icon

Manžel sa rád pozrie na peknú ženu

10. júl 2023

Ahojte. Prosím, upokojte ma.
Mám pred 40tkou, dve deti, mám asi 10kilovu nadváhu (165cm a 73kg), sme s mužom spolu takmer 20 rokov. Manžel je vyrysovaný fešák, ja roztrasena celulitída. 🫣
Keď sme niekde napr. v obchode a prechádza pekná žena, prezrie si si odspodu hore, odzadu dopredu. 😅 Akoze nerobí to okato, ani slintavo, ale obzrie si ju. Viete si predstaviť moje sebavedomie...
A teraz otázka na Vás. 🤣 Aj Vaši chlapi to robia? A hlavne ma zaujímajú skúsenosti žien, ktoré sú ozaj pekné a sexi, či aj napriek tomu, že sú krásne, tak sa pozrú aj Vaši chlapi po peknej žene?
Robím sa, že to akože nevidím a mužovi nič nevyčítam, ale vnútorne ma to zožiera. 😪 Viem, že vždy sa nájde krajsia a lepšia odo mňa, ale najradšej by som bola, keby mal manžel oči len pre mna. Aj napriek tomu, že nie som žiadna krásavica.

autor
10. júl 2023

@alison11 nahá vyzerám oveľa horšie. Celulitída všade.

autor
10. júl 2023

@ckocka ale keby mal uctu, tak velebí moje telo, ktoré niečo dokazalo. Nie telo, ktoré je vlastne bez driny krásne a mladé. Ale to je len moja utopia 😅 realita je uuuuuplne inde 🤷

ckocka
10. júl 2023

Na to aké máš vratké sebavedomie máš pomerne vysoké nároky na velebenie svojho tela.

alison11
10. júl 2023

Tak mu proste povieš že si zvedavá prečo si ju teda pozrel z dolu hore 🙂.

alison11
10. júl 2023

To sa dá len treba ve+ tekutín piť celulitída vzniká od toho,že málo piješ a spevniť sa dá rôznymi gélmi aj z Avonu sú na celulitídu i na spevnenie gély,alebo aj v drogérií ponatieraš a keď budeš dodržiavať pitný režim v lete ak 2L a keď kojíš +1L v lete a rozhýb sa keď sa dá hoc aj obyčajné brušáky začni 30 a aj do strán kým si zdriemnú deti prípadne ak ich nejaká hra alebor ozprávka zaujme,tak si sprav chvíľku pre seba pričom ich budeš mať na dohľad.

autor
10. júl 2023

@alison11 on mi povie, že sa na ňu pozrel rovnako, ako na kohokoľvek iného 🤷 napíšem Ti nabudúce,keď to uplatnim v praxi 🙂

autor
10. júl 2023

@ckocka no a nedokázalo veľa?či len preto,že nie je pekné, si nezasluzi obdiv a úctu?

mamamasama
10. júl 2023

Asi ta sklamem. Moj v mojej pritomnosti nepozera. Ani okato, ani neokato. Proste nie. Uz len z ucty voči mne.

alison11
10. júl 2023

Oki držím palce. Tak ale popracuje aj na intonácií aby nepočul výčitku an tvojom hlase pritom,len akoby si len tak prehodila rečou a pritom sa usmievaj,pokiaľ cíti výčitku za svoj čin tak áno chlapi tka reagujú ako tvoj.ináč chlapi majú iné myslenie naž my ženy neber si to osobone on určite ťa má rád a páčiš sa mu ináč by si ťa nevybral za matku svojich detí.Možno obzerá kvôli tomu,že sú mladé a spomína pritom aký ste boli vy mladí ber to tka že každý chlap sa obzrie aj aj si pozriem aj ženy aj mužov ale práve kvôli odevu či sa im hodí alebo odhadujem ich vek v duchu jasné a tak aj ma niekto zaujme zas nejakým extrémnym oufitom,tak sa aj začudujem ( študovala som na odevnej preto ma to tak zaujme pozerať kto čo nosí a tak...)Nezabudni chlapi sú veľký chlapci,preto mu to nevyčítaj,len prehoď akoby sa chumelilo kamarátsky prípadne ak tak nadhoď ako tu žienky videl si aké má tenké nohy prípadne čo ty na tie šaty,atď. a dozvieš sa čo si všimol na dotyčnej a čo nie :D prípadne ak on nepostrehol čo ty obzrie sa za ňou aby to zazrel tak sa aj zasmej,neber to nikdy osobne .Nie je to proti tebe je to pudové a to že obzerá ešte ťa nepodvedie snimi.

mamamasama
10. júl 2023

@palculienka40 no hentu kravinu, ked niekde citam 😅 ze obzerat si menu a jest doma. 👌🤣🤣🤣

ckocka
10. júl 2023

No keby ma partner začal velebiť pomyslela by som si že sa zbláznil alebo si robí srandu. Ja som si vedomá svojich kvalít aj bez velebenia, a ak ma chce niekto pochváliť tak uverím pochvale úprimnej, ktorá zodpovedá realite. Vzhladom k tomu že nie som svatica velebenie je mimo realitu.
A ak teda má velebiť každé telo ktoré stvorilo život, tak si velmi nepomožeš.

jj298
10. júl 2023

Spava s tebou? Stale ho rajcujes? Netvrd mi ze si sa nikdy na ziadneho ineho chlapa nepozrela. Je to uplne normalne. Aj si ho/ju obzriet. Nemusi v tom byt ziaden sexualny podton. Proste sa pozrie a za 5 minut mu vyfuci z hlavy. To nema s uctou/ neuctou nic spolocne.
Pozri aj ja ocumujem chlapov. Konci to tam ze si poviem ze sa mi paci ako je obleceny alebo ze je pekne ostrihany. Neredstavujem si ho naheho ani na neho nemyslim v posteli.
Taketo zakazovanie/urazanie sa/ cepovanie skor druhu stranu odradi a znechuto a znaci velmi nizke sebavedomie. Nijako nezabranis tomu aby stretol peknu zenu ked je v obchode, na benzinke hocikde.

ivik4
10. júl 2023

Dakujem a normalne som si musela teraz pozriet svoj profil ci tam mam este foto maleho otca alebo si ho pamatas z nejakej foto co som tu mala

autor
10. júl 2023

@ivik4 pamätám si Tvoj profil. 🙂 Ty si prišla o dieťatko a aj druhý pôrod si mala veľmi komplikovany, že? A Tebe šlo tiež o život, však?

autor
10. júl 2023

@mamamasama vidíš to, ale to sa asi vynútiť nedá. Také nastavenie musí mať muž sám od seba asi.

ivik4
10. júl 2023

Hej o 2,jedno z toho az v 5 mesiaci a ano posledne moje tehotenstvo neprajem nikomu .
Inak este k danej teme, cululitidu ma kazda. Ok, vynimocne sem tam nejaka zena nie, ale inak je prirodzena. Nad tym si hlavu nelam.
Inak podla tvojich reci som cakala ze budes vyzerat ovela horsie . Vyzeras fajn

katkazocele
10. júl 2023

@cocolino234 fantastické zhrnutie situácie 🙏👏👏👏

autor
10. júl 2023

@alison11 veď toto, či to dokážem bez výčitky v hlase, netuším.
@jj298 ano, ja sa hneď urazam a durdim 😳 ale máš asi pravdu v Tom,že za 5 minút si už ani nespomenie, akú sexicu videl. Za to v mojej hlave už idú scenáre, ako by ju hneď pomiloval.🤦

barbora19911
10. júl 2023

No akurát dneska som to videla v nákupnom centre keď som bola v telekome tak sa jej pozrel na zadok slintavo ťa žena si to všimla upozornila ho a on jej ešte povedal že predsa sa nebude celý život pozerať len na ňu že nech sa pozrie na seba ako vyzerá a pritom on bol od nej starší ten typický humusak ponožky v sandáloch oblečený jak z roku 2005 🤦🤦🤦🤦 pivny hnusný pupok no fuj ..a ešte tam boli aj malé deti pri nej no chudák žena ...a ja celá pohoršena som to povedala manželovi keďže on je aj moja "(najlepšia kamoška)" a sám povedal že by takému chlapovi rozbil hubu ako sa má akože ťa žena cítiť ? Veď chlapi niesu zvieratá že rozmýšľajú len údom 🤦🤦🤦 žena je po deťoch, v robote má toho veľa niekedy sme aj strhané ale to patrí k životu ..a každá keby nemusela chodiť do roboty ale mohla by sa starať len o seba kozmetička kadernička fitko ale to je zase vizitka toho muža že ju neperuje a nechce od nej v podstate nič len aby sa starala sama o seba ...toť môj názor

jj298
10. júl 2023

Neurazaj sa a nedurdi sa. To je za mna viac odpudzujuce ako celulitida. A zakazane ovocie najviac chuti.
Navyse ako vies, ze tie zeny su aj pre neho pekne? Co ak si povie fuu ta ma ale oci daleko od seba, alebo boze ako smatle a boze tieto crop topy to je otrasna moda a tieto huste vycesane obocia vyzeraju hrozne.

jj298
10. júl 2023

Inak zrovna dnes som posielal muzovi foto jednej influencerky ze ma pekne plavky. Ona vymakana opalena nastajlovana, podla mna krasna a vies co mi povedal? Ze ma divne palce na nohach a ja ze mam krajsie 🐐😀
Dal ti niekedy realne pocitit ze mu nieco na tebe vadi alebo su to len tvoje komplexy?

zelenakobyla123
10. júl 2023

@babovka2321 mám to úplne presne rovnako🤣🤣🤣🤣

vevapeto
10. júl 2023

Čo ja viem, robí to ale teda robím to aj ja 😂😂😂 chvalabohu, oči máme obaja zdravé…

k1k1na
10. júl 2023

Spravne si to napisala, aj keby si vyzerala ako playmate, vzdy sa najde krajšia lepsia neokukanejsia.. ale ak ta chlap lubi, mate medzi sebou chémiu, poprípade si rozumiete a mate rovnaky humor atd skratka je vam dobre spolu, tak sa naozaj len pozrie. A robi to kazdy, aj zeny.. Aj ja sa rada pozriem na peknú zenu a to som zena! 🙂 Tak klud 🙂

rebrambora
10. júl 2023

Ano. A to som viac vyrysovana ako ten moj. A robim to aj ja, este mu ich ukazujem 😀

jovka
10. júl 2023

Tak normálne určite,neslinta nejak okato,ani sa neotaca,( aspoň keď je so mnou🤣)a nemá rád keď sa na mňa pozerajú,a zas povedzme si pravdu tu u nás ľudia často zazeraju,až nepríjemne niekedy 😳

beatrice3
Autor odpoveď zmazal
leskovael
10. júl 2023

No neviem teda či som v kategórii "pekné a sexi" 😂 ale odpovedať odpoviem... Nie, v mojej prítomnosti to chlapi nerobili. Nebudem sa tváriť a namýšlať, že si peknú ženu inak nevšimnú, veď je to hádam prirodzené.. Ale okato predomnou fakt asi nikdy... No napr z pohľadu ženy ktorú si cudzí chlap obzerá môžem povedať, že je to maximálne nepríjemné, ak ide so ženou a čumí🙄

Čo sa týka nadváhy tak hold, to je už tvoja chyba. A dieťa je len výhovorka. Po dieťati mám naj postavu- váhovo, začala som pred 30tkou behať, čo som roky nikdy nic nerobila. Jednoducho s pribúdajúcim vekom sa treba viac o starať.. A netreba nato tráviťb4x týždenne hodinu vo fitku😉Nikdy nebudem mat nadváhu, lebo to nedovolím..Rovnako ako nebudem zanedbaná, lebo taká jednoduchou som. Robím to pre seba, lebo sa rada cítim dobre. A to by mala mať v sebe každá žena.

nevenka
10. júl 2023

@vanilkovazmrzka no ja sa napriklad nepozeram, mne ini chlapi nic nehovoria...🤔. Mozno tak raz za rok, ak daky naozaj vynimocny. Ale nebudem kukat tak, ze mi oci vylezu.

Nehovorim, aj moj muz sa pozrie, ma oci, ale teda nie tak, ze si to vsimnem. Vobec to neriesim, lebo to ani nevnimam. Nerobi to okato. A tiez mam 40, ale 4 deti, nie 2 a tiez 10 kg navyse. Moj muz ma tiez nadvahu, za tie roky, co sme spolu. A stale sa chce lepit na mna, sexoval by aj 3x denne, keby sa dalo 😅🙃. A urcite je krajsie vyrysovane telo a keby som kus zamakala, tak by mozno z toho daco bolo, viem...

nevenka
10. júl 2023

My mame inak strasne neprijemneho suseda. Byvala som tam este ako slobodna studentka a oni sa so zenou rozviedli. No a nastahovali sa naspat po rokoch, vratili sa k sebe. Minule, ze suseda a Vy si ma pamatate vobec? A ja ze ano, preco? No lebo ja viem, preco si Vas pamatam, ved ste pekna zena, to si chlap zapamata, ale Vy preco si mna pamatate...a taky pohlad proste, si ma premeriaval od hlavy po paty, no sliz. Ja si ho totiz pamatam, lebo hnusne nadaval zene, vadil sa s nou vo vytahu, resp. on hucal a ona zakriknuta ticha tam stala, no chuda...a cudujem sa, ze sa znova sali dokopy, po rokoch, ked uz maju dospele dieta co chodi na VS. A on proste taky sliz pupkaty. Nieze by moj muz pupok nemal, ale slizky nie je a nema debilne reci.
@sima234 inak, toto je fakt...ked je v telke nejaka akoze krasna zena, prezentovana ako vseobecny ideal krasy a chlapi tam v tom seriali za nou saleju, kolkokrat ma moj chlap prekvapi, ze toto je akoze krasna zena? No neviem...a podla mna je pekna, no on ma uplne iny vkus a asi dobre, ze teda spadam do nie typicky peknych zien, nepripadam si nejaka krasna. Som proste nizka, teraz aj bacula, celke prsia, siroke boky, brucho po 4 detoch jak v 5.mesiaci, no 🙃. Ale teda potom prizna, ze teda chape ten princip, ze preco ju oznacuju ako "krasnu", ale on to vidi inak. A niekedy som v soku, ze mne pride divna ta zena a on ze aka zaujimava...🤣🤣🤣. Takze no. Hlavne, ze neslinta okolo zakladnej skoly, ako jeho byvaly kolega. Uz mu povedal, ze je vyslovene debil, ze ho zavru raz, ze sa hanbi s nim aj chodit na obed. Snad sa uz uvedomil...Brrr.