Manžel sa rád pozrie na peknú ženu
Ahojte. Prosím, upokojte ma.
Mám pred 40tkou, dve deti, mám asi 10kilovu nadváhu (165cm a 73kg), sme s mužom spolu takmer 20 rokov. Manžel je vyrysovaný fešák, ja roztrasena celulitída. 🫣
Keď sme niekde napr. v obchode a prechádza pekná žena, prezrie si si odspodu hore, odzadu dopredu. 😅 Akoze nerobí to okato, ani slintavo, ale obzrie si ju. Viete si predstaviť moje sebavedomie...
A teraz otázka na Vás. 🤣 Aj Vaši chlapi to robia? A hlavne ma zaujímajú skúsenosti žien, ktoré sú ozaj pekné a sexi, či aj napriek tomu, že sú krásne, tak sa pozrú aj Vaši chlapi po peknej žene?
Robím sa, že to akože nevidím a mužovi nič nevyčítam, ale vnútorne ma to zožiera. 😪 Viem, že vždy sa nájde krajsia a lepšia odo mňa, ale najradšej by som bola, keby mal manžel oči len pre mna. Aj napriek tomu, že nie som žiadna krásavica.
Moj jeden byvali sa pozeral na vsetko co sa pohlo. Neskor vysvitlo ze bol naozaj ,,uchyl" .
Co sa tyka otca mojho dietata, ten sa na ine nikdy nepozeral,kolko x v meste sa este postavil za mna aby sa nepozerali mne na zadok . Nevedela som co robi az kym som sa ho raz spytala preco furt odbieha odo mna ked sa prechadzame ci rozpravame.
Ja sa inak na chlapov tiez absolutne nepozeram, ked si nahodou niekoho vsimnem tak to uz musi byt velmi pekna zena.
Pozeranie je pre vela ludi prirodzene a ak Ta to trapi tak zmen seba , budes spokojnejsia. Este si mlada
A ešte mi poraďte... Ako ho má slušne pri tej situácii upovedomiť, že mi to vadí? Nechcem mu robiť scény, ani byť za hysterku. Ale ani sa nechcem vnutorne zozierat a vyčítať si, že som mu to mala v tej chvíli povedať.
@lucia147852 ano, ja viem,že sama si za to môžem. Ja som asi nemala správu životosprávu pri chudnutí, lebo som bola často hladná. A vždy po jedle mám chuť na sladké. Ja teóriu ovládam, ale prax je,že dojedam po detoch, jem to, čo ony, teda zaprázene a kyslé polievky často, dám si s nimi keksíky a jahodový milkshake v cukrárni. 🫣
Túto moju dilemu by som rada zhrnula,že aj keby som bola sexy kosť, aj tak sa muž pozrie po inej atraktívnej babe.
Nech môžem kľudne spávať 🤣🤣🤣
Ja som to uz inspirovana nejednou temou tu na koni skusala ale fakt som ho nenacapala. Bud som ja slepa (co nevylucujem) alebo je fakt super sikovny alebo kuka len ked nie som pri nom. Alebo ze by nekukal ale o tom pochybujem.
Ono je to asi normalne. Ved aj ja sa ozbzriem aj po chlapovi aj po zene… to ale neznamena ze ich pohladom vyzliekam alebo ze flirtujem alebo co….
Ty mas z toho zrejme komplexy. Zial chipsy pizza ci podobne veci co pises ti nepomaha ☹ nie kvoli muzovi ale kvoli sebe skus znovu zhodit tych par kg-ved to nie je 50kg ako v extremnych premenach.
No ale to to nezaruci ze muz sa prestane obzerat….
No zacnu sa aj ini obzerat za tebou 😉
Nijak… riešiť by to malo význam vtedy, ak by to robil okato, nech sa uvedomí, že nemá byť slizký. Ale takto by si bola len za hysterku. Ozaj sa musíš naučiť zvolnit a neriesit zbytocne veci.
@sara288 áno, to je pravda,že ja som taký hlbavy typ, že všetko riešim a veľa o Tom rozmýšľam. 🫣
Ste spolu 20 rokov. Keby chcel krajšiu, chudsiu, sexibombu, už by hľadal. Vybral si teba. Pre niečo, možno nie pre krásu, ale pre povahu.
Nie som krasotinka, aj môj si pozrie iné ženy, ale aj ja pozriem na pekného muža.
Vždy hovorím, "kukaj, ale nekomentuj" 🤣
Aj ja sa obzriem po krásnej žene, ako aj po krásnom chlapovi. Veľakrát aj mužovi pozriem, ze wouw pozri aká pekna žena... 😉
Áno aj môj chlap to robí, resp. robíme to obaja. Ale zistili sme, že máme úplne odlišný vkus na ženy 🤣🤣🤣
Rozprávaj sa so svojím,mužom zakaždým ke´d vidíš že obzerá kočky sa ho spítaj,čo ho upútalo na nich?A tak sa dozvieš čo sa mu na nich zapáčilo,prípadne čím ho zaujali. A najskôr skús vynechať rýchle občerstvenia ako tyčinky,čokolády,keksy,ak máš medzi jedlami ja som tiež mala 73kg pri výške 167cm v decembri jem už len keď mám hlad niečo poriadne,alebo nejaký rožok aj to 1ks zapijem a vydržím 3hodky,večer musli z mliekom,a od januára som schudla na 66kg snažím sa každý 2deň cvičiť,brušáky a aj na nohy a stehná cca 30min.A bicyklujem do práce a z práce dokopy asi 20min. cez týždeň.
My pozerame a komentujeme spolu, na pohlavi nezalezi 😆
Poznam 2 hetero chlapov, co neocumuju ine zeny! Zial nie je medzi nimi ten moj:D moj ked to prehana, poviem, aby si utrel slinku (v ramci srandy). Ja tiez pozeram a viac po zenach ako po muzoch, ze co maju s cim oblecene a tak.nie je to pre mna ukazovatko nevery, ze ked pozera tak bude neverny..kedysi bolo, po rokoch to vnimam inak.
Podľa mňa na tom nič nie je, aj ja sa pozriem na pekného chlapa, ale to neznamená, že by som ho hneď chcela alebo čosi také 🙂
Nakopli ste ma, dievčatá. Veceriam vajce so šunkou na celozrnnom toaste. Mohlo by mi to vydržať.
Mám výhodu,že manžel zdravo je, máme nakúpené tuniaky, cottage cheese, kuracie šunky,...
Verím,že len keď vynechám "somariny" a sladké nápoje, namotivuje ma to.
U mna by uz bol bez zibov.Neakceptovatelne!Neexistuje.
@alison11 toto nie je veru zlý nápad, keď sa ho opýtam, čo ho na kočke uputalo. Neznie to hystericky ani vtieravo.
@maminkadeticiek tvoj sa nepozrie na peknú ženu?
@ivik4 ty koňo, ty si už aká kosť! 😳 Brutálne vyzeráš! 👏 No a môj manžel je podobný fešák ako Tvoj, je ale asi nižší o dačo. Len ja mám veeeelmi ďaleko od Teba. 😅
Nie nepozrie.Diva sa na ludi vokol,ked je v zornom uhle,rovnako ked je tam zena alebo muz.Ale nikdy v tom nevidim premeriavanie si,alebo obzretie sa,alebo styl "ta je dobra...".Ked je s kamosmi neviem,neriesim,ale pri mne nie nikdy.Za prve lebo vie ze by ma nieco take absolutne urazilo a zase preto lebo pri vsetkej skromnosti ma doma zenu,na ktoru sa pozeraju ini muzi.Nie fakt nie.Ale pamatam si ze ked som mala taky pocit ze mu zabludil pohlad tak ja som okamzite povedala "to nemyslis vazne!"Ja neakceptujem, aby sa muz v mojej spolocnoati pozeral na inu,je to nanajvys nevhodne a pre zenu ponizujuce.
Pocuj ale to nie je o tom aku mas postavu!A ci je nejaka sexy alebo nie.Proste to je o ucte muza k zene.
@maminkadeticiek áno, máš úplnú pravdu. Je to o úcte. On to možno ani tak nemyslí, ale pre mňa je to dyka do srdca. A pritom, to moje telo, ktoré vynosilo dve deti, zvládlo 2 prirodzene pôrody bez epiduralky, ktoré roky dojčí, roky nespí,.... si zaslúži oveľa väčší obdiv než telo slobodnej a bezdetnej slečny.
A ináč vyzeráš super ja mám hrubšie lýtka a malé prsia,ja si myslím,že len zo zvedavosti sa obzerá ten tvoj,určite sa mu páčiš.Kludne sa ho opítaj ak nabudúce sa obzrie,že čo ho upútalo na slečne,možno len ofit terajších slečien je iný a zaujímavý.A nie je to vôbec akoby žiarlivostná scéna,len obyčajná konverzácia 🙂 možno budeš prekvapená,čo Ti povie.Ja sa tak bežne z mojím bavím ak ho niekto niečo upúta :D aj sa zabavíme sem-tam a veru pohľad muža na ženu vie aj občas zabolieť ale keď povie svoje čo on vlastne videl a ja napríklad som to nezastihla tak sa aj začudujem čo si ten môj všimne na mladých a mňa upúta postava,zatiaľ kým jeho nejaké detaily na šatoch či vlasoch 🙂.
On kludne može obdivovať tvoje telo za to že vynosilo deti a pritom obdivovať aj krásne cudzie telo čo vynosilo akurát tak drahé kabelky. To sa predsa nevylučuje.
@alison11 viem si predstaviť jeho odpoveď: nič

Tak ale ty so sebou nechceš nič robiť. Radšej budeš o sebe hovoriť nepekne a depcit. Nemusíš si neviem ako odopierat. Ale prezierat sa cipsami, sladkým a pizzou je aj celkom dosť nezdrave. Hádam tu pre svoje deti chceš byt čo najdlhšie, takze už len z tohto pohladu by si s tým mala dačo robiť. A to ti hovorí žena, čo sa po prvom pôrode vyzrala na 73kg. A nie, neboli to kila ktoré mi ostali. Boli to kila, ktoré som si nahnala zlou životosprávou a nočným vyjednaním čipsov. Schudla som na 60kg a dám si aj sladké, aj hambac aj pizzu. Ale bežnú stravu mám vyváženú, necítim sa hladná a ani nejak veľmi neobmedzujem. Takze naozaj radim so sebou niečo robiť. Nie pre chlapa, ale pre svoje zdravie a svoj dobrý pocit zo seba samej. Btw. aj chudý človek môže byt dobrý a mily. Prepáč, to je take alibistické schovávanie sa za to.