Manžel mi už nevonia
Zdravím žienky. Odkedy sa nám narodilo bábätko, manžel mi prestal voňať. A nie len to. Vyslovene ma jeho pach odrádza. Pamätám si ako mi na výške voňal, kradla som mu tričká, aby som ho cítila. Úplne som ho žrala aj spoteného. Teraz je to úplne iné. Čo sa týka hygieny, tak sa nič nezmenilo.Vadí mi aj osprchovaný. Môže to byť spôsobené hormónmi? Antikoncepciu neberiem,lebo sa pokúšame o ďalšie bábo. Tým, že mi už nevonia sa veľakrát do sexu až nútim. Pre mňa bola jeho vôňa top. Zmení sa to? Máte s tým skúsenosť?
@nafka0483 áno chápem čo tým myslíš. Je to také klasické chlapské zľahčovanie situácie. Sama viem čo môžu hormóny napáchať a dôležité je mať vedomosť o tom že sa takéto veci v tehotenstve a po tehotenstve dejú a je dôležité o tom oboznámiť aj toho chlapa. Na tom sa asi zhodneme. Preto mi príde zvláštne že autorka sa o takýchto veciach partnerovi nezverila a preto sa len viac trápi a možno to je cesta ako z toho von. Ja si sama priznám keď som vplyvom hormónov divná a sama sa to snažím potláčať asi ako aj jeho žena ale je pravda že nie každá to má rovnako a nie každá sa na to vie povzniesť.
@kkovacovak Ano, s tymto komentarom uplne suhlasim. Ja si ani neviem predstavit, ze by so teraz v tehotenstve alebo po porode taketo veci s partnerom nezdielala. Viem, co dokazu hormony urobit, takze ma naozaj nastve ked nejaky chlap bud etrvdit, z ejeho zena je sikovnejsia, lebo ona to prekonala a ze tak urobi kazda ktora chce. A este si za tym stoji ako keby si vedel predstavit to prezivanie.
@nafka0483 pracujem v chlapskom kolektíve takže preto sa na to pozerám viac nad vecou. Som podľa kolegov simulantka ktorá sa vyhovára na tehotenstvo 😄 Takže som obrnená.
Ale ako píšeš. Môj priateľ vie o všetkom čo sa mi deje v hlave práve kvôli takýmto nedorozumeniam a problémom. Ťažko môže byť chlap podpora keď nevie že ňou má byť. Sú to "len" chlapi a niekedy im to treba aj nakresliť aby vedeli
@tatik3deti Nemusis o tom ani vediet a mozes mat doma skvelu herecku 😉
Lebo inac ma nenapada, ako to zvladla. Si jej smrdel, tak si dala zakazdym na nos stipec, ci ako?
A čo ak ti už nebude "voňať" nikdy ? To sa budeš nútiť do sexu ďalších 30 rokov ? Alebo mu budeš natrvalo sex odmietať ? Chudák chlap😢 Hlavne, že chceš ďalšie dieťa...
@miankass to je sila .. ďalšie babo len aby bolo do počtu 😂a potom bude plakať že sa rozvádzajú lebo im to neklape
parfemy s feromonmi, alebo rozne aromaticke gely ste neskušali?
@michaela567y babatko nasu rodinu obohati a ja som sa vydavala v kostole.. mojho manzela lubim a docasny stav zalozeny na hormonalnej baze predsa nebudem povazovat za dovod k rozvodu... sex milujeme obaja, no nanestastie je momentalne situacia aka je.. ako pisali dievcata vyssie.. je to docasne, takze sa nemusis obavat ani o moj sexualny zivot a uz duplom nie o rozvod... pre nas je manzelstvo posvatne

@kkovacovak On ale nespomenul nic o tom ze porozpravat sa a podobne.
Napisal ze jeho zena to mala "podobne" a ze sa ovladla a netreba tomu podlahnut.
Preto som vysvetlila, ze podobne nemusi znamenat rovnako vid. niekto je smutny a niekto ma depresiu. Jednemu staci ovladnut to a nepodlahnut, druhemu nie.
Takez je odveci sudit tu autorku a takmer ju obvinit, je to jej chyba, lebo to neovladla. Su situacie ked ta hormony alebo psychika ovladne tak, ze s tym nic neurobis.
Nehovorim, ze je spravne, ze o tom partner nevie, alebo ze sa do sexu nuti. Hovorim len to, ze zlahcovat taky problem a zhodit to na styl, ze len sa tomu nepoddaj, to len musis ovladnut, nepodlahni tomu nie je vzdy vhodne riesenie a autorke nepomoze.
Nepomoze to ani cloveku ktory ma napriklad poruchy prijmu potravy, alebo depresiu a ine problemy, ktore sam nezvlada a nevie ovladat. A takymi recami sa len citia horsie, ze je to ich vina, ze su neschopni a mozno to nebudu riesit vobec, aj keby mohli. Su to citlive veci a take reci vedia ludi niekedy viac zdeptat.
Ako ked sem napise niekto ze nieco nezvlada nestiha lebo muz doma nic nerobi a este ju tu zvozia, ze ved ako to, ma mat predsa tip top domacnost, muza cakat s vecerou a obskakovat ho.