Manžel veľmi pribral, je tvrdohlavý a nejaví záujem o sex
Ahojte zienky,
Zacnem tym, ze moj muz je velmi tvrdohlavy a ziadne dohovarania ci podobrotky alebo pozlotky nepomahaju. Zhruba odkededy prepukol covid zacal moj muz priberat. Ma sedavy sposob zivota. Cez den praca za pocitacom, starostlivost o dieta, kruzky, ja chodim domov omnoho neskor. Cely vecer presedi pred telkou. Hovorime o 25 kg navyse. Ma vyse metrak. Zdravotne tiez nic moc. Lekar bije na poplach. Zo sportovca sa stal tucko. O sex nejavi zaujem. Ja sa o seba staram, tiez byvam unavena, no nestravujem sa ako tinedzer a cvicim pri posteli.
Co s nim?
vas spolu uz nedrzi nic a ty trpis a tolerujes to, lebo dieta…
ak mas co i len malinku sancu niekam odist - isla by som asi na tvojom mieste.
jeho nezmenis
Kvoli dietatu ho trpis a v podstate ho neznasas, podla toho, ako vsetko opisujes. Asi by bolo lepsie naozaj odist od neho, alebo aspon si urobit plan, kam chces odist casom, nasetrit si peniaze a podobne. Ked hovoris, ze nespite spolu, tebe strasne ten sex chyba a pises, ze nikdy to s nim nebolo dobre, je dost zle.
na jeho strane jednoznačne chýba výdaj... zatiaľ je zdravotne ok, ale ak so sebou nebude nič robiť, zdravie si povie. Kĺby ako prvé
depresia?
@viestta lenivy? ved bol sportovec. Pribera sa takto z inych dovodov. Je nestastny asi.
@tiezjedna ...Niekoho som stretla...
@tiezjedna to bude tazke, kedze som vyhladovana aj emocionalne. Chodim behavat a prihovoril sa mi. Taky stary ako moj chlap, ale bez jedinej vrasky s velmi dobrym libidom. Stretli sme sa asi 4x v parku. Mladsi sa usmeju a pozdravia, no asi nemaju odvahu sa prihovarat.
Máš proste obezného suchára..S touto figúrou bol by čert, keby si nikoho nenašla
@karolinakr zaujem je, ale nesmakuje im, ze som vydata.

autorka, tak sa rozhodni, napevno - a ono sa to dáko vyskladá. Obaja zjavne nie ste šťastní. S tým plačom kvôli sexu to poznám ☹