icon

Manžel mi neverí

2. júl 2023

Ahojte baby, manžel mi neverí , on celkovo akoby ma za nič nemal..už mám z toho nervy celkom, napríklad má ponižuje..že určite neschudnem , že to nedokážem , čo si nahovaram ..nepodporí má vôbec ,má nepodporuje..opýtam sa ho ,či má ma rád , či má ľúbi, povie že nie , že čo som sa zbláznila? Pritom zas zle manželstvo nemáme, tak ono tam nejaké city musia byť aj z jeho strany ..
Vraj ho nepriťahujem , ako že mám dosť už , ono neviem či má chce k niečomu donútiť,dokopat , alebo čo ..mňa to ponižuje ..pritom viem že až tak zle to nie je, sex je v poriadku aj často dosť..nespime spolu raz za mesiac ..
Neviem , akoze keď sa s ním snažím porozprávať tak mi hovorí takéto veci ..

Strana
z3
sante81
2. júl 2023

@jj298 mne stačili info v úvodnom príspevku, viac netreba

nevenka
2. júl 2023

@veronicka88 ved jasne, ja som mala 43 kg, ked sme spolu chodili (mam 152 cm vysku), po prvom dietati mi to slo na dievcensku vahu tiez, asi tak 48, co je na mna uplne parada. No a potom zacali aj ti3 zdravotne problemy a ano, nemam pevnu volu, ialo by to asi este dole, aktualne mam 62. No len hypertyreozu a musim beat lieky na srdce okrem cytostatik. A z tych priberam tiez, co sa zavodnujem. Este som asi dostala alergiu na ne, vyhadzana som bola,...Ale viem, ze keby som vecer nevyjedala tolko, tak by to mozno aj stacilo. Ale kvoli sebe. Keby mne povedal, ze sa mu hnusim a mam sa starat o seba, na just by ma to nemotivovalo. Citila by som sa strasne zle. My si povieme navzajom, ze chipsy sme uz zrusili, ze musime este to sladke, ale tak navzajom si povieme, ze musime s tym daco robit. Lebo mame slusnost a sudnost v sebe.
@autorka tak potom, ked je v inom taky super, tak trp, no co Ti na to povedat🤷‍♀️...

bbshop
2. júl 2023

Nechcem sa teraz nikoho dotknúť ani sa zastávať grobiana...ale nebudete náhodou ten typ vzťahu, kde manzel sa o všetko stará, vsetko klape tip top, chodí do práce, pomáha v domácnosti, s detmi..a pani manželka doma zanedbaná len papa a vyplakava na mk, ze manzel jej ubližuje..pritom on je z nej už zúfalý? A prirodzene si voči nej vytvoril odpor.. samozrejme psychicky teror neobhajujem. Nie je v poriadku, ze sa s tebou takto rozprava. Ale treba mať sebareflexiu a keď ti vyslovene dava najavo, ze mu vadi, ze sa uz o seba nestaráš..tak tam bude kameň úrazu. Ked vzájomná náklonnosť vyprchá je veľmi ťažké udržiavať pekný vzťah. A hlavne, keď jeden sa stará o vsetko a druhy ani sam o seba.

leskovael
2. júl 2023

@bbshop ja súhlasím s tým že ak sa zanedbala, nemôže sa čudovať že by jej naznačil či priamo povedal, nech so sebou niečo robí, ak by to nerobila ona sama od seba ale len kysla.. Lebo deti a tehotenstvo sú len výhovorky a obhajovanie lenivosti. Ale toto nieje len o tom že sa zanedbala. Lebo fyzická príťažlivosť je jedna vec, ale zhadzovať niekoho že nič nedokáže a na otázky či ju má rád jej odpovie nie, či sa zblaznila... Tak to asi hovorí samé za seba...

bbshop
2. júl 2023

@leskovael lenze to je uz ten odpor o ktorom pisem..to je výsledok dlhodobej nespokojnosti jej manžela.. jeho averzia sa uz takto prehĺbila voci nej

bbshop
2. júl 2023

To nie je o tom, ze sa mu iba vizualne nepaci.. on ju už asi nemôže vystáť .. cely jej spôsob života..životný štýl

Strana
z3