Manžel odmieta intímny život: Ako ďalej z kresťanského pohľadu?
Pekny den prajem, mam taky problem a neviem ako sa k tomu postavit. sme pomerne mladi par, manzelia uz cez 3 roky no manzel somnou nechce sexualne zit a dovod mi nepovedal. Najprv to bolo stale menej a teraz aj 3 mesiace nic. Hovorila som mu uz ze to nie je ok, pytala sa v com je problem no nic konkretne mi nepovedal. Sebavedomie mi islo dole necitim sa milovana a neviem ako takto dalej…ja som aj odporucala poradnu no on to odmieta. Zacinam mat uz myslienky na inych viem ze je to zle ale chyba mi ta intimita a ja neviem co mam robit a neviem si takto predstavit zit dalej kedze mam len 30.
keď ho nevzrušuje ani vlastná žena, tak jedine nejaký chlap
A si vôbec kresťanka? Bibliu uznávajú aj iné náboženstvá.
Keď si takto nevieš predstavit žiť a on to nechce nijako riešiť tak vieš čo máš robiť. Rozveď sa.
@kavasmliekom uz len modlit sa jej zostava
@nevenka tak chod do kostola sv. Alžbety a povedz im to prosím že sú mimo. 😉
Boli to veľmi zaujímavé predmanzelske náuky
@madeincssr Možno raz zaberie ,ale dlhodobo to problém nevyrieši.
@cukroska no ja by som z toho minima informacii nevedel vynasat radikalne sudy (ma inu, gay...) a radil hned rozchod/rozvod/anulaciu. Ale na MK je to tak no.
@laurita285 a dalsia...
Bud ste uplne mimo, takze trepete len z neznalosti alebo Vam dobre robi rypat do zeny, ktora realne ma nejaky problem. Keby tam nebol ten dovetok, ze z "krestanskeho hladiska", tak su tu uplne ine odpovede.
Môžeš ísť aj sama do poradne, poradiť sa, ako to máš sama zvládnuť a čo s tým. Prípadne sú aj kresťanskí psychológovia, asi bude treba pozisťovať niekde v kostole, alebo v kresťanských spoločenstvách, alebo teda podľa toho k akej viere sa teda hlásiš. Asi tam skôr nájdeš pomoc ako tu.
Tak ti potom poradiť neviem, nevyznám sa v tvojej viere, on verí rovnako ako ty?
a tak ale preco teda riesis krestanske hladisko ked ste az tak ladeni neni? nerozumiem naco to komplikovat
@nevenka ja som drala rifle v kostole 20 rokov :D a viem že tam pán farárko tvrdil že pán boško tvrdí že sex je na plodenie detí

Ťažko riešiť manželstvo, keď tvojmu mužovi je to jedno.