icon

Manžel si stále vypisuje so ženskou z pokecu

9. aug 2022

Zistila som, že môj manžel chodi na pokec. Máme spolu malé dieťa, som na MD. Píše si tam už 3tí mesiac v kuse s jednou ženou s nasho okresu. Bežne o našej rodine, čo robil v práci, proste celodenný režim. Nonstop v kuse sú v kontakte. Celý deň aj v noci. On chodí na kamióne takže je malo doma. Raz keď bol doma, tak som mu videla upozornenie na telefóne, ale nepovedala som mu nič. A tak som si to musela preveriť. Mne neodpisuje cez deň, prečítané a žiadna odpoveď, s nou v kuse nonstop. Dokonca mu nikeedy ona nepriamo vyčíta že sa jej malo venuje.
Som z toho zronená, neviem ako ďalej konať. Dôvera je fuč, a ja ho ľúbim. Doma sa tvári že je všetko v poriadku. Len sa mu nechce velmi komunikovať. Ja sa snažím, zaujimam sa o neho, teším sa na neho a on mi urobí toto. Uz ani malému sabtak nevenuje ked pride domov, len mobil v ruke. Ja to už beriem ako malú neveru

drahomirrra
10. aug 2022

Autorka, tvoj muž sa už rozhodol. Tu nie je absolútne o čom. Keby toto urobil môj, prehodím ho cez zatvorené okno, že vraj pauzička a písať si stále a že vyventilovať.

K-0-K0T. Nič iné.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
petricka22
10. aug 2022

@zoro9836 ano, treba sa aj posnazit, aj dat tomu cas… ale ak ti povie, ze v tom bude aj nadalej pokracovat, ale nemieni odist, lebo mu vlastne doma nic nechyba, tak to je chrpunstvo najvyssej triedy.
Za vsetko vzdy moze komunikacia a pokial jemu doma nieco chybalo, mal jej o tom povedat… podla mna je tu jasne, ze mu robi dobre zenska spolocnost, hladi mu to ego, mozno by zatial ani nepotreboval zasunut, staci pokial ho dotycna chvali a ma porozumenie pre jeho tazky zivot kamionistu s manzelkou a s malym dietatom. Lebo to ma ozaj tazke, chudacik…

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bajka16
10. aug 2022

@zoro9836 neviem, v akom svete žiješ, ale v tom dnešnom toto už dávno nefunguje. On je očividne debil prvej triedy a nezaslúži si tú šancu. Lebo presne ako hovoríš, majú dieťa, a nato mal pozerať on keď sa registroval na nechutnom pokeci. Teraz ona má hľadieť nato, že majú dieťa a trpieť? On prečo nehľadí na dieťa a svojej manželke ani neodpíše? Namiesto nej správy smerujú inej. Tú viac nie je čo riešiť, to je len otázka času kedy to on vyhroti mimo internet. Takýchto imbecilov nájdeš na každom rohu. Nezaslúži si nič.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bajka16
10. aug 2022

@zoro9836 ale ja to vysvetľujem tebe nie autorke.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
10. aug 2022

@zoro9836 Komu sa treba kus posnažiť???🧐Manželovi, ktorý nie je doma, lebo je na kamióne? Keď je doma, tak si vala gule a keď si nevala gule, tak si dopisuje s frajerkou? Kdežto manželka má na starosti celú domácnosť, dieťa, zaobstarávať, prať,variť, žehliť manželovi... Takže neviem kto by sa z nich dvoch mohol kus posnažiť?? A manželka získa rozchodom kľud a emocionálnu stabilitu, kdežto teraz má o jedného zbytocneho člena v domácnosti navyše, o ktorého sa treba starať.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
makakova
10. aug 2022

Fuj to je ko....🤮

stevvvka
10. aug 2022

@zoro9836 autorka pisala, ze jej na spravy neodpovie aj 5 hodin... Tak z jej strany nie je problem v komunikacii asi.a ked robi nieco zle auzorka, tak si to ma muz riesit s nou, doma. Pisanim s cudzou ako vyriesi problem, ktory ma doma?? Kde je ucta, rešpekt? Tebe by nevadilo, keby si zena pise vkuse nonstop s inym chlapom a teba ignoruje?

dominikak4
10. aug 2022

Bože, čakala som všeličo, ale toto ma teraz dojalo...., a na čo si máte dávať pauzu? To akože aby si pánko mohol "legálne" vrznúť s dotyčnou (akože v rámci pauzy?) a pritom využíval domáci servis od Teba? Počas pauzičky sa rozhodne či sa s tebou rozvedie alebo ostane so slečnou výrečnou? Pauzu si dávajú pubertiaci bez záväzkov a nie manželia kde sú deti. No mne ostalo normálne zle, ja som väčšinou tiež za hľadanie príčiny v sebe samej, ale teraz nie...Je to sebecký, bezcitný smrad s nulovou úctou k vlastnej žene! Neviem ako si na tom finančne, ale ja by som odišla kvôli tomuto aj z vlastného domu, určite by som sa o neho nestarala. Mne toto hlava neberie.

jonki
10. aug 2022

Ona ti ho proste bali a je bezcharakterná. No a pravda je taka ze normalny chlap na pokec nechodi.

drimonna
10. aug 2022

Možno sa s ňou už aj stretol, iba to ty nevieš...

nurielka
10. aug 2022

Pán manžel nerozumie pojmu manželstvo. Keby si to robila ty už by hrala iná pesnička. A tá pauza? Vieš na čo mu má slúžiť.

jonki
11. aug 2022

Rad by si dal pauzu a rad by s tebou ostal v kontakte? Toto robia pubertiaci-tak bud je on mimo alebo ty si letny troll. Normalny chlap vie ze v manzelstve sa pauza nerobi.

danyelia
11. aug 2022

Ahoj, stopni mu to hneď ,,v zárodku,, teraz je to ,,len,, písanie, potom budú ,,len,, kamoši, pôjdu ,,len,, na kávu...stopnúť okamžite, pod hrozbou násilia 😉 hocičoho- kým ešte nie je neskoro!

eskop
11. aug 2022

Super, na teba čas nema ale na inú ženu áno a kopu..

konikmodry111
11. aug 2022

Že pauza, mna vykoti 🙈 ako na čo? Aby mohol vyskúšať svoju novú korisť ? On by sa ako cítil keby si ty vypisuješ s iným chlapom a oňho by si sa nezaujímala ? Podľa mna sa on už možno aj dávno rozhodol, u mna by letel von oknom kreten jeden 🤦🏼‍♀️

mikadooo
11. aug 2022

Normálne by som mu to povedala, že či jej má čas odpisovať a na mňa ani na malého ten čas nemá...? Sadla by som si s ním, spýtala sa, kde je chyba a ako to plánuje pokračovať. Ja by som mu navrhla nech s tým okamžite skončí, ináč skončím ja s ním, aby mal viac času písať si s inou. Nech mu zbytočne nezavadziam v živote a vo vypisovaní. Ale neviem akú máte finančnú situáciu a iné problémy 🤷.

taga
11. aug 2022

Ja som vybusna, takze ja by som mu na ferovku j*ebla telefon o stenu asi 🤣

Ale mozes aj elegantnejsie, oblej mu ho nechtiac horucou kavou alebo vyper alebo nieco podobne 🤣

taga
11. aug 2022

Wow prave citam pokracovanie.. ze dat si pauzu... odpadla som! Akoze, parkrat si vrznem s inou a vratim sa po reklame??

kakawah
11. aug 2022

Určite by som nevypisovala cez pokec. Zbaľ mu veci, polož pred dvere, alebo vyhádž cez okno (inak po tomto som stále túžila 😆) ako vo filme. On už bude vedieť čo je vo veci. U mňa v práci pred vchodom pristálo auto ráno, keď všetci šli do práce , žena jedného kurevníka od nás, mu vychádzala veci rovno pred vchod. Trenky sa tam váľali, ponožky, tricka, kozmetika.... To bolo divadlo. Bez slova, a odišla. Proste niektorí muži potrebujú zažiť take poníženie, taký šok, aby pochopili o čo prichádzajú.

anna134
11. aug 2022

Rozviedla by som sa. Nikdy neveru neodpúšťam.... Nikdy

rodinka
11. aug 2022

Ahoj, ak s tým neskončí tak ho nechaj tak daj mu ultimátum... Nebude predsa teba trápiť, kašľať na rodinu a písať si tam s nejakou ženskou 🤦‍♀️

senta_sofia
11. aug 2022

@zoro9836 a dokedy sa ma snazit kvoli dietatu? Iba ona? On sa nema snazit? Myslim, ze ona sa moze aj na mihalnice postavit, ked nasla chlapa, co mu rodina nic nehovori a vyhovuje mu byt v pazi na kamione a vztah cez pismenka, mozno obcasna pichacka s dotycnou. Na toto prasky bohuzial este nevymysleli.

lienkafis
11. aug 2022

Zažila som presne toto isté, uplne rovnako. Vyčistila som mu žalúdok, dostal jasné informácie nech sa láskavo uvedomí a rozhodne či mu to stojí za to. Mesiac sme mali doma ticho, uvedomil sa a naspat si získaval moju dôveru vyše roka…čerešnička, dievčinka bola slobodná matka a urazila sa na mňa, že prečo si s ňou nemôže písať a sretnúť sa (ťahala ho k sebe domov sa “porozprávať”). Je to zložitá situácia, ale postavila by som sa tomu priamo a nenechala sa nijak zhodiť. Držím palce 🍀

vecicky1805
11. aug 2022

Áno je to smutné táto doba ale Bohužiaľ
Je to tak na zadaných idú ešte viac ako na slobodných také čo nemajú charakter a je ich čoraz viac..sám manžel mi povedal, že to nie je normálne že má obrúčku na ruke aj s kolegom, ale keď vidia ženatého ísť z trocha lepšieho auta alebo že má deti, dom a “vie sa postarať” tak idú ako po teplých rožkoch 🙈ono je to tak aj že proste keď je niekde škulina a ten chlap proste nad niečím takým uvažuje hoc to ešte neurobil alebo hľadá riešenia mimo svojho domu..tak pokiaľ nezmení toto tak sa možeš aj na hlavu postaviť, a naopak keď proste nemá také plány a nemá to prečo robiť a hľadať iné kontakty aj keby zo bolo len na pokec tak proste nebude, neodpíše, alebo slušne reaguje že tak toto nie..
Toto ako to opisuješ je fakt na figu, je jasné zme aj chlapi majú kolegyne, známe atď a tiež prevravia, napíšu občas aj pár slov pomimo roboty ako aj my ženy keď máme kolegov, ale ide o to ako ..ty dama najlepšie vieš aká je dovera medzi Vami aký je atď atď…no podľa popisu fuha prišlo by mi zle 🤮ako tu iné písali, a toto treba poriadne vydiskutovať tak aby si pochopila presne prečo to robí a prečo neprestane normálne ho posaď a nech Ti na rovinu povie uprimne ..máš len jeden život, nepusť ho preč kým zo celé nedoriešite..že prečo, odkedy a či by mu to nevadilo naopak, či ťa ešte miluje, prečo nepíše radšej Tebe..čo mu vadí alebo mevadí..akoženie je toto o hrdosti ale aby Ťa to nežralo a aby si vedela presne na čom si..akože byť nevydatá a bez detí pošlem ho do riti..ale máte dieťa asi ate aj dlhšie spolu..a ty ho poznáš najlepšie aký bol pred tými pár mesiacmi a tak, čiže vieš či sa úplne chová ako ignorant a debil alebo sa medzitým niečo pokašľalo a skúsite to napraviť kým je čas…záleží čo chceš ty..podľa toho by som sa zariadila, mne je ľúto že tototu musí riešiť čoraz viac žien a čoraz viac chlapov sú nezodpovedné deti ktoré sa riadia iba svojimi potrebami, keď už nevedia byť poriadnymi mužmi , tak nech si nehľadajú trvalú partnerku a nerobia si deti..potom rastie ďalšia takáto generácia, ktorá nemá žiadne morálne zásady..ale to už som zašla veľmi ďaleko 😂🙈