bude najlepšie riešenie.

anonym_e6969a
20. feb 2026

Nemusíte sa zas do nej tak navážať, je vidno že ju to dosť trápi a aj napriek tomu aký je jej manžel tak to pani autorka chce zachrániť, trochu ju pochopte

autor
20. feb 2026
@letfenixa

@letfenixa najťažší som chcela napisat samozrejme omg

autor
20. feb 2026
@karolinakr

@sova7 každé ráno sa budí s penisom pri hlave...srandovne píše, mohla by poviedky vydávať ,ale takéhoto magora za manžela, inak je úžasny a široko daleko lepšieho nieto...neverím, že to je real

@karolinakr aký penis pri hlave toto nie som ja túto diskusiu som napísala omg. Je viac asi takých žien čo tým dpria. Ja nie som ten nick dikobraz

kristina2412
20. feb 2026

Rozhodla sa ho zachraňovať, jej vec , jej rozhodnutie. Iné ženy by už boli dávno preč. Najhoršie na tom celom je, že chce do tohto prostredia priviesť dieťa. To, že ona nemá pud sebazáchovy o.k, je dospelá, ale vybrať za otca dieťaťu tohto chorého jedinca, rozum mi to neberie.

autor
20. feb 2026
@anonym_e6969a

@anonym_autor ja ťa aj chápem, niektoré ženy sú tu fakt zle k tebe. Daj tomu čas, možno to bude najlepšie riešenie.

@anonym_e6969a áno. Ja si takéto zaobchádzanie nezasluzim. Ani zo strany muža ani tu. Ženy sa tu až príliš do mňa navazaju aký čas tomu mam dát. Ja tým naozaj trpim a som z toho na zo sypanie a ženy tu do mňa budú typ at a rypat... Prečo veď ja hľadám pochopenie iba a vyžalovanie sa. Ja nechcem radu len vypočutie. Mozno pochopenie. Nič viac. Viem že nikto to tu z fóra za mňa nevyrieši. A vážne nikomu neprajem mať takéto problémy s manželom a v manzelstve.Jeho problémy má ničia. A nie som žiadna uchylacka ako tu niektoré píšu. Len som nastavená možno inak že mu chcem nejako pomôcť a nie hneď sa rozvadzatt. Vydávala som sa z lásky predsa.

anonym_e6969a
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_e6969a áno. Ja si takéto zaobchádzanie nezasluzim. Ani zo strany muža ani tu. Ženy sa tu až príliš do mňa navazaju aký čas tomu mam dát. Ja tým naozaj trpim a som z toho na zo sypanie a ženy tu do mňa budú typ at a rypat... Prečo veď ja hľadám pochopenie iba a vyžalovanie sa. Ja nechcem radu len vypočutie. Mozno pochopenie. Nič viac. Viem že nikto to tu z fóra za mňa nevyrieši. A vážne nikomu neprajem mať takéto problémy s manželom a v manzelstve.Jeho problémy má ničia. A nie som žiadna uchylacka ako tu niektoré píšu. Len som nastavená možno inak že mu chcem nejako pomôcť a nie hneď sa rozvadzatt. Vydávala som sa z lásky predsa.

@anonym_autor to si nijaká žena nezaslúži takého zaobchádzanie, niektoré komentáre musíš proste ignorovať. Mne skôr príde jakeby niektoré ženy stále v každej druhej diskusií musel naschvál rýpať ale s tým sa nič nedá robiť. My ťa chápeme ale rozhodnutie musíš urobiť ty sama. Každý z nás mal zlomené srdce ale to časom prejde. Buď ho budeš akceptovať alebo nie 😀

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_e6969a

@anonym_e6969a ked znasilni ich dcerku ty jej zaplatis urnu? Skus si precitat ako dopadli obete sexualneho zneuzivania ako babatka.

anonym_b1fc7f
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zalujes sa tu na 8 stranach, len dokolecka popisujes, aky je super a potom na druhej strane, ako ti vadi to a hento a chcem mu pomoct. Chapes, ze on si nechce pomoct, on vobec netusi, ze Ti to vadi, moja. Lebo tym, ze sa mu nastavis a robis, co chce on, tak on ani potuchy nema, ze Ti to vadi. A toto je chore. Lebo jemu sa pomoct neda. Ba, mam napad, v jednom seriali davala jedna zena muzovi rano do kavy progesteron a dufala, ze mu tym znizi testosteron a nebude konecne obtazovat dceru. To bol tiez taky uchyl. Skus...😅. No len ten chlap mal z toho zavraty a spadol z rebrika a mal prepichnute pluca, este neviem, aky bude zaver, ci prezije 🫣.

anonym_e6969a
20. feb 2026
@kristina2412

Rozhodla sa ho zachraňovať, jej vec , jej rozhodnutie. Iné ženy by už boli dávno preč. Najhoršie na tom celom je, že chce do tohto prostredia priviesť dieťa. To, že ona nemá pud sebazáchovy o.k, je dospelá, ale vybrať za otca dieťaťu tohto chorého jedinca, rozum mi to neberie.

@kristina2412 ja keď si to tak zoberiem tak zaľúbenému človeku sa ťažko radi, nato musí prísť sama. My sa za ňu rozhodovať nemôžeme ale takto sa trápiť dlhodobo je fakt zle pre jej zdravie, nato príde sama. Podľa mňa sa do nej niektoré dievčatá až dosť pustili, tiež si zaslúži pochopenie veď musí byť úplne zničená, sklamaná, ubolená.

anonym_e6969a
20. feb 2026
@anonym_3712f6

@anonym_e6969a ked znasilni ich dcerku ty jej zaplatis urnu? Skus si precitat ako dopadli obete sexualneho zneuzivania ako babatka.

@anonym_3712f6 nie nezaplatim, veď rozhodnutie musí urobiť ona, nie my. Dostala rady a ako sa s nimi vysporiada je len na nej.

anonym_b1fc7f
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty nevies, co je laska, sorry

Tak naco tu derieme klavesnicu, ked nechces rady, sa chod vyzalovat stromom do lesa, ked nechxes pocut nazory normalnych zien.

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ked si chcela dieta mala si si najst zdraveho muza. Nic ti nebrani sa rozviest najst normalneho a mat dieta. Asi tazko mozes milovat niekoho, koho rozoberas na forach a pises, ze sa ti hnusi. Uprac si v prvom rade v hlave. Poruchu mate obaja, ty proste nevies prijat, ze je to sexualny deviant a podporujes ho v jeho zvrhlom spravani. Snazis sa pomoct tak ze mu ides stetku zhanat, sikovna si

sima234
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prepáč, ale toto sa pochopiť nedá. Žiadna normálne zmýšľajúca žena by nezostala s chlapom, ktorý jej bude hovoriť, že chce mať sex s inými ženami. A už vôbec by nerozmýšľala o dieťati ani keby neviem aká láska tam bola. Veď rodič má byť vzorom pre dieťa a aký vzor mu bude dávať tvoj manžel. A aký má zmysel zostávať v tomto vzťahu, keď ťa ničí? Z teba nakoniec zostane troska a on bude obrábať ďalšie. Pokiaľ si taká veriaca ako prezentuješ, skús sa porozprávať s kňazom, aj ten ti určite povie, to čo ti tu väščina žien napísala. Že správanie tvojho muža nie je v poriadku a nie je ani normálne. A ak on s to nevidí ako problém a nechce sa "liečiť", tak ťa nerešpektuje a nemiluje.

anonym_e6969a
20. feb 2026
@anonym_b1fc7f

@anonym_autor zalujes sa tu na 8 stranach, len dokolecka popisujes, aky je super a potom na druhej strane, ako ti vadi to a hento a chcem mu pomoct. Chapes, ze on si nechce pomoct, on vobec netusi, ze Ti to vadi, moja. Lebo tym, ze sa mu nastavis a robis, co chce on, tak on ani potuchy nema, ze Ti to vadi. A toto je chore. Lebo jemu sa pomoct neda. Ba, mam napad, v jednom seriali davala jedna zena muzovi rano do kavy progesteron a dufala, ze mu tym znizi testosteron a nebude konecne obtazovat dceru. To bol tiez taky uchyl. Skus...😅. No len ten chlap mal z toho zavraty a spadol z rebrika a mal prepichnute pluca, este neviem, aky bude zaver, ci prezije 🫣.

@anonym_b1fc7f to pochopí sama, rady dostala.

kristina2412
20. feb 2026
@anonym_e6969a

@kristina2412 ja keď si to tak zoberiem tak zaľúbenému človeku sa ťažko radi, nato musí prísť sama. My sa za ňu rozhodovať nemôžeme ale takto sa trápiť dlhodobo je fakt zle pre jej zdravie, nato príde sama. Podľa mňa sa do nej niektoré dievčatá až dosť pustili, tiež si zaslúži pochopenie veď musí byť úplne zničená, sklamaná, ubolená.

@anonym_e6969a myslím, že ona ako taká je dievčatám ukradnutá , každý je strojcom svojho šťastia, skôr negatívnu vlnu emócií vyvolalo to, že chce s ním dieťa , sme tu matky a keď si predstavíme, čo všetko by sa mohlo stať, keďže konanie chorého človeka nemôžeš predvídať....

anonym_b1fc7f
20. feb 2026
@anonym_e6969a

@anonym_e6969a ona sa tu chodi zalovat uz pravidelne totiz...

anonym_e6969a
20. feb 2026
@anonym_3712f6

@anonym_autor ked si chcela dieta mala si si najst zdraveho muza. Nic ti nebrani sa rozviest najst normalneho a mat dieta. Asi tazko mozes milovat niekoho, koho rozoberas na forach a pises, ze sa ti hnusi. Uprac si v prvom rade v hlave. Poruchu mate obaja, ty proste nevies prijat, ze je to sexualny deviant a podporujes ho v jeho zvrhlom spravani. Snazis sa pomoct tak ze mu ides stetku zhanat, sikovna si

@anonym_3712f6 čo by niektoré ženy neurobili kvôli láske, ťažko sa radí zaľúbenému človeku. Rozhodnutie bude musieť prijať ona aj sa s tým vysporiadať

anonym_3712f6
20. feb 2026
@anonym_e6969a

@anonym_3712f6 nie nezaplatim, veď rozhodnutie musí urobiť ona, nie my. Dostala rady a ako sa s nimi vysporiada je len na nej.

@anonym_e6969a ja len ze si pisala, ze to chce cas. A ze sa chuda autorka trapi. Trapi sa tak velmi, ze chce tomu honicovi porodit dievcatko. Nehnevaj sa, mne to pride maximalne chore a zvratene. Kazda normalna zena by alarmovala, aby sa do takeho vztahu neprivadzalo dieta ved ono nemoze za to ze ma drbnutych rodicov. To akoze autorka bude kojit a jej muz nakladat vedla prostitutku alebo si honit na dojceni? To ti fakt pride ok?

sova7
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vyzalovat sa? Tak tu nezakladaj diskusie ženy zbytočne stracaju čas s niekým kto si síce takéto chovanie od muža nezasluzi ale keď ho tolerujes a nikam sa nehybes tak ho bohužiaľ budeš musieť strpieť. On sa do rána nezmení. A vyzalovat sa chod k psychológovi potrebuješ odbornú pomoc a nie takto že budeš riešiť uchyla ale to prečo ti takyto staci k životu. Ja ta nechápem ani to že niekto chce dobrovoľne takto nedôstojne žiť

sova7
20. feb 2026
@anonym_e6969a

@anonym_3712f6 čo by niektoré ženy neurobili kvôli láske, ťažko sa radí zaľúbenému človeku. Rozhodnutie bude musieť prijať ona aj sa s tým vysporiadať

@anonym_e6969a láska? Zavyslost. Toto nema s láskou nič spoločné

anonym_e6969a
20. feb 2026
@kristina2412

@anonym_e6969a myslím, že ona ako taká je dievčatám ukradnutá , každý je strojcom svojho šťastia, skôr negatívnu vlnu emócií vyvolalo to, že chce s ním dieťa , sme tu matky a keď si predstavíme, čo všetko by sa mohlo stať, keďže konanie chorého človeka nemôžeš predvídať....

@kristina2412 presne tak ale čo už, niekedy ľuďom aj keď chceš dobre a poradiť tak je to zbytočne 😀

anonym_e6969a
20. feb 2026
@anonym_b1fc7f

@anonym_e6969a ona sa tu chodi zalovat uz pravidelne totiz...

@anonym_b1fc7f ako videla som niektoré diskusie ale nečítala som zas všetky diskusie keďže to je skoro tá istá téma dookola.

anonym_e6969a
20. feb 2026
@anonym_3712f6

@anonym_e6969a ja len ze si pisala, ze to chce cas. A ze sa chuda autorka trapi. Trapi sa tak velmi, ze chce tomu honicovi porodit dievcatko. Nehnevaj sa, mne to pride maximalne chore a zvratene. Kazda normalna zena by alarmovala, aby sa do takeho vztahu neprivadzalo dieta ved ono nemoze za to ze ma drbnutych rodicov. To akoze autorka bude kojit a jej muz nakladat vedla prostitutku alebo si honit na dojceni? To ti fakt pride ok?

@anonym_3712f6 nepríde mi to ok ale tak čo jej mám písať, naj ho nechá ? Veď som to aj vyššie napísala a aj tak to nechce urobiť. Naj si nesie následky sama

anonym_e6969a
20. feb 2026
@sova7

@anonym_e6969a láska? Zavyslost. Toto nema s láskou nič spoločné

@sova7 tak je na ňom závislá, veď už tu bolo toľko komentárov jak sme jej písali že naj ho nechá a nechce to urobiť, tak aké rady jej máme dávať ? Zbytočne si bude ničiť život ale je to na nej