Manžel sa rád pozrie na peknú ženu
Ahojte. Prosím, upokojte ma.
Mám pred 40tkou, dve deti, mám asi 10kilovu nadváhu (165cm a 73kg), sme s mužom spolu takmer 20 rokov. Manžel je vyrysovaný fešák, ja roztrasena celulitída. 🫣
Keď sme niekde napr. v obchode a prechádza pekná žena, prezrie si si odspodu hore, odzadu dopredu. 😅 Akoze nerobí to okato, ani slintavo, ale obzrie si ju. Viete si predstaviť moje sebavedomie...
A teraz otázka na Vás. 🤣 Aj Vaši chlapi to robia? A hlavne ma zaujímajú skúsenosti žien, ktoré sú ozaj pekné a sexi, či aj napriek tomu, že sú krásne, tak sa pozrú aj Vaši chlapi po peknej žene?
Robím sa, že to akože nevidím a mužovi nič nevyčítam, ale vnútorne ma to zožiera. 😪 Viem, že vždy sa nájde krajsia a lepšia odo mňa, ale najradšej by som bola, keby mal manžel oči len pre mna. Aj napriek tomu, že nie som žiadna krásavica.
@nevenka fuj ten tvoj sused. Ale normalne som rozmyslala,ci nemas mojho suseda! Tiez tak vrieskal po zene,pi.a,ku.rva,no hnus. A potom sa povyzliekal do boxeriek,prisiel k plotu a ze "susedka,pozrite ako som schudol,vidno to?". A furt vyzliekacie pohlady slizke nechutne. Som z neho grcala,veru rychlo sme plot riesili a stromy sadili.
Ano, pozera.A velmi mi to vadi.Pred tehotenstvom som mala stihlu vysportovanu krasnu postavu, mala som o 10kg menej ako teraz.Vtedy som si nevsimla, resp. vsimla som si ze sa pozera na ine zeny, ale vobec mi to nevadilo kedze som mala sebavedomie.Teraz je to inak, sebavedomie 0, a zacala som byt velmi ziarliva.
Tak môj manžel sa obzrie za peknou babou, aj predo mnou..horšie by bolo keby sa obzrel za chlapom 😂 ale vážne, sme spolu už 20 rokov a robím si z toho srandu.. neprídem si kvôli tomu menej cenná , mám svoju hrdosť.. aj mu vždy poviem nech sa páči a môže ti prísť aj ozehlit košele, navariť a vyprať 😀
Tak naozaj mas nadvahu, tak v prvom rade skus nieco spravit preto urobit a najskor kvoly sebe.
@domkakvet áno, mám nadváhu. Ale to problém nerieši. Pozrel sa na aktraktivnu ženu, aj keď som bola štíha.
Po mne sa tiež muži pozeraju🤣🤣raz sme šli po hradzi s priatelom a taky fešak si ma obzeral a priatel zahlasil henten čo furt po tebe čumi🤣🤣
@nikolca kvôli takýmto kockam, akou si Ty, mám ja potom hlavu v smútku 😅🤣🥰
@autor.....ty máš hlavu v smútku kvôli svojmu malému sebavedomiu.Nie kvôli iným ženám.Toto keď pochopíš,tak sa budeš vedieť pohnúť vpred
Ja sa tiez pozriem, ked ide pekna zena a urcite nie som na zeny, ale na chlapov.
@doriiis vždy bude dala krajšia,lepšia, chudšia,múdrejšia než ja... Ako mám byť kľudná,keď si manžel takúto prezrie od hlavy po päty? 🙂
ahoj ak ta mozem upokojit, tak len tolko. som vyšportovana, ano. tak to je, kedze mi z toho cvicenia už drbe a som nim posadnuta 😀 no proste sa staram o seba a bavi ma to. ale point - aj ked idem s mojim tak sa pozrie po peknej žene. lenže ja sa pozriem s ním. a vobec mi to nevadi., lebo ja som so sebou spokojna. aj ja sa pozriem po peknom chlapovi a aj žene.
takže - skus sa nad tym zamysliet, či nemas nalomene sebavedomie 🙂
'Ja si snažím zakladať na dobrom charaktere, myslim, že som dobrý človek, pomaham, som empaticka, zodpovedná, spoľahlivá, starostlivá mama'
- Ale ty si v prvom rade zena a nie mama. Toto si uvedom. Ako si dalej sama napisala, estetika je dolezita, pre obe pohlavia. Tak sa nelutuj a rob so sebou nieco, aby si bola spokojna. Potom toto nebudes riesit.
Aký máte pohlavný život?
Ja sa tiež pozerám.Aj na krásne ženy aj na mužov .S bývalým v aute sme sa neraz otočili za ženou obaja. Nevidím v tom problém. Čokoľvek pekne co ma zaujme si obzriem.
@eva112014 manžel spí so starším dieťaťom v izbe, ja s mladším v spálni. Sexujeme asi raz, 2x za týždeň. Ja by som prijala aj viac. Manžel je dlho v robote a má ťažkú manuálnu prácu, takže to nesilim. Preto ficime hlavne cez víkendy.
@banderaska29 isto je moje sebavedomie nízke, keďže sa vidím v zrkadle.
Nie nerobí to
Ak sa za niecim obzrie tak to je bicykel 😄
najhoršie čo možete urobit je oddelit sa v noci z manželskej postele. to je začiatok konca :(
@banderaska29 koľko máš deti? Akým vekom?
Ahoj,chápem ta,napriek tomu ze väčšina ti tu asi povie ze rob s sebou niečo...nesúhlasím.Je to tak ako píšeš,žene to proste nepríde príjemné.Poznam to aj ja.Neviem.povedat ci zodpovedať pomenovaniu sexi žena 😁 ale tak veľa.ludi mi povie hlavne žien ze vyserqm výborne,že nevyzeram.na svoj vek a pocet deti (4),že sa každý za mnou otoci...no neviem,ja si tiež pripadám niekedy ako vorvan,hold celulitída je všade a ako sa blížim k 40tke tak samozrejme aj gravitácia je akási silnejšia a sedavé zamestnanie tiež robí svoje.Cvicit veľmi nestíham ,trocha si aspoň kontrolujem stravu.inak mam.169cm a 71kg takže sme na tom približne rovnako.no ale nie o tom som.chcela.Aj môj sa za druhými otočí a ani to neskrýva, ešte aj komentuje.Mne to v zásade nevadi,ved ma.oci,je kopec pekných žien tak nech sa pozrie.ale.ked okomentuje niečo v štýle "pozri na nnu aká je pekne oblečená,upravená a ty..."tak to.ma.zamrzi veľmi.nemame sa zle ale nemôžem.si dovoliť byť zladena od hlavy po päty, mat milión outfitov zladený od spolu hore...a ani nechodím na kozmetiku,nechty a podobne...vtedy ma to ozaj trápi.aj keď to nedám znáte.niekedy okomentuje,že nech mi dá kartu a ja prídem.o 2 hodiny taka istá😁
Aj moj chodiaci testosteron to robi. Ja sa na nom smejem, lebo niekedy je ako ujo creepy, ked z dialky neodhadne vek zeny a slintal nad mladatom. Vzhladovo nie som z kategorie top krasne, ale s muzom sme v podobnej kategorii 🙂 niekedy ma to zaskrie, ale skor preto, ked vidim aka je matka priroda nespravodliva a niekomu dobre nadelila.
prečo sa ma pytaš ake mam stare deti ?
@banderaska29 lebo zena-matka, ktoré má dve malé deti a mladšie dojčí, vie pochopiť, prečo muz-otec spí v izbe so starším. Muz vstáva spolu so starsim a vozí ho do škôlky. Ja s mladším sme doma.
@bambulalala to je riadny debil, ale ozaj riadny.
ja som mala dve male deti, už su vacsie. a poviem ti co sa stalo. takto sme spavali dlhšie, než sme mali ( a to nehovorim iba o nás ale dalsich x paroch, ktoré poznám) už spolu nie sme, pretože sme sa uplne oddelili od seba a rozhodne na tom má podiel aj to, že sme nezdielali dlhodobo manželskú postel.
No ja teraz iné riešenie nevidím, zatiaľ to musíme takto riešiť. Okrem toho starší sa boji tmy a strasidiel. A mladsi musí byť so mnou, keďže sa dojčí.
Ja verím, že aj toto ustojime, veď to nebude trvať večne.
A možno by ste sa rozišli tak či tak, to sa teraz môžeš len domnievať.
Ale nie,nieje...on je fajn,je to dobry manžel aj otec ale toto je ozaj jeho slabost a je to chlap takže občas ozaj povie niečo co zabolí a ani si to neuvedomi si myslim...lebo sak...chlap...to je uplne iny zivocisny druh....ma.slabost na pekne ženy,pozrie sa...a.v podstate je možno aj dobre ze to neskrýva ,ale aj predomnou je taky.

asi som divna,rada si pozriem pekneho chlapa a som rada ze moj chlap si pozrie peknu babu, robime to ale s uctou a slusne, keby to manzel nerobil myslela by som si ze je chory alebo to hra predomnou a to by ma teda fakt nahnevalo,,,lebo by to robil zamojim chrbtom ...,na rozdiel od teba svoju ceulitidu milujem a manzel nema tehlicky 🙂