icon

Manžel odmieta intímny život: Ako ďalej z kresťanského pohľadu?

12. nov 2024

Pekny den prajem, mam taky problem a neviem ako sa k tomu postavit. sme pomerne mladi par, manzelia uz cez 3 roky no manzel somnou nechce sexualne zit a dovod mi nepovedal. Najprv to bolo stale menej a teraz aj 3 mesiace nic. Hovorila som mu uz ze to nie je ok, pytala sa v com je problem no nic konkretne mi nepovedal. Sebavedomie mi islo dole necitim sa milovana a neviem ako takto dalej…ja som aj odporucala poradnu no on to odmieta. Zacinam mat uz myslienky na inych viem ze je to zle ale chyba mi ta intimita a ja neviem co mam robit a neviem si takto predstavit zit dalej kedze mam len 30.

Strana
z2
unicornlady
12. nov 2024

Ťažko riešiť manželstvo, keď tvojmu mužovi je to jedno.

sasa1310
12. nov 2024

keď ho nevzrušuje ani vlastná žena, tak jedine nejaký chlap

zltalienka
12. nov 2024

A si vôbec kresťanka? Bibliu uznávajú aj iné náboženstvá.

tiezjedna
12. nov 2024

@autorka a nie je to tak, že on už ďalšie dieťa nechce a proste nie je schopný o tom normálne hovoriť a rieši to takto (detinsky)?

nikpa
12. nov 2024

Keď si takto nevieš predstavit žiť a on to nechce nijako riešiť tak vieš čo máš robiť. Rozveď sa.

kp7333
12. nov 2024

@kavasmliekom uz len modlit sa jej zostava

simona20201309
12. nov 2024

@nevenka tak chod do kostola sv. Alžbety a povedz im to prosím že sú mimo. 😉
Boli to veľmi zaujímavé predmanzelske náuky

cukroska
12. nov 2024

@madeincssr Možno raz zaberie ,ale dlhodobo to problém nevyrieši.

madeincssr
12. nov 2024

@cukroska no ja by som z toho minima informacii nevedel vynasat radikalne sudy (ma inu, gay...) a radil hned rozchod/rozvod/anulaciu. Ale na MK je to tak no.

nevenka
12. nov 2024

@rozkvet1 dalsia, co je mimo uplne 😭🤣

nevenka
12. nov 2024

@laurita285 a dalsia...
Bud ste uplne mimo, takze trepete len z neznalosti alebo Vam dobre robi rypat do zeny, ktora realne ma nejaky problem. Keby tam nebol ten dovetok, ze z "krestanskeho hladiska", tak su tu uplne ine odpovede.

mikadooo
12. nov 2024

Môžeš ísť aj sama do poradne, poradiť sa, ako to máš sama zvládnuť a čo s tým. Prípadne sú aj kresťanskí psychológovia, asi bude treba pozisťovať niekde v kostole, alebo v kresťanských spoločenstvách, alebo teda podľa toho k akej viere sa teda hlásiš. Asi tam skôr nájdeš pomoc ako tu.

katkazuz
12. nov 2024

Tak ti potom poradiť neviem, nevyznám sa v tvojej viere, on verí rovnako ako ty?

pralinka25
12. nov 2024

a tak ale preco teda riesis krestanske hladisko ked ste az tak ladeni neni? nerozumiem naco to komplikovat

zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
11brano11
Odpoveď bola odstránená
laurita285
13. nov 2024

@nevenka ja som drala rifle v kostole 20 rokov :D a viem že tam pán farárko tvrdil že pán boško tvrdí že sex je na plodenie detí

Strana
z2