Manžel ma odmieta po pôrode

24. júl 2021

Máme spolu 7 mesačnú dcéru. Po pôrode sa všetko otocilo. Manžel pri porode nebol, pribrala som 20 kg ale po 7mich mesiacoch som sa vratila na svoju pôvodnú vahu. Porod bol prirodzeny, 6 stichov, mala som pocit ze po porode je ten sex ešte lepší ako bol pred tým. No ocividne to tak nie je. Sex možno raz za mesiac. Z mojej strany sa nic nezmenilo no on ma nechce. Ked som ho s tym konfrontovala tvrdi ze je unaveny z prace. Viem ze milenku nema na 100%. Niekedy mam pocit ze len caka kym odideme von, ked ide mala spat do kocara, aby si urobil dobre sam. Nie som nejaka nymfomanka, ale pottebujem sex aspon 2x za tyzden, berem to ako odventilovanie, vyuzit chvilku ked mala spi a uzit si chvilku pre nas dvoch. Hadame sa kvoli tomu, ja sa urazim ked ma odmietne, on sa z togo vyspi a tvari sa akoby sa nic nestalo. Co mam robit?

mamamasama
24. júl 2021

Mozno je skutocne unaveny. Praca, starostlivost o babatko, prebdene noci. Moj tiez velakrat odpadne skor ako ja. Neviem aku ma pracovnu dobu, ale podla mna, ked si trocha po praci oddychne, naje sa, skus ulozit malu, dat si nejake sexy pradlo a neverim, ze povie nie...
Ked pises, ze sa kvoli tomu hadate. Aka je jeho reakcia? Preco teda nechce?

tncka
24. júl 2021

Ved ho tak neuhanaj,ked ti nestaci,kup si nejaku hracku a dopomoz si sama. Aj pre neho je to nova situacia a verim.ze je unaveny. Aj moj je,robi 12ky,pomaha doma,berie malu aj von,hned ako pride z prace,da sprchu,ani sa nenaje a vezme ju na zmrzku alebo na ihrisko,k svokre... Nikdy sa nestazoval ale zbytocne ho nezatazujem vecami z domacnosti a vecer ho necham spat ked viem ze rano zas ten isty dlhy kolotoc. A vikendy robi vacsinou tiez. Vidim to na vyplatnej paske a nestazujem sa. Je leto,vydavkov kopec,kazdy mesiac ho nahovorim na niekolko dni volna a kratku dovolenku a tam si to vynahradime. Ja som tiez unavena ako pes a to mam podstatne vacsie dieta,ale on zabezpecuje rodinu momentalne a ja som doma,takze zbytocne nerypem. A sex je to posledne kvoli comu by som...a takto nam to spolu ide super uz skoro 20r😬

autor
24. júl 2021

@mamamasama momentálne ma 14 dnovu dovolenku, ktora mu končí .za cele 2 tyzdne sme mali sex 1x na moje naliehanie. Robí na 3 zmeny 8h pracovný cas. Mozno som sa mu po porode zhnusila, mozno si to len namyslam, neviem kde sa stala chyba. Ano malej sa venuje, ale cela domácnosť je na mne, to nemoze tvrdit ze by bol vycerpany z nejakej domacej prace. Prebdene noci neabsolvuje, nespime spolu z dovodu aby sme sa vsetci vyspali.. tvrdi, ze ho stale pritahujem, ked som sa ho na to priamo pytala ale v praxi to vyzera uplne inak. Nechcem sa chodit stale doprosovať. Pred porodom bolo vsetko super.

savoya
24. júl 2021

No ja si myslim ,ze tu milenku ma a podvadza ta.

alison11
24. júl 2021

Chránite sa? Možno má strach,že by si mohla otehotnieť.prípadne sa bez hádania skús,si sním sadnúť k večeri keď malá bude spinkať porozprávať sa kľudom,nezvyšovať hlas,len mu povedz čo ťa trápi ako ťa raní jeho odmietanie a nech Ti povie čo mu vadí,možno tebe sa nezdá,že si sa zmenila tam dolu možno tvoja vôňa ak kojíš.Môjmu vadilo,že tam dolu som už nebola taká tesná ako pred pôrodom.Časom sa to upravilo po druhom pôrode to trvalo dlhšie a veru od kedy prišli deti tak je sexu pomenej a od kedy som sa vrátila do práce na 3smeny som rada ak raz max. 2x za mesiac stíhame.

autor
24. júl 2021

@tncka ziadna hracka nenahradi tu intimnu blízkosť medzi nami.

autor
24. júl 2021

@savoya mam 100%nu istotu ze nie, nema kedy, cele dni je s nami doma, ked ideme niekam tak jedine spolu, do prace chodi presne aby stihal a z prace sa vracia taktiez v ten isty cas ako obvykle.

robin30
24. júl 2021

Ked je muz v praci stihne viac ako si myslite.Vlastna skusenost.A nie vzdy ked je v praci tak tam aj skutocne je.

20erika07
24. júl 2021

A v praci nemaju zeny?
Inak aj moj je kazdy den vecer unaveny, vacsinou sa premoze ale niekedy to nestihnem a on uz spi no vynahradi mi to rano, on by sa najradsej rano ked je plny sil, ja si to zas uzivam vecer. A niekedy aj cez den ked mame chut, sak mala vam spi cez den?

alison11
24. júl 2021

Chlapi sú citlivejší než si myslíš,aj stres môže spôsobiť nechuť na sex. Aak je viac výdavkou na domácnosť z príchodom dieťaťa a požiadaviek z tvojej strany a tlak v práci tiež môže mať takýto vplyv chlapi ke´d sa cítia šťastný spokojný sú výkonnejší,môj keď si dovolí kúpiť nejaké náradie hočo čo ho baví okolo domu tak má aj chuť sa mi za danú veca aj za dovolenie si to kúpiť odmeniť sa milovaním 🙂.Skús ho niečím potešiť čomá rád a keď Ti už viac nepovie prečo nechce,tak si nepripúšťaj k srdcu že by nemal o teba záujem,záujem bude mať chlap viac keď budeš milá a zároveň neprístupná.

autor
24. júl 2021

@alison11 toľko krat tu temu vytahujem, az mi je to sproste co od neho vlastne chcem. Mala chodí spavat o 19tej, do 22-23 sedime na gauci, pozerame televizor bez toho aby sa ma vobec chytil, dotkol, ja nechcem byt stale ten iniciator. Trosku mi zostalo brucho, mam tam tak 2 strie, ale nemyslim si ze by to bolo nieco hrozne, kojila som 4 tyzdne, prsia mam striove komplet, trosku ovisnute, mensie nez pred porodom. spociatku som sa za to hanbila ale to uz vobec neriesim. Ano chranime sa, to by som neoznacovala za dovod. Druhe dieta chce, dokonca o nom aj stale rozprava.

lujza10
24. júl 2021

@robin30 presne toto som chcela napisat...aj moj bol na sluzobke...bol na dovolenkensnmilenkou....
...u sefa na zahrade varili gulas...este mi povedal ze ked stretnem.nejakeho kolegu aby som im gulas nespominala...lebo nie kazdeho pozval....a bola z toho milenka. 🤗 ...bohvie v com ma este klamal...

autor
24. júl 2021

@20erika07 je to cisto chlapsky kolektiv, zeny mozno tak upratovacky. Ano mala spi aj cez den, ale len v kocari- ako sme si naucili tak mame, takze je nutnost aby bol jeden z nas stale vonku. Ale mala nie je nejaky mamin cecek, ona sa prehra aj sama. Dalo by sa to stihat aj cez den

autor
24. júl 2021

@lujza10 on nechodi na sluzobne cesty, keby mi povesal ze na nejaku ide to by som mu urcite ani neuverila. V tomto som skutočne 100% ista, ze v tom ina nie je. Nechodi na ziadne posedenia, akcie, a vsade kde ide ideme spolu. Aj na pivo. Totižto sme sa pred rokom presťahovali do mesta, v ktorom nikoho nemáme. Sme tak na pol ceste od oboch rodin. Tu sme sami, ja som par kocikujucich mamiciek uz spoznala, ale on ked ide z prace domov a z domu do prace tak tu mame len keden druheho.

autor
24. júl 2021

@alison11 zarába nad pomery, všetko chapem, vydavkov je viac, ja mam rodičovský príspevok, hypoteka na krku ale urcite viem ze kvoli peniazom stres neni. Ako som uz pisala domacnost je na mne, neziadam od neho nič. Čas s malou trávi rád, do toho ho nenútim. Ma navarene. Nemá starosť o nic ine. Asi to proste vypustim z hlavy a prestanem tak stale naliehať

marcellka32
24. júl 2021

Veď sa ho na rovinu spýtaj prečo ťa odmieta? My tu môžme polemizovať a hádať, ak povie neviem alebo nič tak ja by som teda nemala dôvod s ním zostať, to si ťa neváži keď ťa odmieta, chlap, ktorý ľúbi ženu sa inak správa (to, že chodí do práce je normálne, aj ty budeš), prejavuje ti náklonnosť? Ako? Ak nič, tak by som dala ultimátum

mamamasama
24. júl 2021

A co teda robil pocas dovolenky? Aky bol pocas tehotenstva? Vtedy ste spolu mali sex? Inak. Nemyslim si, ze ma milenku.

sense
24. júl 2021

Odstahoval sa zo spalne sam? Alebo na koho popud spavatw oddelene?

autor
24. júl 2021

@sense usudili sme spolocne ze to bude lepsie, ked sme prisli z porodnice spavali sme spolocne ale to bola katastrofa, neskor som malu zacala presúvať na gauc aby sa vyspal aj on, ale spozorovala som na nej, ze ked ju presuniem, zasvietim svetlo, mala sa preberie a bdieť s nou 2-3hodiny v noci hore nebolo uplne ružové. Po poobednej chodí o 23tej domov, to ju rušilo ked si k nam lahol, na rannu ma budik 4.50 aj to bolo rušivé tak spíme oddelene a sme spokojní vsetci traja.

autor
24. júl 2021

@mamamasama 5 dni sme boli na predĺženom vikende, ani tam nebol sex, dostala som menstruaciu a nechcel, ked som ho volala aspon do sprchy kedysi to nebol problém. Teraz uz ano. Ano pocas tehotenstva sme mavali sex, zozaciatku moc nechcel lebo sa bal ze sa nieco stane, ale ked som ho ubezpecila ze je to v poriadku tak byval sex aj vtedy.
Chodime stale niekoho navstevovat, alebo su návštevy u nas.

autor
24. júl 2021

@marcellka32 ale ved sa ho pytam, tvrdi ze je unavený a vycerpany. Ked dobiedzam hovori zajtra, zajtra a prd z toho. Preto som pisala sem, aby som videla pohlad inych zien na tuto vec, pripadne ci to ma alebo mala niektora podobne a ako to riešiť. Pýtam si radu a pohľad inych na danu problematiku.
Ake ultimátum?

dominikac321
24. júl 2021

@savoya tak snad to vie autorka lepsie ako ty...

20erika07
24. júl 2021

Tak je to zvlastne, aj casu mate dost na to, aj mala chodi skoro spinkat, aj to rozoberate aj ti naslubuje ,zaujimave. Nejake problemy muzske dole nema?

dominikac321
24. júl 2021

autorka, ja by som to mozno nechala tak, nespominala to, mozno mu bude divne ze si to prestala riesit a pride s tym on, alebo si zvyknes? moja kamoska ma takeho manzela on proste tolko sexu ako ona nepotrebuje...a zvykla si, no nemala na vyber...

mamamasama
24. júl 2021

Nezvykol pozerat vela porna? Niektori chlapi sa casom stanu zavisli a potom zistia, ze od partnerky nedostanu to, co vidia na obrazovke. Alebo je mu pohodlnejsie urobit sa samemu.Rychlejsie. Vypusti ventil a nemusi sa venovat predohre. Urcite by som to riesila komunikaciou. Nie hadkami, sle pytala sa, co je za tym. Nemusi to byt vobec tebou. Ak by to nechcel riesit, navrhla by som sexuologa. Ak ta to trapi, tak to moze v buducnosti dost ovplyvnit vas vztah. Ako to mate s malou? Strazi vam ju obcas niekto? Skus odviezt k mamine, svokre a s muzom to cele prediskutuj, alebo vymysli nejaku romantiku. My mame taku "spolocensku" hru pre dvoch a to uz aj moj obcas sam vytiahne. Mozno len potrebujete troska ozivit vztah. Materstvo zenu zmeni, ale to neznamena, ze prestane byt zenou, tak mu to ukaz. Opatky,sexy pradlo. To musi zabrat.

alison11
24. júl 2021

Čo pracuje? Možno v práci má toho priveľa aj tlak od nadriadeného aj horúčavy unavia človeka viac ako v inom období v roku ja tiež robím na smeny a veru po 8hod. sotva stojím na nohách má prácu v stoji za 8hod sedím tak 20min. z 30min. prestávky.A po práci koľko krát kým deti zaspia keď mám rannú a skoro vstávam o 4tej tak večer skôr zaspím než muž ale to mám muža ktorému stačí raz za týždeň,ak mu ja nemôžem kvôli nočným alebo poobedným či počas ms byť k disppozícií tak si sám pomôže ručne.Keď mám poobednú od je v práci keď mám nočnú deti vyčkajú kým odídem sú hore proste nemožné... a víkendy sú krátke a ešte aká smola keby som aj mohla ale príde dotoho ms a prejdú 2týždne... U vás je to zrejme opačne keď on robí na smeny a ty si doma.Mne muž má len ranné.Neboj možno keď príde chladnejšie obdobie bude mať aj chuť že nebude taký unavený a vyčerpaní.

ankare
24. júl 2021

Možno si už zvykol na porno, ak na ňom fical počas tehotenstva, 600nedelia,... Držím palce!

ankare
24. júl 2021

Tobôž, keď spavate oddelene.

aneta129
24. júl 2021

Kolko ma rokov? Ja som sa tak cítila pred tehotenstvom, ze je to falat chuja 🤣🤣🤣 normlane by som bola isla za dajakym inym uz tak som si chcela užiť a on, jemu sa nikdy nechcelo... Potom som ostala tehotná na prvýkrát.... A tak. Som uz ja nechcela s nim nic a cuduj sa svete od minulého roka od septembra som s nim nespala.... Mame 6 týždňové dieťa a pravdu povediac aon aj chce chodí za mnou, ale fack you... Ja som chcela 2 roky aspon 3x so týždňa a on ma odmietal.... Teraz tak raz do týždňa príde za mnou a ja daj mi pokoj, nechcem.... No a on ma 33 moj a ked mal 31 az 32 vôbec nic, jak chorý... Ani si nehonil nic... A ked aj bol sex ta za 10 sekundy bol hotový dpc....neznasala som to.... A sebec.... Takže si natom lepšie....

julie19
24. júl 2021

Možno je naozaj unavený 🤷‍♀️ My máme 8 mesacnu dceru... kedysi sme boli ako zajkovia, hocikedy hocikde ... a teraz ... po hodine uspavania na striedacku večer padneme obaja mrtví do postele a niekedy si ani nepamatam kto zaspal skor, ráno o 5 nám slečna zaveli budicek a ide cely kolotoč doznova a my máme aj cez den reči ako si to večer uzijeme a ako sa tesime ... a pride večer ... a sme tam kde sme boli 😅