Manžel odmieta sex

10. jan 2023

Ahojte manžel odmieta mať so mnou sex, vyhovára sa že sa mu nechce že je unavený z práce. Včera som nemohla spať pozeral film že po filme si pôjde ľahnúť a tak film aj skončil a načapala som ho pri porne ako masturbuje.tak som mu povedala že ako to že so mnou nechce pol roka a tam pri porne hej a že ho nepriťahuje žena ktorá dosť pribrala a že čo ho má vzrušiť a do toho gól že ale ja ťa mám rád..ako bolo mi všelijako pretože chceme bábo a riešime to umelým oplodnenim lebo prirodzene sa nedá kvôli nepriechodnosti ako neviem čo si mám myslieť..ako by ste sa vy žienky zachovali? Ako je to urážka dosť chlap tiez po svadbe priberie.

marca12
10. jan 2023

Mrzelo by ma to. Mohol hned nejako citlivo povedat dovod,preco nechce a riesit to s tebou a nie potajomky si honcovat. Musite sa o tom v klude porozpravat a zacat rieist. Pol roka je dost dlha doba tym sa velmi pokazi vztah. Otazne je,ci ma zmyzel priviest dieta do takehoto vztahu. Prepac,ale to vol.

bajka16
10. jan 2023

Ja by som sa v momente prestala snažiť o nejaké bábo s ním. A asi by som prehodnotila aj to, koho mám po svojom boku. 🧐 Keď budeš tehotná, zavodnena po pôrode, tiež bude vysiet na porne? To ti je načo taký bazmeg.

cyberk
10. jan 2023

Mohol to aj skor povedat, na druhu stranu snad sa pozeras do zrkadla a mohla si si vsimnut, ze si sa dost zmenila 🙈 dieta s takymto, ktory nevie ani odkomunikovat, aky je problem, hadam nechces mat 🙈

autor
10. jan 2023

@marca12 no lebo som mala za toho pol roka dve stimulácie a vtedy nechcel ani po vklade a keď sa dalo tak sa vyhováral že teraz sa mi nechce..pritom sme spolu skoro 15 rokov a však mala som pár kg navyše ale teraz po hormónoch aj problémoch som pribrala ale nikdy mu to nevadilo a zrazu takto že ho nepriťahujem už má presla akákoľvek chuť mať sex s ním načo sa snažiť keď nemá záujem

brembo
10. jan 2023

závislost na porne. Bude to len horšie,ked nepojde za psychologom,sexuologom. On to má v hlave,ty to nevyriešiš.

brembo
10. jan 2023

to je len výhovorka z jeho strany.

ckocka
10. jan 2023

Prečo hneď závislosť. Masturbácia je proste jednoduchšie, rýchlejšie odreagovanie, nemusí brať na nikoho ohlad a zameria sa iba na seba.
No ale že máte problém je isté.

marca12
10. jan 2023

Presli ste si tazkym obdobim,ale musis verit,ze to prekonate a nestavat sa k tomu takto,ze kaslem na to. Mali by ste sa porozpravat,ved sam vidi,co vsetko si musela podstupit. Snad si aj on nastudoval a bol pouceny ako vplyvaju hormony na telo a psychiku. Uz ste toho tolko prezili,bola by skoda to vsetko zahodit. Mozno aj on ma z toho vsetkeho uz zmiesane pocity,je unaveny. Len sa musite rozpravat a riesit to. Vysvetlit mu,ze ta liecba nie je lahka,ze aj teba to trapi. Drzim palce,nech to zvladnete,len to nenechajte zajst tak daleko,ze si uz nebudete vediet prist ani na meno.

lilyianka
10. jan 2023

Mna by zaujímalo koľko si za tu dobu stimulácie pribrala?
Ono toto je veľmi zložité a zároveň citlivé obdobie. Ak sa dieťa nedarí a rieši sa to umelým oplodnením, no treba to len prekonať. Tým si ho nejdem zastávať, lebo polroka je dlhá doba,otázne je,či si sa nezmenila nie len vahovo ale aj povahovo. To ta nechcem uraziť. Vieš týmto som si prešla aj ja, myslím snažením, umelým oplodnením, pribratim, avšak my sme spolu styk mali,i keď nepríjemné to bolo mne z mojej strany keďže som sa samej sebe nepáčila. Pribrala som vtedy okolo 10kg.

autor
10. jan 2023

@marca12 ja viem on súhlasil s umelým oplodnenim že ideme ale časom mám skôr taký pocit že skoro to chcem viac ja to bábo ako on..mrzí ma to že on vidí len mňa že som pribrala ale seba nie že tiež pribral a ešte aj fajčí.ja som prestala fajčiť aj alkohol som vylúčila nepijem vôbec.mohol mi to taktne povedať a nie poza môj chrbát sa takto správať a vyhovárať sa.

autor
10. jan 2023

@lilyianka tak ja len 6kg ale nikdy som nebola zas že chudá taká priemerná postava.ved viem ale prečo potom hľadá samé výhovorky.a podarilo sa ti nejaké kg dať dole a ako? Dúfam že sa vám podarilo.je to dosť ťažké toto hlavne na psychiku celý ten proces okolo toho čakala som od neho viac podpory a nie toto

ckocka
10. jan 2023

Nemože za tým byť práve aj to že dieťa vlastne nechce? Alebo sa mu nechce byť len nástrojom na výrobu dieťaťa? Dosť mužov to povinné oplodňovanie vníma negatívne.

marca12
10. jan 2023

To teda mohol,bolo to od neho velmi hlupe. Aj pochopil,ze prestrelil alebo sa sprava akoby sa nic nestalo?

marca12
10. jan 2023

6 kg nie je vela,to je ozaj pako.

bajka16
10. jan 2023

Wau, ty si pribrala AŽ 6kg?? Vieš o tom, že to vôbec nie je taký markantný rozdiel nato, aby muž stratil chuť na sex so svojou manželkou? Niečo tomu chlapovi preplo v hlave a tvoja váha to nebude.

ckocka
10. jan 2023

Záleží aj na tom či bol doteraz gentleman alebo si vždy trocha nevidel do huby. A 6 kg fakt nie je niečo čo by muža ktorý miluje odpudilo.

autor
10. jan 2023

@marca12 zobral sa do druhej izby a sedí pri telke.ani za mnou neprišiel a ja nemám chuť ísť za ním ako prvá ani baviť sa to je asi normálne.

denisa0504
10. jan 2023

Po tomto by u mňa skončil. Taký chlap nestojí za to, neváži si ťa.. ale hlavne, že povedal, že ťa má rád 😆 ja mám rada čokoládový puding a svojho snúbenca milujem. Som v 9 mesiaci a počas tehotenstva som pribrala asi 12kg a on sa za mnou ide roztrhať, lebo ma miluje a pre neho som tou najkrajšou a najvzrušujúcejšou nech by sa dialo čokoľvek. To je pravá láska a pravý muž, nie ten dobytok čo máš ty doma

bennn
10. jan 2023

6kg sa mi nezda byť nejaky rozdiel ktory by si človek normalne aj všimol... zvlašť keď ho vidí každý deň, tak mu to ale že vôbec nepríde, že sa mení nejako... to skôr keď niekto ťa nevidí rok a potom ťa stretne tak hneď si všimne niečo...

marca12
10. jan 2023

Potrebujete obaja vychladnut. Tiez by som to uz dnes neriesila,ale radsej s odstupom casu a chladnou hlavou. Takto si zbytocne kadeco povykrikujete a nic nevyriesite. A ktovie,mozno sa hanbi,ze si ho nacapala 🤣

marca12
10. jan 2023

@denisa0504 nesud,nevies,cim si presli. Ak sa ti nedari otehotniet a podstupujes liecbu na umele oplodnenie to je obrovska zataz na akykolvek idealny vztah. Cize oni su poznaceny rokmi kadecoho,co sa im dialo.

denisa0504
10. jan 2023

@marca12 takže podľa teba je to od neho normálne? Ak má on nejaký problém, má ho riešiť. Ak sú vo vzťahu klamstvá, výhovorky a ešte takto autorku ponížiť, tak samozrejme nie je so vzťahom všetko v poriadku. Ale takto to ani neviriešia keďže on o riešenie záujem očividne nemá. Radšej si bude pol roka a viac honiť na iných ako by mal dopriať intímnosti svojej žene... Ale tak nech má každý ako mu vyhovuje. Čo jednému príde v poriadku, druhý to môže brať ako vážnu vec...

marca12
10. jan 2023

@denisa0504 netvrdim,ze je to normalne,ale oni ani nie su v normalnej situacii. Normalne je,ked zena nema problem otehotniet a moze sa tesit spolu s partnerom. Prezila si to? Asi nie. Ja viem,co vsetko obnasa vysporiadavat sa s tym,ze sa ti nedari otehotniet a viem,ake je to tazke pre vztah,prejdes si kadejakymi fazami. Vsetko sa da riesit pokial obaja chcu. Pridu aj taketo chvile,treba vychladnut,najst znova tu iskru,snazit sa a bude znova vsetko dobre. Mnoho zien si mysli,ze len oni trpia,ale trpi aj partner. A ten sa moze vtedy aj takto zachovat. Otazne je,ci sa bude aj nadalej takto spravat alebo sa spamata.

sheila121
10. jan 2023

Povedala by som mu že je debil a nech si drnca ďalej na porne. Ja som pribrala 20 kíl a môj priateľ ma stále žerie. Nie každý chce chudé. A tomu tvojmu ukáž toto 🖕🖕🖕🖕 🙂

lilyianka
10. jan 2023

Ja som zhodila všetko čo som aj nabrala. A keďže ja som vždy bola chudá,tak som aj taka ostať chcela. Nám sa žiaľ bábo nepodarilo um.oplodnenim. boli sme 3x. Tak sme si neskôr adoptovali.

nikpa
10. jan 2023

Povedz mu, ze čo ti nedá on, budeš hľadať inde 🤷 Otvor oči, po pôrode keby sa vám pošťastilo, priberies kľudne aj ďalších 20kg a prepáč ale to sa na teba už ani nepozrie. Neber to v zlom, len sa ti snažím povedať, čo ťa s ním zrejme čaká....

lunademonica
10. jan 2023

Muzov ktori napozeraju porna prilis vela uz nevzrusuju ziadne skutocne zeny, ani modelky, ich mozog potrebuje stale tvrdsie stimuly, bola o tom reportaz v tv...

ckocka
10. jan 2023

@lunademonica No keď to hovorili v telke tak musí mať každý Juro diagnózu.

nikdenikto
10. jan 2023

Ono keď pol roka žije na porne, už sa pri normálnom domácom sexe ťažko vzruší. Treba to riešiť čim skôr.

ahhola
10. jan 2023

Tak snažíte sa o bábco, mal by to páliť dio teba, nie ísť na svojpomoc, ak keď najbližšia pomocná ruka je na konci jeho ramena, ponúkni svoju. Mohlo by sa podariť 👶prirodzene aj napriek nepriechodnosti, ale keď budete každý sexovať osve nič nebude.
Zvlášť keď ste pribrati, rozfajceni a nepohrdnete alkom. 🥀