Manžel nie je vášnivý
Ahojte, ako by som začala... Mám manžela, dve malé deti, v manželstve sme pár rokov a musím bohužiaľ skonštatovať že od samého začiatku nášmu sex. životu chyba vášeň. Tak aby ste to správne pochopili, môj muž je skvelý otec deťom sa venuje trávi s nami všetok voľný čas a ja si to vážim a uvedomujem ze nie každá má také šťastie... Ale čo sa týka nášho sexu tak veľmi mi chýba z jeho strany také niečo živočíšne... Proste ja som u nás väčšinou ta co príde prvá, nehovorím žeby sme mali sex malo alebo žeby ho odmietal, dokonca keď ho mame tak väčšinou je super ale nevidím z jeho strany žeby si to užíval alebo co... Proste akoby sa to hanbil prejaviť.. Ja by som bola ochotná preňho v sexe spraviť hocičo a od neho nejde žiadna odpoveď nič... Žiadna energia, chtic... Som z toho smutná lebo ja to mam rada a toto mi proste chyba... Ako to máte vy ostatné? Myslíte že sa to nejako dá zmeniť alebo to je proste taka povaha 😟 u nás proste chyba z jeho strany hocijaká vášnivost😟
Tak treba nájsť nejaký kompromis. Otvorene sa o tom rozprávať, pretože toto dlhodobo fungovať podľa mňa nebude :/
A preco ti to zacalo prekazat az teraz? Po rokoch a uz po 2detoch...?? Nerozumiem
@puklica13 nikdy som sa nad tým nezamyslala pretože svojho muža milujem a viem ze je v iných veciach pre mňa dokonalý, takže to že je taký nikdy nebolo niečo katastrofálne pre mňa... Ale časom keď nad tým uvažujem tak len rozmýšľam ci by sa s Tym nedalo čosi robiť, trošku to zlepšiť... Nič viac nečakám...
Bolo to tak od začiatku, takže teraz po rokoch vzťahu, manželstva a dvoch deťoch to riešiš neskoro... To ti nikdy nevadilo? On je taká povaha a je tvoja chyba že si to prehliadala a uspokojila si sa s tým. Stále opakujem, že partneri by si mali sedieť aj po sexuálnej stránke, lebo potom sa tu ženy vkuse sťažujú, aké to majú v posteli a žeby chceli niečo iné.

hm tak pre mňa by toto bolo utrpenie misionár v spálni je pre mňa totálna nuda Tvoj manžel by sa mal snažiť aby si bola spokojná veď predsa je to o Vás dvoch