Manžel neustále myslí na sex
Uz som dnes vybehla na muza nech uz prestane uz 4 dni od rana do vecera len sex , som chora lezim .. je s malym casto… furt len o sexe , chyta ma , hladka , opiera o mna penis jak pubertak . Vybuchla som ked som si isla po atb lahnut prisiel a zacal z boku napodobnovat sex a som zvrieskla uz fakt prestan ! Tak sa az urazil a isiel prec. Od rana spieva o pisulke atd proste uz som mu povedala nech si vyhoni nemam na to nervy a citim sa za to zle ale uz mam dost.
To je zas ten istý, čo minule? Čo prosil, aby si ho aspoň “vyfajkala” či niečo také? Alebo tento exemplár je rozšírený?
A skore uzdravenie
Zaspievaj mu o uchylovi
To je fakt ozaj nejaký exot. Ty chorá a on to nevie pochopiť. Ja by som asi aj po ňom niečo šmarila.
Ďakujeme za oznam
A toto si si vzala za muza dobrovolne, ci ta prinútili?? Kokos to kolkp mate rokov? Sorry hlava mi to neberie, ešte si aj debilne vysvetľuje, ty zaschnutí chora a ma v hlave sex? No mas doma riadne vytreteho.... doplň si co len chceš. Toto ja by som vrátila rodičom, nech dozreje a potom sa ako dospelý jedinec vráti do zivota. A chces povedať, že bol vždy milujuci ohladuplny muz a len teraz mu preplo?
Ja si toto ani neviem predstaviť, fakt. Asi by som mu snáď aj plestila a uz vtedy povedala nech si sam poslúži!
😂😂😂😂
Akože... tak ja už neviem. Toľko diskusii o tom ako muži nechcú sex, ako nevedia pohladiť ženu, nevšímajú si, atd, a tu ľaľa, úplný opak, že obtiera p**nis o teba ako pubertak. 😆😆😆 pomoc tieto diskusie.
A akú chceš radu? Bud rada ze ta aj po dieťati chce pomenovať, za svetla, nie len po tme, a dopraj mu po vyzdraveni dostatok. Ved bud rada ze si to nerobí kade tade po sprche a na záchode. Pohľadaj ho, povedz ze ho chápeš a nalep na chladničku dátum dokedy ma vydrzat. Ďakujem, urobila si mi deň 🤣🤣🤣
🫣🫣🫣🫣🫣🤢
Poznám takého, čo chcel sex od svojej ženy na kare, zomrel jej otec, ona plakala a on jej seplal ako mu stojí 🤔 čiže asi je ich viac takých dementov
@adeladulova no ja by som fakt nevedela byť za toto rada, “zvádzanie” čo opisuje autorka mi príde tak strašne antisexy, až sa mi ježia chlpy 😅 randila som s chlapom alebo lepšie povedné asi chlapcom, ktorý mal presne takéto prejavy a taktiky a úplne mi to znechutilo sex v tom období, jednoducho keď s tým začal, okamžite ma prešla chuť a bola som normálne rada, keď to vybavil sám…
@kavasmliekom 😱
@kavasmliekom 😱 ja neviem,to tieto necitlivé hovadká niekde z niečoho zhadzujú,alebo prideľujú za trest v minulom živote?
Spieva o pisulke? Keby mi zacne chlap spievat o pisulke asi mu volam zachranku🤣
Tak toto nie je asi otazka jedneho dna, ale mozes byt pravom nahnevana, ked mysli iba na sex bez ohladu na to ako sa citis, ze si chora.
A to sám zložil takú pieseň? Možno ťa ňou chcel povzbudiť, vyliečiť 🤔. Povedz mu, že z takých piesní ťa chytá migréna.Radšej nech ti čaj a pokoj dá. Inak, chápem ťa, ja by som mu možno aj po papuľi jednu dala, po takej pesničke.
@adeladulova ale toto je ďalší extrém a nie zdravý. Zhnusil by sa mi, žiť s ním pár mesiacov a aj sex na dlhú dobu. Kľudne nech si to robí v sprche, lebo manželstvu toto neprospeje.
@kavasmliekom 😡😡môj ex dement nie priamo na kare a ani nebol so mnou lebo som ho tam nechcela (boli už problémy vo vzťahu a išla len úzka rodina) len som prišla domov a hneď na mňa hukal kde som bola tak dlho s kým som bola atď 😡 idiot. Áno zdržala som sa lebo sme ako rodina ešte ostali pospominat v rodičovskom dome. No hnus... A večer tiež len sexuálne narážky a neviem ze ako ma to rozptyli a zabudnem na všetko... 🤮 Nechápem ze takíto ľudia si chodia s čistým svedomím po svete, nechápu ze sa to absolútne nehodí a keď človek stratí rodiča sex je to posledné na čo myslí. Dlho chodil oduty
Aj ty mu zaspievaj o pipikovi😂
Bol raz jeden pipicek,"nechtiac" spadol na kríček.
Pánko teraz jajká,že ho bolia aj vajka.😂
Manzelka sa smiechom dusi,
ze mu ruka stacit musi🤣🤣🤣
Vybavene🤣
@iwesska 😂
@sszuzu8 este ze je ex
@iwesska zabila rehocem sa

Vsak ho riadne osopli ochrchli, ked bude zomierat od 37 teploty mu chacharou na čelo sadni ... co na to povedat, fakt niektorí len udom rozmyslaju....
X: Žena odo mňa furt pýta peniaze... ráno pýtala 5eur, naobed pýtala 5 eur, poobede pýtala 5eur, večer pýtala 5 eur, ďalšie ráno 10 eur, pred obedom 10 eur, potom naobed zasa 10 eur, večer už 15 eur.
Y: Ty jej toľko peňazí dávaš?
X: Čosi, nič jej nedávam!
Nepadla tu podstatná informácia.. dala si mu za tie 4 dni? Lebo keď nie, tak sa nemôžeš čudovať, že chce stále sex, keď je vkuse neuspokojený...
@morpheuss ale ona je chora uziva atb a neciti sa dobre. To je trochu ina situacia nemyslis? Ci ty ked mas horucky a si chory mas dostatok chuti a energie? Nie je choroba ako chorba pri niektorej je aj cesta na zachod ako vystup na mont everest.
Normalny chlap par dni vydrzi a postara sa o manzelku aj bez vidiny sexu.
@morpheuss ved nadrzany byt moze ale mat trochu empatie k blizkemu co sa neciti dobre tiez neuskodi a nevyspevovat o pisulach. Je to antisexi a teda ved chory ckovek ani len nevyzera pritazlivo aj keby to bola topmodelka.

Preboha 😶