Manžel ma podviedol s mladšou ženou
Ahojte.
Neviem čo mam robiť. Zistila som prave, že ma môj mamžel, s ktorým mám 1 a pol ročneho syna podviedol s mladšou. Stalo sa to viackrat… a on jej opakovane píše že kedy sa možu stretnuť, kedy ma ona čas atď….ona mu už neodpoveda ale on stale na stretnutie s ňou nalieha… pride mi to že to on neberie ako len taky úlet ale akokeby bol do zaľubeny… o to viac ma to bolí.
Asi som sa chcela len s niekym poradiť čo mam ďalej robiť, konfrontovať ho s tym alebo ho rovno opustiť?
Ďakujem za každu radu.
ma privela volneho casu...viac ho zamestnaj doma a ty chod von...hoci sa len prejst...bez neho...
@nyusika maš pravdu…. Asi som ho malo zamestnavala. Snažila som sa byť tip top manželka, vacsinu prac som nechala na seba any on chudak z roboty unaveny nemusel nič. Ako sa hovori za dobrotu na žobrotu
@anonym_autor nelutuj sa...teraz je to uz zbytocne.
to, ze sa zena sama stara o domacnost a dieta z nej nerobi dobru manzelku, prave naopak.
dobra zena je taka, ktora mudro prenecha cast povinnosti na manzela, aby mala cas aj na seba a bola spokojna a nie strhana
dieta je vase spolocne, domacnost tiez
@anonym_autor chyba v tebe nie je. Ak nie je spokojný s intímnym životom, tak to má riešiť. Ak mu ako žena nevyhovuješ, tak sa má rozviesť. Podvádzanie je vždy len zbabelá cesta aby mal oboje lebo nemá gule jednu vec ukončiť a druhú začať. A kedy ťa podvádzal? Kedy má ma toto chlap čas, že ide sám bez teba do mesta? Píšeš, že máte toho dosť, tak ako to, že má toľko času aby si ani nevedela, kedy ťa podvádza.
@anonym_686f19 tak popri robote rekreačne hra futbal s kamaratmi čo su partia od puberty. Sem tam idu na akciu ako napriklad do mesta si sadnuť, ku kamaratovi na navštevu atď. Nehovorim že doma nič nerobi, ale jasne ze toho času ma asi viac ako ja na materskej… neviem ako to stihal… ale parkrat prišiel z prace neskor ako v obvyklom čase a povedal že boli zapchy atd… takže vtedy musel isť za ňou… aj to tak časovo sedi… bolo to v lete august/september… odvtedy si pisali a hlavne on jej
@anonym_autor takže takto. Prišiel z obchodu, vyložil nakup. Videl, že sa so mnou niečo deje a sa opytal že čo je? Čo sa stalo? Tak som mu ukazala na jeho mobil že nech mi on vysvetli čo sa stalo??
Vedel kolka bije…. A začal… ako ho to mrzi blablabla že to bol len ulet ale že spolu nespali… popritom zo sprav je očividne že spolu mali sex … zapiera a zapiera a ja mu neverim… ospravedlnil sa že jej pisal a že už nenude. Ale ta dovera logicky tam nie je a myslim že si da lepši pozor na to aby som nenašla spravy. Že ich začne vymazavať. A este mi povedal, že ked sa vtedy random stretli a pozna sa s jej sestrou a ze s jej švagrom je dobry kamarat tak mu neprišlo divne jej napisat že ako sa ma atd.
@anonym_autor klamar bezcharakterny, mala si mu povedatz ze vies, ze spolu spali, ze si ju kontaktovala (aj ked nie) hned by vsetko vysipal na klamarov musis tak
@anonym_autor klamar bezcharakterny, mala si mu povedatz ze vies, ze spolu spali, ze si ju kontaktovala (aj ked nie) hned by vsetko vysipal na klamarov musis tak
@anonym_bc4abe a na co by to bolo dobre ?
on jklame...ona by klamala tiez
nemusíš sa obviňovať, býva to aj v opačnom garde, muž sa stará o domácnosť a jeho manželka sa stretáva s lepšie vyzerajúcim milencom
@anonym_bc4abe a na co by to bolo dobre ?
on jklame...ona by klamala tiez
@nyusika len kvoli pravde, aby sa priznal
@anonym_686f19 tak popri robote rekreačne hra futbal s kamaratmi čo su partia od puberty. Sem tam idu na akciu ako napriklad do mesta si sadnuť, ku kamaratovi na navštevu atď. Nehovorim že doma nič nerobi, ale jasne ze toho času ma asi viac ako ja na materskej… neviem ako to stihal… ale parkrat prišiel z prace neskor ako v obvyklom čase a povedal že boli zapchy atd… takže vtedy musel isť za ňou… aj to tak časovo sedi… bolo to v lete august/september… odvtedy si pisali a hlavne on jej
@anonym_autor a ty ako často ideš s kamoškami na akciu? Si vyčerpaná a preto nemáte styk. Ja ťa úplne chápem, vtedy tiež na to nemám chuť. Ale nemám za muža blbca, takže vie, že ak tie intímnosti chce mať tak zoberie dieťa na prechádzku, spraví mi relaxačnú vaňu a uprace dom. Nie je toto tvoja vina. Kto chce podviesť tak podvedie aj keď má doma parádny pravidelný sex. Je to len čisté hovädo bez úcty ku vlastnej žene. A žiadne že mu je to ľúto, nie je. Keby je to jednorazová vec ktorú naozaj ľutuje a plánuje sa zmeniť tak ti to sám povie, keby to nezistíš, tak jej vypisuje ďalej.
@anonym_autor toto nie je chlap !! Nemá gule priznať dokázanú neveru, už by som mu nikdy neverila. Dala by som šancu, keby sa priznal a oľutoval svoj prešľap, ale takto nie. Je mi to ľúto.
@nyusika len kvoli pravde, aby sa priznal
@anonym_bc4abe tu pravdu viem podla sprav, a kedže vie že som tie spravy videla tak aj jemu musí dojsť že mi to doplo z tych sprav že iba pri kave to neostalo. Ale vedel to hrat percektne este raz jeden deň zobral maleho že ide kočikovať a to bol den ked jej napisal že či nezbehne na zmrzlinu že je s malym von (ano ona vie že je ženaty) a asi aj boli spolu na kus von aj s malym… o to je to horšie že aj s našim synom sa s ňoum išiel prejst a o to viac ma to boli… keby to on bral ako len ulet že si ide zasexovať tak tiezbje to hnus ale ok, lenze on s nou isiel aj s nasim synom na zmrzlinu… asi to on neberie ako len ulet … ja nechapem
@anonym_fce86b mamžel čo ma dost dobreho kamarata tak ten kamarat ma mamželku a henta čo ma s nou podviedol je tej mamželky sestra…. Takže nie cez zoznamku ale podla sprav sa stretli random v meste a odvtedy si pisali a tak to pokračovalo až do osobneho stretnutia…. Pisal jej že nevie prečo ale strašne ho ona priťahuje, pači sa mu atď…
Čo sa tyka našho intimneho života, spavame spolu raz za 2 tyždne…. Je to malo nakolko sme v podstate ešte mladí ľudia ale popri malom, domacnosti ozaj nemam chuť a energiu … takze chyba je asi aj vo mne… ony mladšia, vždy upravena, bezdetna… tak jasne že sa do nej zakukal…. Som nahnevana aj namho aj naňu ale aj sklamana
@anonym_autor no, hlavne si nic nevyčítaj. Sú také páry, ktoré nemôžu sexovať celé tehotenstvo a chlap ženu nepovedie. Nevera je vždy rozhodnutie. Ona mohla akákoľvek chciet, rozhodnutie podviesť urobil tvoj muz, ktorý mal záväzky. Ona ich nemala. Takže, kľudne. Upokoj sa a konfrontuj to. Tvrdo.
@anonym_autor a ty ako často ideš s kamoškami na akciu? Si vyčerpaná a preto nemáte styk. Ja ťa úplne chápem, vtedy tiež na to nemám chuť. Ale nemám za muža blbca, takže vie, že ak tie intímnosti chce mať tak zoberie dieťa na prechádzku, spraví mi relaxačnú vaňu a uprace dom. Nie je toto tvoja vina. Kto chce podviesť tak podvedie aj keď má doma parádny pravidelný sex. Je to len čisté hovädo bez úcty ku vlastnej žene. A žiadne že mu je to ľúto, nie je. Keby je to jednorazová vec ktorú naozaj ľutuje a plánuje sa zmeniť tak ti to sám povie, keby to nezistíš, tak jej vypisuje ďalej.
@anonym_686f19 chodim lwn občas, raz za dva mesiace von sadnut s kamoškami, a tak…. Ved toto že to nebolo len jednorazove. Zo sprav bolo očividne že on s tym chce pokračovať… neskutočne toto. A doma ani naznak že by bol neverny.
A aka bola teda reakcia, ked si ho s tym konfrontovala?
Ja by som mu už neverila. Hneď by bol rozvod. Pretože nevera sa nedá zabudnúť. Nedá sa takto žiť. Zrejme je to ty chlapa ,ktorý bude stále vyhľadávať milenky. Je mi ľúto.
A aka bola teda reakcia, ked si ho s tym konfrontovala?
@crazy_cat_lady vyššie som napisala… zapiera a zapiera a že s ňou nemal sex len sa stretli a že ho to mrzi, už jej pisat nebude vraj. Vraj
@crazy_cat_lady vyššie som napisala… zapiera a zapiera a že s ňou nemal sex len sa stretli a že ho to mrzi, už jej pisat nebude vraj. Vraj
@anonym_autor samozrejme, ze zapiera. Nenechaj sa opantat slubmi a peknymi slovami..
@anonym_autor konfrontuj ho a uvidíš jeho reakciu. A predostri mu všetky dokazy, čo si našla.
Aspoň si na to prišla a môžeš sa posunúť v živote ďalej.. teda podľa toho ako to vyriešiš, kopa ostatných to ani nevie že ich partner/ka podvádza.. lebo si myslia že im sa to stať nemôže a žijú v naivite.. lebo ak by podvádzal/a tak na to určite hneď alebo skoro prídu.. jasné... Najviac je mi však asi ľúto ľudí čo napriek tomu dajú druhú šancu.. však sa hovorí že každý si zaslúži druhú šancu.. a kopa žien ostane v tom vzťahu spravia si prinajlepšom ďalšie dieťa (dieťa určite zlepší vzťahy a situáciu.. žeee) a dostanú sa do pasce lebo potom si po pár rokoch uvedomia že ten partner ich aj tak zase/stále podvádza a oni s tým nemajú čo robiť lebo však kam sa podeje z deťmi a tak svoj život v podstate "pretrpia"
Aspoň si na to prišla a môžeš sa posunúť v živote ďalej.. teda podľa toho ako to vyriešiš, kopa ostatných to ani nevie že ich partner/ka podvádza.. lebo si myslia že im sa to stať nemôže a žijú v naivite.. lebo ak by podvádzal/a tak na to určite hneď alebo skoro prídu.. jasné... Najviac je mi však asi ľúto ľudí čo napriek tomu dajú druhú šancu.. však sa hovorí že každý si zaslúži druhú šancu.. a kopa žien ostane v tom vzťahu spravia si prinajlepšom ďalšie dieťa (dieťa určite zlepší vzťahy a situáciu.. žeee) a dostanú sa do pasce lebo potom si po pár rokoch uvedomia že ten partner ich aj tak zase/stále podvádza a oni s tým nemajú čo robiť lebo však kam sa podeje z deťmi a tak svoj život v podstate "pretrpia"
@jblheart ja som aj rada že som našla tie spravy. Aj keď doteraz som si myslela že mame fakt dobre manželstvo. Sklamana a nahnevana som zaroveň, on zapiera že s ňou mal niečo viac aj ked som mu povedala že ved som videla tie spravy … je zajanbeny tak mu treba! Otazka je, neciem či mu budem beriť s pri každom jeho odchode do prace budem myslieť na to či nejde za ňou… a ona takisto nema nič ine na robote len sa stretavat so ženatym mužom?? Decko
Otazka je, ci s tym chces nieco robit v zmysle vasho manzelstva. Pokial sa ti nezhnusil, ja by som sa ho opytala v klude, co ho pritahuje na nej, preco venuje tolko namahy kontaktovaniu inej zeny, ktora az taky zaujem mat nebude. Predsa len je zenaty s dietatom, nie je to ziadne terno ani pre milenku.
Ze mozes na neho po dobrotky, ze co by potreboval, aby nechodil za milenkami, chapes. Pripadne proste to hrat s graciou, udrziavat doma rodinny pokoj, nech vidi chumaj, o co moze prist.
Ak uz ho ale nechces, daj nu panvicou po hlave a decko do ruiy v kazdej volnej chvili. Nech sa paci, nech sa stara a ked si aj potom najde cas na vypisovanie bohaca
@jblheart ja som aj rada že som našla tie spravy. Aj keď doteraz som si myslela že mame fakt dobre manželstvo. Sklamana a nahnevana som zaroveň, on zapiera že s ňou mal niečo viac aj ked som mu povedala že ved som videla tie spravy … je zajanbeny tak mu treba! Otazka je, neciem či mu budem beriť s pri každom jeho odchode do prace budem myslieť na to či nejde za ňou… a ona takisto nema nič ine na robote len sa stretavat so ženatym mužom?? Decko
@anonym_autor Tak väčšinou 1. Fáza je zapieranie 2. Keď už sú dôkazy tak príde fáza "výhovoriek" prečo to spravil a ako za to môžeš vlastne ty.. že si napríklad mu nevenovala dosť pozornosť, pribrala si alebo nejaké iné dôvody. 3. Fáza - ospravedlnenie a sľuby - že sa to už nestane a bola to iba jednorázová záležitosť. 4 Fáza - zmierenie - nejaká reštaurácia/kvety/romantický večer/sex a ide sa ďalej a o nejaký čas je žena naspäť že sa to zopakovalo len + mesiace/roky alebo + dieťa/deti medzičasom pribudli. Však je to tu dookola.
+ navyše možno ona nevie ani či má deti alebo je ženatý ak jej to nepovie a dá si dole obrúčku alebo čo, ak teda ty sama nevieš že ho pozná aj teba že ste pár.. to už potom vypovedá aj o jej charaktere.
Keby ťa naozaj miloval nikto a nič ho nedonuti ťa podviesť a už vôbec nie klamať
@anonym_autor Tak väčšinou 1. Fáza je zapieranie 2. Keď už sú dôkazy tak príde fáza "výhovoriek" prečo to spravil a ako za to môžeš vlastne ty.. že si napríklad mu nevenovala dosť pozornosť, pribrala si alebo nejaké iné dôvody. 3. Fáza - ospravedlnenie a sľuby - že sa to už nestane a bola to iba jednorázová záležitosť. 4 Fáza - zmierenie - nejaká reštaurácia/kvety/romantický večer/sex a ide sa ďalej a o nejaký čas je žena naspäť že sa to zopakovalo len + mesiace/roky alebo + dieťa/deti medzičasom pribudli. Však je to tu dookola.
+ navyše možno ona nevie ani či má deti alebo je ženatý ak jej to nepovie a dá si dole obrúčku alebo čo, ak teda ty sama nevieš že ho pozná aj teba že ste pár.. to už potom vypovedá aj o jej charaktere.
@jblheart vie že je ženaty pozna nas ako par…takže tak
Keby ťa naozaj miloval nikto a nič ho nedonuti ťa podviesť a už vôbec nie klamať
@anonym_788b25 ženy sa tak dlho pretvaroval? 6 rokov spolu ako par a z toho 3 roky spolu ako mamželia…
Kazdy, kto ide do nevery, musi pocitat s moznostou, ze sa to moze prevalit. Nahoda je blbec, pricom zeny vedia zatlkat lepsie ako muzi, lebo ony mozu prist vzdy o viac (muz sa zoberie a ide, ona zostane s detmi sama). Ak do toho niekto ide, tak bud nie je najchytrejsi (male mesto, znama), alebo v tom vztahu je nejaky problem, kvoli ktoremu tu neveru predsa len riskuje a je mu celkom jedno, ze by to mohlo skoncit rozpadom pri prevaleni. Ked ho nechytia pri prvej, tak potom pri druhej,... nfa (not financial advice)
aj v minulosti muzi aj zeny podvadzali v manzelstve, ale casto sa na to neprislo. Lebo neexistovali mobilne telefony a sms spravy.
cim skor si sa to dozvedela, tym skor mozes zacat novy zivot bez klamstiev, zacni sa pripravovať na odchod
Kedysi som mal aferku s peknou vydatou kamoskou z mladosti. Ked sme sa bavili, tak hovorila, ze on ju podviedol. Tak si ju pockala, prehovorila jej do duse, ze rozbija rodinu.... A vratila mu to cezo mna. Ked to skoncilo, vratila sa a ziju stastne dalej dodnes. Ona o jeho nevere vedela. On o jej nie. Je to na tebe, ci ten chlap ti za o stoji, ci mu to nejako vratis (nechas ho to iba vyzrat, alebo rovnakou mincou), alebo sa rozidete.

@anonym_bc4abe to mi je tiež ľuto. Určite ho konfrontujem hned
@anonym_autor ja som to nahodne zistila v noci, spal, taky cirkus som urobila, ze co si dovoluje vypisovat lacnym stetkam, nevydrzala by som ani minitu, napis potom co ten blb na to, ze si ho odhalila