Manžel ma podvádza
Ahojte, manžel ma podvádza s kolegyňou z práce, viem to na 1000% pretože som mu na to prišla a mám aj dôkazy. On o tom zatiaľ ešte nevie, že to viem...Určite to už u mňa ale nebude trvať dlho a vyjdem s tým celým na svetlo sveta! Neviem ako to celé dopadne, chcela by som byť,,aspoň 2 ťahy pred ním" keďže je to človek, ktorý je nevyspytateľny, sebec a klamár a jeden nikdy nevie, čo od neho môže čakať. Rada by som si prečítala názory a skúsenosti žien, ktoré mali/majú aktuálne takýto problém. Ako ste riešili, respektíve ako riešiť takúto/podobnú situáciu? Ešte by som stručne doplnila: žijeme spolu 15 rokov a máme 1,5 ročnú dcérku, ktorá otca veľmi ľúbi...
@ertlovik18 tak to normálneho človeka nenapadne...
@laila22 inak to je zaujimave, ze jeho taketo veci zaujimali, vačsinou chlapov nezaujima, čo si ženy hovoria.On musel byt do teba strašne buchnuty..Ja som mala vela kamaratov mužskych, ale oni ma kolkokrat k slovu nepustili a hodiny a hodiny vedia o sebe rozpravať..🤣
@laila22 prave preto som jej odporucala obratit sa na odbornika. Nikto sa tieto veci v skole neucil, tiez viem ze aj ja som spravila presne tu chybu co vela zien ze som si myslela ze to zvladnem aj sama. Ono snaha by mala byt z oboch stran a zacat naraz, sustredit sa na podstatne, a vediet oddelit negativne myslienky (paranoja) od skutocnosti. Je to velmi tazky a dlhy proces. Preto by som to uz ani neskusala sama riesit. A kazdopadne musia chciet obaja.
@number19 ano skusenosti s neverou mam, o prekonani este nemozem hovorit, kedze je to proces co trva mozno aj roky, ale som rada ze som sa nevzdala, a nie je to len pre dobry pocit, ale pre vnutorne rozhodnutie urobit vsetko pre to aby sa to napravilo. Aky bude vysledok neviem. U nas bolo problemov o hodne viac, takze aj to hra istu rolu.
@huxy dakujem citat viem, pisala si ten komentar niekomu inemu tak som ho zrejme prehliadla. Ale pisala si to ze nevera bola posledna kvapka, takze rozvod nebol len kvoli nevere. Aj to je ina situacia. Nikto z nas nepozna situaciu u autorky je myslim si aj zbytocne tu polemizovata preberat jej sukromny zivot, koniec koncov nie je povinna sa tu spovedat a vytahovat kazdu omrvinku. Aj by bolo lepsie keby to nerobila, nech si strazi sukromie. Ako tu uz pisal niekto cim menej ludi o tom vie, tym lepsie. To mozem len potvrdit. Podla indicii z uvodneho textu si kazdy spravil svoj obraz a vyjadril svoj nazor. Ja ho nikomu neberem, bola by som rada keby aj ostatny respektovali iny nazor, skusenosti, pohlad na vec. Pani autorka si sama vyberie podla svojich moznosti, skusenosti, a vnutornych zasad, cim sa bude v buducnosti riadit. Tebe huxy prajem aby si nasla svoj klud a viedla pokojny zivot bez podobnych neprijemnych skusenosti. Tymto asi uzatvaram tuto temu pre mna. 🙂 peace
@mihulam ale ja som nehovorila, ze to ma riesit rozvodom a samozrejme, ze mnohe si myslia, ze to nemusi riesit rozvodom...ja som len chcela poukazat na to, ze nie je bezne sa do takeho stadia vztahu dostat a urcite nie, ked je dieta male...tam je niekde dlhodobejsi problem medzi autorkou a jej manzelom...
Ja som si tym presla presne takto mi uly rok v lete

@karolinakr heh ako tiez tomu neja nechapem ale tak vidis aj k tomu sa niekto vie uchylit