icon

Manžel nechce hovoriť o problémoch v sexe: Ako to vyriešiť?

Včera o 18:26

Dobrý deň, som asi zúfalá, albo neviem. Viem, že vzťahy sa menia a láska nikdy nebude ako na začiatku, ale.. Máme 2 deti, sme spolu 10, rokov .. Že nám klesol sex, respektíve, to ako často je, okej ... Ale posledné 2 razy sa manžel ani nespravil. Stopli sme to... Lebo, že mu nejde... Nepribrala som 100kg, stále mám tú váhu, ako keď sme sa spoznali, starám sa o seba atd., starám sa o rodinu, okrem svojej práce nemá iné starosti... Naposledy povedal, ano neviem ako to nazvat (po poslednom pôrode som cez 6r), že mu to nejde ,,lebo to je ako keď hodis parku do chodby" ... Strašne ma to trápi a na to, že sme toľko spolu, ja ešte 2r do tridsiatky on 35, mi príde veľmi zlé, aby to takto fungovalo.... Veľmi sa o tom somnou baviť nechce... Úprimne? Naposledy som potom plakala, lebo ma to bolelo, lebo x rokov nebola žiadna chodba a pod a zrazu je....

Strana
z2
mandzula
Dnes o 07:53

To, ako hodil vinu na teba, hovori o jeho ubohosti. Urcite by som mu to rovnako ubohu poukazovanim na jeho rozmery nevracala. Povedala by som mu, ze mi to ublizilo a opytala sa ho, ako ideme riesit nas vztah, ak ide namiesto rozumneho riesenia vytahovat taketo primitivne podpasovky.

Strana
z2