Manžel sa rád pozrie na peknú ženu
Ahojte. Prosím, upokojte ma.
Mám pred 40tkou, dve deti, mám asi 10kilovu nadváhu (165cm a 73kg), sme s mužom spolu takmer 20 rokov. Manžel je vyrysovaný fešák, ja roztrasena celulitída. 🫣
Keď sme niekde napr. v obchode a prechádza pekná žena, prezrie si si odspodu hore, odzadu dopredu. 😅 Akoze nerobí to okato, ani slintavo, ale obzrie si ju. Viete si predstaviť moje sebavedomie...
A teraz otázka na Vás. 🤣 Aj Vaši chlapi to robia? A hlavne ma zaujímajú skúsenosti žien, ktoré sú ozaj pekné a sexi, či aj napriek tomu, že sú krásne, tak sa pozrú aj Vaši chlapi po peknej žene?
Robím sa, že to akože nevidím a mužovi nič nevyčítam, ale vnútorne ma to zožiera. 😪 Viem, že vždy sa nájde krajsia a lepšia odo mňa, ale najradšej by som bola, keby mal manžel oči len pre mna. Aj napriek tomu, že nie som žiadna krásavica.
@ckocka ba, obzrel si ich aj vtedy.
Ako krasna a sexi zena ti hovorim, ze kazdy muz sa obzrie po peknej zene. Robim to aj ja. Niekedy ju aj spolu okomentujeme. S chlapmi je to rovnako. Ak sa len pozrie, netesi ma to ale ani nejak nestve.
@barborachors hm..., môžem sa spýtať, kde Ty žiješ, že v Tvojom okolí sú hlavne tlsté ženy??? USA???
Chcela si názor peknej a sexy zeny.. neviem do akej miery som nou ja, vraj ano..ale môžem ti s istotou povedať, ze chlapi sa pozerajú aj po škaredších nez sú ich partnerky.. co sa týka vzhľadu som bruneta s tmavými očami, mala som známosti, ktoré boli vyslovene na pekne brunetky.. a vsimla som si, že pozorovali aj nie velmi atraktívne blondiny..presný opak ocumovali... ja osobne mam cca 50kg, starám sa o seba, chodím upravená, namaľovana, sukne, saty, lodičky.. a zažila som, ze si byvaly partner prezeral baculku.. s výraznou nadváhou..a nie až tak upravenú... takže áno deje sa to aj opačne, ze aj pekne a štíhle to zažívajú a paradoxne ich muži pozerajú po menej atraktívnych.. tak snáď ta to aspoň trošku upokojilo..
No vidíš. Takže buď sa na to vykašli, alebo sa nechaj z gruntu preoperovať na sexybombu, alebo sa rozveď.
tak neviem ako chlap ale ja sa tiez rada pozriem ..ci na chlapa ci na zenu .. ved ked je na co .. a ty hold namiesto fnukania ak si so sebou nespokojna tak daco zmen-zivotosprava,chodenie do gymu s muzom etc ..
Som si istá, že keby mu nič nepoviem a zdujem sa po situácii, keď som si všimla, že si obzrel sexy kočku, tak by nechapal, prečo som zduta. Vôbec by mu to nenapadlo, že som si všimla, že obzrel ženu. Lebo on by bol isto presvedčený, že si ju neobzeral. 🤷
ja si myslm ze to ci sa pozrie po inej zene vobec nesuvisi s tym co ma doma. skratka je tak nadstaveny. kazdopadne asi by som na tvojom mieste uz len kvoli seb na sebe popracovala. ale aj ked budes mat modelkovske miery a vsetko tip top, podl mna sa tak ci tak obzrie. no pokial len pozera ...
ja som s mojim 19 rokov a este nikdy to neurobil tak aby som si to vsimla. nemyslim si ze je slepy ani ze som v jeho zornom poli len ja ale fakt som ho ocumovat ine este nevidela. asi je sikovnejsi 😀
Moj byvaly manzel sa obzeral a komentoval a ja s nim. To bolo srandy, hlavne, ak sa z tej sexy chrumkavej kosti vyklula nejaka 60+ zena.
@pralinka25 skús si všimnúť peknú kočku skôr než on a potom ho sleduj 🤣 a daj mi vedieť 🤣
Co je na tom, ja sa pozeram po peknom chlapovi aj po zene na to mame oči, ak ta to zoziera tak zacni cvicit a daj sa do formy, budes spokojna zo sebou
Inak tie krásne modelky, ktoré spominaš, tie sa budú väčšinou pozerať do zrkadla vlastného, takže ani nespozorujú, že pán manžel pozerá na inú 😂
Ja si snažím zakladať na dobrom charaktere, myslim, že som dobrý človek, pomaham, som empaticka, zodpovedná, spoľahlivá, starostlivá mama,... a verím,že takto to vníma aj môj muž, lebo fyzická krása raz pominie, no dobre vnútro ostane navždy. Treba vidieť ľudí srdcom, nie pozlátkom.
No viem aj to,že muži sú nastavení na estetickú stránku života a takéto bachorky ich nezaujímaju. 🤣
Viete, keď vidím mladú sexy kočku, ktorá je bezdetná, slobodna... a porovnám si ju so mnou... Tak mi veru hrdlo stisne. s takou sa ja porovnávať nemôžem.
Možno je to všetko len v mojej hlave, ale nie je mi to vôbec príjemné, keď nastane takáto situácia.
Moj muz nema cas kukat po zenach, lebo kuka po autach. Ja bezne upozornim, ze aka pekna zena tam a tam, on sa ani tak neobzrie 😃
Ja to vidim tak, ze problemom nebude tvoj vzhlad, skor tvoje sebavedomie, ved si zober, ze keby vo vztahu islo len o ten vzhlad, modelky by sa nerozvadzali.
Ja teda nie som vyslovene z tych dnesnych krasavic - urobene prsia, predlzene vlasy, umele nechty, mihalnice atd., som len bezna zena, co sa o seba stara, no vnimam, ze moj muz sa na inu pozrie, no velakrat zas skonstatuje, ze ma velmi peknu zenu. Nehovorim, ze si na tom nejako ulietam, ale ani sa necitim jeho kuknutim ohrozena, beriem to tak, ze pokial sa neotaca a neslinta, dovod na nejake urazanie sa nie je. Rozumny chlap totiz vie, kde su hranice a ze manzelka vidi aj ten "super nenapadny" zraloci pohlad.🙂
Tak pozrie sa kazdy chlap. Ktory tvrdi ze nie tak klame. A moze mat po boku peknu zenu. Ja sa tiez obzriem nenapadne teda skor pozriem na pekneho muza. Vsetci mame oci . Nerob z toho dramu
V láske platí páčiš sa mi preto že ťa milujem, nie milujem ťa preto že sa mi páčiš.
@kiwi3 ďakujem Ti
@jj298 dobre, ďakujem
@bbshop ďakujem, super
Prepac,ale vnutorna a vonkajsia krasa sa navzajom nevylucuju 🤣. Kazda z nas raz stretne krajsiu,dolezita je naozaj celkova skladba cloveka. Ale ak tvojmu drahemu na tom zalezi,stara sa o seba ty si sa naozaj trosku opustila.... No,tak ti poviem,tiez by mi to vadilo ako zene,kebyze sa mi chlap opusti. Nevraviac o tom,ze to poukazuje aj na vnutorne vlastnosti,lenivost,pahltnost, a samozrejme aj nizke sebavedomie. Ale tak to vies aj sama a sama sa musis nastavit,aby si bola spokojna. A inak nie,moj sa po inych nepozera,minimalne ked je so mnou. Je to inak dost hlupe a neuctive. Niekedy zo srandy skomentujeme,ale aby obzeral niekoho od hlavy po paty by aj mne bolo velmi neprijemne
@karinka223 manžel má peknú tvár aj postavu, ťažko robí fyzicky, tak celý deň vlastne ma kardio aj posilňovanie. Dáva si pozor na stravu, lebo aj napriek tomu, aký má v robote vydaj, nie je prirodzene štíhly. Ale je ozaj pekny chlap, mohol by mať ktorúkoľvek,ktorú by chcel.
tak skus zamakat ja svojej postave 🙂 aspon 10 -15 minut denne... a zmen stravovanie. ano..podla mna to robia vsetci muzi. ty sa za peknym chlapom neobzries??? lebo ja ano..a nehladam za tym absolutne nic.
Ja som sa tiež stále bála, či môj priateľ nekuká po iných krásnych dievčatách - hlavne kvôli tomu, že on je naozaj krásny muž, netvrdím to len ja, ale aj okolie a je dosť okaté aj to, ako na neho iné dievčatá pozerajú, aj tie typické podľa tvojich slov sexy krásky 😄 stále som sa bála, že ma vymení za krajšiu… až raz sme sa na isté obdobie rozišli kvôli odlišným životným okolnostiam a pracovným možnostiam a po niekoľkých mesiacoch sme sa dali dokopy... celý čas som mala v hlave, že určite si to užíval s tými dokonalými kráskami, že si vychutnával to obdobie “slobody”… a čuduj sa svete, vôbec to tak nebolo. Stretával sa len s jednou babou, ktorá bola síce peknučká, ale vôbec nie tá typická kráska, na ktoré som žiarlila.. obyčajné zlaté dievča. A keď som sa ho opýtala, prečo sa jej zapáčila práve ona a nie x sexíc ktoré viem že by mu hneď dali kebyže chcel tak povedal, že ona bola veľmi uvoľnená a pohodová, vedela si urobiť zo všetkého srandu, neriešila a netrápila sa kvôli hlúpostiam (ako naše spomínané žiarlivostné chvíle 😄), cítil sa pri nej uvoľnene a príjemne... takže ozaj nie je pravidlo že sexy muž ide len po sexy ženách.. muži si vyberajú a hlavne zostávajú pri ženách, pri ktorých sa cítia dobre, ktoré nevymýšľajú problémy, nerobia zbytočné scény, ale vedia sa tešiť zo seba a zo života, veľa sa smiať a milovať ☺️ takže toto odporúčam aj tebe! ❤️ samozrejme dbať na výzor je pre ženu dôležité, nie je dobré to zanedbávať. Ale rob to uvoľnene a s dobrým pocitom, že už teraz sa mužovi páčiš a miluje ťa a ideš dať do toho všetko, aby si sa sebe aj jemu páčila ešte viac a nie zo strachu a žiarlivosti- to by ťa dlhodobo ani nemotivovalo.
S mojim muzom mame cele nase randenie aj manzelstvo oci len pre seba a sme jeden pre druheho velmi atraktivni a sexi..uz 17rokov... aj po 4detoch.. lenze my sme brali na cely zivot, keby pride nejaky problem, tak ho riesime, pretoze pre nas iny muz/zena neexistuje..
@kvetinka75 aj aj si myslím, že zbytočne drámu robím.
@miskamicha áno, viem, že strava je zaklad. Od septembra pôjde mladší do škôlky, ja budem min. polrok doma este, tak verím,že si konečne nájdem čas aj pre seba.

Ano robí to aj môj podľa mňa som pekna ale postava nieje pekna vždy keď sa pozerá z autá tak to skôr obratim na srandu že veď sa pozeraj na cestu aby sme nehavarovali😅 alebo keď sa kukne povie kukuk🤣 aj ja sa pozriem a čo