icon

Manžel veľmi pribral, je tvrdohlavý a nejaví záujem o sex

6. sep 2023

Ahojte zienky,

Zacnem tym, ze moj muz je velmi tvrdohlavy a ziadne dohovarania ci podobrotky alebo pozlotky nepomahaju. Zhruba odkededy prepukol covid zacal moj muz priberat. Ma sedavy sposob zivota. Cez den praca za pocitacom, starostlivost o dieta, kruzky, ja chodim domov omnoho neskor. Cely vecer presedi pred telkou. Hovorime o 25 kg navyse. Ma vyse metrak. Zdravotne tiez nic moc. Lekar bije na poplach. Zo sportovca sa stal tucko. O sex nejavi zaujem. Ja sa o seba staram, tiez byvam unavena, no nestravujem sa ako tinedzer a cvicim pri posteli.

Co s nim?

Strana
z3
deninka233
6. sep 2023

autorka, tak sa rozhodni, napevno - a ono sa to dáko vyskladá. Obaja zjavne nie ste šťastní. S tým plačom kvôli sexu to poznám ☹

zuzuliennka1
7. sep 2023

vas spolu uz nedrzi nic a ty trpis a tolerujes to, lebo dieta…
ak mas co i len malinku sancu niekam odist - isla by som asi na tvojom mieste.
jeho nezmenis

ema22270
13. sep 2023

Kvoli dietatu ho trpis a v podstate ho neznasas, podla toho, ako vsetko opisujes. Asi by bolo lepsie naozaj odist od neho, alebo aspon si urobit plan, kam chces odist casom, nasetrit si peniaze a podobne. Ked hovoris, ze nespite spolu, tebe strasne ten sex chyba a pises, ze nikdy to s nim nebolo dobre, je dost zle.

tiezjedna
13. sep 2023

na jeho strane jednoznačne chýba výdaj... zatiaľ je zdravotne ok, ale ak so sebou nebude nič robiť, zdravie si povie. Kĺby ako prvé

simca06022011
13. sep 2023

depresia?

tiezjedna
13. sep 2023

@autorka ak je mu jedno, že budeš mať milenca, tak čo riešiš? Nabrkni si niekoho a ide sa ďalej... O láske to medzi vami asi nie je, ale ako otec funguje. Takže vlastne máš ideálnu pozíciu a časom sa uvidí.

foterlotor
23. sep 2023

@viestta lenivy? ved bol sportovec. Pribera sa takto z inych dovodov. Je nestastny asi.

autor
24. sep 2023

@tiezjedna ...Niekoho som stretla...

tiezjedna
24. sep 2023

@autorka a je to👍 hlavne sa nezamiluj

autor
24. sep 2023

@tiezjedna to bude tazke, kedze som vyhladovana aj emocionalne. Chodim behavat a prihovoril sa mi. Taky stary ako moj chlap, ale bez jedinej vrasky s velmi dobrym libidom. Stretli sme sa asi 4x v parku. Mladsi sa usmeju a pozdravia, no asi nemaju odvahu sa prihovarat.

karolinakr
24. sep 2023

Máš proste obezného suchára..S touto figúrou bol by čert, keby si nikoho nenašla

autor
24. sep 2023

@karolinakr zaujem je, ale nesmakuje im, ze som vydata.

Strana
z3