Manžel si stále vypisuje so ženskou z pokecu
Zistila som, že môj manžel chodi na pokec. Máme spolu malé dieťa, som na MD. Píše si tam už 3tí mesiac v kuse s jednou ženou s nasho okresu. Bežne o našej rodine, čo robil v práci, proste celodenný režim. Nonstop v kuse sú v kontakte. Celý deň aj v noci. On chodí na kamióne takže je malo doma. Raz keď bol doma, tak som mu videla upozornenie na telefóne, ale nepovedala som mu nič. A tak som si to musela preveriť. Mne neodpisuje cez deň, prečítané a žiadna odpoveď, s nou v kuse nonstop. Dokonca mu nikeedy ona nepriamo vyčíta že sa jej malo venuje.
Som z toho zronená, neviem ako ďalej konať. Dôvera je fuč, a ja ho ľúbim. Doma sa tvári že je všetko v poriadku. Len sa mu nechce velmi komunikovať. Ja sa snažím, zaujimam sa o neho, teším sa na neho a on mi urobí toto. Uz ani malému sabtak nevenuje ked pride domov, len mobil v ruke. Ja to už beriem ako malú neveru
akože čitam dokonca ,to je čo za kokkta? 🤦🏻♀️
Jednoznacne si vytvor nick a pis si s nim
V rýchlosti len dodám, že presne takto sa zo mňa stala bývalá. Lebo som rešpektovala, že má kamošku-vydatu, Hups. Aktuálne je ona už jeho súčasná aj sa rozviedla kvôli nemu. 😂
Netolerovala by som ani nahodou. To je normalne regulerna nevera,kasle na svoju rodinu a pise si s nejakou inou…snad nebudes cakat kym jej pichne jazyk do krku…:/ ja osobne by som to brala ako neveru.
Fúha, neviem čo ma to dnes napadlo pozrieť si o čom sa tu diskutuje.Toto je teda čistý obraz dnešnej doby.Prajem ti veľa síl,aby si zvládla čo bude ďalej.V každom prípade je nutné položiť mladému pánovi otázku, prečo ťa nechce opustiť?(a nech sa rozpamätá prečo ťa chcel za ženu a matku svojich detí) Jasné že časom sa v manželstve veľa vecí zmení ale podstata manželstva a rodiny by mala byť hlavným cieľom oboch a ak tento spoločný cieľ už neni spoločný,tak je to veľmi smutné,ale zároveň jednoduché,lebo to nebol človek čo si vie vážiť a v tichosti ďakovať za to všetko čo má,tak ho treba nechať ísť a tešiť sa na nový začiatok.Držím palce!🍀
Dievča, drž sa. Čaká ťa ťažšie obdobie, ale zvládneš to.
Napísala som aj jej, no ona mi napísala, že keď jej on prestane písať, tak vtedy prestane aj ona. Keď neprestane on, tak neprestane ani ona. Jej to vôbec nevadí ze má mňa, a dieťa , teda lepšie povedané mal mňa ... neprajem nikomu nič zlé, ale takéto ženy si nezaslúžia nič! A o takýchto chlapoch ako ani nehovorím... nechce somnou komunikovať, už povedal čo chcel povedať... nemá mi čo k tomu dodať. A viem ze to čítaš moja zlatá, tak ho pozdravuj odomna, nech mate o čom písať 😉 môžeš sa kľudne zapojiť aj do debaty, nemusíš len čítať
Čo som hovorila... takýmto sukám je to jedno. Ale dobre sa stalo! Vôl kravu našiel!! Popraj im všetko dobré
Napíš ako si dopadla ak ti neprekáža zveriť sa
Porad sa s terapeutom z manzelskej poradne ako toto odborne riesit.
On si chce PÍSAŤ a nevie sa vzdať PÍSANIA? Ale vie sa vzdať ženy a dieťaťa?Ženy, ja sa každý jeden deň potvrdzujem v tom ze ľudská hlúposť proste nemá hraníc. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
toto chce otvorenú debatu. Povedz mu, že o tom vieš a že sa ti to nepáči. Nech s tým prestane. Ak neprestane, tak v tom prípade si ty tá druhá a rovno mu môžeš baliť veci. Lebo ak mu na vás záleží, tak to skončí. Ak nie, skús zabojovať, ale keďže on sa jej nechce vzdať, nemáš šancu. ☹
No presne v tom je problém že má všetko.. prestaň sa oňho starať v rovine matky, navarené, upratané, oprate, atď. Nech sa aspoň o niečo stará aj sám a hneď bude mať na ten pokec menej času..
Povedala by som mu, že nech ide k nej a že ty si s ním budeš písať :D Ja viem, nie je to vtipné ale možno mu docvakne.
Najbližšie keď pôjde preč kamiónom na týždeň, výmen zámky na dome pre istotu. Zbaľ mu kufre a to bude posledná vec čo preňho spravíš..
@mamkagabka Písala, že ho miluje.
Joooj takze ona mu prestane písať keď on jej 🤣? Ta je ale vtipná a ešte to tu aj číta, no konec mi je 🙈 vieš čo? Ja by som mu pobalila smradľavé slipy a spol, pekne vyložila pred dvere a keď príde domov tak zbohom 😆a môže mu ich hneď aj oprat jeho pokecova kamoska 👌🏻 Ako robim v gastre, sa nám zdôveruje veľa ľudí a len žasnem niekedy čoho sú niektorý schopný 🤦🏼♀️ A len dodám že ženy čo vypisujú zadaným mužom sú úplne chudery a muži kreteni (pekne povedané ) 🙈🤮
Ja by som tej chudere bola vďačná a verím, že aj ty budeš. Aspoň si vďaka nej prišla na to, čo za somára si mala doma. A že si sa ho pomerne skoro aj zbavila. Na čo by ti bol taký chlap? Starať sa máš o dieťa,nie o manžela. Tam to má byť vyrovnané a máte si pomáhať. Podľa vyjadrenia tej vysoko charakternej trúby sa ani u nej nezdrží. Ona vidí čo je zač tej tvoj muž, ona ho má pre zábavu a nie aby si ho zavesila na krku a robila to čo ty. Takže ten tvoj muž sa ešte vráti a bude prosíkat o prijatie. A keď mu naivné uveriš a budeš vo vašej domácnosti naďalej žienka pre komplet všetko, po čase si nájde na vypisovanie ďalšiu zábavku....
Autorka a si si ozaj istá, že si len píšu? Ako vieš že ju nikdy nevzal so sebou na cestu keď je pár dní preč? Podla mna spolu spia. neverím, že je ochotný vzdať sa rodiny kvôli písaniu si, to je hovadina.
@mamula20 inak dobrý nápad ale ja by som to takto neriešila. Načo rozduchavat ešte viac čo ťa trápi,? Ja by som ho postavila pred hotovú vec a konfrontovala
A ako vieš čo si píšu? Chodíš na jeho profil?
Z tohto nic dobre nekuka. Urcite by som mu na rovinu povedala ako sa citis, ked teba a synka odsunie na druhu kolaj a radsej si dopisuje s inou. Aj tej zenskej by som povedala, nech sa radsej svojim detom venuje, nez zadanemu chlapovi. Ty si takto mozes ulavit, ale ak oni budu chciet v tom pokracovat, neurobis s nimi nic.
Urcite by som mu prestala okolo zadku skakat.
fuj to je strašná chudera tá žena a on ešte väčší 🤮
Su to riadni úbožiaci. Ona zúfalá krava, on tupec pre ktorého sú písmenká viac ako rodina. To sú asi neliecitelne diagnózy.
toto by som netolerovala, lebo z toho moze byt este velky problem, povedala by som mu narovinu ako to vidim a nech teda sa nejako zariadi, bud sa spamata alebo dovidenia. to naco je dobry takyto vztah.

@drahomirrra presne, dat si pauzicku aby si mohol skusit zivot s tou,s ktorou si pise..a ak mu to nebude vyhovovat,vrati sa.
Boze kkt ale poriadny,fuj