Manžel ma podviedol s mladšou ženou
Ahojte.
Neviem čo mam robiť. Zistila som prave, že ma môj mamžel, s ktorým mám 1 a pol ročneho syna podviedol s mladšou. Stalo sa to viackrat… a on jej opakovane píše že kedy sa možu stretnuť, kedy ma ona čas atď….ona mu už neodpoveda ale on stale na stretnutie s ňou nalieha… pride mi to že to on neberie ako len taky úlet ale akokeby bol do zaľubeny… o to viac ma to bolí.
Asi som sa chcela len s niekym poradiť čo mam ďalej robiť, konfrontovať ho s tym alebo ho rovno opustiť?
Ďakujem za každu radu.
@bluka2 velmi ma to sklamalo…. Zhnusil sa mi a už mu po tomto nikdy nebudem dôverovať. Len neviem ako ďalej s byvanim kedže mame spoločnu hypo na byt… uplne sa mi obratil život
@anonym_autor ty ostan v byte , nech ide on a nech platí. Takto mu to pekne vrátiť. Nech na to doplatí. Nechoď k rodičom. Ostaň v byte. Nech prispieva. Myslím, ze je niečo sko vyzivovacia povinnosť na manželku. Neurob hneď rozvod, pozistuj. On urobil chybu, neprid o ro ostatné co máš. Byt daj len na seba. Ja by som v žiadnom prípade z bytu neodišla, kvôli jeho chybe. Nech znáša následky aj finančne.
@anonym_autor ty ostan v byte , nech ide on a nech platí. Takto mu to pekne vrátiť. Nech na to doplatí. Nechoď k rodičom. Ostaň v byte. Nech prispieva. Myslím, ze je niečo sko vyzivovacia povinnosť na manželku. Neurob hneď rozvod, pozistuj. On urobil chybu, neprid o ro ostatné co máš. Byt daj len na seba. Ja by som v žiadnom prípade z bytu neodišla, kvôli jeho chybe. Nech znáša následky aj finančne.
@sickynickyobsadene Nech ide on ? Ak neodide dobrovolne, nie je ziadny sposob, ako ho odtial dostat. Byt daj len na seba ? To ma ako urobit, ked maju spolocne hypo a byt kupili ako manzelia ?
Financne nasledky budu znasat obaja, ziadna "pokuta za neveru" v nasom pravnom systeme nie je.
Okamžite by som sa rozviedla. Predsa neskĺznem do role prostitútky, ktorá si ľahne s chlapom, ktorý má aj iné ženy. To sa nebojíš nejakej choroby? Maj svoju hrdosť a zachovaj si dôstojnosť, ak nie si handra, po ktorej môže šliapať nejaký chlap aj keď je to manžel. To chceš, aby ti dieťa vyrastalo v napätí, ktoré vyvoláva v rodine manželova nevera?
Ak si si myslela, ze mate v poriadku manzelstvo tak to urcite nemate. Spat s muzom 1x za 2tyz je velmi malo. Uz mas dost velke dieta na to, aby si schudla a dala sa do poriadku. Maleho ho mu nechaj na varovanie, ty si chod zasportovat, nastartuj sa a chod s kamoskami von, do kina, kadernicka, na nechty, nieco pekne si kup. Nasiel si milenku kvoli niecomu, nechcem ho vobec obhajovat, ale keby mal doma sexicu, ktora vyzera dobre, stara sa o seba a venuje sa mu, nema dovod riesit inu zenu. Drzim ti palce
@dalyn takze ona pribrala po porode nestara sa o toho debila dostatocne dobre takze je na vine, ze on zasuva inde? Ty aj vies preco s nim spi raz za dva tyzdne? Kolko ma kil ked pises ze uz mala schudnut? Asi by sa ti inak pisalo keby to urobil muz tebe. Mozes byt hocijaka sexica ked mas doma hajzla podvedie aj tak. Lebo chce
@anonym_4ced05 O kratkotrvajucom romaniku alebo nejakej jednorazovke na timbildingu / slozobke je lepsie nevediet. Zaklad je prevencia, tvrdim, ono sa to da celkom dobre odhadnut, kto (muz ci zena) maju vyssiu sancu na neveru.
@patrike ty by si odpustil zene neveru?
Ak si si myslela, ze mate v poriadku manzelstvo tak to urcite nemate. Spat s muzom 1x za 2tyz je velmi malo. Uz mas dost velke dieta na to, aby si schudla a dala sa do poriadku. Maleho ho mu nechaj na varovanie, ty si chod zasportovat, nastartuj sa a chod s kamoskami von, do kina, kadernicka, na nechty, nieco pekne si kup. Nasiel si milenku kvoli niecomu, nechcem ho vobec obhajovat, ale keby mal doma sexicu, ktora vyzera dobre, stara sa o seba a venuje sa mu, nema dovod riesit inu zenu. Drzim ti palce
@dalyn Hej, a potom by si našiel milenku s odôvodnením, že ona sa o dieťa ani nestará, mysli len na seba a isto niekoho má, keď sa tak snaží byť sexi, pre koho asi? Kávičky, nechtíky, kamošky, iste. Prečo asi tie ženy nevysedavaju na kávičke a nestepujú vo fitku, kým majú malé dieťa doma? Keby to bolo také easy, predpokladám, že by to tak bolo, ale z nejakého dôvodu chlap je ten, ktorý má čas byť mimo domu a nie oni. Ono by sa dalo aj takto: "zlato, vidím, že si vyšťavená, budem s malou, chod do fitka, zaplať si permanentku, keď som doma, môžeš ísť vyvetrať si hlavu." Žena by bola z neho hotová, mala by ma seba čas, opäť by bola sexica, ako píšeš, a bol by sex, win win. Ale prečo by to robil, keď takto má zaistenú starostlivosť o domácnosť, nemusí vyvinúť nijaké navyše úsilie o pomoc s dieťaťom a môže si vyskúšať tu kamosovu mladú švagrinú, však?
@katkazatka Podla okolnosti.
@patrike podla akych okolnosti? Lebo tu sa tvaris, ze opakovana sukacka sa ma odpustit.
ak ju uprednostnil pred tebou, ona ma nieco, co ty nemas. Okrem toho, ze je mladsia je asi aj atraktivnejsia, stihlejsia. Muzi su vizualne typy.
@anonym_837d94 absolútne nemusi byt, neviem odkiaľ to mas 😀. Moze byt len vtipná, zábavná, mila alebo aj otvorená roznym sexuálnym hratkam. Toto maju muži radi viac ako nejaku štíhlosť. Cize ano, očividne ma nieco co autorke chyba, ale nemusi to mat vobec nic s jej výzorom.
Zas su vsetky najmudrejsie na svete, ze si za to autorka urcite moze sama, ze pribrala, ze spi malo s muzom. Poviem vam takto, najkrajsie zeny sveta su podvadzane, a rovnako vela je takych, o ktorych by ste povedali, ze su prinajlepsom sede mysi, a maju najvernejsich muzov na svete. Lebo chlap ked chce podvies, podvedie aj modelku. A podvedie aj so skaredsou, aj s krajsou, aj s mladsou, aj so starsou, aj s tucnejsou, aj chudsou. Polovica z vas, co tu moralizujete - dali by ste ruku do ohna za vasich chlapov? A ked sa to stane jednej z vas, nasypete si tiez popol na hlavu, ze ste tlste a malo nymfomanky? Co takto pozriet sa na chlapa, ktory dobrovolne rozhodne podviest, lebo je to lahsie, ako si doma sadnut a riesit problemy??
nemusíš sa obviňovať, býva to aj v opačnom garde, muž sa stará o domácnosť a jeho manželka sa stretáva s lepšie vyzerajúcim milencom
@anonym_837d94 inak uvedomujes si ze hoci pises anonymne, tak stále ten istý nick ukazuje? Lebo tu vypisujes všeličo. Najskôr sa snažíš o to aby mala pocit ze zle vyzerá (neviem co ta k tomu vedie) a potom este napíšeš cosi o tom ako nema kontrolovat jeho mobil )
Ako som písala ešte na začiatku diskusie, že po tejotenstve som pribrala ale niesom v nadvahe kedže ored tehotenstvom som bola velmi štihla na moju výšku… takže schudnuť by som nemusela. Už to nejdem riešiť tu na MK. Ďakujem vam za podporu a rady.
@sickynickyobsadene Nech ide on ? Ak neodide dobrovolne, nie je ziadny sposob, ako ho odtial dostat. Byt daj len na seba ? To ma ako urobit, ked maju spolocne hypo a byt kupili ako manzelia ?
Financne nasledky budu znasat obaja, ziadna "pokuta za neveru" v nasom pravnom systeme nie je.
@patrike ved nech ukáže teraz svoj charakter ako sa o " rodinu " vie postarať. U mňa by to inak neskončilo. Nebudem sa ďalej vyjadrovať...k svini*m sv*nsky.
Ako som písala ešte na začiatku diskusie, že po tejotenstve som pribrala ale niesom v nadvahe kedže ored tehotenstvom som bola velmi štihla na moju výšku… takže schudnuť by som nemusela. Už to nejdem riešiť tu na MK. Ďakujem vam za podporu a rady.
@anonym_autor take preskakuj, ja vyzeram dobre a pisal skaredym, hocijakym, vsetko co prislo do cesty, takym chuderam, ze na to sa ani ziarlit neda, vobec to nie je o tebe, ale o jeho egu a nizkom sebavedomi
@patrike V akom cudzom telefóne? Je to telefón jej manžela, teda patrí aj jej!
@marci9 Patrí jej? Mužov telefón? A kde je súkromie? Keď vo vzťahu nemôžem dôverovať, to je rovno odsúdené na rozvod. Dôvera je základ vzťahu. A zdravé je mať súkromie. Nechápem, ako dokážu fungovať páry, čo si navzájom chodia do mobilov.
@marci9 Patrí jej? Mužov telefón? A kde je súkromie? Keď vo vzťahu nemôžem dôverovať, to je rovno odsúdené na rozvod. Dôvera je základ vzťahu. A zdravé je mať súkromie. Nechápem, ako dokážu fungovať páry, čo si navzájom chodia do mobilov.
@tzatzik no vidiš a ja som išla prvykrat a posledny:/
@tzatzik no vidiš a ja som išla prvykrat a posledny:/
@anonym_autor
Nieje to tvoja chyba, že podvadza a preskakuj tu tie moralistky, až sa to stane im, možno si spomenú.Vybrala si si muza s pokrivenými charakterom ktorý ma rad i iné zeny.Podviedol by aj kebyže si Miss.Tieto typy by mali ostat same Neboj on ešte bude ľutovať ale ty už budes niekde inde.
@tzatzik rozmyslam co musi mat clovek v hlave, aby sa pozastavil skor nad tym, ze zena pozrela muzovi smsku ako nad tym, ze jej muz trtka znamu zatial co sa ona stara o dieta. Seno?
S tym hrabanim sa v cudzom mobile (ano, aj manzelov / manzelkin mobil je cudzi) je to na hrane zakona. Rovnako nie je ok otvorit list na manzelove meno.
Základom je to, že nikto by sa nemal zaoberať súkromím inej osoby bez jej súhlasu, aj keď je to partner. To znamená, že ani do mobilu mu chodiť, ani do počítača.
Ani manželia nie sú oprávnení otvárať súkromnú korešpondenciu toho druhého a sledovať s kým hovorí, čo si s kým píše. V prvom rade je to prejav nedôvery, v druhom rade môže takéto konanie prekročiť trestnoprávnu rovinu, teda naplniť skutkovú podstatu trestného činu nebezpečného prenasledovania.
S tym hrabanim sa v cudzom mobile (ano, aj manzelov / manzelkin mobil je cudzi) je to na hrane zakona. Rovnako nie je ok otvorit list na manzelove meno.
Základom je to, že nikto by sa nemal zaoberať súkromím inej osoby bez jej súhlasu, aj keď je to partner. To znamená, že ani do mobilu mu chodiť, ani do počítača.
Ani manželia nie sú oprávnení otvárať súkromnú korešpondenciu toho druhého a sledovať s kým hovorí, čo si s kým píše. V prvom rade je to prejav nedôvery, v druhom rade môže takéto konanie prekročiť trestnoprávnu rovinu, teda naplniť skutkovú podstatu trestného činu nebezpečného prenasledovania.
@patrike vacsina zien muzovi do mobilu nechodi, az ked vidia, ze sa nieco deje, co sa vacsinou aj potvrdi, cize nie z prenasledovania a inych halucinacii
@marci9 počkať to je dost divný názor. Ani jej manžel, ani jeho telefón nepatrí manželke preboha 😮
@gerrwie_girl všetok majetok patrí obom v manželstve, ked ho nadobudli za manželstva
@anonym_0a8d60 Bude seno (podla teba) alebo znalost zakonov a prava (podla mna).
@patrike to myslis vazne s tym zakonom hej? To si az taka obmedzena nula? Muz podvedie matku svojho dietata, zenu, ktorej slubil lasku a vernost a ty na nu vytiahnes zakon o poruseni sukromia? 😃 ja uz uplne chapem preco je tento svet odsudeny na zanik.
@patrike nie je ok otvoriť list na manželovo meno? Rada by som videla, ako by si neotvoril, keby napríklad tvojej manželke prisiel list od exekútora. Ved to je jej súkromie, tak ti ani nemusí povedať, co jej píše, sa dozvieš, ked pride exekútor do bytu.
Niekedy mobily neexistovali a ani tajnosti tohto typu.
@anonym_0a8d60 Bude seno (podla teba) alebo znalost zakonov a prava (podla mna).
@patrike je uplne jedno aky je zakon. Zúfalá a ublížená žena s malým dieťaťom na krku tu založi diskusiu ako jej manžel obrába ich známu a chodí s ňou aj s ich dieťaťom von na zmrzlinu. A vy jej úplne v pohode napíšete buď že si za to môže sama lebo mala schudnúť. ty expert jej napises, ze kratka znamost je ok a potom, ze vlastne ona porusila zakon a sukromie toho hajzla lebo si dovolila mu precitat smsku od jeho milenky, ktora mu prisla do jeho telefonu v ich spolocnom byte. Vy sa aj niektori zamyslate nad tym, co napisete? Vy ste naozaj nie v poriadku.
@patrike partner je partner a nie manzel, to je iný pojem, aj právne. Napríklad aj dochodok môže prevziať manželka za manžela.
@patrike nie je ok otvoriť list na manželovo meno? Rada by som videla, ako by si neotvoril, keby napríklad tvojej manželke prisiel list od exekútora. Ved to je jej súkromie, tak ti ani nemusí povedať, co jej píše, sa dozvieš, ked pride exekútor do bytu.
Niekedy mobily neexistovali a ani tajnosti tohto typu.
@anonym_92b2e2 pochybujem, ze tento ma manzelku. S jeho nazormi maximalne nejaku jednoduchsiu alebo rozhodnozku.

@dalyn To som si ani netrufal napisat, aby som nebol ukamenovany. Suhlasim, az na ten bod o sexici doma, niektori su proste fakt kurevnici a budu to skusat vsade, aj ked doma vsetko ok. Take typy sa ale daju rozpoznat este pred manzelstvom.