Manžel ma podviedol s mladšou ženou
Ahojte.
Neviem čo mam robiť. Zistila som prave, že ma môj mamžel, s ktorým mám 1 a pol ročneho syna podviedol s mladšou. Stalo sa to viackrat… a on jej opakovane píše že kedy sa možu stretnuť, kedy ma ona čas atď….ona mu už neodpoveda ale on stale na stretnutie s ňou nalieha… pride mi to že to on neberie ako len taky úlet ale akokeby bol do zaľubeny… o to viac ma to bolí.
Asi som sa chcela len s niekym poradiť čo mam ďalej robiť, konfrontovať ho s tym alebo ho rovno opustiť?
Ďakujem za každu radu.
@anonym_autor ako bývala milenka zadaneho muža ti vravim nerob to. Vysmeje ťa, bude si s teba s kamoškami robiť srandu a aj ťa poohovara aká si trápna. Mal doma 2 deti a tretie na ceste. O tom že je tehotná jeho priateľka som nevedela. Ale ak keby tak by mi to bolo jedno. Bola som mlada a jedine o čo mi išlo bol sex. Bolo mi jedno či mu rozbijem rodinu.
@anonym_51951e prosim ta,toto je tak akorat tvoja skusenost.Vysmiat mozes toho,kto sa vysmiat da.Par rokov dozadu,kamoska,respektove spolocna znama,co chodila s nami do partie,zistila,ze partner sa nehal obrabat jednov podobnov tebe.Prisla za nou,zazvonila jej pod branov,vylakala ju von,pod nejakov zamienkov.Vonku ju dobila jak hada.Roztrhala na nej tricko,podprsenku,vytrhla pramen vlasov a este taku polonahu ju vyvalala v snehu.Tej veru nebolo do smiechu a teda ani kamoskam sa nepochvalila 😉.Bud rada,ze si rada
Ako povedala tušim @enmery rušim tuto diskusiu… vela z vas mi tu dalo podporu a rady čo a ako ďalej, zato vám ďakujem. Ale nakoniec sa to tu zvrhava a už tu niektorí nepišu vobec k veci ale riešia tu nejake blbé zakony ohladom vlastnictva… to som akože vobec nepobrala🫣prepačte…..
Kedže ta dovera je total narušena chcem rozvod a ostatok čo sa tyka financii byvania atd atd si poriešim … sem už ohladom toho ani nejdem pisat… pretože bud budem vymyslena, žiarliva alebo zanedbana zena ( čo si o sebe teda vobec nemyslim).
Tak sa majte krasne a vám, ktorí ste ma podržali skrz pismenka ešte raz ďakujem a prajem vam krasny život. Hlavne nech vas to smutne čo sa stalo mne obchadza❤️
Ostatní sa hadajte v inej diskusii.
@anonym_autor si mudra zena, ulezala si si to v hlave, prajem ti vsetko dobre
Autorka, je mi to ľúto.
A dámy! Ano toto je presne to! Pre naivné ženy, ktoré majú "harmonické krásne manželstvo" ale pán manžel si to úplne nemyslí a prasi všetko čo ide okolo.
Ale samozrejme manželka žije v ružovom sne s názvom TEN MOJ BY MA NIKDY NEPODVIEDOL. NEDOKAZAL BY TO. ON NIEJE TEN TYP. Až kým mu telefón nepozrie.
A takýto je život a takto fungujú VSETCI chlapi. Ano všetci.
@patrike možno tym myslel novy život bez nevernika na krku… ale sama s malym dieťaťom to ani neutiahnem… aj keď mam rodinu ktora by mi bola určite oporou… a dalsia vec je tá, že moji rodičia od prvej chvilu ho maju velmi radi a tiež budu sklamaní
@anonym_autor tiež som odišla od muža s 2 malými deťmi, počas RD. Dala som to s 2 deťmi. Ty to dáš s jedným tiež....
Autorka, je mi to ľúto.
A dámy! Ano toto je presne to! Pre naivné ženy, ktoré majú "harmonické krásne manželstvo" ale pán manžel si to úplne nemyslí a prasi všetko čo ide okolo.
Ale samozrejme manželka žije v ružovom sne s názvom TEN MOJ BY MA NIKDY NEPODVIEDOL. NEDOKAZAL BY TO. ON NIEJE TEN TYP. Až kým mu telefón nepozrie.
@anonym_0d563f to je trocha odvážne tvrdenie a dosť nemúdre….nie nefungujú tak všetci chlapi, ako aj nepodvádzajú všetky ženy tak ani všetci muži nie..
@anonym_51951e prosim ta,toto je tak akorat tvoja skusenost.Vysmiat mozes toho,kto sa vysmiat da.Par rokov dozadu,kamoska,respektove spolocna znama,co chodila s nami do partie,zistila,ze partner sa nehal obrabat jednov podobnov tebe.Prisla za nou,zazvonila jej pod branov,vylakala ju von,pod nejakov zamienkov.Vonku ju dobila jak hada.Roztrhala na nej tricko,podprsenku,vytrhla pramen vlasov a este taku polonahu ju vyvalala v snehu.Tej veru nebolo do smiechu a teda ani kamoskam sa nepochvalila 😉.Bud rada,ze si rada
@anonym_685777 tá dotyčná je odomna staršia asi o 5 rokov a stala mi pri bloku zo sekerov v ruke a vrieskala ako nenormalna. Ako to skončilo ? Vysmialo ju celé sídlisko a vzala polícia. Ale nieje to otom. Je to už viac ako 10 rokov do zadu a viem že aj dnes keby mu zavolám tak ho mám. Ja som sa tiez rozviedla lebo muž mal jednu milenku za druhov. Karma ? Možno. Ľutujem ? Nie. Kto raz podviedol a priepieklo sa mu to, bude podvádzať stále.
@anonym_51951e to neznamená že tonemá robiť to že ste sa smiali a bolo Ti to jedno svedčí o tvojom charaktere a charaktere tvojich kamošiek nie o nej..a nebolo to preto že si bola mladá, ale preto že si bola …domysli si, keď užˇ mala si si hľadieť slobodných..dúfam že ťa život prefacká hlavne by si si zaslúžila zažiť to isté..
@anonym_f61859 zažila som. Chvála bohu. Som šťastne rozvedená slobodná mama a mám sa veľmi dobre 🙂. Čo sa o exovi povedať nedá.
Autorka, je mi to ľúto.
Lenže ako sa dá na toto prísť ?
Keď sú aj chlapi,ktorí majú extrémny poriadok v telefóne tak proste niekedy to nie je možné odhaliť …. Vieš ono je to vždy o tom ktorý podvádza …myslím to tak ,že nie my sme “pripecene”že sme to nezbadali a že sme si to an nepomysleli … to je úplne normálne že chlapovi , s ktorým máš rodinu máš dôverovať …to že je on hovado nevypovedá nič o manželke …preto on sa rozhodol tk konať .
@anonym_0d563f
@anonym_685777 tá dotyčná je odomna staršia asi o 5 rokov a stala mi pri bloku zo sekerov v ruke a vrieskala ako nenormalna. Ako to skončilo ? Vysmialo ju celé sídlisko a vzala polícia. Ale nieje to otom. Je to už viac ako 10 rokov do zadu a viem že aj dnes keby mu zavolám tak ho mám. Ja som sa tiez rozviedla lebo muž mal jednu milenku za druhov. Karma ? Možno. Ľutujem ? Nie. Kto raz podviedol a priepieklo sa mu to, bude podvádzať stále.
@anonym_51951e ja len taka otazka, ci tebe teda to cele sidlisko tlieskalo? Alebo ta potom mali susedia za ku.vu bez chrbtovej kosti? 🤔 A nie, nezastavam nazor, ze za to moze milenka, ale mam pochopenie pre to, ak manzelka v tej vyhrotenej situacii urobi aj takuto hlupost. A to som to ani na vlastnej kozi nezazila...
@anonym_51951e ja len taka otazka, ci tebe teda to cele sidlisko tlieskalo? Alebo ta potom mali susedia za ku.vu bez chrbtovej kosti? 🤔 A nie, nezastavam nazor, ze za to moze milenka, ale mam pochopenie pre to, ak manzelka v tej vyhrotenej situacii urobi aj takuto hlupost. A to som to ani na vlastnej kozi nezazila...
@lindusss2016 za čo má majú alebo mali susedia má naozaj nikdy nezaujímalo. A nevravim že ju nechápem veď samozrejme dozvedela sa to, bola pred pôrodom, skratovému konanie. Každý je nejaký. Ja osobne keď som exovi prišla na prvú milenku tak dostal on. Tiež to bola mlada baba po strednej škole ktorá mu naletela na medové reči. Dokonca sme potom spolu boli aj na kávu a je to celkom fajn slečna.
@lindusss2016 za čo má majú alebo mali susedia má naozaj nikdy nezaujímalo. A nevravim že ju nechápem veď samozrejme dozvedela sa to, bola pred pôrodom, skratovému konanie. Každý je nejaký. Ja osobne keď som exovi prišla na prvú milenku tak dostal on. Tiež to bola mlada baba po strednej škole ktorá mu naletela na medové reči. Dokonca sme potom spolu boli aj na kávu a je to celkom fajn slečna.
@anonym_51951e no nehovor mi, ze ti bolo prijemne, ked ti tehotna zena pod okna prisla vykrikovat. A ak si sa este aj na tom smiala, tak prepac, ale normalna nie si. A ze zena pred porodom musela celit takejto vypatej situacii 😔 to je naozaj strasne a ja by som sa asi sama zo seba dogrcala. Ale kazdy mame moralne hranice nastavene inak, niektorym ludom zjavne nevadi inym ublizovat.
A skus este viac samu seba presvedcit, ako su hystericke manzelky smiesne a ty uplne nad vecou este pozyvas milenku na kavu 🙈 nehnevaj sa na mna, ale z tohto srsi neskutocne zufalstvo, ktore sa snazis zakryvat sebaklamom, len skoda, ze odzubes maximalne seba, na toto ti clovek, ktory to ma v hlave upratane, nikdy neskoci
@anonym_51951e no nehovor mi, ze ti bolo prijemne, ked ti tehotna zena pod okna prisla vykrikovat. A ak si sa este aj na tom smiala, tak prepac, ale normalna nie si. A ze zena pred porodom musela celit takejto vypatej situacii 😔 to je naozaj strasne a ja by som sa asi sama zo seba dogrcala. Ale kazdy mame moralne hranice nastavene inak, niektorym ludom zjavne nevadi inym ublizovat.
A skus este viac samu seba presvedcit, ako su hystericke manzelky smiesne a ty uplne nad vecou este pozyvas milenku na kavu 🙈 nehnevaj sa na mna, ale z tohto srsi neskutocne zufalstvo, ktore sa snazis zakryvat sebaklamom, len skoda, ze odzubes maximalne seba, na toto ti clovek, ktory to ma v hlave upratane, nikdy neskoci
@lindusss2016 tak vieš niektorým ženám stačí byt ta chudera čo sa chlapom podklada a ešte si myslia že sú víťazky …🤦🏼♀️ale to je v ich hlave bohužiaľ také IQ že oni tomuto nepochopia
@lindusss2016 preco myslis, ze nejaky lacny matrac do ktoreho si muz iba utrie penis ma kusok sebareflexie? Ona je nad vecou a nic nelutuje. Boze chudera ta tehotna zena je mi luto akej sutuacii musela celit
Pane boze toto je strasny humus . Uz aj keby som bola milenka bezchrbtacka a bola mi ukradnuta manzelka mojho milenca, tak uz len skrz seba by ma nadrapovalo pri predstave ze doma ma sex s nou a potom si ho pekne vyvetra este aj v tej mojej 🤮. Fuj ty kks
@lindusss2016 ja som ju na 8 poschodie nepočula. Susedia zavolali políciu. Ja som to vôbec neriešila. Niekedy si treba poriadok urobiť aj s chlapom čo je doma nie len s milenkou. A teda čo sa týka tej “našej” milenky tak nie, na kávu som ju nepozvala. Po rozvode som od exa niečo potrebovala a je to jeho kolegina tak sme sa stretli. Samozrejme som ju spoznala tak som ju oslovila že teda mala pravdu, vypili sme za 5 minút kávu pri automate a odišla som. Ale ako píšem toto všetko bolo veeeeeelmi dávno takze áno, som už dosť nad vecou. Ako píšem hore niesom na to hrdá. Ale stalo sa, je to moja minulost a aj to mi niečo dalo. Aj z mojej skúsenosti ako milenky, aj podvedenej viem že nie stále je najhoršia tá milenka.
Ako dlho sa dá utajiť milenecký vzťah? Ja to s milencom tahám už vyše roka, čakám kedy dostanem facku od jeho ženy
Ako dlho sa dá utajiť milenecký vzťah? Ja to s milencom tahám už vyše roka, čakám kedy dostanem facku od jeho ženy
@anonym_8edf1d 😂 co facku aj rakovinu mozes dostat. Hpv je svina tej facky sa ani dozit nemusis. Ale pevne verim, ze ta dobije a ostanes bez zubov.
@anonym_8edf1d inak vy milenky sa fakt nebojite ze si vas niekto pocka cestou domov? Ak ta manzelka niekomu zaplati, aby si s tebou uzil tak ako ty s jej muzom tak sa ti to asi nebude pacit ci?
@anonym_685777 Trestny cin vytrznictva v jednocinnom subehu s trestnym cinom ublizenia na zdravi. Ozaj dobry napad. Ak jej predtym este aj vypisovala cez internet, tak aj nebezpecne prenasledovanie.
@anonym_8edf1d inak vy milenky sa fakt nebojite ze si vas niekto pocka cestou domov? Ak ta manzelka niekomu zaplati, aby si s tebou uzil tak ako ty s jej muzom tak sa ti to asi nebude pacit ci?
@anonym_0a8d60 to by urobila iba chudera manželka 🙂. Toto by mi v živote nenapadlo ako manželke urobiť. Však ked ma podvedie, nech si ju uz rovno nechá. Co tym preboha vyrieši takto? 🙂
Autorka, je mi to ľúto.
@anonym_0d563f Nemas pravdu, ja takto nefungujem. Tie rozne "vsetky su stetky a na fesakov s peniazmi" alebo "vsetci su prasata a chcu len sex", to poukzauje akurat na nespracovanu traumu toho, kto to pise. Vyrovnany clovek sa takto neprejavuje.
@anonym_0a8d60 to by urobila iba chudera manželka 🙂. Toto by mi v živote nenapadlo ako manželke urobiť. Však ked ma podvedie, nech si ju uz rovno nechá. Co tym preboha vyrieši takto? 🙂
@gerrwie_girl podvedena zena nereaguje racionalne. Ja na mieste milenky by som pokojne nespavala, ludia su vselijaki a v dnesnej dobe si zistis o hocikom aj zubne zaznamy 😂 tak mi to napadlo ako sa chvalila zena vyssie ze to uz tahaju s milencom rok a je zvedava kedy dostane facku
Pane boze toto je strasny humus . Uz aj keby som bola milenka bezchrbtacka a bola mi ukradnuta manzelka mojho milenca, tak uz len skrz seba by ma nadrapovalo pri predstave ze doma ma sex s nou a potom si ho pekne vyvetra este aj v tej mojej 🤮. Fuj ty kks
@ivik4 Z nejakeho dovodu milenky akceptuju od muza vyjadrenie : s manzelkou len byvame spolu, ale nespime spolu. Potom este isty cas zeru aj kaleraby ako : nemozem sa rozviest kvoli detom alebo nejake ine casovo blizsie neurcene vyhovorky o prekazkach rozvodu.
@anonym_0a8d60 počkaj, mne nikto nič neplatí. Ani za sex ani za nič, proste čisto len na uspokojenie potrieb človeka. A nebojím sa, som na všetko pripravená, veď nie som nejaká mladá hlupaňa, že neviem, čo robím. Pritom dohoda s milencom je, že ak to praskne, tak nebudeme popierať nič.
@anonym_8edf1d 😂 co facku aj rakovinu mozes dostat. Hpv je svina tej facky sa ani dozit nemusis. Ale pevne verim, ze ta dobije a ostanes bez zubov.
@anonym_0a8d60 A čo ak tá milenka má HPV a nakazí muž manželku? 🤮
@anonym_0a8d60 Rozmyslaj logicky : ak je muz prenasac HPV, tak preco by rakovinu mala dostat len milenka a manzelka nie ? Kazda neockovana partnerka takeho muza je ohrozena. Nepredstavuj si tu rakovinu ako nieco na 100%.
@anonym_0a8d60 A čo ak tá milenka má HPV a nakazí muž manželku? 🤮
@anonym_8edf1d Vyborna uvaha, z cvicenia z logiky mas jednotku.
Ako sa hovori, ak mate nechraneny sex, spite nepriamo so vsetkymi predoslymi partnermi / partnerkami danej osoby, kde bol tiez nechraneny sex. Tu funguje naozaj len to bigotne katolicke mat sex az po svadbe a s jedinym partnerom za zivot.

@enmery ja necitam komentare
@anonym_2e1a95 Prečo komentuješ?Veď komentáre autora sú označené a tie minimálne si priemerne inteligetný človek zvládne prečítať. Už sa jej to tu pýtali a autorka odpovedala.🤷♀️