Manžel ma podviedol s mladšou ženou
Ahojte.
Neviem čo mam robiť. Zistila som prave, že ma môj mamžel, s ktorým mám 1 a pol ročneho syna podviedol s mladšou. Stalo sa to viackrat… a on jej opakovane píše že kedy sa možu stretnuť, kedy ma ona čas atď….ona mu už neodpoveda ale on stale na stretnutie s ňou nalieha… pride mi to že to on neberie ako len taky úlet ale akokeby bol do zaľubeny… o to viac ma to bolí.
Asi som sa chcela len s niekym poradiť čo mam ďalej robiť, konfrontovať ho s tym alebo ho rovno opustiť?
Ďakujem za každu radu.
@dalynw “ Uz mas dost velke dieta na to, aby si schudla a dala sa do poriadku. Nasiel si milenku kvoli niecomu, nechcem ho vobec obhajovat, ale keby mal doma sexicu, ktora vyzera dobre, stara sa o seba a venuje sa mu, nema dovod riesit inu zenu.”
Reagovala som na tieto tvoje dobre mienene rady. Ja to vnimam ako obvinovanie prepac tak to vyznieva. A ak autorka nie je v dobrom psychickom stave reci typu keby si sexica nepodvedie ta jej nepomozu. A neboj sa som kludna 🙂
@anonym_0a8d60
Nemusis sa ospravedlnovat, je to fakt ok 🙂 Ja som jej fakt iba radila, nic viac 👍
@anonym_0a8d60
Nemusis sa ospravedlnovat, je to fakt ok 🙂 Ja som jej fakt iba radila, nic viac 👍
@dalyn 😃🤦🏼♀️tak si radila dost uboho.
@dalyn 😃🤦🏼♀️tak si radila dost uboho.
@anonym_0a8d60
Ubohe je to, ze tu riesis to ako som ja zareagovala na vec 🙈🤣 To ze s tym ty nesuhlasis mna vobec nezaujima 🙈🙈 Ale ze vobec. Ty mas svoj nazor ja tiez. Ja tvoj neriesim, nekomentujem ho ani na neho nereagujem tak to urob aj ty a bude to 👍
@anonym_0a8d60
Ubohe je to, ze tu riesis to ako som ja zareagovala na vec 🙈🤣 To ze s tym ty nesuhlasis mna vobec nezaujima 🙈🙈 Ale ze vobec. Ty mas svoj nazor ja tiez. Ja tvoj neriesim, nekomentujem ho ani na neho nereagujem tak to urob aj ty a bude to 👍
@dalyn ked ta to nezaujima tak nereaguj a staraj sa o seba
@dalyn ked ta to nezaujima tak nereaguj a staraj sa o seba
@anonym_0a8d60
Ja som reagovala na to co pisala autorka, ty a tvoje komentare ma vobec nezaujimaju 👍 to ty si mala potrebu sa vyjadrovat ako prva k tomu co som napisala ja 🤣 a stale nechapem preco, tvoj nazor ma naozaj nezaujimal.
@anonym_0a8d60
Ja som reagovala na to co pisala autorka, ty a tvoje komentare ma vobec nezaujimaju 👍 to ty si mala potrebu sa vyjadrovat ako prva k tomu co som napisala ja 🤣 a stale nechapem preco, tvoj nazor ma naozaj nezaujimal.
@dalyn no vidis a stale mas potrebu ma oznacovat 😃 tak chod radsej cvicit nech ta muz nepodvedie a mne daj pokoj
@anonym_0a8d60 ja viem o co ide a reagujem na poznámku o to ze je to manzelkin majetok
@gerrwie_girl je to oboch majetok
tak ale muži tiež priberaju a maju pupky, niektori chodia do posilovne, ale nie je to štandard, že muž ma postavu tip top
niektore fitnessky už po pôrode cvičia, ale tie sa tym živia, tak pochybujem, že bežna žena ma prioritu po pôrode chodiť do posilovne
😵💫 tu sa naozaj riesi ze mu pozrela do telefonu a narusila mu sukromie ? Toto je ten problem ?
Ja teda muzovi do telefonu nelozim, ani on mne ale milion krat sa stane ze ho mame kade tade polozeny vedla seba,nieco nam pipne a clovek sa automaticky len tak mrkne jednym okom ze co sa deje . Pritom si ani neuvedomim ze to je muzov telefon a nie moj. A verim ze keby nemam tolko sebavedomia kolko mam a jemu tam vybehne sprava od mladej cudzej peknej zeny, nedalo by mi a spytala by som sa co je kto je. Verim ze väcsina by spravila to iste, pripadne by sa rovno pozrela ako autorka . A dobre urobila
K tomu ze to je vymyslene ... uz to fakt prehanate, hadam kazda druha tema je podla Vas hned troll 😵💫. To ze Vy nemate podobnu skusenosti, mate iny zivot ci nepouzivate rovnake slova Vam nedava pravo na kazdeho ukazovat prstom ze si vymysla.
Autorka drzim palce. Ak s nim nedaj boh ostanes, aspon si daj antikoncepciu aby si sa k takemu chrunovi nezaviazala dalsim dietatom a fakt by som si dala pozor co sa tyka sex.prenosnych chorob . Verim ze sa rozhodnes spravne
@anonym_autor no s takym blbcom by som uz ani nekomunikovala
Nasla by som si pravnika, spisala ziadost o rozvod, opatrenie ze chces dieta do osobnej starostlivosti, vyzivne na seba a na dieta, ked by som to mala v ruke,zbalila by som mu veci, kufre pred dvere a len mu papiere podala do ruky a na rozlucku ukazala prostrednik a vidime sa na sude
Fuj,, toto je pre mna nepredstavitelne a neakceptujuce a neospravedlnitelne
@anonym_2e1a95 To je katastrofa, ta neznalost zakladov prava. Spolumajitela bytu a stale manzela z bytu nedostanes. Ziadne balenie kufrov. Mnohi este aj po rozvode musia byvat spolu, lebo nedokazu jeden druheho vyplatit alebo si dohodou majetok nejako rozdelit. Na situaciu ma nulovy vplyv to, ci ma 10 mileniek a cele dni pozera zoznamky. Narok na uzivanie bytu v bezpodielovom spoluvlastnictve bude mat az do rozhodnutia sudu o jeho zruseni.
Nejake trieskanie dverami a fackovanie nevernika alebo vyhrazky budu mat opacny efekt, policia taku osobu moze vykazat z bytu, aj ked vacsinou sa toto pouziva na muzov nasilnych ozranov.
@hefo keď sme sa spoznali mala som 22 rokov on 24. Predomnou mal 2 vzťahy, kde mi tvrdil že tie expriatelky boli žistlive, sle neviem o nijakom jeho ulete toto je orvykrat čo viem. Vždy to bol pozorny muž a pred 6 rokmi som si myslela ž viem koho si beriem… a ani od leta nedaval žiadne naznaky…. Všetko bolo stale ako predtym jeho spravanie sa nijako nemenilo…. Včera cinkla sprava na instagrame a kukla som …. Neviem prečo… a tam som videla tie spravy s ňou… myslim že aj ja som na chybe keď prišlo materstvo viac času som venovala malemu ako nam partnerom… a čo sa tyka sexu tak ten čas tam je ale ja nemam chuť a som stale unavena kedže bežny kolotoč je okolo maleho, domacnosti a ked pocitoval nedostatok mal mi to povedať. On nepovedal nič, tvaril sa spokojne… sklamal ma že namiesto komunikacie so mnou čo by sa dalo zmeniť že zanedbavam ten sex s nim si našiel bokovku. O to viac ma to boli že to nie je jednorazove.Nemam ani energiu na toto všetko… riešit byvanie, financie, a to ešte ja sa bojim reakcie našich blizkych znamych… budem sa citit pred nimi ponižene že ma podviedol…
@anonym_autor Ak toto bola jediná jeho nevera, tak je ešte šanca, že sa chytí za hlavu a bude už sekať dobrotu veľa rokov. Ale tá dôvera je už veľmi narušená... každopádne v takýchto prípadoch minimálne môj obľúbený český psychológ odporúča nerobiť nijaké rýchle rozhodnutia, tým sa človek dostane ľahko "z dažďa pod odkvap".
To, že nič nepovedal, tváril sa spokojne, a teraz to zhadzuje na teba, to od neho nie je vôbec pekné. Minimálne mal svoju nespokojnosť (ak je teda to jeho zdôvodnenie pravdivé, a nie prvé, čo ho napadlo - dlhodobá dusená nespokojnosť je skôr typická u žien) ventilovať jasne a zreteľne (ja na frekvenciu sexu žene frfľem pravidelne, ale neveru neplánujem). V iných veciach sa vie ozvať, či je taký nekomunikatívny bežne?
Každopádne držím palce, je to ťažká a nepríjemná situácia...
😵💫 tu sa naozaj riesi ze mu pozrela do telefonu a narusila mu sukromie ? Toto je ten problem ?
Ja teda muzovi do telefonu nelozim, ani on mne ale milion krat sa stane ze ho mame kade tade polozeny vedla seba,nieco nam pipne a clovek sa automaticky len tak mrkne jednym okom ze co sa deje . Pritom si ani neuvedomim ze to je muzov telefon a nie moj. A verim ze keby nemam tolko sebavedomia kolko mam a jemu tam vybehne sprava od mladej cudzej peknej zeny, nedalo by mi a spytala by som sa co je kto je. Verim ze väcsina by spravila to iste, pripadne by sa rovno pozrela ako autorka . A dobre urobila
K tomu ze to je vymyslene ... uz to fakt prehanate, hadam kazda druha tema je podla Vas hned troll 😵💫. To ze Vy nemate podobnu skusenosti, mate iny zivot ci nepouzivate rovnake slova Vam nedava pravo na kazdeho ukazovat prstom ze si vymysla.
Autorka drzim palce. Ak s nim nedaj boh ostanes, aspon si daj antikoncepciu aby si sa k takemu chrunovi nezaviazala dalsim dietatom a fakt by som si dala pozor co sa tyka sex.prenosnych chorob . Verim ze sa rozhodnes spravne
@ivik4 Pri mne by sa nejaka ziarliva zblaznila. Socialne siete nepouzivam, ale kvoli praci mi pisu a stretavam sa s mnozstom ludi, od starych chrenov a fico babiek az po studentky, mlade mamicky, vydate fesandy, dlhodobo osamele zeny stredneho veku ... Notifikacie mam nastavene tak, ze obsah nevidno, len upozornenie, ale partnerka vie odomknut telefon, urobi to len ak ju vyzvem, napriklad ked soferujem. Mna jej telefon nezaujima.
Chlapa zamestnat aby nepodvadzal ??? Vy ste ake mimo😂
@anonym_0a8d60
Ty trubka ty si ako PRVA oznacila mna tak teraz uboho neprovokuj a netrep hovadiny 🤣
@dalyn obvinujes podvedenu zenu, ze je to jej vina a navyse nadavas do trubiek niekomu, kto sa jej zastane. Gratulujem, mozes byt na seba hrda 👏🏻
Ako povedala tušim @enmery rušim tuto diskusiu… vela z vas mi tu dalo podporu a rady čo a ako ďalej, zato vám ďakujem. Ale nakoniec sa to tu zvrhava a už tu niektorí nepišu vobec k veci ale riešia tu nejake blbé zakony ohladom vlastnictva… to som akože vobec nepobrala🫣prepačte…..
Kedže ta dovera je total narušena chcem rozvod a ostatok čo sa tyka financii byvania atd atd si poriešim … sem už ohladom toho ani nejdem pisat… pretože bud budem vymyslena, žiarliva alebo zanedbana zena ( čo si o sebe teda vobec nemyslim).
Tak sa majte krasne a vám, ktorí ste ma podržali skrz pismenka ešte raz ďakujem a prajem vam krasny život. Hlavne nech vas to smutne čo sa stalo mne obchadza❤️
Ostatní sa hadajte v inej diskusii.
@dalyn obvinujes podvedenu zenu, ze je to jej vina a navyse nadavas do trubiek niekomu, kto sa jej zastane. Gratulujem, mozes byt na seba hrda 👏🏻
@anonym_0a8d60
Som, lebo podla mna si a riadna 🤛
A nebudem sa opakovat, ze som nikoho neobvinovala, ty nevies ani citat s porozumenim co sa vyucuje uz na ZS tak je zbytocne ti to tu vysvetlovat 🙈
Akurat citam zvysne komenty
Ak by mal doma sexicu neriesil by cudzie zeny ? 😃 No vidim ze niektore si ziju na ruzovom prdkajucom oblaciku. Mohla by som to napisat kludne aj ja, lebo tiez sa o seba staram ( verim ze mnohe z ostatnych tu tiez), ale halllooo zijeme v realite na zemi. Ked je niekto chrapun, moze mat doma aj bohynu . Alebo druha moznost, s manzelkou si nemusi rozumiet a hlada ,,lasku" inde . Miesto toho aby sa so zenou porozpraval a vyriesili spolu problemy.
@anonym_2e1a95 To je katastrofa, ta neznalost zakladov prava. Spolumajitela bytu a stale manzela z bytu nedostanes. Ziadne balenie kufrov. Mnohi este aj po rozvode musia byvat spolu, lebo nedokazu jeden druheho vyplatit alebo si dohodou majetok nejako rozdelit. Na situaciu ma nulovy vplyv to, ci ma 10 mileniek a cele dni pozera zoznamky. Narok na uzivanie bytu v bezpodielovom spoluvlastnictve bude mat az do rozhodnutia sudu o jeho zruseni.
Nejake trieskanie dverami a fackovanie nevernika alebo vyhrazky budu mat opacny efekt, policia taku osobu moze vykazat z bytu, aj ked vacsinou sa toto pouziva na muzov nasilnych ozranov.
@patrike kde pise koho je byt?
@anonym_92b2e2 telefón. Nie jeho obsah ;)
@gerrwie_girl tajnosti vo vzťahu nikdy dobre nerobili. Ty máš niečo v mobile, čo sa tvoj partner nesmie dozvedieť, keď ťa to tak zavzdušňuje?
@gerrwie_girl tajnosti vo vzťahu nikdy dobre nerobili. Ty máš niečo v mobile, čo sa tvoj partner nesmie dozvedieť, keď ťa to tak zavzdušňuje?
@anonym_92b2e2 ty mas pocit, ze chcieť súkromie znamená mať tajnosti? Zvláštne 🙂.
@oblecenie99
Predstav si, ze sa da starat aj o dieta a aj o seba. Vies z akeho dovodu zena sedi doma s dietatom a muz je ten co ma cas byt mimo domu? Lebo si to tak zena “zariadi”. Preco by nam mali muzi umoznovat, alebo navrhovat, aby sme si isli zacvicit a vyvetrat hlavu? Zenam snad nenarastli usta? Snad je kazda zena natolko schopna, ze ich vie otvorit a nie ziadat/ prosit muza, aby postrazil dieta, ale dohodnut sa s nim kedy ma on cas/ kedy ona sklbit to a hotovo. To mi chces snad tvrdit, ze ked je zena na materskej tak pre nu skoncil zivot? Ja som mala 2 materske a nasla som si cas na fitko/ plavaren, kino, kavu, nakupy, kamosky … lebo som iba otvorila usta a normalne sa dohodla s muzom ved je rovnako rodic ako ja 🙂 Takze ano poviem ti tajomstvo je to velmi easy 🙂
@dalyn Mne nemusíš prezrádzať tajomstvo, stačí ak napíšeš, prečo si myslíš, že autorka mu nehovorila, nech sa postará o dieťa... Vieš, sú chlapi, ktorým to môžeš hovoriť pekne, aj škaredo, aj prikázať, aj len odísť, a budú ťa mať v p. Prečo si myslíš, že autorka vyzerá tak zle, že si zaslúžila to, čo sa jej stalo? Alebo že sa starala len o dieťa a nič iné? Možno má menej kíl a vyzerá lepšie ako ty.
@anonym_autor ako bývala milenka zadaneho muža ti vravim nerob to. Vysmeje ťa, bude si s teba s kamoškami robiť srandu a aj ťa poohovara aká si trápna. Mal doma 2 deti a tretie na ceste. O tom že je tehotná jeho priateľka som nevedela. Ale ak keby tak by mi to bolo jedno. Bola som mlada a jedine o čo mi išlo bol sex. Bolo mi jedno či mu rozbijem rodinu.
@anonym_51951e to neznamená že tonemá robiť to že ste sa smiali a bolo Ti to jedno svedčí o tvojom charaktere a charaktere tvojich kamošiek nie o nej..a nebolo to preto že si bola mladá, ale preto že si bola …domysli si, keď užˇ mala si si hľadieť slobodných..dúfam že ťa život prefacká hlavne by si si zaslúžila zažiť to isté..
@anonym_2e1a95 Písala to viackrát, sú spolumajtelia bytu, na ktorý majú spolu hypo. Stačí čítať aspoň autorove odpovede, nie je ich veľa.
@enmery ja necitam komentare

@anonym_0a8d60
Jeejda ja nikoho neobvinujem 🙈 Ja som napisala, ze:
A ak by sa mi to aj stalo tak ano urcite by som sa zamyslela aj nad sebou ci som aj ja niekde nemohla urobit chybu, ze moj manzel utiekol k inej 😣 Pisala som o sebe, ze keby sa to stalo MNE tak by som sa JA nad tym zamyslela ci som JA niekde nemohla urobit chybu- citanie s porozumenim. Ja autorke drzim palce a neprajem jej nic zle, nikde som neuviedla, ze je to jej chyba a ani som ju neobvinovala 🙈 Tak sa ukludni, ok 🙂
@dalynw “ Uz mas dost velke dieta na to, aby si schudla a dala sa do poriadku. Nasiel si milenku kvoli niecomu, nechcem ho vobec obhajovat, ale keby mal doma sexicu, ktora vyzera dobre, stara sa o seba a venuje sa mu, nema dovod riesit inu zenu.”
Reagovala som na tieto tvoje dobre mienene rady. Ja to vnimam ako obvinovanie prepac tak to vyznieva. A ak autorka nie je v dobrom psychickom stave reci typu keby si sexica nepodvedie ta jej nepomozu. A neboj sa som kludna 🙂