icon

Manžel ma nepriťahuje

24. okt 2023

Ahojte. Potrebujem poradiť alebo len preplieskať? Manželia sme sice len 6 rokov ale spolu už 11. Mame dve krásne a zdravé malé deti. Pred nedávnom som začala mať pocit že akosi si začínam uvedomovať veci ktoré mi na manželovi vadia. Nebola to síce láska na prvý pohľad ale získal si ma svojim správaním a že sa vieme porozprávať a mame spoločne témy. Úplne perfektný základ pre krásne manželstvo.
Začala som si uvedomovat istú vec ktorú som možno v sebe potlačala. Nepriťahuje ma ! Som z toho nešťastná. Je to úžasný manžel, otec, kamarát. Viem sa na neho spoľahnúť. Proste taký sa hľadá veľmi ťažko v dnešnej dobe. Je tu ale to veľké ALE. Ako milenec je to klasický priemer. Alebo možno ani neviem. On bol môj prvý. Nemám to s čím porovnať. Prosím nevysmejte ma.
Neviem čo sa to somnou deje. A aby toho nebolo dosť prišiel do toho iný chlap. Spoznala som ho pred mesiacom. Ten druhy ani len netuší že som sa do neho zahľadela a ja bojujem sama zo sebou a s tou hanbou koľko krát vidím svojho obetavého a milujúceho manžela. Snáď mi niekto bude rozumieť čo tým chcem povedať. Vôbec netuším či ten druhý má nejaký záujem. Chcela by som to vedieť no na druhej strane sa bojím čo to spôsoby.

ondro1122
30. okt 2023

@pralinka25
@h2 Často si všímam, že mladé dievčatá aj keď sú so svojím partnerom tak si všímajú iných chalanov a mimoriadne sa do nich zapozerajú

h2
30. okt 2023

@ondro1122 A toto akože chlapi nerobia?!?! 1000x častejšie, než ženy!

karolinakr
30. okt 2023

@ondro1122 ty mas paranoju z vyzoru svojho..paradoxne su aj škaredši chlapi, ale ty si znižuješ kredit rečami..poznam nie až tak peknych a sebavedomych, ovela lepšie sa to počuva
A keby ta aj baba podviedla, čo spraviš? je to koniec sveta? zruti sa snaď strop? normalne začni makat na sebe..ked nerastieš v posilovni, asi maš zleho trenera.To ti v každej posilke povie fitnestrener..A ked nahodou budes ako Schwarzenegger a aj tak ta baba podvedie, som zvedava, na čo sa budeš potom vyhovárat..Niekedy duševna pohoda a prijemny človek je viac ako svaly

pralinka25
30. okt 2023

@ondro1122 ano stava sa to ale stava sa to aj v opacnom prevedeni a dokonca castejsie. vsak je tu tych tem milion. a vidim to aj v beznom zivote. to skor chlapi bez hanby pozeraju na cudzie zenske hoci po ich boku ide jeho partnerka. niektori to robia doslova do oci bijuco.
vzdy bude na svete niekto krajsi a atraktvnejsi. na druhej strane atraktivita a krasa je pre kazdeho ina. zas som pri tom ze dolezite je to co ide z cloveka z vnutra. mozes byt topmodel, nabuchany alfasamec a skoncit sam. na vzhlade sa da pracovat. vzdy sa na nom da pracovat a vytrieskat z toho maximum ale to co vyzarujes sa meni omnoho tazsie. ty len pises a citit z teba komplexy. popracuj na svojom sebavedomi (sebavedomie sa nerovna namyslenosti) uvidis ze ti to otvori dvere. a obklopuj sa spravnymi ludmi.

ondro1122
30. okt 2023

@karolinakr Rastiem pomaly ale isto 😅...bez doplnkov to ide pomalšie..bohužiaľ mám zúženu chlopňu...často migrény a podobne a dokonca že vraj by som nemal cvičiť...Žena keď toto zistí tak ma nepodrží lebo ona čaká kým ju muž podrží pri jej náladách a pod...niektoré ženy keď vidím ako čakajú kým im muž zaplatí všetko a pri tom sledujú na insta iných mužov tak mám dosť..prepáč ale zostanem starým mládencom..toto všetko čo počúvam tak by som nedôveroval....a predstava, že vždy len myslieť na to, že žena keď uvidí lepšie vyzerajúceho s charizmou a bude si s ním niečo predstavovať by ma ubijala

0silvia0
30. okt 2023

@ondro1122 a ty tu co prosim ta riesis? Ze ta ziadna nechce? Ze su vsetky falosne? Ze si vyberaju priemerne vyzerajucich a slintaju po fesakoch? Kolko mas rokov?
Ved ak si priemerne vyzerajuci, zakomplexovany typek, najdi si priemerne vyzerajucu, alebo skaredu, bude ti povdacna, ze sa jej niekto ujal. Ci o co tebe ide chlape?

lenkavalova
30. okt 2023

@ondro1122 zvláštna logika. Myslím že aj sklamanie patrí k láske. Ale kvôli tomu zanevriet a byť radšej starý mládenec, lebo čo keď..?
To potom ani ja nebudem von vychádzať, lebo chodia autá a čo keď ma nejaké prejde 🤣🤷

ondro1122
30. okt 2023

@0silvia0 Píšem tu ženám pravdu lebo si ju nechcú priznať

0silvia0
30. okt 2023

@ondro1122 ved aj zeny ti pisu svoje pravdy, snad to bude pre teba obohacujuce

ondro1122
30. okt 2023

@0silvia0 Len tak medzi rečou. Pravda je taká, že to máte jednoduchšie. Môžete podviesť a keď vás nová známosť odkopne tak väčšinou máte zadné vrátka a vrátite sa k pôvodnému mužovi, ktorý je tak dobrý že vás naspäť príjme. Muž väčšinou takúto šancu nemá. Ide mi o to, že si protirečíte neskutočne vo všetkom.

h2
30. okt 2023

@0silvia0 On si nemôže nájsť ani tú škaredú, lebo aj tá by túžila po sexi svalnatom alfasamcovi a tým, že je sama neatraktívna, tak tým skôr by určite využila príležitosť a podľahla, lebo ďalšia šanca tak skoro nemusí prísť. Navyše, Ondrejko by škaredú nechcel, ako sa už vyjadril. 😁
Ja som normálne rada, že sa rozhodol zostať starým mládencom, aspoň nezničí nejakej chudere život.

h2
30. okt 2023

@ondro1122 Budem sa opakovať, ale ty si úplne mimo! Ukáž mi reálne chlapa, ktorý nevernú ženu prijme späť s otvorenou náručou! Veď chlapi sú oveľa citlivejší na vernosť partnerky, než ženy. Určite skôr žena mužovi odpustí neveru, než naopak!

h2
30. okt 2023

@ondro1122 Ja sa vlastne sama sebe divím, že sa s tebou vôbec bavím, ty si stratený prípad.

0silvia0
30. okt 2023

@ondro1122 ondrejko, andelik, bud mas 17 rokov alebo ti treba este dlhe roky ludsky dozrievat. Ale nevadi, plackaj doma do vankusika a jeduj sa na vsetky zenstiny sveta a vycitaj im vsetky krivdy sveda, to nevadi, nemusi mat kazdy frajerku🌻🌻

h2
30. okt 2023

@0silvia0 Má 26. Prikladám link na čítanie na dlhé a nudné zimné večery: https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/podrazdenost-pre-vyzor/

karolinakr
30. okt 2023

@ondro1122 skadial maš, že každa podvadza? ja som raz mala chalana, ten bol jednička pre mňa vo všetkom, nikto ho nemohol poraziť a zosadit z tronu..Bud aj ty jednička pre tu svoju, pracuj na sebe, bud frajer, ale vyčitkami ju skôr odoženieš ako si pripútaš

0silvia0
30. okt 2023

@h2 jaaj, nieco sa mi mari, ze som to ciastocne zazrela, ale toto je uz pripad pre terapeuta🙈

pralinka25
30. okt 2023

podla mna sem ondro uz pisal ale pod inym nickom. alebo je to teraz nejaky fenomen zakomplexovanosti u chlapov. podla mna nie je nic menej pritazlive ako zakomplexovanost. na oboch pohlaviach.
este by ma zaujimala merna jednotka priemernosti. som presvedcena ze vacsina ludi je v niecom vynimocna

lenkavalova
30. okt 2023

@h2 no môj ty Boh 🤦 akože nič v zlom, ale myslím že tu už je potreba psychológa.
Baby mu pisali že vyzerá dobre a on si furt svoje.
Nie je nič horšie ako zakomplexovaný chlap a môže vyzerať ako adonis. Stopka.
A už dopredu si vytvára scenáre ako ho ta žena bude brať a čo mu urobí 🤦 strašné

ondro1122
30. okt 2023

@0silvia0 Ja ťa neurážam 😀
@lenkavalova Keď niečo dôležité stratíš v živote tak to jednoduché pre teba nebude asi nie ?

lenkavalova
30. okt 2023

@ondro1122 myslíš že ja som nič zlé nezažila? Rozvod, nevera. Ale takto zanevriet? Len sám sebe ublizujes

pralinka25
30. okt 2023

@ondro1122 kazdy v zivote zaziva vzostupy aj tvrde pady. tie pady ta maju nieco naucit, nasmerovat, posilnit. je na tebe ako sa toho chytis. mozes to vyuzit vo svoj prospech a mozes to nechat aj nech ta to prevalcuje. na rozchod sa mozes pozerat aj sposobom ze ta ten clovek nieco naucil, ze ti cas s nim nieco dal, ze si sa posunul, a ze ste sa rozisli je len dalsia moznost stretnut niekoho noveho kto ta posunie zas dalej. na vztahoch navyse treba pracovat. a teda v neposlednej rade treba poznat najprv sam seba aby si clovek mohol spravne vybrat k sebe partnera. potom sa vyhne kadejakym sklamaniam. treba vediet byt najprv sam so sebou, zit plnohodnotny naplnajuci zivot a az potom sa viazat a hladat niekoho. nie niekoho kto urobi nas zivot lepsim ale niekoho s kym ten svoj zivot budeme chciet zdielat. ak ty na sebe makas je to super. rob to preto ze ta to tesi nie preto aby si zaposobil na kohokolvek. vsetko co clovek v zivote robi nema byt preto aby zaposobil, aby niekoho ziskal. ale preto ze ho to naplna a posuva.

ondro1122
30. okt 2023

@pralinka25 Dobre ale osoba, ktorú budem ľúbiť môže aj niečo robiť spoza môj chrbát a ja sa to po celý život nemusím dozvedieť...dneska sa nedá nikomu veriť

andromeda818
30. okt 2023

@ondro1122 tak když to nevím, tak mě to netrápí. Možná se víc trápí člověk, čl neoprávněně podezira.

andromeda818
30. okt 2023

@h2 no, podle mě je takových chlapů spoustu. Buď ji miluji, nebo kvůli dětem, nebo jsou na ženě citové či finančně závislí, nechce se jim podstupovat rozvod, nebo jsou sami nevěrni...

h2
30. okt 2023

@andromeda818 Určite je ich menej, než žien, ktoré odpustia neveru z presne tých istých dôvodov.

pralinka25
30. okt 2023

@ondro1122 toto riziko je tu vzdy a je vzdy obojstranne. rovnako tak ty sa nevies ani sam za seba zarucit ze to nikdy neurobis. tvoje dnesne presvedcenie ti moze v budcnosti pekne nakopat zadok. nikdy nehovor nikdy. vobec nevies coho si ty sam schopny. mozes sa zaprisahavat kolko chces. riziko sklamania je vzdy v kazdom vztahu aky len existuje. nemusi ist len o partnera. lenze takto sa zit neda. uplne ta to prevalcuje. osobne si myslim ze zazit tu lasku a to vsetko stoji za podstupenie rizika. treba si to urovnat v hlave. su v podstate len dve moznosti, bud to riziko podstupis alebo sa oberies aj o to pozitivne co to prinasa.

ondro1122
30. okt 2023

Jedno vám a to je to, že charakter, vlastnosti a neviem čo ešte orgazmus nedosiahneme...Dosiahneme ho fyzickou príťažlivosťou ✌️

h2
30. okt 2023

@ondro1122 Orgazmus sa dosahuje fyzickou príťažlivosťou??? To sú mi novinky! Ty už radšej nič nepíš, prosím ťa. Strápňuješ sa vlastnou hlúposťou.

karolinakr
30. okt 2023

@ondro1122 a nie si ty chorobne žiarlivý a fixovany nezdravo na svoj vyzor? ja na tvojom mieste podstupim terapiu .. maš nejaky problem, treba na ňom pracovat..neviem čo bolo spusťačom, ale je to nezdrave, v čom žiješ