Manžel ma podviedol

4. jún 2022

Ahojte, manžel ma podviedol na všetko som mu prišla a on sa už musel priznať ku všetkému. Viem kto je ta žena a aj ona vie ,že to viem. Na začiatku boli len kamaráti. Upozorňovala som ho , aby s tým skončil, ale on si stále nedal povedať. Teraz sľubuje, že sa zmení, že už bude na prvom mieste rodina. Neverím mu a nedokážem na nič iné myslieť len na to ,že to urobí znovu. Aj keď dotyčnej napísal, že to viem, že je koniec aj tak to bolo po čase znovu. Teraz tvrdí, že je to iné. Ako zabudnúť na to a ísť ďalej. Nepozerat na minulosť. Dokázali ste odpustiť a fungovať ďalej. Koľko vám to trvalo. Urobil to zas?

ckocka
4. jún 2022

Tak buď veríš a dáš šancu, alebo neveríš a ideš inam. Zostávať v manželstve neustále pripravená pátrať po známkach nevery a hlave si prehrávať čo sa stalo a čo sa ešte stať može musí byť ohromná zábava.

spadnutaslivka
4. jún 2022

Nedal si povedať vtedy, pochybujem, že sa zmení teraz. Je na tebe, či s tým budeš vedieť žiť. Sú páry, kde sa nevera prehliada (proste polovička o tom nechce nič vedieť), ale nie každý takto dokáže žiť.

deti95060810
4. jún 2022

s týmto mala problém moja kolegyňa... zobrala manžela na milosť, lebo mu náhle zomrela frajerka s ktorou už býval .... neprestal ju podvádzať nikdy. Vlastne ju podvádzal a ponižoval s každou ktorá sa mihla okolo neho.
Prestalo to až keď zomrel...

petricka22
4. jún 2022

Ako sa hovori, cas lieci vsetky rany. Nevera sa da prezit, odpustit a vratit sa do starych kolaji. Niekomu to dokonca pomoze uvedomit si vela vzajomnych chyb a vztah sa posunie este dalej a utuzi. Ale bohuzial casto sa stava, ze sa to zopakuje. Sama sa musis rozhodnut, ci to stoji este za zachranu.
Ale pokial ta s tou zenou podvadzal znova aj po tom, ako slubil, ze to uz neurobi… je to v mojich ociach dost na povazenie, aj ked som zastancom toho, ze si kazde manzelstvo sancu zasluzi.

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasa1310
4. jún 2022

kde sú city k milenke, už nie je cesty späť. Môže ti nasľubovať hory doly, stále ho to bude ťahať k nej. Tu už nejde o to, či mu budeš dôverovať, ide o to, či mu to budeš tolerovať

zuzka1008
4. jún 2022

Vlastna skusenost.
Bolest je obrovska. Ja som bola na tom tak zle ze som mysela ist na pn. Doma som pozerala do stropu a rozmyslala ako to dam s dvoma detmi pri mojom mizernom plate 🤦
Trvalo mi nenormalne dlho kym som sa s tym zmierila.naucila zit.
Teraz je to cca 5r a zijeme normalne. Zvladli sme to.. Prekonali krizu,neveru uz asi nic horsie prist nemoze. Snad ani nepride
Drzim palce

1lucinka123
4. jún 2022

Nezmení sa. Sama som si tým prešla. Sľuboval, že už sa to nestane a stalo. Prvú neveru som mu odpustila, ale ten vzťah už nebol taký aký má byť. Viac menej som sním ostala len kvôli deťom. Keď to urobil znova pobalila som mu kufor a poslala ho kade ľahšie. A ľutujem, že som to neurobila hneď po prvej nevere.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka1008
4. jún 2022

Inak podla mna kazdy kto radi zbal mu kufre a nech si ide. Nic podobne v zivote nezazil. Aj ja som si myslela tak kym sa to nestalo realne. Potom uz zena ked z nej opadne prvotny sok.sklamanie a hnev zacne rozmyslat racionalne.
Pozri.nieje to koniec sveta. Brali ste sa z lasky predpokladam, skuste ju znovu rozduchat. Viem pri detoch tazsie. mam dve 😀.
Ale ide to. Len si to treba riadne s chladnou hlavou premysliet co chces. 👍

pribinak
4. jún 2022

Na toto nezabudnes nikdy, toto je zrada.

Jedine čo čas vyrieši je to, že sa zmieriš s tým, že tá muž podviedol a miloval inú ženu.

A je tu aj druha možnosť, a to, že ho výklopnej aj s dverami a nech ide do riti.

Kto je tá 2. žena? Bude ju stretávať? Napr v práci? Lebo ak áno, tak jeho rečiam a sľubom by som neverila

Byt na tvojim mieste, začnem odkladať peniaze bokom (aby nevedel)
A dala by som si poradu s právnikom ako si na tom finančne a majetkovo

lenka1993
4. jún 2022

Prežila som. Asi neodpoustila ale prestala riešiť. Všetko sa da. Ale veriť už nebudeš. Či to urobil zas ? Neviem. Prestala som riešiť take veci lebo som ublizovala len sebe. Kľudne napis Ip poviem ti viac.

akinom0077
4. jún 2022

Odpustit sa da, zabudnut nie. Dost zalezi ci to bola jednorazova nevera alebo to tahal dlhsie s tou osobou. V kazdom pripade to velmi narusi vztah aj doveru nech by si bola akokolvek silna. Ak sa rozhodnes ist cestou odpustenia vyzaduje si to silnu osobu velmi silnu a len ty sama vies ci dokazes byt natolko silna kracat touto tazkou cestou

diamond007
4. jún 2022

Nie. Ak si ho upozornila ešte aj predom. Nikdy viac

lienka.7
4. jún 2022

Nakoľko to urobil 2x, odpoved vies asi aj ty sama.

ibrunova
4. jún 2022

Povedala by som to takto. Nie, že to urobí zas, on to asi robí stále a aj robiť bude, len si bude dávať väčší pozor.. Keby to bola nejaká jednorazovka,tak budiž..

martinkatinka
4. jún 2022

Je uplne jedno co by sme robili my. Ty si musis povedat ako to dalej chces.

zuzubb007
4. jún 2022

Ak ma zena v sebe troska hrdost neda druhu sancu, chlap nema co mimo domu pustat vtaka na zabavu, ak to dokaze spravit raz moze ti slubovat co chce. Skoncit to a nestracat drahocenny cas a roky s niekym co nestoji za to.

alexka89
4. jún 2022

@deti95060810 a ona ho z nervov a poníženia nezávislá?či zomrel prirodzene?

mamulik10
4. jún 2022

Dokázala som to, ale ta nedôvera a strach a myšlienky ma ubijali... skončili sme to 🙂 veľa šťastia

deti95060810
4. jún 2022

@alexka89 ako mi povedala upil sa k smrti...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ropucha6
4. jún 2022

Tak dost zalezi, ci by to bola jednorazovka alebo opakovana ci dlhodoba nevera.

alenamihal
5. jún 2022

Ono zalezi aka si osoba a povaha..ja hovorim len za seba - ja neveru neodpustam,stale by som zila v tom,ze to urobil ,tak to urobi aj druhy krat...nebola by som vo svojej kozi,keby ze nie je doma a boh vie kde je a policajta by som nedokazala robit..takze ja by som mu pekne ukazala dvere a papier na rozvod...

katarinka89
5. jún 2022

Neodpustila by som- to by som najskôr musela utrieť stratu pamäti........inak nič. Odpustiť sa Dá ale nezabudneš nikdy a tým pádom ta to bude prenasledovať....

zdenkastanka
5. jún 2022

Neverila by som mu uz... hlodalo by to vo mne a asi by som v takom vztahu zosalela... stale by som si ho s nou predstavovala (navyse ked vies ktora to bola) a bolo by mi na 🤮 drzim palce nech sa spravne rozhodnes.
Teraz si sice sype popolcek na hlavu no ked uvidi ze si vychladla, v klude to urobi znova...

tosomja
5. jún 2022

Tak ja som podviedla a sama som sa priznala a aj vzťah ukončila lebo som mu narovinu povedala, že hoci by sme to skúsili zachrániť...už medzi nami nie je dôvera a ani láska a prišiel by ďalší pokušiteľ.
A z toho čo píšeš, tak on sľubuje, že to už nespraví, pritom dvakrát tá už sklamal. Urobí to znova, lebo vie, že aj tretíkrát odpustiš.